- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
T-Tboy #50418 üzenetére
Jártam néhány high-end házimoziban, 20 és 30M forint közötti összegbe kerülőkről van szó. A tapasztaltak alapján egyértelmű, hogy két db 38-40 centis mélynyomó bőségesen elegendő lenne a képen látható rendszerbe. Amennyi most van, az durván túlzás.
A kék membrános ládát néztem centernek, legalább akkora passzolna a frontokhoz. -
Tamoo
nagyúr
válasz
T-Tboy #50422 üzenetére
Pl. én uw.hu-n regisztráltam egy ingyenes tárhelyet, aztán oda másolgatom fel a képeket ftp-n. Írtam egy kis php-s cuccot ami csinál index képeket hozzá, meg a PH!-s kép beillesztőkódot legenerálja útvonallal, mindenestől és csak ctrl+c, ctrl+v berakom ide. Így a legegyszerűbb.
(#50414) ZolikaE46:
nagyon komoly!
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
T-Tboy #50424 üzenetére
(#50423) python1: Nagyon szépen köszönöm!
(#50422) T-Tboy: Képet úgy teszel fe,l hogy feltöltöd valahova képet és utána kimásolod a linket és utána itt alul rá mész a kép feliratra és oda beilleszted amit kimásoltál...
(#50424) T-Tboy:
ha meghallgatod utána vagy nagyon bejön és ilyet akarsz vagy megutálod...
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
T-Tboy #50418 üzenetére
Hú igazad van tényleg... köszi!
Egyb. nagyon szeretem mélyet... tudod kinek mi...
A kocsiba megszerettem és valami hasonlót akarok elérni a szobába is...Egy bajom van a cuccal, hogy kicsit szedett vetett és most azért szeretnék valami jót össze hozni, valami finomabb költekezéssel... de a JBL-t tuti nem cserélném le annál szebb mély közepet még nem hallottam ebben az ár kategóriában...
(#50420) dhcodoki: ...ha a tévére gondolsz, hogy lejeb tennéd azt már sajna nem nagyon tudom megoldani max feljebb...
A Mélyre meg fentebb írtam...
-
-
BBéci
legenda
válasz
T-Tboy #50209 üzenetére
Fogalmam sincs, milyen hangminőségre képes az Onyx szett, de nem tetszik a (ránézésre) három tökegyforma mélyközépsugárzó és a centerben, surroundokban lévő apró, mindössze 10 centis hangszórók. A frontok 16 centiseihez minimum 13-as passzolna, ha már nem ugyanakkorák.
(#50218) harcikoca
Nem lehet baja. Viszont szerintem semmi értelme. -
Stubi28
tag
válasz
T-Tboy #50191 üzenetére
Persze, tudom én. Azt is megértem, hogy nehéz elfogaddtatni egy elfogultal, hogy nekem nem ez az életem. Van nekem is hobbym, abban nekem is másabbak a nézeteim mint egy laikusnak. És mint írtam ez a rész ki maradt ez idáig az életemből, ezért be vallom nem is értek hozzá mint az itt részt vevők nagy többsége. Lehet persze az is, hogy rosszul kérdeztem. Adott egy összeg, és ebből próbálnám kihozni az adott kategórián belüli maximumot.
Természetesen megbántani sem akartam senkit.. -
Stubi28
tag
válasz
T-Tboy #50187 üzenetére
Gondolkodtam már ezen is de nagy a tv és körülötte már nem tudok helyet kicsikarni.
Esetleg még azok a állók jöhetnek szóba amik viszonylag nem túl magasak, és fektetve felkerülnének az múgy sem magas szekrény tetejére.
Ha más megoldás nem lesz, megfogadom a tanácsot, és nem egyszerre építem ki a szettet.
Köszönöm, üdv! -
sensejke
aktív tag
-
Arthemi$
csendes tag
válasz
T-Tboy #49529 üzenetére
4x12 nmes szobában van, kanapé szembe hangfalak alatt szőnyeg, meg tüske, tv a kettő között,
zenében otthon vagyok minden jöhet kb, electro, rock stb igen széles körüen,
az a baj hogy nagyon nem vágom hogy ha az van irva hogy 6 ohmon 170 wattot ad le csatornánként, hozzá tudom e kötni bármi káros következmény nélkül a jamo 4 ohmos falat??
ezen forgok most
de a gyerek irta hogy elvihetem a Denon AVR 1907 -et és kiróbálhatom ha nem jó visszaadja a pénzt de ne makarom tönkretenni már a bekapcsolás után egyiket se -
Arthemi$
csendes tag
válasz
T-Tboy #49518 üzenetére
Ugy szeretném megoldani- amennyiben meglehet- hogy zenére és filmekre egyaránt használható rendszer legyen, mivel szeretném majd késöbb upgradelni 5.1 re,
ha zenére szeretném használni egy gomb és kikapcsol a többi hangfal csak az első kettő szoljon, amennyiben filmhez kell surround "ON" és akkor szól az összes. nem igazán vagyk biztos benne hogy lehet e ilyet de ezért érdeklődöm -
Dorian
félisten
-
Szabikaa20
őstag
válasz
T-Tboy #48964 üzenetére
Igen jelenleg zárt állapotú!Jaratgatom hát...
Hat úgy volt hogy ismerős hozzá be,de csak húsvétra jönne addig meg nem várok...
Úgy szereztem meg,hogy ő München-be lakik oda rendelte meg es ő küldte nekem haza.Hát 80€ az olyan ~24000FT... 59€ az erölködö,5€ hogy kiküldték München-be,17€ hogy futárral hazahoztak München-böl.
-
2o1i
senior tag
válasz
T-Tboy #48544 üzenetére
Ezért is kérdeztem itt, mert innen a gép mellől nehéz dönteni.
A gyártó oldalán nincs nyoma se a 300W-nak. Én is csak a webshopban láttam a 300-at.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
T-Tboy #47731 üzenetére
Ha nem tudsz ellene tenni, akkor böngészőváltás. Egyszerű művelet: next,next, install, kedvencek importálása, kész. Firefoxot ajánlom a reklámhirdetés blokkolóval (Adblock Plus), így sokkal gyorsabb akármilyen böngészőnél, főleg ha 10-20-30 lap is meg van nyitva, ami nálam szokványos.
De lehet válogatni: Opera, Safari, IE -
vendingo
veterán
válasz
T-Tboy #47718 üzenetére
A láda biztos hogy fa, de szerintem a többi elem műanyag de abból is a jobbik fajta. Brutál súlya van a kis hangszóróknak, nincs kispórolva az anyag.
Ezt a szettet már régebben kaptam, és az ajándékozó állítása szerint akkoriban nagyon drága volt. Ebből igazából sok infót nem tudtam meg.Más böngészőkkel se tudsz rendesen hozzászólni?
Én eddig a létező összes böngészővel használtam a prohardver lapcsaládot több évre visszamenőleg, de ilyen problémával nem találkoztam, hogy nem lehet normálisan hsz-t írni.
Ha erre téved egy moderátor, biztos lesz pár szava hozzád, és ha utána se tudsz rendesen hsz-t írni, elfog némítani. -
Toobee
veterán
válasz
T-Tboy #47720 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én azt mondom, hogy szinte már elviselhetetlenül idegesítő, hogy folyton ezt a retardált babafejet kell nézem. Hogy, hogy nem megy? Én is írtam már hosszabb hangvételű hsz-t, és el lehet küldeni. Még annyit hozzátennék, hogy nem ellened irányul ez az egész, pusztán idegesítő, hogy 4-5 T-Tboy hsz van egymás alatt/felett.
-
Toobee
veterán
válasz
T-Tboy #47717 üzenetére
Megkérhetlek, hogy telepítsd újra a böngésződet, vagy másikat próbálj ki, majd indítsd újra a gépedet?! Végigolvastam a reggel 100 hsz-t, abból 30-40 a tiéd volt, de belefért volna 5-6-ba is...Van szerkesztés gomb, nem muszáj ennyi hsz-t írnod. Tudom, hogy így hamarabb jön a rang, de itt nem arra mennek az emberek, hidd el. Gondolom, ha erre tévedne egy modi, nem igazán örülne neki, ha meglátná, hogy mit csinálsz.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
T-Tboy #47681 üzenetére
Nekem ez az első erősítőm, tapasztalatlanul kicsit féltem is a használtaktól. Egyenlőre nekem ez a vsx-421 is tetszik, mert nekem az előzőekhez képest minden tekintetben előrelépést. Mindenesetre foglalkoztat a dolog, hogy egy magasabb kategóriás milyen hangminőség javulást nyújtana, vagy mit hozna ki a hangfalakból.
Bár ha úgy nézem nálam ez a 2:1-es árkülönbség stimmel a hangfalak és az erősítő között, úgyhogy nem tudom, hogy egyáltalán érdemes lenne-e venni a Mission-ök mellé egy jobb erősítőt. -
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47637 üzenetére
Nekem az XB-8 is tökéletes. Bőven jó és szép mély hangja van kis hangerőn is gyönyörűen szól ezzel a régi erősítővel. Keresgetek folyamatosan a neten, de nem találok semmit.. Bár nem is nagyon tudom, merre induljak. Amiket eddig találtam nagyon drágák lennének ( kiv. azokat a SAL féle cuccokat, de nem tudom az RX10 mit tud ).
Az a gond, hogy nincs nagy mozgásterem az ár miatt és ha Pestről veszek árut, akkor azt még postaköltség is terheli, mire kihozzák vidékre, szal azt is bele kell számolnom.
De lehet benézek majd a helyi Tescoba is, hátha(#47638) BBéci Nem biztos! Jelenleg az XB-8-at egy 20W-os erősítő hajtja, de elég. Padlásszobám van, kb. 13-14 nm. Ide nem kell több 100W!
A zárt ládának meg lehet, hogy szebb a hangja, de halk hangerőn kevesebb "mélye" van, vagy kevésbé hallhatóak a mély hangok tőle, mint egy nem zárt láda esetén.
Nekem meg az nagyon fontos, hogy alacsony hangerőn is szép mélyeket adjon a cucc, mert éjszaka nem lehet nagy hangerőn hallgatni a dolgokat, mikor a lenti szobában alszanak.
Meg egyébként sem szoktam nagy hangerőn zenélni, csak nagyon ritkán. -
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47634 üzenetére
Hát igazából még nem tudom magam sem...
Esetleg ez a SAL, bár ez autós, de mégis csak egybe van.
Többet nem tudok szánni rá, ez is sok most nekem, mert másra kéne a pénz, de ez van sajna.
Semmikép nem akarok zárt ládát venni, bár ez az 50W teljesítmény elég halványnak tűnik nekem ekkora dögtől... -
BBéci
legenda
válasz
T-Tboy #47607 üzenetére
Egyetértünk, éppen azért soroltam fel a szükséges készülékeket, mert azt akartam jelezni, hogy drága és komplikált mulatság lakásban autóhifizni.
Az olcsó csövek hátránya, hogy könnyűek és nem eléggé merev a faluk. Csak tompa puffogásra képesek.
Még autóhifis újságíró koromban kipróbáltam néhányat a legdrágábbak közül. Nagy ívben hajítottam ki őket a csomagtartóból. -
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47609 üzenetére
De van, igazából most is volna rá pénzem, csak sajnálok bő 20k-t kiadni egy aktív SUB-ra mikor itt van egy tökéletesen működő csövem, csak egy erősítő kéne hozzá.
Na meg mi is benne vagyunk ebbe a k..va jelzálog hiteles szarakodásba és ilyenkor nagyon meg kell gondolni mire költ az ember, ezért is szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot, ha lehet. -
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47606 üzenetére
Persze, hogy nem az! Amúgy ez az erősítő a házimozi SUB kimenetére van kötve így elve csak mély freki megy rá, közép/magas ki se jut erre az erősítőre, így a somogyira sem.
Egyébként van AT-s PC tápom 12V-on simán viszi akár a 10A-is folyamatos terhelés mellett, de ennek az erősítőnek sose lenne akkora áramfelvétele, szóval nem az autós erősítő üzemeltetése itt a gond, hanem az, hogy nem tudom, működne-e vele, mert azon csak High Level Input van.
Egyébként akár építenék is én erősítőt, de nem tudom megoldani a +- os táplálást. baromi drága lenne ugyanis a trafó hozzá pl. Néztem kapcsolási rajzokat rengeteget, de mindegyikhez kell vagy 30-40V-os +- os táp, így ez sem járható út.
-
BBéci
legenda
válasz
T-Tboy #47595 üzenetére
Egyetértek, a cső még akkor sem ajánlott, ha más márkájú.
Ha végképp nincs pénz normális készülékekre, akkor inkább semmit nem vennék.Rengeteg autóhifi erősítőt teszteltem itthon a szobában, 200 amperes stabilizált tápot, Optima akksit és 1 farádos kondit közöttem eléjük.
-
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47598 üzenetére
Most az erősítőnek tök mindegy, hogy a szobában van, vagy egy autóban, ahol ráadásul állandóan változik a klíma is..
De mint mondtam nincs annyi pénzem rá, ha meg lenne, akkor eleve aktív mélynyomót vennék.
Talán ezt pl...Szóval továbbra is erősítő kell 50-100W-os alacsony bemeneti érzékenységű, 10k alatt!
-
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47596 üzenetére
Tudom, hogy nem ez az ideális megoldás, de nincs 25+ ezrem egy aktív SUB-ra ezért kell így megoldanom a dolgot. Amúgy egész szépen szól ez az autós cső is, nekem nagyon bevált, már évek óta üzemel nálam.
Csak az eddig használt erősítőm, kezdi unni az életet és muszáj vagyok váltani.Amúgy linkeden nem láttam semmit...Oké, már látom....
De ez nekem nem jó, ennyi pénzért már aktív SUB-ot kapni, de az most sok lenne.Ja és továbbra várom az ötleteket..
Az az autós erősítő, akkor gondolom nem lenne jó a magas szintű bemenet miatt?
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55Q70DAT)140 Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest