- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
B20 kell, pecázom és sajna vodás vagyok. Oneplust csak 130000 körül lehet, ha jól látom?
-
csabili74
aktív tag
Hali. Valaki segítsen: a LeTV és a LeEco ugyanaz a márkla vagy cég? Van honlapjuk? És melyik most ezekből a csúcsmodel? Egyáltalán megéri?
-
csabili74
aktív tag
válasz
ekrisztian #89647 üzenetére
Galaxy SIII. 4.4.2 megy rajta rendesen.
-
csabili74
aktív tag
Valaki nálam hozzáértőbb nem nyitna egy topicot esetleg az EU. Warehouse boltokról? Bár kérdés, hogy egyáltalán lenne e rá igény. Vagy esetleg ide beirkálni a leíráshoz. Nekem nagy segítség lenne
Ha hülyeség, jöhet a kövezés, aztán bepanaszolok mindenkit Tibiatyánál.
-
csabili74
aktív tag
Na itt az a bizonyos bolt, de nem vagyok fullos angolból
-
csabili74
aktív tag
Skacok, segítség kellene. Olvasgatok, nézelődök, barátnőmnek keresek telefont, de ami jó, az ugye 5 colos. Szerintem neki az nagy. Szóval, kellene valami kisebb, de jó, ami hardverileg is erős, és szép is (no meg fehér - én meg lassan kopasz
) és lehetőleg a gatyám ne menjen rá. Az sem lenne baj, ha európai beszerzés lenne.
Másik, egyre több helyen látom, hogy vagy azt ígéri az eladó, hogy vámmentesen jön, pl aliexpressen láttam egy ilyet, vagy Panda: Import Tax & VAT Insurance leírásban.
Ha jól értelmezem, azt írja, hogy ha elkapják a vámon, akkor a telefon teljes árát visszatéríti? És ez igaz bármelyik szállítóval?
És még valami, a TNT is gyors posta?
-
csabili74
aktív tag
Valaki össze tudná röviden foglalni, hogy melyik boltokból lehet European Warehouse? És ez hogy működik? Csak azokat lehet, amik ezen címszó alatt láthatóak? Vagy pl lehet mást is, csak onnan kérem?
-
csabili74
aktív tag
válasz
aytukabozs #87469 üzenetére
Értem, köszönöm
legalább okosabb lettem ma is
-
csabili74
aktív tag
"europe warehouse"
Ez most azt jelentené, hogy eu-n belülről postázzák? Vagyis nincs vám, stb? És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?
-
csabili74
aktív tag
De rég jártam erre
Mizu skacok? Jól vagytok?
Na, lényeg, kellene nekem valamilyen teló max 250 dodoig, aminek a kamerája is jó. Próbálok olvasgatni, gyüjtögetni, de lemaradtam nagyon, és nem tudom, mostanság mi a jó. Amim most van, Galaxy S3, ennél szeretnék valami gyorsabbat jobbat, de nem itthoni árakon, Anno volt volt Jiayum, Zopom, Umim, stb, és visszatérnék
Szóval, ha van valakinek valamilyen ötlete, megköszönöm.
-
csabili74
aktív tag
Ki mit tudna ajánlani 50000 pénzért most, ami tényleg jó (kamera, kinézet, kijelző, stb)
-
csabili74
aktív tag
A www.zopomobileshop.com olaszországból küldi, union belül?
-
csabili74
aktív tag
válasz
Janesz1981 #52356 üzenetére
Most várok rá, nemsoká megérkezik, ha minden igaz, mindenki úgy gondolja, és minden rendben van
-
csabili74
aktív tag
Hali, valaki nem tud Verne/Vowney v5 höz kupon kódot?
-
csabili74
aktív tag
http://www.everbuying.com/index1.html kupon 8% ha valakit érdekel esetleg
EBFB2013
-
csabili74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #49880 üzenetére
Ez milyen oldal? Kapsz is innen valamit?
-
csabili74
aktív tag
Lehet, egy kicsi Off, de olvasgatom a Samsung Galaxy S4 mini tesztjét, és a tesztképeket nézve a reggeli kávé megakad a torkomon. Ilyet a Zopo C2-m is tudott
És feel annyiért, full HD kijelzőért, két sim,. stb. Mostakkor hogy is van ez? A kínai telefonok egyetlen gyengéje a fényképező része? Lassan eljön az idő, amikor a szolgáltatóknál bután néznek ki a fejükből, hogy ők olyan okosítva árulják a " nagyon olcsó" készülékeiket, pl. csak 70000+áfa, és csak 24 hónapig havonta 7000 ft, és a kutyának nem kell?
-
csabili74
aktív tag
Ha valakit érdekel:
THL W200 190$
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen
9.99$ discount code:12easLenovo S750 239.99$
Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual SimLenovo A820 150$
Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
8.99$ discount code 3abedLenovo P770 183.99$
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH BatteryJIAYU G3S 186.85$
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen -
csabili74
aktív tag
Állítólag a No.1 S6 a boltba
szerintetek? Elvileg jónak tűnik.
-
csabili74
aktív tag
válasz
gipsztigris #36087 üzenetére
Ez nagyon kemény
És ez csak a külső rész, szerintem befele is pont így repülnek
Szerencsére Tyintyinék alaposan csomagolnak, eddig semmim nem sérült, bár a doboz elég gány állapotban érkezett mindig -
csabili74
aktív tag
válasz
Vizes Tomi #36051 üzenetére
Honor 2 a leírás ezerint nem lehet rossz, és a csaj is gyönyörű
-
csabili74
aktív tag
Halk csengőhangra JB alatt van valami megoldás? Nem hallom meg.
-
csabili74
aktív tag
Skacok, be merjek vállalni egy ilyet? Azt mondja a bolt, hogy van raktáron, egy év garival. No.1 S6
-
csabili74
aktív tag
Msot 250 dodo körül mi a jó teló? Vagy tud valaki valamit a No1. S6 ról?
-
csabili74
aktív tag
Skacok, és jányok, ki ismeri ezt a nyamit?
-
csabili74
aktív tag
Skacok, még mindig semmi hír a No1. S6- ról? Tegnap érdeklődtem Justinnál, a tmallboxos srácnál, ő nem ismeri, a HDC S4 et ajánlotta.
-
csabili74
aktív tag
válasz
Groovebaby #34377 üzenetére
Én hittem neked
A pingpongütő méretű Concordomat is tudom egy kézzel használni, igaz, valószínű nagyobb kezem van mint neked.
-
csabili74
aktív tag
Szerintetek ez tényleg megjelenik július 15 re?
Nekem nagyon bejön
-
csabili74
aktív tag
Szerintetek ez menyire hihető?
-
csabili74
aktív tag
Illik, nem illik, megkérdezem, szerintetek melyik a legjobb s4 klón, dualsimesben?
-
csabili74
aktív tag
Erről a telóról, vagyis a HDc-ről általában kinek mi a tapasztalata?
-
csabili74
aktív tag
Valaki mondja már meg, hogy az A7 vagy az A9 a gyorsabb proci?
-
csabili74
aktív tag
Vagyis ha megrendelném, jó eséllyel kapnék egy olyat, amit a Váci utca elején lehet szerezni?
Mert nekem képen teszik (és mielőtt megkapnám, hogy te köcsi, csak villogni akarsz vele, stb, jelzem, nem, és nem az aranyozott teszik, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, kipróbálnám)
-
csabili74
aktív tag
Skacok, erről valakinek/valakinek bármilyen véleménye vagyon?
-
csabili74
aktív tag
válasz
berigazek #33100 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, kivéva ha Tyintyint rendelsz kínából ide. Akkor sokkal jobba Mindideal, Antelife és társai, ahol kupon meg akciók meg egyebek is vannak, nem? A használt cuccot én is ebayről rendelem. És a hülye degradált amcsi, akitől anno vettem az Iphone 3gs-t és megkértem, hogy írjon rá 40 dodót, rákarcolta a 300-at, így fizethettem a vámot. Tyintyin barátaim eddig mindig 35 dodot írtak rá.
-
csabili74
aktív tag
válasz
cactusjack #33057 üzenetére
Holnap én is megrendelem, max visszakapjuk a pénzünk
-
csabili74
aktív tag
Ezt nézegetem, tetszik, ha igaz is, amit írnak róla.
Nos, ebben a telóban Exynos proci van, elvileg. De akkor hogy tud "csak" 12ezer körüli eredményt ?
-
csabili74
aktív tag
Ezt az oldalt valaki ismeri? Galaxy s3 304 dodoért?
-
csabili74
aktív tag
Én sosem vettem magyar cégtől, de ezek az olcsósságék ügyesen csinálják, és kész. ( kár hogy nem jutott hamarabb eszembe nekem
) Aki innen akar, olvassa el a feltételeket, oszt rendeljen. Szerintem kár ezt osztani szorozni.
Inkább mondja már meg valaki, hogy a http://www.jd.com/ oldalt hogy bírom rá (nem googleval) hogy angolul beszéljen?
-
csabili74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31554 üzenetére
Jó, nem szomorodom el
-
csabili74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31551 üzenetére
Egy pár napra vállalom
-
csabili74
aktív tag
válasz
The Exiled #31533 üzenetére
Nem tudom, ebben itt nincs tapasztalat. A megszálottak (én nem
) szinte hetente cserélik
De elég masszív darab, azt hiszem.
-
csabili74
aktív tag
válasz
The Exiled #31525 üzenetére
Csá! Délelőtt téma volt, kicsit olvass vissza. 31465, 31466 hozzászolásom, pl.
-
csabili74
aktív tag
válasz
korcsillio #31464 üzenetére
Vagy ez, ez nagyon jónak tűnik, és ha vadászol utána, még olcsóbban is megveheted. Most sok helyen akciózzák.
-
csabili74
aktív tag
válasz
korcsillio #31464 üzenetére
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #31461 üzenetére
Az a Navigon, ez simán felment.
-
csabili74
aktív tag
A Jiayu G3-on tegnap feltettem a Sygic ingyenes változatát, és kb 20 másodperc alatt talált műholdat, mindenféle hókuszpók nélkül.
-
csabili74
aktív tag
-
csabili74
aktív tag
válasz
tomas10 #31437 üzenetére
A kínában gyártott Galaxy S3 vagy S4.Csak retegdrága.
Én spec vettem Zopo C2-t, és van egy Sony Alpha 100-am, Na meg egy öreg, ámde annál jobb filmes Practica TL 1000-es
. Az szép képet csinál
-
csabili74
aktív tag
Erről a telóról mit tudtok? Tényleg ez a proci van benne?
És ez a Fastcardtech , ez mekkora egy hazug bolt, ezt nézzétek. Fölül 1.7 csodaprocival, leírásban meg már 1.2, igaz még mindig csodaprocival
-
csabili74
aktív tag
Valakinek van már Umi X2 ?
-
csabili74
aktív tag
Ezt az oldalt és telefont ismeri valaki?
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30400 üzenetére
Hogyne. Sőt. Különböző füles, különböző dinamika, tisztaság, stbstbstb.
-
csabili74
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy az UMI X2 1GB-s verziójában milyen hangchip lehetséges? Mert ugye Zopo C2 Yamaha, és tényleg szépen szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest