- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
Integra #42570 üzenetére
Nagyon nem akartam már este szétkapni a rendszert, de még arra is gondoltam lehet a PS optikai kábele a hunyó... Azt nem néztem h világít-e a vége.
Ha nem a kábel, akkor viszont a bemenet adta meg magát (sosem volt használva). Minden be van normálisan állítva, az nem lehet gond. Na még töröm a fejem, munka után még megcserélem a bemeneteket, kábeleket.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Integra #42568 üzenetére
Leginkább mkv-kat nézek, nincs szükségem optikai meghajtóra, ezért vettem a Dune Lite-ot. De azért megmaradt a PS3 is (a háttérben) ha esetleg lemezen néznék BluRay filmet. Az erősítőm pedig Onkyo TX-SR506-os, még nem szedi le a hangot HDMI-ről, ezért használok optikait. DTS, és DD 5.1-el próbáltam de nem tudtam előcsalogatni hangot a kettes optikain... Meg vagyok lőve
-
robi0604
őstag
válasz
Integra #42383 üzenetére
Ezt Én így nem mondanám, inkább az E szériára igazak az előbbiek és a kettő között elég nagy a különbség hangban..
Kategóriájában, nem mondom, hogy nincs jobb nála, de annyira nem lenne oka a szégyenkezésre szvsz, és a HK-val, ahogy már más is írta, nagyon jól kiegészítik egymást. Hallgasd meg szerintem az említett hangszórókat és dönts a füled után.
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #42375 üzenetére
Tavaly nyáron egyik közeli haveromnak Xeno szettet választottam, több zenét hallgat, mint amennyi akciófilmet néz. Viszont Proson szubot tettünk mellé. mert nagy helyiségben elveszett volna a Xeno hangja.
Zensort még nem hallgattam annyit, hogy véleményt merjek róluk mondani.(#42376) ginola
Első lépésben a frontokat tuningoltasd, ha elégedett vagy az eredménnyel és mellettük sokkal gyengébbnek tűnnek a többiek, akkor azokon is végre kell hajtani a beavatkozást. -
M@trixfan
addikt
válasz
Integra #42204 üzenetére
Azt mondják a HK erősítők hangja meleg. A JBL hangfalak, fülesek amit hallottam eddig dübörögni tudtak (sok embernek ez a "dögös hangzás"), de nekem zeneileg nem volt valami kellemes élmény. Azt a hangképet ami bennem van a JBL-ről inkább feszesíteném és pontosítanám egy gyors hangú erősítővel, de inkább nem vennék JBL-t
Ez a vélemény nagyon SZVSZ és nyilván a nem általánosítható az egész JBL választékra, csak bennem ez alakult ki. Mondjuk a fém tweeter sem a szívem csücske még akkor sem ha "hűdemagasra" tud menni. Amúgy milyen zenét hallgatsz a mozizás mellett?
-
cekkk
veterán
válasz
Integra #42204 üzenetére
Egybe házimozi szettekben szokott ilyen lenni, de gondolom a minőségi rendszereknél ez nem divatos már csak azért sem ,mert így nem tudnád finom hangolni a rendszered a kábellel.
Bár úgy tudom az imaxban a hangfalakhoz pl optikain érkezik a jel és ott van a hangfalban az erősítő, ez által a jeltorzulását akarják csökkenteni. -
krenkoka
tag
válasz
Integra #41909 üzenetére
igen, amazonon néztem, ott még mindig fél áron van. minap sétáltam a westendben és betévedtem a tissot boltba, kedvesemnek órát nézni a fa alá. mondja az eladó, hogy egy darab van amit kinéztem, de a MO-i tissot nem fog rendelni, mert annyira elment az árfolyam, hogy nem éri meg nekik, mert nem fog senki sem elviselni 20% áremelést. ezért az órapiac megállt... borzasztó!
-
ricsik
őstag
válasz
Integra #41875 üzenetére
Nem baj, ha nem vagyunk egy véleményen, csak leírtam az enyémet. Nem rémlik, hogy lehülyéztelek volna, mert máshogy gondolod, szal peace.
Nekem 4 távot váltott ki, van köztük 10+ éves és benne volt az adatbázisban, nem kellett tanítani egyiket sem. Még a légkondit is viszi. Az enyém csak 20e volt, ezért az árért szerintem verhetetlen.
-
-
krenkoka
tag
válasz
Integra #41875 üzenetére
vitatkoznék picit, nekem harmony 700 van, ár/érték arányban nagyon jó. ha nincs olyan gomb akkor meg a készülék almenüjében tudod azt kiválasztani (mondjuk ráléptem véletlenül és betört, szóval az nem működik most), viszont nekem is van egy nagy bajom, túl hosszú az infrajel és így sokszor pl kettőt léptet a dekóderen vagy akármin. a többinél is van ilyen vagy csak ennél?
-
ricsik
őstag
válasz
Integra #41848 üzenetére
Nem osztom a véleményed. Nekem rengeteg Logitech cuccom van, mindegyik kivállóan működik. A harmony szoftvere szerintem kimondottan jó. Vannak hiányosságok persze, de egy kis időráfordítással bármit be lehet állítani. Ez igaz a Squeezeboxra is. Van vagy 50 menu, de legalább a legapróbb részleteket is be lehet állítan.
-
ricsik
őstag
válasz
Integra #38545 üzenetére
Ennél jobbat nem tudok, több dolgot vettem AVplanetben, nekem bevált igaz nem volt gariztatásom még velük. Én a Harmony 700-asom vettem ott. Ha olcsóbb kell és van türelmed és bízol a postában egyértelműen E-bay aukció. Sokszor rendeltem, de egyszer nem jött meg az Oakley napszemüvegem, habár a fickó igazolta, hogy feladta. 1 hónapig futottam a pénzemért, de végül visszafizették. Érdemes nem standard postát választani, hanem olyat, amit nyomon lehet követni a neten hol tart a csomag.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Integra #37210 üzenetére
Néhányunknak mindig jár a szánk, hogy a szobaakusztika mennyit számít. Kevés tapasztalattal ált. ezt jócskán lebecsülik és veszik a drága elektronikákat, pedig "fürdőszobában" egy 10milliós cucc is szarul fog szólni. Persze nem olcsó berendezni sem egy szobát (+ a kényesebb helyekre egyedi megoldások) de ennek úgymond nincs köze a hifihez, amúgy is megtenné az ember, hogy egy kellemes környezetben éljen.
-
Poplacsek
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #35612 üzenetére
50mozi50zene esetén én valszeg dali c6 c8as szettet vennék újat.mivel a rubit már nem árulják.az 360volt anno.
BBéci: most találtam egy mikrofonos mérést. Hivox mérte a monitorokat:
"R63S . Ugyan háttérsugárzónak ajánlják, de megmértem: 56 Hz-en van a -3dB átvitele, ami +/-2dB belül van úgy 20kHz-ig,"szóval azért éreztem,h halkul 60Hz alatt, mert a fülem érzékenysége csökken itt,maga a frekimenet tuti,h sokkal tovább megy le
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest