- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
bundilolo #29981 üzenetére
Praktikernél ( nem a parkolóban hanem az épülő áruház melletti területen)! Van egy célgépük erre. Fél perc alatt olyan méretűre vágja a törzset amekkora a talphoz kell. Mi már faragott törzsűt vettünk szóval nem tudom biztosan de azt hiszem ingyen lefaragják. Egyébként gyönyörű fák vannak ott.
-
2thletme2day
őstag
válasz
lacy86 #29583 üzenetére
Épfu-nál a Fehérvári úton 400 Ft-ért átdobták a téli garnitúra helyére a nyárit. Mondjuk ez májusban volt. Lehet emeltek az áron azóta a szezonra való tekintettel de drasztikusan biztos nem. Odamentem, negyed óra és megvolt. Szerintem a méret nem igen számít cserénél (15-ös acélfelni helyére rakták fel a 16 alufelnit)
-
2thletme2day
őstag
Sony Xperia Z3 compactra nem érdekel valakit 100% eredeti Nillkin üvegfólia? Megvettem, de nem került fel a telefonra. A telefon már meg sincs.
-
2thletme2day
őstag
Viofo A118C Full HD-s autós menetrögzítő kamera GPS modullal eladó! Érdeklődni privát üzenetben lehet!
-
2thletme2day
őstag
Gyári Opel szőnyegek többféle típushoz eladóak (Meriva, Zafira, Astra, Vectra, Corsa) jutányos áron. Érdeklődés privátban.
-
2thletme2day
őstag
Mindössze 2 alkalommal használt, szinte vadonat új Viofo A118C full HD-s autós menetrögzítő kamera eladó. Érdeklődés privátban.
-
2thletme2day
őstag
Driverek nélkül is kéne képet adnia ha rádugsz valamit. Első körben jól kifújnám a csatlakozókat. Lehet, hogy por vagy szösz ment bele és azért nem érintkezik rendesen. Ha biztos jó a HDMI kábel akkor vagy a VGA csatlakozója vagy a monitor csatlakozója nem jó. Ha garis a lap én visszaküldeném.
-
2thletme2day
őstag
Hali!
Tudnátok nekem megfizethető áron korrekten/megbízhatóan dolgozó autószerelőt? Egy 2005-ös Volvo S40-es betegeskedik szóval nagy előny ha van egy kis tapasztalat Volvok szervizelésében.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest