- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
delikvens025
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/sony_vaio_i5_640gb_led_hd5470_4gb_ddr3_alkalmi_aron
Lenne egy I5- ös Sony Vaio - m eladó sorban, 640 es winyo (100/100), 4gb ddr3, 5470 es vga, magyar gép, aksi is elvan kb 2-2.5 órát. Van egy müanyag hibálya, képeken látszik. 48000Ft.- ba tettem fel, de topiclakóknak 40e. Ennyiből most I5 ös Sony-t lehet hazavinni, e-hétvégén.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #28540 üzenetére
Szia. A kép csak vázlat. PCI-E 1X - PCI-E 16X ra alakít átt, és a kábele is usb hármas. Van rajta molex csati is. 3 vagy négy darabom van belőle itthol. Egy telefonokhoz való progi miatt lettek megvéve, vga-számolt, és kellett a több darab, de alaplapot cseréltek igy ez megmaradt. Tesztekben, kb minden vga a 65 százalékát hozza igy. Keress rá : E-GPU.
-
delikvens025
csendes tag
-
delikvens025
csendes tag
Jóestéket. Eladtam a PS4-emet, és beszámoltam egy I7-es masinát, aminek a vga kariját még én hoztam újan. (Nem-nem volt hiba, négyszer vettem PS3-mat is, akkor amikor bejött, attam neki mindig esélyt, meg a 360 kontra cinect dolognak, wii-u nak, de nem... ) És a PC játék sem köt le
MSI- X58 PLATINUM Sli alaplap, 12GB (3*4GB) DDR3, I7-920K proci-1366 os foglalat. R9-270X OC Saphire dobozos 2GB os vga kari, 1,5TB WD Green Hdd, 500W os Coller Master dobozos Táp, egy b*szott szép házikóban. Kreálok mindjárt képet. Mit ér meg ez a konfig kb, vagy valaki nem vinné?
-
delikvens025
csendes tag
Jóestét. S.O.S be kellene low profilos vga, ami egy ATI 6570 nél erősebb, és hdmi kimenettel fel van vértezve. R7- 250 es ami pl játszik, R7-240 majd ugyan az, nem egy ugrás. Új is jöhet és használt is. Felhagytam a magyar meloba járással, külföldön lettem vállalkozó, és minden este hétköznap hét után lépem átt a határt, különben az első boltba ottlennék a kasszánál. 06305447214 es számon holnap reggel 4 től hivjon akinek van, és este oda lépek kifizetem. Előre is köszönöm.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Dryman #26579 üzenetére
Érdek feszítve olvastam a kritikát. Fura olyan alaktol aki az itteni topic lakók fele az asztalra nem tett le semmit. Sztem majd mindenkivel volt korrelt üzleted és ramjtam kívül elég sokan kerestünk fel szakmai segítségért a hét bármely napján. 06305447214 es számon el is mondom bárkinek a tapasztalataimat rólad. Ez felhívás volt a hőzöngönek keringőre. Legtöbbünk nem anyu szoknyája mellett ücsörög ripacsként, hogy az összes célja fizukor az Iphone 6 legyen, és veri a nyálat a szülői ház neki szánt és ingyen lakott szobájában. Hanem megélünk. Korrekten! Nem jár ilyen téren tisztelet a kivételnek, hőzöngönek. Majd ha bizonyított magának és nekünk is. Lehet hogy nem jó véleményt osztok és szorzok, de legtobbunk gyereket nevel és ugy alakítják életüket hogy ne lehessen mit fel róni az ezidáig lepergett idő alatt.
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem urak, hölgyek, fiuk, lányok. Elég régen nem jártam itt. Segítségeteket kell kérjem, keresek valamit. Mostanában nem bizniszelek gépekkel, nincs már 5 db R9 270X a fiókomban sem mint egy éve. Le építettem a dolgot. Elfujt innen a szél más irányba. De kellene egy 4 magos batárabb gép nekem, izmosabb vga karival. 4-8 giga rammal. Lestem 30-35 Mátyás körül találni, Q6600 al 260gtx el és 4 Giga rammal. Vmi pajzánabb masina kell. 6850 es vga vazy hasonló. Ha valaki váltana ne tartsa magában egy privát uzenetet címezve irányomba. Vagy megveszem azt és kerítek bele vga karit. Nem egyszeru helyzet. Jobb lenne mindent egy személytől beszerezni. Ha akad akk privit kérnék
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Egy LG G3 tól valaki megszabadithatna mert nem az én méretem ez az óriás. Független, tőltővel és egy szilikontokkal. LG legdrágább telója, leirassal televan a net. 16GB os változat. 4×2,5Ghz en ketyereg, nemlehet rá panasz. Holnap este hirdetem meg, de előtte gondoltam ha valaki ir rá egy korrekt ajánlatot elviheti. Amit megtehet privátba és telefonon. Léccí, a mennyi az alja dologgal kapcsolatos üziket else küldje az illetékes
-
delikvens025
csendes tag
válasz
atos19881101 #24894 üzenetére
Nemám
Onnan még búzát se
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem jóestéset. Elég régen jártam itt
Valakinek egy I5 ös E4310es Dell lapi???
Emelenne
-
delikvens025
csendes tag
-
delikvens025
csendes tag
http://www.lg.com/hu/monitorok/lg-IPS231P Tiszteletem. Valakinek 23 colos IPS Super Led gyári csomagolásu hibátlan monitor? Fixen, alkumentesen 30k ért elvihetö.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
golya32 #23270 üzenetére
Ebben igazad van, nem is panaszkodtam idáig. De ha lett 4 országban kapcsolatom, 2 a saját BT-s életemből, kettő új, akkor átlehet csoportositani, hogy a szegényebb helyekről áramoljanak a dolgok gördülékenyen
Van amikor csak azért is felugrok bécsbe 1db!!! letiltott teloval, hogy ott legyek
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23246 üzenetére
Hát, az osramban egyetértek veled, lehet össze tudok szedni 5! dobozt belőle, mert hamar elkoptak
-
-
delikvens025
csendes tag
Ismét, ujj kérdés: R9 280X Vapor-X 3GB DDR5 pár hónaposak, 10 DB rol lenne ebből szó, szerintetek 65-75KP között kelendők lehetnek? És 6 DB 750wattos Corsair tápocska hozzá.
-
delikvens025
csendes tag
Még egy darab R9 van, ha valaki az új wolfot nyúzná padlón.....
-
delikvens025
csendes tag
ATI 7790 1GB DDR5 Dual-X OC háztól házig garis- PCX.HU,(Februári) dobozos, 25KP.
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek egy Iiyama 24 colos monitor? ProLite HDMI B2403WS LCD Full HD a tipusa. Viszont, csak d-subról megy, kiszedték a hdmi- csatit, egy ramaty kábellal. A közepe benne van, a külső fém gyürü amputálódott. 28 kp lenne.
-
delikvens025
csendes tag
Lenne egy Dobozos Gainward GTX650 TI 1gb DDR5 kari -17KP ba, és 10KP ba egy ATI 5770 1GB ddr5 eladó sorba. A megmaradt 2DB R9 meg legyen 35kp a fórumon beszámolás mentesen.
-
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek eladó 1155 ös foglalatu alaplapja?
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23079 üzenetére
Kocska89 et kérdezd meg, hány százalékban javít Nvidia karikat, és abban a kategóriában mennyi Ati ál meg.....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Tarill #23096 üzenetére
Másik dolog, van akinek egy ilyen is jól jönne, bár engem nem varázsolnak el... Amióta Dryman letette az első dell gépemet a padlóra (GX620) azóta csak ezeket használom. Lett egy Dell 780 SFF, és kettő Dell 755 SFF (Dryman lacitól az egyik). Jobban lenyűgöz, hogy mókolok telókat, torrent,0- 24 be megy mindegyik, a 780 as ba van egy belső 2TB os hdd, mellette kettő rack-ben még kettő, és egy kék halált sem láttam közel 1 éve. Sem lassulást, sem fura dolgot. Nekem inkább ez számít.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Tarill #23096 üzenetére
Szia. Itt irt 36e alkumentesen, aranyközépútnak. Szerintem az volt alaplapból itélve. Jól hűtött helyen, spéci házban, kemény tápokkal. Fél évet dolgoztatták a gépeket, és sztem is rályöttek hogy nem éri meg, csak ha ennél keményebb cuccal vágnak neki. De mondlyuk a gyerek már a köv hat vgás gépéröl irt, amit összerekott :S Ha minden jól megy, lessz 5 ilyen szettem, de ahhoz azkell, hogy a másik négy ember is rá jöjjön, nemsok mindenki fog 2-300.000 ezer huffot felyenként kezükbe adni, akár azonnal. Így van némi esélyem fizetés után
-
delikvens025
csendes tag
Meglettek az R9 270x 2GB Dual-X OC karik, másfél év garival. Továbbá egy másfél év garis, FORTRON AURUM GOLD !!!850W!!! os hibátlan, doboz táp, és egy 650W os Corsair ugyan ugy dobozos, hibátlan tápocska is. Van még 2 * 4GB DDR3 ram is, asztaliba, meg lap is, proci is, de azok még képlékenyek. Ha valakinek valami kell, jelezze, mert sztem holnap feldobálom a vaterára. Nemsoká ide is felpakolom, meg képet mindenről. Fene érti, ha valaki megvesz egy masinát közel 520.000 be, fél év mulva minek cserél még jobbra? :S
-
delikvens025
csendes tag
válasz
delikvens025 #23065 üzenetére
Radeon R9 270X 2G DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION ek beérve, láttam, kb 43-45 be az összes mind jégen van, igy 40 be vihetők. Csere érdekel, 6 ból már csak 4 játszik....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23060 üzenetére
Meg nemtudom mennyire kellene egy 850W os Fortron Gold táp, és egy 650 es Corsair, elég vad összeget kell beletenni, procira, ramokra, ssd-k re már lenne vevő, csak a hat kari, alaplap, meg a tápok nemtudom mikor kelnének el....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Bár ahogy látom, aki keres, már 40 nek is örülne.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
annyit sztem is megérnek, jobb féle, másfél év gari van mind a hatra...
-
delikvens025
csendes tag
válasz
stairmaster #23058 üzenetére
kb 35-38 ba kellene hogy elmenjenek.....
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Szerintetek ebben a kariban mekkora eladhatóságra a fantázia: Radeon R9 270X 2G DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION ? Ha minden jol megy, este lessz belőle 6 darab, ha hajlandó hamar visszairni az eladó, és még nem vette meg más....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
golya32 #22996 üzenetére
Lassan meglessz az utód. Galant 2.5 V6 a lányé lessz, magamnak meg találtam egy VR4 es kiadást osztrákiábol. 2.5 V6 sedan, 280 HP, twin turbo, csak nem akarják oda adni 7.000 euro alatt. Arra még reg adó... Egy próbakört elvitt a bécsi gazda, utánna egyenesbe egyet (enyémbe Kick-Down rendszer van, rajt program, és lekalapált) csapattunk egymás mellett. Félelmetes. Itthol a Bmw 7 es sorozatát adják már annyiba, amiket a hozzá nem értők meg is vesznek. Tudom hogy a BMW nem minőség, és kramancokat ad kb Lexus áron, de a bolondok szeretik... Lassan neve csak a szemétnek van... Kb mint takaróbol a Zaren... Vedd meg, fasza, drága, és hopp a neten keresgélve feleszmélsz hogy 2 agysejtedet gajra rakva átvertünk
-
delikvens025
csendes tag
Ebből becsülöm pl a Kia autóit. Van egy Kia opirusz ahonnan a galantot hoztam, de 3000 ccm es motorral akkori teknikával min a 20 literes átlag... Viszont még egybe van, az tuti menni fog. (Én autom volt a városi, opirusz a csavargó, 5 literes benzines honda meg a szabadidő autó
-
delikvens025
csendes tag
válasz
delikvens025 #22986 üzenetére
Mielött valaki belém álna, volt 1500 ccm es, gombal induló ujj Swiftem, 1.400.000 FT Kp ra vettem, elötte meg F astra 1.6 benzin, 400.000 FT kp ért.. A másfél millios ujj swiftet neki adtam az előzö élettársamnak, mert a 107 lóval nem ment, sajnos ő csak lízingre kapott volna kocsit, vagy banki hitelre, mint sok érdekes nagyot álmodó ember, az opelba meg megfőztem a motrot, de német kramanc létére generál után helyre jött. Nem a bankok pénzéből lizingre vett jampiként bohóckodtam a kocsikkal. Nemis 6-8 éves hitelre vettem őket, mint sok analfalétra, akiknek kocsi kell mi két számmal nagyobb, de egybe pénz nincsrá, de a fizetési egyenleg még belefér a törlesztőbe......... Mindenért kemény kp maradt ott, de mikor a galant elött volt Mazda 3 -masom, 1,6 benzin, bécs-mosonmagyaróvár között 2 szer!!! megfőztem a motort, (padkára felmentem, leszakadt a hütő, folyt a víz, de siettem haza) és hazavitt, majd 80.000 kp ba felujitott motorral nevelőapám majd 2 éve tiporja, hát le a kalappal a gyárnak......
Ez csak saját tapasztalat mind.....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
boogie84 #22974 üzenetére
Szép Japán autó.... De komolyan ebbe 1300 ccm van? Nem kevéske egy picit? 2,5 benzin 163 lóval is néha harsánynak hat, mikor sietek... (Meg is eszi van hogy egy nap Kick-Down kapcsolóval a 35 litert.) Mazdibol vadászok második autónak egy V6 3000 ccm es triptronikos kiadásra, 6 -os kombi de b@szott drágák osztrákba. Német kramancot sok fura ember vesz, aki villogni akar, itthol (nálunk háznál) teli velük az autoszerelő műhely, főleg azokkal akikben nem tudatosult, hogy gázolajjal vagy fűtünk, vagy szántunk. Mazda mellett szóljon, a gyári szerviz folcvegányokat (direkt irtam igy) és olimpiai 4 karikás (audi) kopó műanyagos, olcsó anyagokból álló kirakati kramancokat javít, mert a saját autói nem romlanak, a szervízt meg fenn kell tartani..... Ha lenne az RX8 ban egy vadabb, túlcsapágyazott, sosem romló V6 os motor, leváltanám a Galantot.....
Gratulálok a kocsihoz.....
-
delikvens025
csendes tag
Akkor rendelek Ebay ról. Ott kb 5 dollár, vagyis 1100-1200 huf póstával. Csak tegnapra kellett volna.........
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek ilyen riser pci-e kábele eladósorba???
-
delikvens025
csendes tag
válasz
golya32 #22864 üzenetére
Sztem, ha pl Iphone 4 kell, Willhaben.at oldalon nézz körül. Kb osztrák olx.hu vagy jofogás.hu minőség. Innen nagyátlagba 30-36 ezerig hibátlan dobozos Iphon 4 telókat kaptam. Vagy bármit, kint van pénz a cserére. Ráirsz az eladóra, persze német kell hozzá, és ugyan ugy megy mint pl olx-en. Kitudod választani hogy magán ember hirdetései között keress, és nagyvonalakba melyik területen.
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Egy 1997 es B Vectra kombi bontódik. 2000 ccm-es benzines autómata . Egyenlőre megvan mindene, az alkatrészei megfelelők sok F - és G astrába is. Ha valami kell akkor privi....
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Ki dolgozik itt a samsung szervízben?
-
delikvens025
csendes tag
Továbbá egy Apple Imac 17 colos masina is eladó lett. G5 - 1.8 as - 1.5 gb memóval, 80as winyóval. 10.5.4 es osx el, gyári egérrel és billel. Szép a gép, alku mentesen 35kp fixen.
-
delikvens025
csendes tag
Lenne vakainek jobbféle vga karija 8-15e között?
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Valakinek 25.5" Colos Samsung monitor? Hdmi-Dvi-Vga és külön hangkimenet. Ha hdmi vel rádugod az Xboxot pl akkor kivezeti neki a hangot is. Vagy pl HDMI vel ha rádugod a digiboxot tv vé változik. 33k lenne az ára. [link]
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek 4 magos (Amd A6) laptop? 6GB ram, Ati Cross Fire vga, 750GB Hdd,[link] . Itt 90 az irányár.
-
delikvens025
csendes tag
Simson vagy ha nagyonmuszáj robogo még nincs senkinél eladó?
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #22265 üzenetére
Szia. Ramot ujjan 11e alatt tudok 4gb ddr3 as modulokat.
-
delikvens025
csendes tag
Nincs valakinek eladó Simsonja, vagy másféle kismotorja? Az irhatna egy privit.
-
delikvens025
csendes tag
Továbbá van 2 db Intel G33 as Intel gyártmányu lapom. (s775) 4ddr2 pcie quadcore támogatás. Bár ez a g33 ba benne van. Atx szabvány. Hátlapi lemez nincs. 6.5e laponkent. Lehet nemi alku belefér.
-
delikvens025
csendes tag
Nincs valakinek eladó hp 4515s hez való töltölye? Az irhatna nekem.
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek 700 as cooler master tápocska? Itt
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Am2+ vagy am3 as alaplapot keresek ddr3 ram támogatással. Sürgős, fontos lenne.
-
delikvens025
csendes tag
-
delikvens025
csendes tag
Nomeg lapiba valo 1 * 1gb és 1 * 2gb Ddr3 Hynx ramocskák is. 5e a kettő. Packard Bell TK81 es aksi kb 1- 1.5 órás 4e. Hozzá való javítatlan hibátlan alaplap 15e.
-
delikvens025
csendes tag
Továbbá asztali Ddr3 ramok eladók. 4GB. 1 * 2gb Kingmax1333 és 1 * 2gb Corsair 1333 asok. 7e
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Valakinek egy Cooler Master 700w os tápocska? Nagyon kevesett ment, szinte új. Pontos tipus: rs-700-acab-l3 . 14e lenne, némi alku belefér természetesen.
-
delikvens025
csendes tag
Sziasztok. Nincs köztetetk vakai aki juttatás felyében ujrarakja a Macbook pro 4.1 es gépemet? Sajnos német az osx és nem értek hozzá. (2*2.5 core2duo, 8600gt, 250 es winyo van a gépben.)
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. 4 magos eladó:
GA-P31-ES3G és hozzá egy Q6600 as E0 steppingel ami jól húzható. Árba 17e lenne. Majdhogynem a lap jön igy ki 2000 beTessék szépen vinni........
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Platform váltás miatt eladó:
GA-P31-ES3G és hozzá egy Q6600 as E0 steppingel ami jól húzható. Árba 17e lenne. Majdhogynem a lap jön igy ki 2000 beTessék szépen vinni........
-
delikvens025
csendes tag
Reggelt urak. Nem tudja valaki, győrben hol kapok ultrahangos mosóhoz tisztító folyadékot? Ékszerekhez, nyákokhoz kellene legfőképpen.
-
delikvens025
csendes tag
Ilyen is ritkán van, 2 napja nem irt ide senki
Ha valakinek van letiltott telefonja, amit tartozás végett lekapcsolt a szolgáltató, és újabb tipus, irja meg, azonnal kp- ra érdekel, persze nagyon korrekt áron.
-
delikvens025
csendes tag
Továbbá lenne egy eladó Athlon2 X2 250 es proci is, 7e ért önmagában, alkumentesen.
-
delikvens025
csendes tag
Keresnék megvételre 1-1,5 vagy 2tb os winyót, és 2*4 GB ddr3- at, lehetőleg 1600 asat, asztali gépbe. Irjon, vagy küldjön galambot akinek van korrekt árban...
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek nincs eladó Toshiba: l505 höz ventilátora? Többféle gépben van ugyan az. pl: l500 l550 meg lenovo g sorozat.
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Nincs valakinek 2 magos, 10 - colos jobbféle táblagépe eladó?
-
delikvens025
csendes tag
Szépestét. Valakinél itt a fórumon lehet kapni fehér ledszalagot?
-
delikvens025
csendes tag
A Nexus 4 elkelt.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
atos19881101 #21334 üzenetére
Szia. Hasonló van Samsungba, de mégis vonzó áron adod. Nem irod meg privibe, milenne a legalja?
-
delikvens025
csendes tag
Itt e Nexus 4 ről a foto, Padi68 egyenlőre jelentkezett érte, de tegnap óta nem irt. Mivel fórumtárs, igy elsőbség az övé, ha nemkell mégsem, akkor itt a fórumon 65kp ! az ára péntekig, utánna vaterára megy, ott 76kp fölé licitálják őket. Elöl hátul fóliás, gyárifüggetlen, van hozzá még ujj fólia, és egy szilikontok, de azok Mosonmagyaróváron maradtak, igy azt csak 1 héten bellül tudom odaadni hozzá.
-
delikvens025
csendes tag
Buék utólag is mindenkinek!!!
-
delikvens025
csendes tag
Másik, ha valakinek kellene gyári független LG Nexus 4 es telom, fóliás, minden tartozékával, 70 kb ba viheti aztis.
-
delikvens025
csendes tag
Valakinek Dell Vostro 1015? 2gb memo,320gb hibátlan hdd, 4500MHD Intel vga, és 1,5 órás aksi? Kezdeném 55 kp ról, mert szép a masina, de lehet alkudozni, cserélni. Bill az magyar, wifi mellett webcam és bluetooth helyén van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest