-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Klara_ #129940 üzenetére
Mi5c? dehát az még meg sem jelent,nem?
valszínüleg azért nincs sehol.
Aztán amit tudni lehet róla az alapján max 1mm-rel lesz kisebb mint a note2.
Amit linkeltél az erősen az első leakekből dolgozó adattábla, pl a kijelzője is 5.5-ös lesz, nem 5,2-es...(#129941) motoflug
Az én tapasztalataim annyira nem mérvadóak.
Én redmi pro-t használok, és összességében elégedett vagyok vele,
de más meg mást favorizálna. -
pluhm
aktív tag
válasz
Klara_ #112694 üzenetére
Vidéki, nem túl nagy városban élek (Tatabánya), és az egész településen van a vodefone-nak 4G-je. Ha kimegyek a városból, akkor a környező falvakban is inkább 4G van, mint 3G. De a 3G (a 900 mhz-s) az szinte a minimum ennél a szolgáltatónál, hogy legyen, szemben a másik kettővel, ahol ha elhagyod a várost, csak az E, vagy a G betű virít a térerő jel mellett (illetve most már egyre több helyen a 4G, mert inkább - jogosan - ezt fejlesztik).
-
-
válasz
Klara_ #90040 üzenetére
Huawei Honor 3C 1Gb / 2GB
Huawei Honor 4 Play
Foxconn InFocus M512 utóbbi mellett szólhat a méretesebb aksi -
prodata2
tag
válasz
Klara_ #75742 üzenetére
Pontosan neked melyik típus volt ?? Mert nagyon gondolkozok G4S vételén . De akkor neked ezek szerint már volt egy G4 és G5 a tulajdonodban. Esetleg írhatnál róla egy picit többet róla, mert az ilyen vélemények érdekelnek jobban , nem az amit én is el tudok olvasni
)) Előre is köszi.
-
raulicio
senior tag
-
svgyula
addikt
-
Maximum1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest