- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edorn
senior tag
válasz
sharp4 #135961 üzenetére
Ha mondjuk a "UPC"-t hívom, hülyén hangzik, ha felveszi valaki azzal, hogy "Bélabá Kft., miben segíthetek?".
Miért lenne ez fura igény, ha éppen "UPC"-s ügyben hívok egy UPC-s telefonszámot, ahol egy UPC-s munkatárstól várok segítséget, akkor ne egy másik cég nevében vegyék fel a telefont...
Ja, és rossz az, aki rosszra gondol...
-
citkar
addikt
válasz
sharp4 #135751 üzenetére
Ugyanakkor tele van elégedett ügyfelekkel is.
Az kétségtelen, hogy alá tudják meretezni a magyar raktarak szállítmányát, majd amikor kétszer annyi megrendelés jön, várni kell egyeseknej a szállítással és ők bosszankodnak. Szerintem több mint fél tucat telefont rendeltem tőlük, gariban is megcsinálták az egyik elromlott készüléket.
Ajánlott bolt.(#135754) Nikaré
Ha ez megnyugtat én mernék rendelni tőlük, mert folyamatos a pozitív visszajelzések.
Kétségtelen, hogy előfordul, az, hogy olyan sokan rendelnek, hogy nem tudnak mindenkit helyi raktárról ellátni.
Mondjuk én az összes telót Kínából rendeltem. -
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
sharp4 #133401 üzenetére
Van HU store írják is mikor érkezik be, meg kell várni és kész. Egyébként jelenleg van nekik: "Redmi 4X 3+32G Black and Gold are instock for immediate ship in our HU warehouse". Mivel ez itthon van és nem Kínában (szóval már behozták az országban és nem kínából küldik) így szerintem nincs kamuzás ezzel.
-
citkar
addikt
válasz
sharp4 #133401 üzenetére
"A nincs készlet pedig ideiglenes helyzet, amit gyorsan kezelnek."
Erről néhányan regét mesélhetnének, hány hónapig is reménykedtek ebben. Nem az Eustock hibája, de a "raktáron van" meggyőzőbb, mint a "nincs raktáron".
(#133407) sharp4 :
Némi visszaolvasás, tájékozódás után, az idén sok reményvesztett hozzászólás volt ezzel kapcsolatban. Xiaomi ígérte, hogy jön, nem jött. Eustock nem tehet róla (más webshopnál is ugyanez volt a helyzet), de ettől még nincs és lehet nem is lesz raktáron.
-
Ájvé
veterán
válasz
sharp4 #133397 üzenetére
Kuponnal spemallról 260 Ft-os dollár árfolyammal számolva 42120 Ft-ra jön ki (162$), de legyen 43000(ez már 265 Ft-os árfolyam, ennél többet sehol nem számolnak fel az átváltásra).
Eustockról 41900+990 Ft posta (futár) költség, akkor miért olcsóbb?
Spemallról ezen felül 2 év garanciát kapsz amit itthon lehet érvényesíteni. -
citkar
addikt
válasz
sharp4 #133399 üzenetére
Kérlek, legyél figyelmesebb, a listán van nagy piros betűkkel: A termék jelenleg nincs raktáron.
Ha rákattansz a készülékre akkor láthatsz is egy nagy piros Értesítést kérek gombot, hogy jelezze, ha lesz raktáron.Továbbá magyar raktárból 162 USD-ból kijön, az kb. 41440 jelenleg, bár kétségtelen ekkora árkülönbség nem számít, fontosabb, hogy egyáltalán kapható.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
sharp4 #131888 üzenetére
Azért mert a készülékeket Kínába szánják, esetenként Indiába. Kínában lesz B20, de még nincs, Indiában nem tudok róla, hogy terveznék.
Viszont amíg nincs, addig nem is lesz a telefonokban. Egyszerűen ha 1$-ral kerülne többe a hardver és a licenszelés, akkor már többmillió dollárt megspórolnak.
Az emberek elfelejtik, hogy nem mi vagyunk a Xiaomi célközönsége.
Az olcsóbb telefonokból is azért van B20-as a Xiaomi-nál, mert ott megéri a kockázatot. Talán még igényfelmérésnek is jó. Elég apró léptekben haladnak, bár gyakran egyet előre, kettőt hátra.. -
citkar
addikt
válasz
sharp4 #131882 üzenetére
Tudomásom szerint nem is várható, hogy az Mi5-ös széria bármely tagjának lenne.
Sajnos az Mi6-nak sincs, de hogy valamely Mi6 variánsnak lesz-e, azt nem tudjuk.
Inkább az alsóbb kategóriában vannak B20-as készülékei a Xiaominak, de ott is jól meg kell nézni, milyen változatot vesz az ember, mert már annyi van, mint égen a csillag. -
tibcsi0407
félisten
válasz
sharp4 #131882 üzenetére
A Mi5S-be teszel neki B20-at?
A Le Max 2-höz hozzátetted, hogy jó eséllyel elszáll az ujjlenyomat olvasó (vagy, ha az X829-et veszi, akkor nem lesz B20)?
A másik kettővel én is egyetértek.Aztán honnan tudod, hogy melyik az újabb széria, meg hogy melyiket kapod, ha veszel?
Az X829 valóban újabb, de nincs benne B20.
Aranyos, ahogy véded mindig az igazad. Remélem LeEco fronton nem szeretnél kioktatni... -
citkar
addikt
válasz
sharp4 #131871 üzenetére
Kell ezen ennyit rugózni, szerintem elég nagyfiú, hogy eldöntse, neki megér-e ennyit, vagy sem. Ha nem tudja, hogy ennyiért van ilyen lehetőség, lehet venne egyet szigorúan 120 ezerig, majd utólag rájönne, ha tudott volna erről, rászánta volna azt a kis többlet pénzt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
sharp4 #131871 üzenetére
Leírtam az érveimet. Azt is leírtam, ha tudsz jobb ajánlatot, akkor írd le az enyémtől függetlenül.
Ez egy fórum, ha valaki kérdez, akkor nem a válaszokra szoktunk reflektálni elsősorban, hanem közösen segítjük a kérdezőt, akár több irányból megközelítve a kérdést.
Előtted a lehetőség, tegyél javaslatot Te is. Majd utána tesznek még többen is és a kérdező eldönti mi a szimpi Neki.
Ilyen egyszerű. -
tibcsi0407
félisten
válasz
sharp4 #131869 üzenetére
Igen, és? Ez nem a környéke? Nem nagyságrendekkel eltérő árú telefont mondtam. Akkor is porig alázza a Honor 8-at és ez itt a lényeg.
Ha egyszer valaki ír egy felső határt, akkor azt közelítjük meg mindig, amikor telefont ajánlunk. Ez ilyen egyszerű.
Bár azt nem értem, hogy mi célból kell belekötni abba, amit mondok? Tegyél Te is javaslatot és ennyi.. -
válasz
sharp4 #131756 üzenetére
Én pedig háromból háromszor azt kaptam, amit kértem, mindhárom esetben gyorsan.
A két év garancia már csak hab a tortán, amit már Magyarországon is érvényesítő jótállással fejeltek meg, így részemről ők az abszolút ajánlható webshop.Csak hogy legyen egy pozitív példa is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest