- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Umi Z -rol vannak tapasztalatok? egy talalatot se dob a topic. Presale-es leeco letv le max 2 is szimpi, van 6gb/128gb verzioja is +60 penzert.
-
-
maross
nagyúr
pptv king-rol nem sok szo esett a topicban, tudtok rola valamit? 145.99 eubol, és még talan 5 eurot lehet faragni rajta kuponnal.
-
maross
nagyúr
válasz
andrisbandi #125251 üzenetére
koszi!
-
maross
nagyúr
Umi supert lehet mar venni batran? Visszaolvasgatva a regi verziokkal eleg sok gond volt, de az ujak jok vagy csak jobbak?
. Efoxrol 180euro vammentes postaval, esetleg van ajanlottabb hely?
Esetleg asus zen 2, de miota lenovo k80m ben csomo jatekbol kilepked, felek az intel procisoktol..
-
-
maross
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #124024 üzenetére
us verzioval se boldogtalanok az emberek, topicjaban le van irva mi megy fel ra. en csak akkor cserelek ha gondom van, de latom sok ember minden egyes uj romot feltesz, es vsrjak a kovetkezot mint a messiast. azon kivul hogy nem ertem, valoban nem javasolt a futoszalagon romoloknsk.
-
maross
nagyúr
k80m-em ma erkezett meg, egész pofas az áráért, kb 133 eurobol megvan szerintem efoxektol, vambarat postaval, -5euro kuponnal. 4gb/64gb, fullhd, intel z3560. Meglepo modon malware nelkul erkezett, igaz 4.4.4-es robot van rajta. Tobbet majd kesobb, ma csak minimál nezegetesre van idom, holnaptol pedig egy hetre elutazom, lehet magammal viszem az unalmas perceket elutni.
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
Graphics #123716 üzenetére
leeco A vagy B?
nekem nagyon vekonynak tunik a res egyes markak kozott...en a one pro-t hasznalom, szerintem minosegi cucc (b20 allitolag aktivalhato rajta egy billentyukomboval, nem probaltam, nincs mobilinternetem). 4gb/64gb, snapdragon810, 2560-as kijelzo. Uton van egy lenovo k80m is erdekessegkeppen, de nem gondolnam hogy utoleri minosegben a leeco-t.
-
maross
nagyúr
válasz
madarasz92 #123752 üzenetére
nekem még 145-re rugott vammentes postaval, azota se jott meg...igazabol szerintem még egy emailt se kaptam hogy kuldték, vagy valami, pedig juni30-ra volt igerve
most neztem meg az oldalon, "Bestätigt,Bezahlt,Preparing" szepen denglishül...mindjart nyomok ra egy chargebacket..
-
maross
nagyúr
Még szerencse hogy 135euro volt preorderben...[link]
-
maross
nagyúr
efox umi iron 3gb mtk6753, 90euro (vammentes postaval 105, talan van ra valami 3-5euro koruli kupon). Még 7 darabot ir a rendszer.
-
maross
nagyúr
válasz
PainKiller13 #122874 üzenetére
nemigazan elerheto mar
-
maross
nagyúr
Van olyan eu warehouse ahol 2gb ram fullhd 5" mobil van raktaron? Csak gyengebbeket talalok, vagy olyan aron hogy azon mar rajta van minden plusz.
-
maross
nagyúr
válasz
gipsztigris #86142 üzenetére
ha mar 83, akkor mar lassan nexus5 lenne belole
"Szállítás:
Sajnos nincs raktáron, ezért várni kell rá amíg beérkezik Kínából! Ez kb 3-6 hét,"gombot megnyomni en is megtudom :/
-
maross
nagyúr
Udv, k910-et hol eri meg rendelni mostanaban? Esetleg van ugyanennyibol jobb alternativaja?
-
maross
nagyúr
válasz
BViktr #84779 üzenetére
Valami alapjan valasztani kell. Es nyilvan olyat szeretnek, ha valami gondom van, akkor legyen valami kozosseg, ahol neadjisten valaszt is tudnak adni a kerdesemre. Eleg nekem az a 10 telo amit sulykolnak, csak van belole valami jo vetel, de ha bovul a csoport, az is jo
.
-
-
maross
nagyúr
amoi a928w mennyire ajanlott telefon? GPS-erol tudtok valamit? Most mar szeretnek olyat venni ami jol mukodik, nem tudom hogy az octa core-os mtk-knal is hiresen rossz, vagy mar javitottak?
-
maross
nagyúr
efoxos xiaomi mi3 250euro, mennyire jo ar? Innen elvileg afamentes, probalta mar valaki a boltot?
-
maross
nagyúr
Nezd, van akinek eleg a 24fps, es boldogan jatszik, en 30 alatt inkabb gyakorlatilag leveszem nullara a grafikat/kikapcsolom a jatekot. Volt hd es fullhd telefonom is, tudom mirol beszelek. Ha te nem latsz kulonbseget, es hd-n ugyanolyan vidaman hasznalod a bongeszot mint fullhdn, csak azt tudom mondani, hogy jo neked, mert eleg a olcsobb telefon.
Falnak tudok menni hogy mindig ez a tema hogy miaf*nak 24fps nel tobb szamitogepen "merafilmisannyivalmegy", meg hd felbontasnal minek jobbat telon, es aki jobbat akar az gyoker/gazdag/idiota/epenisfetisiszta.
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
Hello
Ez jo vetel? amoi a928w. most egy iocean x7-em van (1/4).
Vagy esetleg ez: zte v5.most nezem ez nem fullhd Vagy ennyiert lehet jobbat talalni ami fullhd es 2gb ramos? -
maross
nagyúr
gyors valasz kene, koszi!
pandarol melyikkel rendeljek?
regular airmail by china post
airmail by swiss post (+4usd)
reg airmail by singapore post -
maross
nagyúr
Egy w8s-et szeretnek rendelni egy ismerosomnek, logok neki nemi penzzel. Melyik shopbol ajanljatok? elso a biztonsag, masodik a penz
.
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #49158 üzenetére
adatkapcsolat es wifi nelkul?
-
maross
nagyúr
válasz
tboy93 #45238 üzenetére
nekem blade1->blade3->jiayu g3->iocean x7 az evolucio
. blade3-ban amit még mindig irigylek: marha jo a gps-e, x7 labvizet nem vihet neki, de komolyan.
es amit csinal vele: megnezi az idojarast a widgetre kattintva + jatszik a legyen on is milliomossal + telefonal
. Erre eleg a 3.5"
-
maross
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #45233 üzenetére
paromnak kell, zte blade 3 van neki, 3.5", mar igy is tepsi neki.
-
maross
nagyúr
Melyik shop oldalan talalok valami keresot, ahol ra tudok szurni 1 giga ramra, es a kijelzo meretere?
-
-
maross
nagyúr
válasz
Telegdy #33649 üzenetére
Lehet hogy ez igy van, de nalam a tapasztalat azt mutatja, hogy jobb tereronel ugrik fel 3g-re, es ha takargatom, akkor ugrik le h vagy h+-ra, telefontol fuggoen.
de ettol fuggetlenul: mi a fenet csinaljak, hogy 3g jelzessel mukodjon? Kikapcsolni nem tudom, mert akkor kikapcsolja a h-t es a 3g-t is. Edge-et meg a hajamra kenhetem, nagyon lassu.
-
maross
nagyúr
válasz
Saccco #33644 üzenetére
Az en vesszoparipamat oldjatok mar meg, hogy ha jiayu g3 rol H jelzesrol 3G jelzesre valtott, vagy az iocean x7 H+ jelzesrol 3G -re valt, akkor a net megszunik letezni. Vodafone-os telos nettel, illetve T-mobilos webkartyaval ugyanaz. A simeket probaltam mindket slotban, mindket telonal. 3G-re akkor valt fel, ha jobb lesz a terero. Ha netezek, az ugy nez ki, hogy probalom a egyik tenyeremmel minel jobban beboritani a telefont, nehogy veletlenul felvaltson 3G-be. Persze ez nem szokott sikerulni, ugyhogy felpercekre kihagy a net, illetve szomorubb esetben a hatsomba is feldughatom, akkor se valt le H-ra, tul jo a terero.
-
maross
nagyúr
3.5"-4" kozotti olcso telefont tud valaki ajanlani? Egy feltetel van, 1 giga memoriaja legyen ne 512, azon belul csak az asszony tetszesindexe a szuro
.
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #32198 üzenetére
g3 biztos, nekem olyan volt
. g3s es a tobbi varians mar ujabb chipes, erdemes beszerezni.
-
maross
nagyúr
Mi a mostani bestbuy telo 4"-ra? Semmikepp nem lehet tobb. Asszonynak kene, 2mag,1gb, felbontas mindegy.Mennyibol lehet ezt kihozni?
-
maross
nagyúr
megakadtam erosen a romolgatasban (iocean x7). vissza kellett tennem egy kinai cwm-et, hogy fel tudjak tenni egy angol cwm-et, mert a regi angollal semmit nem engedett
. rootoltas is megvolt. Vegul feltettem a cappa fele.""CWM-update-zip - kínai "CWM"-ből telepíthető zip, ami lecseréli a "tyúklábasat" a 6.0.1.2-as CWM-re." cwm-et, es most annyi van, hogy recovery mod helyett suket a telo (enyhen vilagit), aztan restartol, es bejon az android (halistennek, legalabb ennyi). Otlet? szerk: van ennek a temanak kulon topicja?
@kmisi99: ioceanx7 !
-
maross
nagyúr
akkor most kiprobalom hatha 8 karakter alattinak kell lennie a filenevnek...
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
ha hangero+power-rel elinditom a keszuleket, nem kene bejonnie valami menunek? 5 perce egy fekvo robot van a kepen, nem merem kikapcsolni
.
-
maross
nagyúr
2gb-s keszulekek 250dollar kornyeken meg mindig sehol?
-
maross
nagyúr
privat szerkesztesi ideje lejar egy ido utan, vagy csak ha mar elolvasta az illeto?
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #29990 üzenetére
Es ha erre volt valami rom teve, akkor arra teszi vissza, vagy valami meg alapabbra?
-
maross
nagyúr
gyorssegely kene: ha eladom a telom, milyen fajlt kell torolnom, hogy a play meg stb ne a kartyamrol szivja le a penzt? Koszi
-
maross
nagyúr
válasz
szabi__memo #29958 üzenetére
Lehet ott nem annyiba kerul a samsung mint itt
.
-
maross
nagyúr
válasz
citkar #29940 üzenetére
Csak azert nem adom neked, mert beleirom a hirdetesbe ha eladom
. De ha cserelni akarsz, felolem
. Kekem van
. A pluszba adott hatlapra megy fel? Az mas mint az alap??? Nekem nem tunt fel.
@fpatrik "Nincs fényképezőgépem, és családi kajákon meg mindenhol én fényképezek, mert a digitális fényképezőikkel nem lőnek olyan képeket, mint én S3-al."
akkor ne vegyel csajanfont, ezekre nem leszel tul buszke, max partyfotozasra es emlekeknek jo, de mint minosegi fenykep felejtos.
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #29932 üzenetére
En is megerositem citkar velemenyet. Teljesen jol egyben van a telefon. Nem mondom hogy hibatlan, egy romot megvarok ra, remelem azzal minden popec lesz. Azon kivul hogy tul sok memoriat foglal alapbol a rendszer, mindennel elegedett vagyok. Na jo, az ajandek tok kuka, de ugye ajandek volt
.
-
maross
nagyúr
válasz
RVR400 #28964 üzenetére
A kerdes annyi, hogy lehet letiltani a 3G-t (vagy ami mogotte van, amikor nekem 3G-t jelez ki a telo. Mert ugye H jelen tokeletes, de ha erosebb jelet fog, felvalt 3G-re, es ott ugrott a szignal...es az egyik kezemmel folyamatosan takargatom a telefont, hogy szarabb legyen a vetel, es igy legyen net..vicc).
-
maross
nagyúr
Nekem meg mindig az a kerdesem, hogy lehet letiltani, hogy felvaltson 3g-re a telo, mert az alatt megszunik a kapcsolat. Amig "H" jel van, addig tokeletes, a sebessege is megfelelo.
-
maross
nagyúr
Van valami olyan progi, ami minden feltelepitett progit atrant az uj telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged