- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landor
tag
Kicsit ellentmondásos az amit írsz. A WiFi ki- és bekapcsolását lehet állítani a programmal. Ha meg már be van kapcsolva a wifi, akkor a telefon automatikusan felcsatlakozik a már régebben használt (és természetesen elérhető) hálózatra. Ekkor a "3G" (mobil adatkapcsolat) kikapcsol.
-
Landor
tag
Hát én nem tudom, de szerintem olyan másfél éve használom úgy az androidos telefonjaimat, hogy ha hazamegyek akkor bekapcsol a wifi és feljelentkezik, ha elmegyek otthonról kikapcsol.
Ha megérkezek a munkahelyemre akkor bekapcsol a wifi, ha elmegyek a melóhelyről, akkor kikapcsol.
Továbbá éjfél és 7 között lenémul a telefon de csak ha otthon vagyok (nem pl máshol buliban).
Nincs ebben semmi ördöngösség, ezt bármelyik android tudja, csak szoftver kérdése.. -
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem.. -
Landor
tag
válasz
Peaceliker #22097 üzenetére
HSPA+ azaz 21 vagy gyorsabb elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest