- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szpali #60224 üzenetére
Szia! Lehet benne valami igazság! A múltkor valamelyik oldalon olvastam a kínai telefonokba levő kínai "app"-ok ugyanígy "dolgoznak" tehát a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül küldik el az információkat
a telefonról, tabletről! egyenesen kínába! Az viszont érdekes a bátyámnak a sony expria telóján is valami hasonló dolgozottmert neki ha bekapcsolta a 3G hálózatot kb 20 perc és lenyalta
a 3500Ft feltöltést! Találkoztam már a táblagépemen én is ilyennel nem győztem takarítani mire nem jött fel induláskor pedig az nem is ilyen "önfejlesztő"
volt! Szerencsémre a telefonomon még nem volt ilyen! De most, hogy olvastam Ha!?
lesz is másik telóm biztosan nem cserélek rajta ROM-ot.
-
-
egykettő
aktív tag
-
b0bcat
addikt
válasz
szpali #56461 üzenetére
Én úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a 8 óra kijelzőidő - az én fogalmaim szerint - kimondottan jónak számít egy telefonnál. És tablet-eknél is szerintem (a megfizethető kategóriáról beszélek most). Crytek kolléga nem tudom, mennyi wifizést tartana elfogadhatónak, de arra tippelek, hogy az erősebb akkuval szereltnek számító készülékek is inkább legfeljebb 5-7 órát bírnak, mint 8-at. Persze biztosan létezik olyan készülék, ami túl is szárnyalja a 8 órát, de nem ez a jellemző.
U.i.: Az ájfónok mennyit bírnak?
-
sfefe
addikt
válasz
szpali #56435 üzenetére
Koszike, nezegettem nem rossz jo lenne de kicsit nagy...
Mas esetleg? 4.5 koruli.Meg hat azert olyasmi kellene ami azert garizhato rendesen ha vmi gond van.
Samuban a wave 2 van paromnak de mivel a samu befejezte a Badat igy jol megszivatott par embert...
De a 2 utan meg kiadtak a 3at es utana jelentettek be, hogy vege.. Tuti tudtak mar, hogy aman a badanak de azert meg adnak ki telefon, gusztustalan...
Roviden ennyi.Mas, WP-ben nem lesz 2 ketkartyas?
-
citkar
addikt
válasz
szpali #56400 üzenetére
Mutass egy DUAL SIM-est belőle elfogadható áron, mert nem hiszem, hogy kettőt szeretne venni belőle.
(#56412) Rick4 :
Igen, ha lesz DUAL SIM elérhető áron...a hangsúly a leszen van. Lesz...valamikor...valamennyiért.
Engem is érdekel majd, egy jó alternatíva lehet, ha megérkezik...majd...akkor lesz. Persze kérdés mennyiért.
Nem kéne elfelejteni ez egy DUAL SIM-es topik. -
válasz
szpali #56408 üzenetére
Épp ez az, hogy egy Dual SIM-es topicban egy Dual SIM-es telefonra kértek egy alternatívát, amire egy készülékkel válaszoltál, ami elérhető (lesz szélesebb körben) Dual SIM-es változatban. Magától értetődő kellene hogy legyen, hogy a Dual SIM verziót hozod fel
Én nagyon várom már akár a Moto G-t, akár a nokia 635-öt, mint dual SIM okostelefon alternatívát, mert a HTC-ket túlárazottnak tartom, a Samsungnál pedig nem találtam nekem tetszőt. Én is várom a különböző lehetőségeket, épp ezért érthetetlen számomra, miért ajánl valaki akkor Single SIM készüléket
-
válasz
szpali #56404 üzenetére
Azt hiszem eltévedtél...
Ez a dual SIM-es topic, így a Dual SIM-es Moto G-ről van értelemszerűen szó, amikor a Lenovo P780 helyett keres valaki alternatívát.Ha lenne Angliában 100 fontért Moto G, amiről szó van (hiszen dual SIM-ről van szó), akkor pénteken én lennék az egyik első vevő (de csak azért, mert csütörtökön nem lesz nyitva bolt)
De ha te folyamatosan a Single SIM verzióról beszéltél, akkor ne ajánlgasd alternatívaként, kérlek egy P780 helyett!
-
válasz
szpali #56400 üzenetére
Ami lassan már rendelhető lesz Indiából, vagy háromszoros áron elérhető Brazíliából.
De addig még nem igazi alternatíva, majd csak az lesz, mikor valóban széles körben elérhető lesz. Bár akkura keményen rá kell gyúrnia, a 2070 mAh-s akkuval egyenlőre nem nagyon szorongatja meg a P780-at...
-
válasz
szpali #55852 üzenetére
szpali:
Tudom, hogy nem QWERTY, pont ez a lényeg!A jelenlegim QWERTY-billentyűs, szerettem is volna ezen a vonalon maradni, de évente kiadja valaki ugyanazt a hardvert más házban, ebből lett elegem.
Megtetszett a kütyü, csak épp' tesztet/tapasztalatot nem találok vele kapcsolatban.
Raqueia:
A rendszerben csak olyan text-editor jó, amelyik root-jogosultsággal bír. -
dlaj
őstag
válasz
szpali #44499 üzenetére
Ne telefonban gondolkozz, hanem számítógépben (gondolom nem mondok ujjat azzal, hogy ezek már azok)!
A sok évvel ezelőtti XP-n is minden használható egy p4-es hardveren, a komoly játékokat leszámítva. És van rá egy söröm, hogy 5 év múlva is frankó lesz, hacsak nem b....szák tele a weboldalakat überbrutál videoreklámokkal! -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
szpali #42845 üzenetére
Azt hiszem, átérzem a problémádat. Az egyik kunszt, amit a nevesebb gyártók jobban tudnak az, hogy adott kijelzőméret köré jóval kompaktabb cuccost építenek. A kínaiak valahol úgy vannak, mint anno az oroszok. Van anyag bőven, olcsó is, minek spóroljanak pár grammot, vagy millimétert?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
szpali #42805 üzenetére
Retinát Apple-től ismerem
Számomra az a retina szépen magyarosan elmagyarázva ,hogy ha oldalról nézed a készüléket akkor is ugyan úgy látod mint ha elölről néznéd .
Nekem iphone 3gs-em van , ezen nincs retina és ha oldalról nézem elkezd bekékülni a kijelző . Tehát nem ugyan úgy látom mint ha elölről nézném.
anonym1s jogos
-
andatti
senior tag
válasz
szpali #42538 üzenetére
Olvasni olvastam, csak épp nem tudok a kérdésedre válaszolni. ugyanis lassan már nagyítóval kell keresni azt, akinek /40 évtől lefelé/ nem volt még okostelefonja, de én ilyen ember vagyok. Androidos oprendszerekhez pedig végképp nem értek, így nem tudom, hogy melyiknek mennyi a minimum feltétele, amin még elfut. Itt a fórumon szinte mindenki okosabb nálam, volt is olyan hsz, hogy elég az 512 Mb belső memória, bár tudom én is, hogy a 2 Gb a menő... hogy a 256 mire elég, nem tudom. Azt viszont igen, hogy egy ilyen teló "csak" tartaléknak, vagy vészmegoldásnak lehet jó, ha már nagyon csóró valaki, vagy nem akar pénzt áldozni telefonra...
Igaz volt itt már link egy hazai gsm bolttól, ahol jóval 20 alatt lehet minőségi független okostelefont venni, de nem találom, pedig könyvjelzőztem... Annál pedig az én példám tényleg rosszabb telefon. Sorry. De mindig van olyan ember, aki próbaképp vesz (esetünkben telefont) 1-1 készüléket, ami "fapados". -
válasz
szpali #39714 üzenetére
Kérésedre tételesen C2 bugok:
Akku bug: újraindítod, 30% !!! ot esik az akku csak úgy poénból.
A kijelző random érintéseket érzékel össze vissza, úgynevezett ghost touch bug.
A kapacitív gombok fényereje halvány pislákolás.
Ja és még egy halott pixel is volt rajta, de ez bármelyiknél előfordulhat.
Állítólag a fenti hibákat a legújabb szoftverben javították, gyakorlatilag nem tudom.
Vegyél inkább ZTE V987 et.
A C2 nek SOK A FULLHD! Akadt rajta a fruit ninja. Oké, need for speed nem. Ki érti ezt?Szóval én a V987 et ajánlom helyette, mert nagyobb az akku, és a HD felbontás is bőven elég. Szép a fullhd, de egy hét alatt elveszik a varázsa, viszont a rövidebb akkuidő meg az akadozó néhány program úgy marad.
Nekem csalódás volt a C2...Plusz a V987 gpse gyors és pontos, és még a falon is átvisz.
Rendelés előtt csekkoltasd le a visszagombját, mert annak meg az a bugja. Most ment vissza kínába egy... Linkeltem korábban videot a bugról.
-
_Alabástrom_
csendes tag
válasz
szpali #39702 üzenetére
Hmm, köszi a tapasztalatot, ezzel a Samsung S DUOS kiesett
Pedig nagyon szép fotókat csinál.Az UMI X2 és a Jiayu G4 rendesen 200 EUR fölött van.
Az, hogy Samsung S3 és S4 klón, nekem nem sokat mond. Persze látom sok telefonra írva, de csak specifikáció alapján nem akarok rendelni... -
-
szpali
addikt
válasz
szpali #17129 üzenetére
Helyesbítek, mégis működik a mikrofon a moddolt Skype-val.
Ha másnak is lesz hasonló mikrofon probléma, akkor:
Go to Advanced settings / Sound settings and enable Use MODE_IN_CALL option.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35897520&postcount=460
-
GIJoe
addikt
válasz
szpali #17120 üzenetére
Az XDA fourmon van egy moddolt skype apk, egy próbát megér...
Egyébként ma megérkezett a kiscsajos fehér Jiayu G2 (512)
Azt hittem naivan, hogy pofon egyszerű magyarítani de nem.
A Honor 2esemre feldobtam a morelace2őt az appinstallerrel, és 100% magyar lett, rootoltam a kicsit, de így se megy moralacettel, a magyar... -
LámaZ
addikt
válasz
szpali #13111 üzenetére
Nem jól nyomatod, bár elismerem én is csinálok ilyen butaságokat.
Ha beteszel egy linket, lakonikusan írd oda, hogy miről szól, hogy feleslegesen ne kattintsanak rá a népek. Ráadásul a te linked nem is kattintható, így ha mégis megnyitom, és nem érdekel, akkor kártérítést kell fizetned nekem az elpazarolt időért!A Nokia 5800-asomban akkor van IGAZI GPS? A mindenit! Akkor használtan is többet kérek érte.
Téma volt itt a névjegyek átvarázslása Nokiákról androidosokra.
Íme!
"1. On your Nokia phone go to Contacts
2. Go to Options > Mark/Unmark > Mark All
3. Options > Copy > To Memory Card
4. Connect your phone to PC
5. Browse to /Other/Contacts/ on your phone’s memory card
6. Copy all the .vcf files to your PCUse this tutorial to import your contacts to your Gmail account: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=183711
If you have problems in importing multiple contacts, just use this command on Windows Command Prompt to join all your contacts in a unique vcf file > COPY *.vcf MyContacts.vcf
Sync your Android phone with your Gmail account and you will have the contacts on your phone."
Innen csórtam, ebből a fórumból. (Dailymobile)
-
szabof1
őstag
válasz
szpali #13110 üzenetére
Tényleg te voltál, meg is találtam: Defy+ #20476
"https://picasaweb.google.com
Profilfotók (vázlat) galéria" -
-
tthom
senior tag
válasz
szpali #12124 üzenetére
Na, nekem a DEFY méret lenne az, amit jelen pillanatban még örömmel vállalnék. De ilyen kínaiban nem találok. Márkásban ott az ACE2, de annak meg dupla ára van majdnem, mint a kínai 1gb ramos, dual coreos 1280x720-s telefonoknak.. Ez a H2000+ elégg iphone utánérzés.
Néztem ezt én is, de a G2 ugyanezt tudja, akkor már -30 dollár.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
szpali #12013 üzenetére
Fene se tudja, de például alibaba.com is ismeri mindkettőt (például képernyőnél 4.0-4.9 col van feltüntetve): http://www.alibaba.com/product-gs/682124563/H2000_H3000_smart_phone.html
-
fPApi
őstag
válasz
szpali #11722 üzenetére
Mint előbb írtam, nem fizettem érte, így mindegy, hogy honnan kaptam meg. Az már az én hibám, hogy erről nem tudtam. De az is kérdés, hogy ha ezzel nálam minden alap android dolog magyar lett, akkor miért merült fel itt korábban a magyar nyelv hiánya olyan nagy problémaként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged