- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
nepszter1 #40514 üzenetére
Reggeli közlekedés miatt tényleg Nagybajcs a jobb, ezt mindenki aláírja szerintem. Szigetköz totál dugó, agyrém! Amellett Dunaszeg szebb szerintem, de ha Országút mentén, akkor NE, az valami borzalom ahogy ott közlekednek, főleg Dunaszeg Gyulamajornál és affelől-affelé... ha mellékutca akkor döntsön a ház vagy amit Ti beleláttok.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Valakinek egy rohadt jó Doogee V30 strapatelefon nem kell esetleg? Váltottam még strapábbra(8849 Tank)
-
sladka_pani
senior tag
BUÉK!
-
sladka_pani
senior tag
Boldog Karit mindenkinek!
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #39328 üzenetére
Nagyjából beáraztam magamnak mit ér, minden perifériának alálőve a hardveraprós árakhoz képest, az egész cakk-pakk: 250-ért vihető...
Kb. ajándék kategória!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
BaKeSZ87 #39333 üzenetére
Nekem se nem tetszik, se nem férne el egy 21:9-es monitor az asztalomnál, illetve én pont azt találom munkára jobbnak, ami nálam ritka. Igaz a játék is, de pár címmel szeretnék megint játszani
Most tesztelem a Samu Neo G7-et, első ívelt moncsim, szokni kell, de szerintem nagy lesz a szerelem
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Valakinek érdekes lehet egy majdnem teljes konfig, ház nélkül, monitorral vagy anélkül, akár félgépként?
Váltanék erről:
- Dell FHD IPS 27" monitor
- Asus ROG Strix 750W táp
- MSI X570 Gaming Plus alaplap
- Ryzen 3600 proci
- 16GB Trident Z DDR4 3200 memória
- 512GB M.2 Samsung 970 Evo Plus SSD tárhely
- nVidia Aorus 3060 12GB Elite
Az a helyzet FHD gamingre még nagyon is elégséges, de váltok 4K-ra, kihagyom az 1440p-s lépcsőt és olcsón megszámítom ha úgy van. Minden makulátlan és hibátlan. Jöhet privát, ha tényleg érdekel valakit. -
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Dell P2714H Monitor valakinek érdekes lehet? Váltanék feljebb. Nagyon megkímélt. -
sladka_pani
senior tag
válasz
kovacsroli #39151 üzenetére
Értem
Marketplace tele van amúgy csak géppel.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
kovacsroli #39137 üzenetére
Szia! Szerintem gyereknek nem aktuális, de egy kérdést megér részemről, mivel váltanék PS5 Slimre... The Last of Us II Gyűjtői darab extra kiegészítőkkel és komplett VR2 szettel esetleg érdekes lehet?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
bugalaszlo #39025 üzenetére
De van ám! Amilyen hosszút csak akarsz
Extrém minőségi 10gbites CAT6E. Vagy már sikerült megoldani?
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Mielőtt meghirdetném: valakinek nem kell Xiaomi Poco X3 NFC? 6/128GB, hibátlan működés, minimális esztétikai hiba. Olcsón. -
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
NORMÁLIS gázkazán szerelőt esetleg valaki? Sejtem mi a hiba, egy háromutú szelepet kéne cserélni, de inkább csinálja gázos... -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #38122 üzenetére
Elkelt!
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
INGYEN elvihető egy HDD nélküli, de amúgy komplett PC ajándék billentyűzettel.
Nővéremék régi gépe, nem akarjuk kidobni, mert működik, AMD Sempron 2700, 1GB DDR2 ram, DVD író, beépített kártyaolvasó, 400W táp és bátran állíthatom, hogy karcmentes, gyönyörű fekete házikóban (ha valaki ilyet keres például, megéri). Ha nagyon szükséges, tudok képeket küldeni, de gondolom hamar el fog kelni.
Érte kell jönni Fehértóra, vagy ha kifizeted a benzint, házhoz viszem.
Ha kell, van hozzá Samsung 19"-os érintőgombos LCD monitor, kifogástalan állapotban 5000FT-ért. -
sladka_pani
senior tag
válasz
ladopapa72 #38086 üzenetére
Köszi, az a baj, ezek nem nagyon szeretik az autó akkukat, minden szarra sípolnak.. hagyományos trafós szinuszos kéne, de amúgy nincs az egész országba, sőt külföldről is innen akarnak vinni.. az összes létező kereskedőt végig telefonáltam, majd január vége, február eleje lesz SPS, ami a legjobb, én is csak azokat használom ilyen célra.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Valakinél esetleg szinuszos szünetmentes tápegység nem lapul eladó? Keringetőhöz.. -
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37747 üzenetére
Nem vettem sértésnek, semmi baj, csak pont ilyenből terjednek fals információk, ezért reagáltam
-
sladka_pani
senior tag
válasz
kbhuinfo #37745 üzenetére
1-es és 2-es kúton (két első egymás mellett lévő) kizárólag ott tankolhatsz hatósági áron és csak magyar rendszámmal, szóval hiába állt meg a szlovák vagy osztrák rendszámú, biztos hogy nem 480-ért csorgatott a kútból, nem kell terjeszteni a fals információkat. Egy-egy kamera olvassa le az első rendszámodat és utána áll helyre az árazás.
Megmondta a tulaj, hogy őt nem érdekli ki hogy cselez, mert amúgy ő nézi a kamerákat is, és az sem hogy kannába tankolsz-e, de a Patent Security elég gyakran kint van és ha szabálytalanságot észlel rád hívhatja és hívja is a rendőrséget, aztán ott már nincs magyarázkodás, hanem komoly büntetés. De éjszaka nem nagyon vannak kint meg hétvégén se állandóan
Limit 3 héttel ezelőttig 50 liter volt, 3 hete 20 literre csökkent, de akár 3x is sorba állhatsz, vagy a mellette levő oszlophoz, így tele tudod tankolni. A kút pedig pár éve már megnyílt...
Üdv: egy szlovák rendszámos -
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37737 üzenetére
Én meg felhívtam 2 hete az üzemeltetőt és nem teljesen így van..
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs szüksége egy NZXT Apollo
gépházra és benne egy Seasonic SII 500W-os tápegységre?
Most üresedett meg, egészen eddig egy RTX 3060-as konfiggal is bőven elbírt. -
sladka_pani
senior tag
BUÉK mindenkinek
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Dryman #36558 üzenetére
Szia! Győrben nincs ember, aki normálisan felújítana lámpákat. De még a környéken sem. Én már megnéztem az évek során amit lehetett (sajna sok sárga lámpával találkoztam), 1-2 nyár és vissza fog sárgulni a hagyományos módszerektől még ha azt mondják hogy kezelik is uv lakkal. Nem tudom mekkora értékről van szó, az enyém legolcsóbban 186 ezer ft/db (igen, ennyi és nincs olcsóbb), így mindenképp a megmentése felől gondolkodtam. Az országban 4 helyen találtam olyat, akik hivatalosan, garanciával és megfelelő módon dolgoznak. 2 ember gőzköcsöggel (keress rá a neten), egyik Fehérváron a másik Pesten. Aztán 1 ember kemencében újítja fel Pest mellett, ő is nagyon jó és ajánlott, illetve a méregdrága Reflektorklinika az ország keleti felében. Utolsó 2-nél muszáj kiszerelni a lámpatestet, de az első kettőnél is ajánlott, én úgy vittem. Én legelsősorban a fehérvári autókozmetikát ajánlom, megvárhatod, 6000ft/db és új lámpát fogsz (kinézetre) visszakapni. Meg is várhatod. Nem muszáj kiszerelni sem.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Dryman #36449 üzenetére
Hát nemtudom.. én pár éven keresztül mindig számításba vettem a BNF-et is, és 99%-ban a legdrágábbra jöttek ki.. attól függ mi kellett, mert ha építőanyag akkor tüzép, ha meg a fent említettek, akkor OBI és Praktiker. Többségben ugyanazt kapod, még cikkszám alapján is.
-
sladka_pani
senior tag
-
-
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakinek szüksége van egy tuti Androidos TV okosítóra -
sladka_pani
senior tag
válasz
Weaver #36046 üzenetére
Ja értem, ahhoz nem tudok érdemben hozzászólni
Mészáros Lőrincet tudom javasolni... különben kényszerből kezdtem én is javítani, mikor az első szerelő 30 ezres 3utú szelepet kicseréltetett velem és megmaradt a hiba, illetve mikor kijött hót taknyosan + ittasan egy szerelő, összevissza verte 2"-os papagájfogóval a falonkívüli csöveket azt kiabálva, hogy "indulj már el", és nem indult el, ki kellett fizetnem a 8 ezer ft-os kiszállását
Most nevetek rajta, akkor nem volt vicces... és pedig ő volt a környéken a legajánlottabb, aki ráért 1 héten belül a tél beálltakor.
-
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #36002 üzenetére
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Valakit esetleg érdekelne Sony HT-CT60BT 2.1 (Bluetooth, NFC, Optika, RCA) hangprojektor mélyládával? Két darab van belőle, az egyik 3 éves, rendszeresen használt általam, a másik 2 éves és összesen 10x ha be volt kapcsolva vendég szobában, így maximálisan újszerű. Nem véletlen ugyanaz a típus, a sok dobozhangú fos mellett ezek tényleg JÓL szólnak, nincs panasz a minőségre. Bluetoothon azonnal felébreszthető bármilyen bluetoothos TV-vel, kezelni viszont csak Sony TV távírányítójával lehet őket minden esetben. Ritka esetekben előfordul, hogy Panasonic, LG vagy Samsung TV-k távirányítója is támogatja. Minden más esetben 3 távirányítóm van a 2 projihoz összesenMég nem hirdetem, hátha itt elkel, mesés áron adom, és tényleg. Az újszerű 30, a használt 25, a kettő együtt 50-ért megváltható.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
atos19881101 #35783 üzenetére
Amúgy igen!
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok! Mai nap nincs valakinek a környéken egy olyan használható PCI-E VGA-ja, ami használható FullHD netezésre, youtubeozásra? Jelige: OLCSÓN!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #35624 üzenetére
15?
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Igényfelmérés, újítanék!
Valaki nem szeretne venni egy Xiaomi Redmi 4X típusú telefont? 3GB RAM/32GB ROM EU verzió, MediaMarktba vásárolva, fekete bőr lenyíló és egy szilikon tokkal, dobozában, minden eredeti tartozékával. A telefon külseje mikroszkóp alatt is karcmentesnek számít, mivel végig tokokban hordtam, ezért nincs jele minimális használatnak sem, tényleg mint az új. Októberben cseréltettem benne akkumulátort 15 ezer forintért, mert az már csak 1 napot bírt ki. Most újra 2 napot kibír rendes használat mellett. Ha nem nyúzod akkor 3 napig is elmegy. Árát próbálom nagyon barátian mérni (körbelesve a Hardveraprós és Marketplaces hirdetéseket), tehát legyen 20.000 ft kiindulónak. -
sladka_pani
senior tag
Sziasztok! Nincs szüksége valakinek egy SPS SOHO 600-as (tiszta szinuszos) szünetmentes tápegységre? Tudok mellé adni egy 50Ah-s akkumulátort, amivel komoly áthidalási időket tudtok elérni... Még van 1 év gari a tápra, innen vettem, csak akkor még drágább volt
Az 1000VA-s verziót szeretném megvenni 1 éve, mert kezd kevés lenni a folyamatos 480W, amit ez a táp tud, egyébként elpusztíthatatlan technológia.
-
sladka_pani
senior tag
Kellemes ünnepeket minden fórumtársnak!
-
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
boogie84 #35458 üzenetére
Szia! Lehet nem segítség, de van itthon CAT7-es 10GBites szerelhető kábelem (lila, ipari kivitel, súlyodat megbírja). Merev erekkel a belsejében, de ettől talán még szerelhetőbb is a csatlakozó. Én már mindenhova ezt húzom be, ennél lejjebb nem adom. Viszont van egy méterára annyi szent.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
22 év számítógép alatt sok mindenem van és volt is.. általában kiváncsiság és kényszer hozza vissza a laptop korszakot, de egyébként mindig PC párti voltam és leszek is. Pl. most augusztus vége óta laptopról vagyok, most épült meg az új Ryzen konfigom, már alig várom, hogy beüzemelhessem
Laptop pedig megy vissza tartaléknak.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Szuperboci #35075 üzenetére
Van csoportkedvezmény? Mondjuk 150k?
-
sladka_pani
senior tag
Hátha... [link] Feltettem a masinát..
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok! Látom 2 hónapja nem megy a beárazós topic, így itt kérdezem meg, mert nem vagyok már képben a hardverek árával. Ha valakinek kell, akkor legalább itt hirdetem elsőnek. Szóval mit érhet ez az FM2+ félgép így:
Alaplap: Asrock FM2A88X Extreme6+
CPU: AMD Athlon X4 760K 3.8GHz (4.1GHz Turbo)
Hűtő: Zalman CNPS10X Extreme (nagyon jó hűtő, csak sajnos az AM4 konfigra nem fog rámenni)
RAM: 2x4GB Corsair Vengeance hűtött bordás 1866MHz
VGA: SAPPHIRE Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB GDDR5 256bit
Esetleg érdekelne amúgy AM4 konfig is, ha valakinél van... -
sladka_pani
senior tag
válasz
Dryman #34905 üzenetére
Hmm.. ennyire durvának nem gondoltam!
2014 óta van ez a konfigom, akkor csúcsnak számított: Asrock FM2A88X Extreme 6+ és benne egy 760K-s proci egy Zalman cnps10x extreme hűtővel, szóval szerintem a melegedés mindegy. Tudom, lejárt az ideje az FM2+ nak, de 6 éve engem teljesen kiszolgál, és gondoltam kihozom belőle a maximumot. Elméletileg még kevesebbet is fogyaszt mint a 760K. 860K lenne eladó, de arra meg nem szivesen áldoznék csak a csíkszélesség miatt, órajelben meg kevesebb..
Egyébként személyes tapasztalat ezzel a procival vagy van valami teszt amit én nem láttam? Mindenhol csupa jókat írtak róla. -
sladka_pani
senior tag
Üdv! Ha valaki tudna AMD Athlon X4 880K nevű FM2+ csúcsprocit nekem a hétvégéig a kezembe varázsolni, akkor nagyon boldog lennék. Jelige: pénz nem számít, csak olcsó legyen!
-
sladka_pani
senior tag
Skacok, urak!
Még mielőtt nagyon belemélyednék az online áruházak rengetegébe, megkérdezem itt, nincsenek valakinek az alábbiak?
- a kisebbik, azaz 9mm körüli odd helyére rakható ssd beépítő keret laptopba?
- ebbe való ssd 120-240gb körüli?
- egy másik laptopba 60-120gb körüli ssd?
- laptopba ddr3 1600mhz 4gb-os memória modul 1darab a meglévő mellé?
Kérlek akár privátban árakkal keressetek és a megyében legyenKöszönöm!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #34872 üzenetére
Renaulték régen minden műszerfalvilágításhoz, kapcsoló, tekerő mögé ilyet raktak, akkor vettem 20 db-ot, de maradnia kellett..
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Hannibhál #34870 üzenetére
Semmiben, nem égne ki többet, fényesebb lesz valamivel, de ha pontosan ilyen mint amit linkeltem és nem a betűzős foglalat mint amit Joker linkelt (mindkettőt T5-nek írja), akkor még a polaritás is mindegy, mert körbe lehet fordítani. Megnézem majd mennyi van, ha van még, és ha kell, megbeszéljük, hogy mi mennyi, vagy csere valami apróságra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest