- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
válasz
bigrock #138854 üzenetére
Jonap!
Inkább [Redmi 7A] -
DJGABI
addikt
válasz
bigrock #138725 üzenetére
[link] turbado outleten volt pár jóáras készülék, de nézd meg a leírását mennyire karcosak. hát amúgy meg inkább valami használt ha tényleg nagyon olcsó kell.
újak közül doogee-t, ulefone-t elfelejteném, anyámnak leagoo kiica power már évek óta bírja, lekopogom.
csak 4g van diginél,
szerintem kell a b20b3 kell -
Ájvé
veterán
válasz
bigrock #138725 üzenetére
Úgy néztem csak 3G-t használ (Voda hálózatát), szóval nem kell 4G (se B30 se más). Nagyon olcsó készülékkel nem biztos hogy jól fogsz járni, ezek sokszor gyenge pontjai a gyenge minőség miatt, vagyis lehet olcsón megkapod de pont arra nem lesz jó amire szántad. Előttem írtam használt készülék, ez se rossz opció, egy régebbi csúcsmodell mindkét feladatra jó, ha tudod tölteni akkor gyenge akksi ár lehet gond.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
bigrock #103298 üzenetére
Ha valóban eu ból küldi akkor nem. Viszont az ár meg specifikáció nem passzol össze. Gyanítom elírták. Arról nem beszélve hogy esélyes az is , hogy TW vgy CN verzió amire rá húzták a WW firmware-t. Ami nem az igazi. Vagyis meg lehet oldani , hogy teljes értékű ww-s eszköz legyen de én nem hinném , hogy ezzel vacakolnának. Szerintem innen megvenni óriási zsákbamacska. Inkább az Amazon.it ről venném. Az legalább tuti WW-s
-
Laza...
addikt
válasz
bigrock #78514 üzenetére
1 nap múlva elcsíphetsz egy ilyet: [Jiayu G2F] $69.99
-
janaman01
addikt
válasz
bigrock #78514 üzenetére
Hát ha a face a lényeg akkor legalább 1GB ajánlott mert a programocska ramzabáló hírében áll...amit kinéztél abban meg 512 van ..jó irányban indultál el de legalább 1gb legyen benne..
Wwenigma : akkor marad a várakozó álláspont hátha valaki csinál hozzá egy norm kernelt...
-
oris
aktív tag
-
ctibor
senior tag
válasz
bigrock #57671 üzenetére
"Ha fontos a GPS, akkor nem javasoltak a MTK SOC-os telefonok"
Ez általában igaz, de vannak kivételek, pl. az Alcatel újabb típusai:
Nejemnek már több mint egy éve OT-997D telefonja van, nekem előbb Scribe HD (8008D), most pedig Idol X (6040D) van. Nos, mindhárom készülék egy percen belül fogott - adatkapcsolat segítség nélkül - GPS jelet és tartotta, tartja ma is stabilan, megbízhatóan. Mindhárom típus MTK-s (sorrendben: MT6577, MT6589, MT6589T).
Lehet persze véletlen, de három készülékből én már le merem vonni azt a következtetést, hogy az Alcatel közép-felső kategóriás okostelefonjai ezen a téren általában jók.
-
Klara_
őstag
válasz
bigrock #57034 üzenetére
G5-re a MIUI multilangban nincs magyar, atforditas nem sikerul normalisan 1/3 magyar, 1/3 angol, 1/3 kinai lesz az erdemeny. Vegigzongoraztam mar ezt, es a needromos romokat is. A legujabb gyari jbarttal atfordiva, 2-3 hibauzenettel indult, ezeket a programokat, es komplett gappsot cserelve most mukodik, de meg mindig nem 100% magyar.
-
tolvaj!
őstag
válasz
bigrock #55020 üzenetére
port és port között is van különbség ezt se felejtsétek el. én akkor is jobban megbízom a MI- ben mint pl a vowneyban, pedig nekem az van és imádom és tökéletes és stb stb... másnak tetszik a MIUI port a vowneyra, nekem beakasztotta a készüléket. a gyári rommal jobban meg vagyok elégedve. de maga a MIUI tetszik, és ha már ennyiért hozzá lehet jutni akkor miért ne?
-
Endell
csendes tag
válasz
bigrock #49189 üzenetére
Feltettem a kérdésemet egy Xiaomi topicban is, csakhogy válaszod ne legyen off
-
interstate76
addikt
válasz
bigrock #43565 üzenetére
Itt olcsóbb és a shop is sokkal megbízhatóbb.
Más: Antelife-ot sokszor, sokan említitek megbízható shopként, megkérdezhetem, hogy milyen alapon?Azért tartjátok jónak őket, mert megérkezett, amit rendeltetek, vagy garis és egyéb ügyintézéssel kapcsolatban is jó a tapasztalat?
-
DJGABI
addikt
válasz
bigrock #42184 üzenetére
persze, nem gyengén manipulált 1-2 kép, de van ott pár esti is, amilyeneket az életben nem csinálok én lenovóval. (#42185) GIJoe ezt is megértem, tök igazad van. nem egy PureView optika kerül abba se 200k-ért persze, de 1-2 hangyaf*sznyi különbség még a legjobb kínai kamera vs szifon között azért van.
más: erősen rekord gyanús, a tegnapi fizetett 84 dodós telóhoz ma már tracking kód van. több nagy webshop is megirigyelhetné
(persze rendszer még nem ír róla semmit, szal lehet akár kamu is)
-
-PLevi-
senior tag
válasz
bigrock #41961 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik!
(#41989) tvamos
A lenovok sajnos nem jönnek be kinézetre főleg az érintőgombok stílusa miatt. Tudom, hogy jó márka, de ez van.A GPS pedig nem kell, hogy másodpercek alatt pozícionáljon, bőven jó nekem a 30-45 sec is.
Van valami különbség az MTK6589 és MTK6589T között az overclock-on és +1GB RAM-on kívül?
Ráébredtem, hogy bőven elég lesz nekem az 1GB RAM is, hiszen az Ace is viszonylag szépen eldöcög 384MB-tal 4.2.2-n. -
-PLevi-
senior tag
válasz
bigrock #41947 üzenetére
Köszönöm!
Világítás nem zavarna túlságosan, viszont a GPS az lehet, hogy igen. Olvastam, hogy nem túl jó, de van néhány leírás, hogy hogyan kell javítani rajta. Azok után sem megbízható?
Minden javaslatot szívesen fogadok, valószínűleg a kinézet fog dönteni, a több, majdnem azonos hardverű készülék között. -
justaview
senior tag
válasz
bigrock #41104 üzenetére
Nem rootolt a telefonom, de köszönöm. Azóta szerencsére megoldottam.
Akku ki, 2 sim + sd kártya kivesz, akku vissza, hangerő+bekapcs gomb egyszerre nyomásával bement recoverybe, majd jött a robot, és 2 sec alatt befejezte a frissítést, és rendbe jött a telefon. Úgy tűnik, nem tetszett neki, hogy 2 simmel és sd kártyával benne frissítettem firmware-t.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bigrock #41137 üzenetére
- aksi kb. 35 %-ról 15%-ig meredeken zuhan - pár perc alatt -
-Néha nem tudom felvenni, ha hívnak (kijelző ki-bekapcs és jó)Néha van, hogy nem tudnak hívni, mintha ki lennék kapcsolva, pedig van térerőm.Tovább nem olvastam a topikot csak utolsó oldalt. Ezek a dolgok nekem pont elegek hogy ne vegyek ilyet.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
bigrock #39538 üzenetére
Csak be kellett kapcsolni az A-GPS-t, mivel csak ilyen GPS van a telefonba... Szóval mikor te bekapcsolod a GPS-t akkor konkrétan ezt az A-GPS-t kapcsolod be. Mellesleg nagyon minimális adatforgalmat bonyolít ilyenkor, mikor lekéri a műholdak helyzetét, próbáltad volna ki adatkapcsolat nélkül, lehet kicsit tovább tartott volna a keresgélés.
Bocs a dupláért, nem néztem hogy lehet még szerkeszteni. -
sasa311
veterán
válasz
bigrock #39487 üzenetére
Halkan megjegyezném, hogy az énmegyek navigáció nem is létezik androidra, csak ilyen olyan zughackerek által összetákolt formátumban. Ti pedig következetesen arról beszéltek, hogy a tesztprogram nem veszti el a jelet, a zájgó meg igen.
Tegyetek fel egy hivatalos, androidra fejlesztett navit (elsőre mondjuk a google naviját) és ott teszteljetek. Azt nem lehet felróni egy gyártónak sem, hogy egy nem támogatott szoftver nem fut hibamentesen (amúgy nekem G3-on hibamentesen fut már fél éve, lehet rossz hackertől van a verziótok)
-
smkb
őstag
válasz
bigrock #36971 üzenetére
Mi köze annak, hogy te mit vettél a G3-al kapcsolatos kérdéshez? Mi köze ennek ahhoz, hogy késve jelent meg a G4 is? Attól, hogy 3000mah-az akksija, még megjelenhetett volna egyidőben a Star, ThL, Vowney meg sok egyéb totál nevenincs branddel, a nagyokat, mint Lenovo, ZTE ne is vegyük ide. Nekem is G2S-em van, de ettől még nem mentség a Jiayu számára, hogy borzalmasan lassan, késve érnek a piacra, amikorra a többiek már elviszik a lehetséges vásárlóik zömét. Elég ha csak itt a fóumban visszaolvasol, hányan várták a G4-et és végül vettek helyette mást. Ráfogták a kameramodulra, hogy annak hiánya miatt, ami meg tuti kamu mert ugyanaz a gagyi kamera van benne, mint az összes többi 13mpx el szerelt társában (sőt, sok tesztben még pocsékabbul szerepel)
Amúgy az a +20usd inkább +60 pl az azonos képességű ThL W8-hoz képest. Amúgy meg érdekes, hogy az 5" péklapát, a 4.7 meg nem...
és a féltégla is érdekes, mert pont nem a G4 a 3000 mah akksijával egy modell alkat(180g). A plusz vastagságnál (10mm a nagy akksis) meg kézben tartva pont elveszted azt az "óriási" előnyt, amit a 0,3"-al nyersz.
-
Tegla80
addikt
válasz
bigrock #36952 üzenetére
szia
nekem egy Holux külső antenna van rárakva a telóra bluetooth-on és minden segítség nélkül 1m-re pozicionál csak ezzel. (32 csatornás elvileg,de nekem a dobozon 51csatornás felirat van .) sok bluetooth os eszközzel használtam már gond nélkül.Gyári navikat is megszégyenít,gyengék hozzá képest ez tuti . (alagútban ez is elmegy,de sehol máshol)
holnap rakok majd be képet ha gondolod,csak jelenleg csupasz a telóm, mert ép most frissítettem(volna,de nem akar valamiért.)
-
forgonati
őstag
válasz
bigrock #36952 üzenetére
Nekem full hideg starttal, A-GPS nélkül és bárminemű haxolás nélkül találta meg magát 5 perc alatt, beállt 3m-re. Utána későbbi indításoknál már nekem is csak másodpercek kérdése. Na majd ezt a város dolgot kipróbálom. Jövő héten lesz előttem 1500km (megyek haza szabira) majd beizzítom, lesz ideje bizonyítani egész úton. Aztán majd beszámolok. Kíváncsi vagyok nagyon.
GIJoe:
Nekem egy ősöreg Garmin is meg egy újabb Becker is 3m körül van, és az bizony célhardver, navigációra kihegyezve. Elhiheted, nekem is fura volt hogy egy telefon hozza ugyanazt a pontosságot. Nem tudom szoftveresen hogy lehet meghekkelni a dolgot, annyira nem értek hozzá. Majd letesztelem rendesen jövő héten.
-
-
válasz
bigrock #33656 üzenetére
Amúgy szükséges a root az alapvető rendszermentésekhez.
Ez nem teljesen helytálló kijelentés.
Ugyanis, ha MTK platformról beszélünk (mostanában leginkább erről), akkor pl. CWM-ből menthető a rendszer, ha root-olt, ha nem.
A másik pedig a flashtool readback opciója, ami szontén nem igényli a root jogokat.
Ha valaki dd-vel vagy MTKDroidtolls-szal szeretne menteni, akkor valóban igaz, szükséges a root jog. -
-
smkb
őstag
válasz
bigrock #32756 üzenetére
Én sajnos több helyen olvastam, hogy a kamera pocsék, a videofelvétel meg még rosszabb. Azért meglepő ez, mert a kamerára fogták a késlekedést, hogy a szenzort szállító beszállítónak problémái vannak. Ehhez képest a tesztekben a 13mpxes kamera eléggé gyengén szerepel.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bigrock #31731 üzenetére
Lehetni sok mindent lehet, de mi értelme van? Aztán ha valakinek mégsem olyan jó az ollója akkor b@szhatja ki a SIM-et és vehet újat. Vagy mondjuk jó az olló meg ügyesen is vág csak arrébb pozícionálja az egészet és használhatatlan lesz.
Ok, lehet vágatni is jó pénzért vagy venni microSIM vágót, de miért kelljen nekem ilyenekkel foglalkoznom, hogy aztán egy másik telóba meg vissza kelljen alakítgatnom. Ez olyan, hogy tehetne microUSB csatlakozó helyett mondjuk iPhone vagy franc tudja milyen szabványút rá, mert igaz, hogy az nincs a legtöbb háztartásban, de meg tudod oldani végül is valahogy utólag utánajárva
Bár ez sem jó példa mert ad hozzá töltőt, de mindegy is, a hangsúly az értelmetlenségen van.
Egy telefonon belül a két SIM slot inkompatibilis egymással az a lényeg.
-
gps76
őstag
válasz
bigrock #31472 üzenetére
IDE tettem fel betömörítve pár képet,sajnos S3-al készültet nem találtam,ami ne lenne személyes kép,de az S2 nagyon hasonló így abból leletem egyet,a többi meg el van nevezve amivel készült. Ajánlom figyelmetekbe a 7 éves N73-al készülteket,most találtam őket és érdekes mennyire kellemes színvilágot használ...
kisda: Én is használok hasonló tudásút,de attól még nem lesz intelligens,mert ha kérdezek tőle valamit nem válaszol. Ami van benne "kisütés", lithiumnál nincs értelme,esetleg tesztelni mennyit lehetett kivenni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged