- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
muzsikpeti
aktív tag
Boldog Új Évet minden hifistának és házimozistának!
-
muzsikpeti
aktív tag
Kellemes Ünnepeket minden fórumtagnak!!!
-
muzsikpeti
aktív tag
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
robi0604 #42911 üzenetére
Nagyon jó kábelei vannak, még az olcsóbb tápkábelei is óriásit tudnak hozni a rendszeren. Nekem van itthon audioplan referenc tápkábelem is ami 50e ft-os kategória,néhai 15e ft kábele kb rommá veri mindenbe. De van egy kedvencem aminek minden szála duplán van húzva,na annál jobbat még nem hallottam. De mondjuk az egy 100-as.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #42902 üzenetére
De jó is az és de jó most Paticenek is
-
muzsikpeti
aktív tag
Én is hallottam már, de pont ez volt benne a szép, hogy még így is tudott meglepetést okozni. Felcsigáztatok, hogy az új kábellel még drámaibb a változás.
Melyik Oppo bluray van nálad? Nekem is felkeltette érdeklődésemet, lehet beruháznék egyre, kiváncsi vagyok a tesztedre.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #42167 üzenetére
mint ha magamat látnám, emlékszel én is megijedtem a valkür alatt, még mondtad is, mi van gyomron lőttek
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #42126 üzenetére
Gratula hozzájuk, találsz mindig valamit, amivel tovább tudod hegyezni ezt a csodálatos rendszert.
Béci reakcióját megnéztem volna én is
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41702 üzenetére
én haza, de csak ismételni tudom magam, ez a kiállitás elég gyengére sikeredett. De jó volt veletek talizni!
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41112 üzenetére
Akkor sikerült egy olyan kábelt találnod, amivel úgy tudtál tovább fejlődni, hogy közben kiküszöbölhetővé vállt a számodra idegesítő tartomány. Ez általában nem szokott könnyű feladat lenni.
Majd legközelebb meghallgatom!
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41104 üzenetére
stealth-hez képest amit említettél, hogy azzal tetszett a legjobban, mennyire áll közel?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41097 üzenetére
Nem panaszkodhatok én se, még egyszer se mondta semmire, hogy ezt nem vehetem meg.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41051 üzenetére
Gratula hozzájuk, meg az asszony beidomításához, nagyon jól csinálod
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40945 üzenetére
Még sem Stealth lett?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
JohannZimu #40686 üzenetére
A jmlab-nál maradva esetleg ezek, nagyon baráti áron?
http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=8724
És hozzá az általad említett Rotel erősítő, garantáltan nem csalódnál, csak sorra vennéd elő régi cd-idet és filmjeidet és élveznéd
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Termi16 #40190 üzenetére
A 815 szerintem nem ér 160-at. Ellenben ezzel a kiváló szettel, ami nagyon korrekt áron eladó. avforum!
Eladó JM Lab COBALT 5.1 hangfalak.
front: 816 Signature színben
center: CC800 Signature színben
sub: SW800 Signature színben
Surround: SR800 Technic színbenA hangfalak esztétikailag, műszakilag kifogástalan állapotban vannak.
A surroundok doboza is megvan.A hangfalak egyben eladóak.
ár:400.000Ft
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
kimi02 #40185 üzenetére
Szerintem ha van rá lehetőséged akkor hallgasd meg.
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy zenén sokkal jobb lesz mint az onkyo-d.
Mozin szintén magasabbra fogja tenni a lécet, egy szeparált elő - végfok páros mint egy integrált onkyo. Rengeteg olyan részletről fog lekerülni a fátyól amit addig nem is hallottál. Dinamikusabb, jobb jelenlétérzettel rendelkező mozit hozva létre otthonodba.
Ezt tényleg akkor tudja meg az ember ha egyszer meghallja. Árba sem egy kategória a kettő, az onkyo 400 körül van, a rotelnek az új ára pedig valahol 700 körül van. Mostanság persze nevetséges áron lehet hozzájutni. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40135 üzenetére
Köszi a tesztet!
Akkor nem nagy durranat, mert nekem is sok régi megvan. Az első Kari lemezemet 2001-be kaptam, már akkor nagyon bejött. Kari Bremnes – Svarta Björn
Imádom ezt a lemezt -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
Már akartam írni a múltkor is, hogy nagyon egységes hangzás volt, annak ellenére, hogy nem focalok voltak hátul. Egyetlen másodpercre sem inogott meg a hihetetlen térélmény. Az electra center meg teljesen egyező hanggal rendelkezett, mint az utopia. Nagyon sok egyforma hangfalakból épített rendszerben nincs ekkora összhang mint ebben.
Kari-t meghallgattad?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39943 üzenetére
Én is arra emlékszek
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39835 üzenetére
Úram, meghajolok Ön elött!
Köszönöm! -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39739 üzenetére
A mélyekről annyit, hogy aki azt mondja, hogy a focalokban kevés a mély, akkor elárulom, hogy xtremetuningnál ülve a kanapén rezgett a pohár a kezembe.
Nagyon szép kontrollált mélye volt, nagyon letisztult és gyors, és igen mélyre ereszkedő.
Szegény upc-box se bírta, életre kelt a szekrényenAztán mozira váltva életre kelt a két db sub is, na azoknak mennyei hangjuk volt. Semmiféle kopogós, brummogás nem volt, helyette olyan feszes minőségi pincéből jövő mély jött belölük amit még szintén nem hallottam, velodyne-nok elbújhatnak mellettük.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39704 üzenetére
Nehezen, az élménytől azt se tudtam merre van haza
Köszönöm még egyszer az élményt!
A többieknek meg annyit, hogy én még ilyet nem hallottam, pedig sok drága cucchoz volt már szerencsém. Ilyen nyílt, dinamikus, mind széltében és mélységében tág szinpaddal, csodálatos énekhanggal rendelkező rendszert nem hallottam. Teljesen a hatalmába kerített a zene.
Moziról meg annyit, mikor a valkür egyik jelenetében egy normál hangerejű párbeszéd után jött a repülő, én letaglóztam, szerintem ezt láttam extremtuning isIlyen jelenlét érzést én még nem tapasztaltam sosem. Mindemellett minden részletet ki lehett hallani, bámekkora robbanások közepette is.
Zenei blu-ray meg maga a csoda volt, nálam is csodálatosan szól bocelli, de nála még egy lapáttal rátett, és sting berlini koncerje volt a csúcs, mint ha pár percre ott lettem volna a sorok közt, nagyon élethű volt.Szóval csak elismerő szavakkal tudom illetni a rendszert! Ja a képről nem is írtam, az meg brutál mennyei
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39668 üzenetére
Ha lehet és nem vagyunk túl sokan, akkor elugranék én is
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39643 üzenetére
Teljesen igazad van!
Bírom a sok marhát aki megveszi a 32"-os 3d-és tv-ét,hogy elmondhassa a szomszédnak, hogy neki 3d van. Persze ezt nézi 4,5 méterről
Baromi nagy házimozi élmény lehet
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39638 üzenetére
Engem is érdekelne róla info
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
#09634560 #39622 üzenetére
köszi szépen! Nem volt ám olyan egyszerü a megvalósitása, mert az a fránya üveglap a fentröl történő megvilágítás miatt vissza tükrözte a szoba minden berendezését. És hiszitek vagy sem minimális az utómunka is rajta,gyakorlatilag a sok porszem a fekete felületen adta a feladatot. De a végeredmény tényleg tetszetős lett.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39615 üzenetére
Köszi, elbíbelődtem velük egy darabig, a megrendelés az volt, hogy sötét háttér de mégis tükröződjön, hát ilyen lett
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #39611 üzenetére
A fotókat magam lőttem, majd néhai srác honlapján viszont láthatjuk őket
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #39605 üzenetére
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #39607 üzenetére
Rotel
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #39604 üzenetére
Nálam is abszolut bevált az ezüst, jól illik a rotelhez
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #39602 üzenetére
a tápkábelt ne is mond, nekem is van itthon jó pár, pl audioplan reference is, és elhoztam néhai sráctól is vagy 10 félét fotózás céljából. De két egyforma nem volt, óriási szerepe van a hangba. Észrevételem pedig az, hogy a végerősítőnél hoz a legtöbbet. Érdekes de pl az előfoknál a drágább kábelei már komorrá tették a hangot, a mély felé húzó hang miatt.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #39601 üzenetére
Nem, a virgo silver analóg IC kábel, csak 99,99% ezüstből.
És 50körül van az ára. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #39553 üzenetére
De melyik IC-je?
A virgo silvert hallottad már?
Vagy csak a sima virgot, ami 7n tisztaságú réz? -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Warter #39550 üzenetére
Örülök, hogy ennyire bejött a kábel, és ez még csak a belépő kábele, van még pár komolyabb hangfalkábele is. Elárulom, hogy kipróbálod az ezüst IC kábelét, mely virgo silver néven fut, akkor dobnál egy hátast. Aztán mikor azt mondod végre olyan a hang amiről álmodtál, akkor jönnek a tápkábelei, nem hittem a fülemnek. Van egy kedvencem köztük amiben minden szál duplán van húzva, persze más más összetevőkből, na annak az ára már 100e ft, de megéri minden penijét.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #37464 üzenetére
szépséges, ez aztán az út vesztő
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #37467 üzenetére
Mit tapasztaltál javulást a hangjában?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #37451 üzenetére
Va egy linked ahol utána lehet olvasni ennek a brutál gépezetnek?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #37451 üzenetére
Gratula hozzá, nagyon-nagyon komoly!!!
-
muzsikpeti
aktív tag
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #36769 üzenetére
Ez igaz, de a dune eddig is jó úton haladt, most is jókor lépik meg ezt.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #36765 üzenetére
Szerintem örömmel fogod venni a 7db ic-t
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #36758 üzenetére
Finom darab lesz az biztos.
Magasra teszik most a mércét dune-ék. -
muzsikpeti
aktív tag
Ne is mond ezt a garanciális javítások intézését. Vettem májusba egy több százezres bringát. 4 hete van a nagykerbe mert recseg rajta a 80e ft-os hajtókar, és a mai napig csak igérgetnek, hogy ekkor vagy akkor majd eldöntik, hogy egyáltalán kicseréljék vagy sem. Utálom az összes garanciális ügyintézést. Addig vagy jó vevő míg vásárolsz, aztán ha gond van a cuccal akkor már a seggükbe se vagy.
-
muzsikpeti
aktív tag
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35871 üzenetére
Ez teljesn igaz, olyan a pbj és a 4 illetve 8tc is, hogy azt még egy hozzá nem értő is egyből meghallja. El lehet velük sokáig zenélni.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #35873 üzenetére
A földön az én pioneer blu ray lejátszóm van és project lemezjátszóm. Az erősítő pathos, a hangfal tipusát nem tudom, és a cd pedig egy 1,2 millió forintos szintén olasz valami A betüvel kezdődő csoda. Aminek azóta a kijelzője tönkrement és ha üres lemeztálcával zárod be akkor csak hústűvel nyílik ki legközelebb.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
muzsikpeti #35868 üzenetére
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35865 üzenetére
Bizony- bizony. Ha tudnád, hogy vette. Telefonon rendelés, semmi meghallgatás. Mindent újonan mondjuk nem használt, de csak úgy össze válogatás nélkül. Nem tusom a pontos tiupusokat, de majd felteszek egy képet a rendszerről, aztán kitaláljuk mik a pontos márkák. De az erősítő az tuti, hogy pathos félcsőves.
-
muzsikpeti
aktív tag
El is hiszem, nekem is sok barátom lett focal tulaj mióta nálam járt, pedig elötte hallottad volna az ellenszenvüket a márkát illetően. Egyik külföldön élő haver is így járt, ő focalt soha, azóta 816-os szól a szobájába, aztán egy évvel később eljött meghallgatta az azóta beújított rotelemet, 3 hónap múlva neki is ott volt a rotel 1070 sztereó erősítő a focalok végén. Azt mondta jővőre nem jön, mert akkor megint vennie kell valmi új motyót miután nálam jár
-
muzsikpeti
aktív tag
Nekem se jött be a pbj, egy hétig volt nálam elhoztam letét fejébe a penna-tól. de ment is vissza. Én mióta Néhai ezüsz IC .je bekerült a rendszerbe nem is hallgatok meg mást. Igaz ez nem is egy kategória a pbj-vel, egyik 50e ft, a másik 20e ft.
A barátomnak Ikon 6-osai vannak, és bizony jobban szólnak az én focaljaim, többen szoktunk zenélni és egybehangzó a vélemény. Az Ikon 6- nak a közepe részletezőbb , a focalnak meg a magasa, de mikor egy összetettebb zene van ahol mondjuk hegedű, zongora és valami fúvós hangszer van jelen, ott egyértelmű a focal fölény.
A másik srác akit már említettem, hogy olasz hifije van 6,5 millióért, és eljön hozzám meghallgatja az én rendszerem és azt mondja, ha egy boltba lenne azt mondaná csomagolják, és vinné. Egész lemez gyűjteményeket szokott magával hozni, hogy valahol bele tudjon kötni, de még nem sikerült neki. Ellenben az ővével, ahol már megint plusz egy millt ráköltött kondo kábelekre de a hang nem áll össze. Lassan ott tart, hogy beruház pár focalra -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35804 üzenetére
Focal/ jmlab chorus 715 frontok, 710-es hátsók, cc700 center, és sw 700 sub hangfalak. Rotel processzor, 6 csatornás végfok. Pioneer 51fd blu ray lejátszó. Néhai srác hangfal és Ic kábelek, audioplan hálózati kábelek, és audioqest hdmi kábel.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35803 üzenetére
Egyetértek, én is ezért szeretem a focalokat. Sok ismerősöm mikor eljött és meghallgatta őket, pont e miatt lett később boldog focal / jmlab tulajdonos.
Van most egy haverom akinek Dali ikonjai vannak, és mikor átjön mindig sóvárogva hallgatja az enyémet, hogy milyen szép részletező a magasa, azt mondja kár, hogy nem lehet áttenni a daliba -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35800 üzenetére
Szerintem ez igen jellemző a van den hul ic-kre, hogy "simítják" a hangot. Mikor lecseréltem a vdh combination ic-t, egyszerre rengeteg addig ismeretlen hang lett a zenében. A kimber az tényleg más, egy pbj mondjuk nem kertel ott előjön minden részlet, de pl a 4tc 8tc hangfalkábel már nem tetszett ennyire. Nem rég lecseréltem őket Néhai srác kábelére. Most abból van hangfalkábelem és ezüst Ic kábele. Na most minden a helyére került nagyon tetszik a hang, bár múltkor volt itt egy duplán kábelezett hálózati kábele ami még erre is rátett egy lapáttal.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35793 üzenetére
Ki tudja mi lehet benne, de müködik, mert látod dinamika marad, és közben mégis minden tisztább lesz. Sok embertől hallottam már dicsérni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest