- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Félreértettem akkor az árat, azt hittem 160 a plafon. A honlapon 1.3a verziót írnak a 460-ra, amely egyébként egyidős a 360-al, de úgy tudom firmware frissítéssel képes a 3D-re.
Nincsen lehetőséged meghallgatni a még megfizethető Onkyo-t és H/K-t? A legjobb szerintem az lenne, ha a füled alapján döntenél. -
ZolikaE46
senior tag
Denon AVR-2312 Ár érték arányban a legjobb szerintem és hangzásba! Én erre pályázok jelen pillanatban!
Engem lebeszéltek a Denon AVR-1912-ről, mert gyenge lenne nekem és az Onkyo TX-NR609-ről is, mert rosszabb a hangzása meg a táp még a gyengébb fajta. Ez már egyb. teljesítménybe nem lenne rossz, de a Denon-nak szebb a hangja bőven, meg airplay is rajta van már, meg ha nem egy formák a hangszóróid a AVR-2312 valamelyest szinkronba hozza őket a AVR1912 még nem tudja ezt stb... Ha Onkyo akkor TX-NR809, de az már húzós! Már a 709 is húzos! A 809-nek a tápja már másképp van megoldva mint a 609 és a 709nek, mert ezek 0,75mm kábel megy be! Attól sokat ne várjunk! 809nél ezt már kicserélték! A Denon-nál meg már 1912-nél is rendes táp van! Pont most jártam ezeknek utána és hallgattam meg őket!
...de viszont ha a Denon AVR-1912 és az Onkyo TX-NR609 között kellene választanom akkor lehet az Onkyo mellett döntenék, mert nagyon sok a hozzá csatlakozható eszköz és több a teljesítmény! Kérdés mire kell? ...ha csak kimondottan házi mozi arra elég a denon, de ha inkább zenére és abból is a tücc tücc akkor Onkyo. Denon jobban szereti lágyabb dolgokat, beszédeket és abba sokkal jobbat tud. -
bajnokpityu
félisten
a behringer után sztem nem lesz elég jó a concept.a concept rátesz a mélyek tetejére,és a közép,magas is hiányos. moziban sztem hosszú távon sem a subot,sem a centert nem lehet nélkülözni.az álló hangfalakat inkább,mert a monitorok is simán,tartalékkal lemennek 80Hzre,itt meg már dolgozik a sub.
30cm-es subot ki lehetet fogni hecobol 20-25e körül,ez nem veszélyes.
-
-
Patice
nagyúr
Mivel a filmek túlnyomó többségének a kevert 5.1-es hangja tartalmaz center csatornát, így nem árt ha van.
bajnokpityuval egyet értek. 4 monitor doboz + center + erősítő felállás 120k-ból szerintem kihozható, csak nem azonnal. Szép lassan össze lehet szedegetni az egyes komponenseket. A párosításokat illetően pedig olvasgasd itt a fórumot, sok kipróbált párosítást fogsz találni, kezdésnek ezeken érdemes elindulni.
-
Patice
nagyúr
TCr-el egyet értek. Ebbe az összegbe a SUB kivételével, használtan elég jó rendszert össze ehet válogatni.
AVX adás-vételi fórumát tudom a figyelmedbe ajánlani, ha használt, de jó cuccokat keresel.
Én lehet, hogy az 5.0-át Dali Concept hangfalakból raknám össze. Mostanában gyakran feltűnnek a C1-ek, C2-ők és a hozzá való center is. Elég jó áron hozzá tudnál jutni.
Erősítőnek alájuk Denon, Marantz, Harman/Kardon, Onkyo.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest