- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
buca84 #137753 üzenetére
Xiaomi Redmi széria. Eustock -on nézelődj árban.
Xiaomi-nak meg kell 1-2 ev, hogy bizzam benne, egyelore meg nem
(#137754) Ájvé
Turbadot nem ismerem, de 1-2 ezerrel olcsobbak csak mint az alza, az ottani moto garizas pedig allitolag rendben van. Thx.(#137755) Indy1
A Honor 9 draga is mar nekem (es nem is latom benne a + 50 ezer forintot a G6 plus-hoz kepest), de eletkorat tekintve lehet, hogy nem kap 9-es androidot (ami csak azert szempont, mert tenyleg 4-5 evig nyuzok egy telefont), de sajna nincs benne FM radio, igy kiesik egybol (meretben viszont sokkal szivesebben vennem ezt, mint a ket Moto-t). -
-
Ájvé
veterán
válasz
buca84 #134236 üzenetére
Amit linkeltél biztos hogy nem tudja, de van HU Warehouse-ba is Global verzió, ennek tudnia kellene, ha Official Global, bár nincs feltüntetve hogy tényleg tudja.
-
aytukabozs
addikt
válasz
buca84 #133816 üzenetére
Ahogy nekem lejött mindegy neki hogy melyik slotban mi van.
Csak miközben megy a 4g az egyiken, a másikon legyen minimum 3g, mert az általa próbált telefonok mindegyike csak gsm kapcsolatra volt képes a másik slotban.
(mégegyszer, a másik slot nem fizikailag jelöl másikat, hanem azt ami épp nem 4g)
-
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #132688 üzenetére
Túl sok fajta nincs...
Az igényektől függetlenül nagyjából az alábbiak vannak "csak" jelenleg:alsó közép kategóriában a hongkongi gyárak olcsóbb árat tudnak adni, mint az:
Oukitel
Blackview
Nomu
Homtom
illetve a kommersz hongkongi "konzum" márkák is szoktak néha 1-1 strapatelefonnak csúfolható telefon kiadni hébe-hóba.alsó kategóriában:
No.1Közép kategóriában:
Jeasung
AGMFelső kategória:
ConquestVan még ugye túlárazva a Sonim és az N-Fox (M-Fox)...
Ipari alsó kategóriás kínai gyártók még a SWELL és Highton, de ők nem tudnak árban a hongkongi ismertebb alsó-közepesekkel versenyezni az eltérő adók miatt.
CAT telefont pedig ismered már te is.
-
citkar
addikt
válasz
buca84 #132679 üzenetére
Blackview6000 van egy ismerősömnek. Árához képest szerintem jó. Kamerája viszonylag gyenge, ha az fontos drágábbat keresgéljen. AGM-mel nem volt dolgom, de tetszetősek, főleg az AGM X1, persze ez az árán is látszódik.
Más:
Nemrég rendeltem és megérkezett a Nubia Z17 mini készülékem. Elég kevés vele a tapasztalat, legalábbis én elég keveset találtam, ezért megosztom, ha valakit érdekel vele kapcsolatban valami kérdezzen bátran. -
jmuranyi
tag
válasz
buca84 #132674 üzenetére
Én is egy strapatelefont javasolnék,
konkrétan a Blackview BV6000-t.Kb mindent* tud, ami fel van sorolva,
és olyan 60-70 e között megvan,
még esetleg hazai számlával is.Van a baráti körömben, szeretik,
kisbaba mellé vették, garantáltan rágásálló is* A hátsó kamera interpolált 18 MPx
-
Somatom
veterán
válasz
buca84 #132674 üzenetére
Sztem az kevés lesz neki. Vízálló kivitel kéne neki (hogy lemosható legyen), és fizikai kezelőgombok. Szvsz valami strapafon. Egyik autószerelő ismerősömet az is zavarta, hogy túl könnyű a teló, és nem érzi a melósgatya zsebében. Ezért ragasztott a hátuljára pár kerékcentírozó ólomdarabot.
-
RVR400
veterán
válasz
buca84 #129879 üzenetére
Szerintem gondold át a Spemall és a garancia szót uganabban a mondatban...
-
tibcsi0407
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #127632 üzenetére
Még mindig gyűjtöm az infókat és ezért nem írtam még tegnap...
... de az Oinom V19H és Nomu S30 kapcsán nem igazán sikerült minden konkrét infót megtudnom a gyártótól (szóval az ügyfélszolgálata hagy némi kívánni valót maga után...), viszont a nagykeres srác ma letesztelte a V19H telefon GPS-ét és ahogy sejtettem, a szokásos amcsi gps műholdak mellett az orosz Glonass-t támogatja még, viszont a kínait nem. -
svgyula
addikt
válasz
buca84 #127500 üzenetére
Szia! Sajna nem az occó kategória bár elég jók a paraméterek ja és +ÁFA+Posta ügyintézés.
-
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #127500 üzenetére
Megtudakolom hétvégéig az UK árat is.
Viszont előre jelezném, hogy pénzügyileg nem akarok belefolyni. Azaz nekem senki se akarjon utalni egy fillért sem.
Arról lehet szó, hogy személyesen ellenőrzöm a telefont és én sétálok el a nagykerbe érte (úgyis fogynom kellene még...), de a kínaiaknak kell utalni.
Megpróbálom elkérni az UK kalkulátort (mindkét kínai elérhetősége megvan nekem és már egész jól tudok csetelni mandarinul...).
Viszont nektek kell kitalálni, hogy osszuk meg az infót egymás között. Pl.: nyissunk neki külön topikot, satöbbi...
Én a szabadidőmben ettől függetlenül továbbra is nézelődöm majd érdekes telefonok után, ha már ennyire kíváncsi vagyok és ők meg így belelendültek a magyar nyelvesített B20-as új típusokba.
Úgy terveztem, hogy e hónap végén ruháznék be egy ilyen Oinom V19H és AGM X1 típusba.
AGM azt mondta még előző héten, hogy az EU-s verzió olcsóbb lesz a kínai belpiacosnál.
Jövő héten érdeklődöm majd az AGM-nél, hogy állnak az X1 EU-val. Ha az EU-s ugyanolyan jól megy kínában, akkor természetesen nem a kínai belpiacost kérem majd. -
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #127083 üzenetére
Milyen szempontból?
Ha a szoftver-frissítések lennének számomra a fontosabbak, akkor Smartisan M1L telefont vennék (pont ugyanannyiba kerül), de szeretném ha nem Fabergé-tojás módjára kellene vigyáznom a telefonra.
Mivel Kínában vagyok, ezért VPN segedelmével felmentem az AGM Facebook oldalára és ott azt írták, hogy novemberben várható EU-s verzió is belőle... bár az én esetemben ez lényegtelen, mert csak a kínai és a hongkongi sim kártyáim költöznének bele. (Az amcsi verziót jövő évre ígérik.)Annó a Snopow M6 telefonnal besz*ptam... szóval most hétszer is meggondolom, hogy bepróbálkozzak-e még egyszer egy strapatelefonnal.
-
nyisziati
veterán
válasz
buca84 #126490 üzenetére
Sajnos ez előfordul.
Rosszminőségű termékeknél egyébként én is hiába reklamáltam az Alinál.
Csak a videóval bizonyított, pár napon belüli, teljesen működésképtelen cuccnál refundoltak. Additional feedback-re nem is reagáltak. Pedig az lenne a lényeg, nem az unboxing utáni első benyomás.Sajnos ahogy látom, ezt használják ki a webshopok, és ezért csereberélik sűrűn a terméklapokat, hogy ne tudjon az ember tájékozódni.
Megveszed, jónak tűnik, adsz egy pozitívat, aztán mire kiderül, hogy 2 hónap után kidobhatod, már nincs is ott a terméklap.
Az eladó meg bezsebel pártucat 5 csillagot, amivel 90% felett tartja az értékelését, aztán dobja a silány terméket. Vagy új néven kezdi el hirdetni. -
nyisziati
veterán
válasz
buca84 #126481 üzenetére
A gyémántok száma az eladónál nem feltétlenül jelenti azt, hogy a termék is ilyen.
Többször jártam már úgy alin, hogy 90% feletti értékelésű eladótól jött olyan cucc, aminek kevés feedback-je volt, és mint utólag kiderült, nem volt jó minőségű.
Aztán kezdtek szaporodni a negatív visszajelzések, erre a termék eltűnt, majd egy másik néven (esetleg másik eladónál) újra megjelent.
Jártam így gamepaddel, cipővel, pólóval is.
-
nyisziati
veterán
válasz
buca84 #126475 üzenetére
Ezekkel a 0 értékelésűekkel nem árt vigyázni. Tapasztalatom szerint a gyenge minőségűekekkel csinálják ezt kb. 3 havonta, hogy a sok negatív értékelés miatt leveszik és új néven, "tiszta lappal" kezdik el forgalmazni újra.
Más. A Tinydeal böngészgetés közben kidobott egy akciót:
Yotaphone 2 most ~43.000. plusz áfa -
RVR400
veterán
válasz
buca84 #124565 üzenetére
Valóban jó a készülék az M560, de egyrészt már beszerezhetetlen, tehát érdekes, hogy talán fél évig volt beszerezhető, másrészt alkatrész (pl. LCD) még mindig nincs hozzá sehol, nem tudom, hogy lesz-e valaha is. Egy helyen találtam hozzá, ott nincs paypal meg semmi értelmes fizetési mód. Bepróbáltam ,de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem lesz belőle, úgyhogy majd mehetek a pénzem után, és a teló is marad törötten... Így már erősen meggondolandó.
-
-
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz
buca84 #120116 üzenetére
Szerintem a B20 és kamera nap mellé most már lehetne egy Crytek nap is.
Nem lehetne egy ilyen szép időre való tekintettel egy SÜS FEL NAP?
Más ha ennyire kell az a fránya nagy aku, akkor nem lehet egy 10.000 A -s vékony powerbankot mellé rakni egy vezetékkel oszt hagy szóljon. (Akár zsebbe, vagy táskában és ennyi.) -
tibcsi0407
félisten
válasz
buca84 #119781 üzenetére
Elméletileg itt sokkal több band támogatott, mint a korábbi Meizu telefonok esetén, persze meglepődnék, ha B20 köztük lenne, de az egyik hír alatt felmerült a lehetősége a dolognak.
Somatom
Bizony. 200 Dodóért már el is lehet hozni. Baráti az ár. Most a Le1s-ben Helio X10T van nekem, kíváncsi vagyok, hogy mennyit javult a P10 fogyasztása ehhez képest.
-
csubuka
addikt
-
b0bcat
addikt
-
Surda-
őstag
válasz
buca84 #113126 üzenetére
Esetleg Xiaomi redmi 2 pro?
A sima verziót tesztelték is, meg tudod nézni a képeit. Olyan közepes szerintem. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
buca84 #112187 üzenetére
Liquid X2, még a Dual SIM-esek közül is kitűnne a 4000 mAh akkuval, takarékos HD kijelzővel az octacore proci mellett.
Azt mondják, a nagyméretű, 5.5" kijelző mégis tűélesnek és nagyon szépnek tűnik HD felbontásban. Még egy fontos adalék, mely szerint a felbontás nem minden.Az ára kideríthetetlen, ebayen nem kapható. Csak egy hype volt?
-
GIJoe
addikt
válasz
buca84 #107562 üzenetére
Rendeben nem vagyunk a világközepe hogy a B20 minden gyártónak a szíve csücske legyen, de nem tudom elképzelni hogy van egy xy modul, és nem lehet semmi fw módosítást vagy egyéb buherálást végrehajtani. Úgy ahogy az USB TV tuner rádiózni is jó, ért valaki ehhez jobban? Vagy látott már darabokban ilyen 4Gs telefont? Annyira az uniformizálás megy hogy gyanús h nem lehet valami ww all band radiot alkalmazni...
-
janaman01
addikt
válasz
buca84 #106773 üzenetére
ennyiért még jó is lehet,
de szerintem ha jó kamerát akarsz akkor ne ezt válaszdki kell várni az első berendleők véleményét, akár te is lehetsz az -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest