Kameratelefonnal rukkol elő a Lenovo

Korábban már kiszivárgott némi információ a Lenovo egyik bejelentés előtt álló készülékéről, a thaiföldi MX Phone pedig hozzájutott a szóban forgó, bejelentés előtt álló okostelefon több termékfotójához és alapvető specifikációihoz. Új csúcskészülék helyett a Lenovo Vibe Shot egy kameracentrikus felső-középkategóriás eszköz lehet, amelyet a Qualcomm nyolcmagos, 64 bites Snapdragon 615 rendszerchipje hajthat meg.

Az öthüvelykes, Full HD kijelzős mobil RAM mérete egyelőre nem tisztázott. Az MX Phone 3 gigabájtot ír, ami kicsit soknak tűnik a kategóriában, ám lehetséges, hogy ez a végleges adat. A belső tároló 32 gigabájtos lehet microSD kártya bővítési lehetőséggel. Az utóbbiból akár 128 gigabájtosat is be lehet majd helyezni.

A Vibe Shot legfőbb tulajdonsága természetesen a hátlapi kamerája, amely 16 megapixeles lehet optikai képstabilizátorral, és amelyhez három tónusú ledes villanó trió tartozhat a tökéletes bőrszínekért. Az exponálást a készülék oldalán elhelyezett kameragomb segítheti. A korábbi hírek lézeres autófókusz rendszerről szóltak, ezt azonban a thai oldal nem erősítette meg. A Vibe Shotról annyi még kiderült, hogy szálcsiszolt fémkeretes házzal érkezhet, és talán a márciusi Mobile World Congressen mutathatja meg magát először hivatalosan.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

Hirdetés