- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Javasoljatok légyszi Tolna-, Csongrád-, Bács-Kiskun megyében olyan szerelőt, aki meglévő alkatrészt (Kingzone K1T mikrofon panel) beforraszt a hibás helyére (nyolc forrasztási pont, szalagkábel). Munkatelefon, SOS javítás kellene. Három perc alatt szétszedem hogy hozzá lehessen férni, össze is rakom, csak a forrasztást kellene megcsinálni.
-
oris
aktív tag
válasz
benceman00 #110360 üzenetére
Nincs benne B20. Pedig tetszene. Jól látom? VAGY két sim, VAGY egy sim + egy micro SD?
-
oris
aktív tag
válasz
hippo0315 #93888 üzenetére
Touchpal contacts
PixelPhone (bár ennél nem emlékszem, hogy van-e dupla hívógomb).(#93966) joy_k: négy nap alatt ért ide a telefonom a comebuy német raktárából
-
oris
aktív tag
válasz
balazsnba #90331 üzenetére
A TouchPal szerintem a régió miatt nem telepíthető, itt egy régebbi: Touchpal Contacts 4.7.7.3
-
oris
aktív tag
Kérdésem lenne: MTK6589 processzoros telefonom (No1 S6) a következő hibát produkálja: fehallgató csatlakoztatása, majd kivétele után fejhallgató módban marad, tehát nem szól a beépített hangszóró. Újraindítással áll csak helyre az eredeti állapot. Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehetne orvosolni ezt a jelenséget? (sokszori ki-be húzást próbáltam, szétszedés, levegővel kifújás megvolt)
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
válasz
tfalcon96 #57991 üzenetére
A Zopo nyereményjátékhoz kell facebook megosztás, facebook lájkolás, twitter, weboldal megnézés, link megosztás 5 személy részére... hajrá, hátha közülünk nyeri valaki azt a Zopo ZP 998-at.
-
oris
aktív tag
Újabb dual sim tárcsázó programot találtam:
PixelPhone Ez a 7 napos trial, van pro verzió is.
Régebbről ismerem (ezt használom) a
TouchPal Contacts programot.
Mindkettő keres ékezetes karaktereket is T9 módban.
Van ezeken kívül dual sim tárcsázó program a Play áruházban?
-
oris
aktív tag
Frissült a Mobileuncle MTK Tools MT6592, MT6517, MT6589T, MT8389, MT6572 támogatással.
-
oris
aktív tag
Tud valaki tippet adni, hogy miképpen lehet kiszűrni, hogy melyik program tartja ébren a wifit?
Amit eddig próbáltam:
-wifi beállítások / tartsa bekapcsolva a wifit: soha
-viber / beállítások / Wifi alvó állapot szabályai: eszköz beállításainak használata
-kilépés a viberből
-kilépés a facebookból
-időjárás widget nincstelefon: No.1 S6, Android 4.2.1 Build: S6_V1.0:2013-10-19_14:05:09
-
oris
aktív tag
válasz
instantwater #49668 üzenetére
Ha a repüló módra nincs is ötletem, a kikapcsolást-bekapcsolást tudja időzíteni a rendszer.
Beállítások menüben, időzített ki-be kapcsolás (Settings/Schedule power on/off)
-
oris
aktív tag
válasz
pinterto #47865 üzenetére
THL W100-ra ez alapján működik a notification led aktiválása... hátha neked is jó lesz: http://mobilarena.hu/tema/thl_w200/hsz_12-12.html
-
oris
aktív tag
Van tapasztalat arról, hogy a hátsó, második mikrofonos készülékeknél (pl.: UMI S1, Neo N003, Vowney V5) észrevethető-e a hangminőségbeli változás? Egyáltalán használja-e a készülék zajcsökkentésre azt a mikrofont, vagy csupán a videofelvételhez?
Másik kérdés: 5,7 coll-os képátmérőhöz hihetőnek tűnik a 142*70mm-es készülék méret? Konkrétan a GFive G9-ről van szó.
-
oris
aktív tag
Neo N003 screen tested with an electric drill: youtube - video
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
Töltő: ezt javasolta az orosz fórumon lekha és tényleg működik is.
Mivel pont egy napja van fenn a +100500 V2.2 és épp befejeztem a közel 150 program visszaállítását, most ptóbálgatom egy kicsit, de a következő az általad javasolt revo rom lesz, már le is töltöttem.
Az akksikijelzéssel nem volt különösebb gondom az eddigi romoknál, most új akkut tettem bele, meg az új rom is rajta van és amellet, hogy tényleg nőtt az akkuidő, tapasztaslom én is a ki-be kapcsolás után megemelkedett akkuszint kijelzést.
-
oris
aktív tag
Tegnap pont ezen gondolkoztam, miközben legalább 3-4 romot tettem fel a Zopo ZP100-ra. Eddig azt hittem, hogy ez egyedi hiba nálam.
Tehát a kérdés részemről is áll: mi a cwm recoverybe való belépés módszere Zopo ZP100-nál? (működő rendszer alól megy, a bekapcsoláskor szeretném ezt megoldani)
-
oris
aktív tag
Látom, már megoldottad, de hátha másnak segítség: a sok vcf formátumú névjegyet egyesíteni lehet egy darab vcf-be, ehhez a következő sort beírod egy jegyzettömb txt-be:
copy /B *.vcf all_contacts.vcf
majd a txt fájlt mented a következő néven: merge_vcf.cmd
Ezt a fájlocskát beteszed abba a mappába, ahol a rengeteg vcf van, futtatod, majd a kapott egy darab all_contacts.vcf nevezetű névjegykártyát importálod a gmail címjegyzékbe.
(érdekesség, hátha valaki nem tudja: a Nokia Pc Suite által készített mentést zip-re átnevezve az egyik mappában vcf-ként megtalálhatóak a kontaktok)
-
-
oris
aktív tag
Zopo ZP100 tulajok között volna olyan, aki kipróbálná, hogy a 3,5-ös kimenet kompatibilis-e az iphone mikrofonos fülhallgatóval? Véletlenül szétszakítottam a fülhallgatóm vezetékét, és amit eddig belepróbáltam, az nem volt oké (ZTE Blade és Nokia).
-
oris
aktív tag
válasz
b0bcat #12787 üzenetére
Lehet kapni univerzális töltőt: Business Universal Battery Charger With USB Port
-
oris
aktív tag
válasz
Sanyesz. #10973 üzenetére
Nokia csv-ből ennek az oldalnak a segítségével alakítottam át vcard-ra a kontaktjaimat, utána a vcard fájlt a gmail webes felületén importáltam a címjegyzékbe. ...egy próbát megér.
-
oris
aktív tag
válasz
Csari93 #9720 üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyik kártya legyen az alapértelmezett -hanghívás, -sms, -adat kártya, de lehet azt is választani, hogy hívásonként rákérdezzen. Sms írásakor, küldéskor is választhasz a kártyák között.
A gyári tárcsázó a híváslistában is külön-külön jelöli a két kártyáról bonyolított forgalmat (ha jól láttam a voip forgalmat is tudná külön kezelni). -
oris
aktív tag
Zopo ZP100-on rom-ot cseréltem én is (ZP100_20082012_by_Dimid_Signed), azóta bárhogy variálok a build.prop beállításaival, jónéhány olyan programmal "nem kompatibilis" a telefon (google play), amivel eddig gond nélkül ment.
Tudna valaki tanácsot (esetleg működő build.prop fájlt) adni ICS rendszerhez?
-
oris
aktív tag
A Zopo ZP100-ra gyárilag kiadott ZP100_20120820 ROM-ot próbálta már valaki?
-
oris
aktív tag
válasz
berigazek #3738 üzenetére
Lépj be a PayPal fiókodba, My Account / Top Up /Step 1 alatt láthatod azt a banszámlaszámot, amin keresztül feltöltheted a saját PayPAl-odat. Egyébként kérhetem, hogy a PayPal témákat offtopic beszéljük / beszéljétek meg?
na, mire bepötyögtem, addigra más is segített már...
-
oris
aktív tag
válasz
nemtudom007 #2364 üzenetére
A kártyán hozz létre ( ha nincs) media/audio/notifications mappát, ebbe tedd a kívánt mp3-at
-
oris
aktív tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért... hogyan kell átállítani angolra?
-
oris
aktív tag
válasz
miklosandras #1633 üzenetére
Hmmm... az enyémen 4.0.3 van, és napi kb másfél-két óra telefonálással, kikapcsolt 3g-vel kora estére lemerül. Melyik romot tetted rá? Próbát teszek.
A vaku erősebb 2.3.6-nál, mint az ICS alatt? Sebesség észrevehetően javul?
-
oris
aktív tag
válasz
miklosandras #1629 üzenetére
Nálad milyen a "vaku"? Használható? Mennyi időt bír ki a készülék egy töltéssel?
-
oris
aktív tag
Teljesen sötét szobában készültek a képek:
kb. 30 cm-ről
kb. 50 cm-ről
kb. 70 cm-ről -
oris
aktív tag
Zopo ZP100-on ma kipróbáltam a rádiót és elcsodálkoztam: RDS, RDS text és AF funkciókkal, valamint kihangosítható, sőt, miután kiszedtem a fülhallgatót - bár rosszabb minőségben - de szólt tovább.
Jut eszembe: a fülhallgatóval kapcsolatban továbbra is érdeklődöm, hogy sima hétköznapi fülhallgatóhoz milyen adapter kell, hogy teljes hangerővel, sztereóban szóljon?
-
oris
aktív tag
Továbbra is Zopo ZP100:
furcsának találtam, hogy 500mA-es töltôt csomagoltak a telefonhoz, ki sem próbáltam, használom a sajátomat, ami 1,2A-es.Klassz funkció, hogy a kikapcsolás és a bekapcsolás(!) is idôzíthetô.
No, most ennyi jutott eszembe, ha van kérdés, szívesen válaszolok.
-
oris
aktív tag
Zopo ZP 100-nál valami teljesen egyedi headeset csatlakozó kiosztás van, vagy az "iphone" rendszerű?
Kinek hogyan működik az idegen fülhallgató/headset?
Nálam a gyári működik teljeskörűen (mikrofon+fülhallgató), a normál 4 pólusú fülhallgatónál csak hallom (halkan) és nem működik a mikrofon, de mikrofon gombot benyomva "térbelivé" változik a hang, Denon agybadugós 3 pólusú fülhallgató működik, de nagyon halk.A készülékről pár szót: két kártyát jól kezeli, a kártyák közötti váltás nem rossz, az eseményjelző led hihetetlenül nagy fényű, a kamera villanója ellenben szinte semmit nem ér. A kijelzőn egy pixelhiba van. Gyári füles hangos, jó. Működési sebessége (ZTE Blade után) nagyon jó.
Mivel ez az első IceCreamSandwich rendszerű telefonom (így érkezett), néha-néha még keresgetnem kell a beállítások között, de ezzel együtt is nagyon tetszik.
A market rajta volt, de kellett a korábban itt a fórumon elmondott "tuning", hogy teljeskörűen működjön. Root-tal volt egy kis küzdés, maradjunk annyiban, hogy "user error" volt, türelmetlen voltam, nem vártam ki az újraindulásokat... miután rájöttem a hibá(m)ra, pikk-pakk rootolva lett a készülék.
-
oris
aktív tag
Üdv mindenkinek! A mai napon átvettem a Zopo ZP100 telefonomat. Este feltöltöm (mert a maradék energiát hamar kifogyaszottam) és jövök beszámolni a készülékről. Elöljáróban annyit, hogy ICS van rajta, nagyon gyors, gördülékeny a Zte Blade (SwedishSpring7) után.
-
oris
aktív tag
válasz
BlackPriest #1097 üzenetére
Pont Blade-ről váltanék, fejtsd ki légyszives részletesebben mi a furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest