- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
interstate76 #137045 üzenetére
Ja nem igy van. Elso ikon a mobilnetes adatforgalom utana van hogy melyik sim van hasznalatban utana meg a terero ketto ikon egyik bekarikazva amelyiket eppen hasznalom es ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
interstate76 #137043 üzenetére
Vagyok én folyamatosan, csak már nincs olyan miniPC -s topik, amiben érdekelt lennék. Átnyergeltem X86 -ra (Vorke V1) és azon Remix OS az Androidom. Ezt a topikot is nézem, csak ritkán merül fel olyan téma, ami érdekelne. Mindenbe meg nem akarok belevauzni.
-
psg5
veterán
válasz
interstate76 #137043 üzenetére
De igen, de az hogy melyik simhez tartozó mobilkapcsolatra vonatkozik azt nem látni.
-
smithsys
aktív tag
válasz
interstate76 #136883 üzenetére
Jó cucc lesz az egy jó kis rommal. Sajnálom a márkát, szívesen vettem volna még tőlük telót mert egy régebbi típussal nagyon elégedett voltam.
Sok sikert hozzá! -
Ájvé
veterán
válasz
interstate76 #136881 üzenetére
Akkor jó, én csak tisztán látás végett írtam, így érdemes ebben gondolkodni. Nem figyelmeztetés csak jótanács.
-
Ájvé
veterán
válasz
interstate76 #136877 üzenetére
Ez csak akkor ajánlott ha bele tudsz kicsit merülni a custom romok világába, ugyanis egy módosított shop ROM lesz alapból rajta mikor megkapod azt meg nem javasolt használni biztonsági okokból. Egyébként jó választás ennyiért.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #136877 üzenetére
Ez a készülék ennyi pénzért ajándék, én csak ajánlani tudom. Persze a nyelv nem lesz teljesen magyar rajta, de ezen kívül nagyon kellemes készülék, és nem mellékesen tényleg jó a kamerája, nyilván megfelelő helyen kezelve, és az árszintet is figyelembe véve.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #125438 üzenetére
A Huawei P6-tal egészíteném ki az előző 2 készüléket. Köszi!
-
mobilizmo
addikt
válasz
interstate76 #120889 üzenetére
Én vettem belőle egyet, várom hogy megérkezzen.
-
mobilizmo
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Lenovo Vibe Shot.
Ez is több, mint amit eredetileg szántál rá, de talán ez van a legközelebb hozzá. -
törölt tag
válasz
interstate76 #120786 üzenetére
Ennél Te rutinosabb vagy! Tudod kezelni az ilyen szitukat. Fordítok Neked.
A jó kamera olyan téma ebben a topikban, mint odaát a miniPC vs. kadenciahelyesség. Régi műsorszám és sosem lesz vége. Most itt pont beletrafáltál egy ilyenbe. Ne pörgesd magad rajta!
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120822 üzenetére
Valódi tesztet linkeltem, valódi képekkel, Te pedig egy agyonkicsinyített képes tesztet mutattál. Aztán belinkeltem egy olyan képet, ami az általad linkelt tesztben van, kb ennyit is ért az a teszt. Ha ezek után sem érted, akkor tényleg parttalan az egész.
Elveszik a hülye viták az időmet a pakolástól.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120811 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120811 üzenetére
Ott a teszt, amit linkeltem. Az alapján tudok dönteni, most nem biztos, hogy kiadnék 80e Ft-ot egy olyan cuccra, ami 30-at ér.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120803 üzenetére
Azok a képek 600*300-ra vannak átméretezve, én nem jöttem rá, hogy jók-e.
-
ZolkoW
őstag
válasz
interstate76 #120793 üzenetére
Húgom 1020 után 930-at használ, és már megbánta (a régit le kellett adnia előfizetés megszűnésével), de többször mondta, hogy szerinte az Mi4-em jobb képeket csinál. ezt nem jelenteném ki, szóval azért ez túlzás, de 1-2 korábbi csúcsmodell Android talán meg tudja szorongatni a Nokiákat. A 1020 azért eléggé eltalon, azt maximum a legújabbak, ha egyáltalán valami. persze az is tudott bizonyos helyzetekben tipikusan telefonos fotót produkálni
*mármint a korábbi androidos csúcsmodellek már lassan bekúsznak az 50ezres ársávba.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120780 üzenetére
Akkor meg kell venni a 25e Ft-os hardverével 73e Ft-ért, ennyi.
A tesztképek meg...
Ha ez már megfelelő minőség, akkor viszont nem nagyon kell variálnod szerintem, mert ezek a képek teljesen átlagosak. -
zebede
őstag
válasz
interstate76 #120790 üzenetére
geekbuying, eu warehouse, spain stock, 160 dodo: [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #120786 üzenetére
A ZTE Blade S6 kamerája okés. Ha találsz még valahol.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
interstate76 #120784 üzenetére
Ezt nem kell magadra venni, ebben a topikban így oszlanak el a napok:
Kameranap
B20 nap
Mediatek vs Qualcomm nap
Crytek napIlyenkor mindenki megosztja a szubjektív véleményét az adott témával kapcsolatban, aztán a végére senki sem egyezik a másikkal.
Egyébként nekem egy LeEco Le 1s van, ha érdekel, akkor nézz szét a topikjában. 13 MPX PDAF Samsung szenzor van benne. Itt a teszt kamera része. Azóta sokat fejlődött egyébként még ehhez képest is, hála a szoftveres javításoknak.
A többivel kapcsolatban nem tudok nagyon nyilatkozni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
interstate76 #120780 üzenetére
A Lumiák mindig is kiemelkedtek a mezőnyből fotózási minőségben. De azért a 40-50 ezer FT-os értékhatáron is találsz már olyan készüléket, ami tökéletesen megfelel az elvárásaidnak szerintem.
OIS ugyan nem lesz benne, de az sem váltja meg a világot ilyen pici szenzoroknál. -
interstate76
addikt
válasz
Gyerekek, nem gondoljátok ezt túl egy kicsit? Miután a Lumia 830 kapható itthon 80e Ft alatt, gondoltam rákérdezek olyanoknál, akik vágják az aktuális kínálatot, nincs-e némileg olcsóbban (40-50 ezer Ft, esetleg + ÁFA áron) androidos alternatíva Kínából. Most is logikusnak látom a kérdést.
Ebből hogy sikerült eljutni odáig, hogy aki relatíve jó fényképezős mobilt akar venni, az hülye?
Van fényképezőgépem (szándékosan nem írok típust), de eszem ágában sincs mindenhová magammal cipelni, és bizony egy hétvégi túrázáson (ahová vigyen sok-sok kg túlsúlyt az, aki rá van szorulva) is jól tud jönni, ha a telefonod több, mint használható képeket készít. Nem akarom újratapétázni egy szem, felnagyított telefonos fotóval a Sixtus-kápolnát, de nem is szeretnék elszörnyűlködni, amikor monitoron/TV-n is meglátom a képeket. Azt gondoltam, ez egyfajta axióma, és nem kell szájbarágós magyarázkodásba bocsátkozni egy egyszerű kérdés miatt, de úgy látszik, tévedtem.
Akinek nem inge, ne vegye magára, ill. akik segítő jellegű választ adtak, azoknak nagyon kösz!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
LeEco Le max 2
-
GIJoe
addikt
válasz
felesleges túlbecsülni az optikai képstabit, pláne telefonba, én már estem ebbe a hibába, csak azért mondom...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Itt rátudsz szűrni az optikai képstabilitátorra: kimovil 257 Euróért a Oneplus 2.
-
beg
veterán
válasz
Xiaomi mi5 pl.
Single SIM nem ide való.
A malacperselyt hizlald minimum 3-4x annyira amennyiért most akarsz high-tech kamerátItt találsz párat
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #120751 üzenetére
Kösz mkinek a tippeket/véleményeket.
Átfogalmazom a kérdést: mennyiért lehet venni androidos okostelót optikai képstabilizátorral? 1 simes is lehet akár.
Egyébként a Lumia 830 szintjét hozó, vagy annál jobb kamerával rendelkező készülékre lennék kíváncsi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
OIS talán 2x ennyiért van.
Ez kb. 150 USD.
Vagy itthon xiaomi redmi note 2. -
válasz
Optikai képstabit ennyiért szeirntem nem kapsz.
Javaslatok amikkel én találkoztam.
- InFocus M560 / kellemes hardver, minőségi ház, stbstb, nincs B20, közepes aksi, de alacsony fogyasztás.
kb megáll 37 körül EU shopból akár.
- Redmi 3 is szóba jöhet, itt szintén a B20 hiánya
- Vernee Thor ,hamarosan tesztelik, akár best buy is lehet belőleTöbbi alternatívát még bedobják, ebbe az árba esetleg egy Redmi Note 2 is befér még
-
ZolkoW
őstag
válasz
nem vagyok egy nagy tanácsadó,de ois-hez kevésnek tűnik a keret.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
interstate76 #118611 üzenetére
B20 kell-e? Ha nem, akkor Redmi Note 2.
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #112793 üzenetére
Túl sok tapasztalatom nincs a portolt miui-kkal, (defy, ot995, zte v5)
de az alapján azt mondanám hogy vegyél inkább xiaomit,
az a kategoria amibe az N2 tartozik, az mamár abszolute megfizethető,
plusz nem utolsó sorban már hazai garival is megveheted versenyképes áron. -
Laza...
addikt
válasz
interstate76 #93330 üzenetére
20k. de lehet ez is sok
-
aircom
csendes tag
válasz
interstate76 #74526 üzenetére
Tényleg normális eladó a "hkiron-shop", ma válaszoltak az 1 hét alatt tönkrement LCD paneles DG300 ügyében:
1) Please return the product firstly, and email us the tracking number.
2) When we get the return, we refund or resend you another, OK?
As the rules of eBay, buyers have to pay for the return cost.Remélem jó vége lesz a történetnek. Mondjuk biztosan nem kérek DG300-at újra, inkább térítse vissza, vagy küldjön dg550 DAGGERT és ráfizetek
Ilyenkor jeleznem kell a NAV felé, hogy visszaküldök egy már megvámolt holmit és fog jönni egy másik, amit már nem kéne újra megsarcolni?
Köszönöm az eddigi válaszokat! -
beg
veterán
válasz
interstate76 #74223 üzenetére
2000 ft-al drágábbért már lenovo-t is kaptál volna...
a560Az meg mégiscsak úgy cseng, ahogy a landvo szeretne
Bár tény, hogy bizonyos pontokon kevesebbnek tűnhet.
-
válasz
interstate76 #74095 üzenetére
A Landvo a HTM "társcége", ami még valamilyen márkát szintén "gyártja".
Az A6-os ami nálam volt az nem volt rossz, de azért nem szabad tőle hannyat esni.
Hamar invertálódó kijelző, hamis adatok a tárhelyről (szoftveres).
2MPx-es kamera, nem feljavítva 5MPx-re, hanem valóban 2MPx-es volt.
Sebességre rendben volt MT6572-vel.
Doboz hangja volt.
GPS ment, navigálni is lehetett vele, hozta pl. egy ZTE Blasde Super szintjét.
Akkura rászitázták a 2,2Ah-t (az egyikre, mert a másik ugyanakkora volt és 1800mAh volt rászitázva), de szerintem max. 1600mAh-s lehetett.
Nem volt rossz megfogni, még azt is mondanám, hogy szinte nehéz volt.Nem nagyon várható hozzá semmi egyedi rom, hacsak vélatlenül valaki fel nem karolja, így a megérkezéskor az azonnali 3 féle mentés tuti javasolt.
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #74095 üzenetére
Emlékeim szerint a kistesót az l800-at kerülgették páran pár hónapja, de hogy vett-e valaki...?
Részemről egy direkt nagy gyártóra hajazó név az egy olyan klónbetegség ami miatt alapból nem vágyom rá hogy megvegyem.
Lehet hogy valami bazijóból maradok ki a fenntartásaim miatt de ez van, már a telefon nevének elolvasásakor az az érzésem hogy le akarnak húzni... -
Upo
addikt
válasz
interstate76 #73865 üzenetére
Látszik is, nem halt le a lap és még van belőle. Féláron 60-pár dolcsiért már ment volna.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73792 üzenetére
Okés, azt hittem, hogy a pandán az az ár a normális volt
Bocsesz a dezinformációért.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73783 üzenetére
Persze, igazad van, ennyi nekik tuti nagyobb marketing értékkel bír, mint amennyit buknak rajta... Csak van amikor olyan magas árról akcióznak, hogy erősen megtévesztő a helyzet, persze számunkra akció az mindenképpen. A belpiaci árak meg tényleg annyira barátiak, hogy az 50% az lehet a zéró bukás kb nekik...
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73774 üzenetére
Ez jól hangzik, mondjuk a tegnapi "ár-ügyileg hihetőbb" akció volt mint a mai... 20 dodóval még hajlandóak az általunk elérhető piaci ár alá menni (az még lehet, hogy nekik a beszerzési ár
). //*Pandás normál árhoz viszonyítva.//
Mondjuk nekem egy hónapja küzdeni kellett "hangyásékkal" a doogee catch-es ár kiharcolására (DG350), ami szintén kb ugyanilyen engedményt jelentett //*kommersze webshop normál árhoz viszonyítva. Akkor 100USD-ért ment a kutyus az antén...// (a vámot állja legalább jelleg...). Így még ez sem egyértelmű győzelem, de a szándék meg van bennük. Valamelyest.
-
Upo
addikt
válasz
interstate76 #73660 üzenetére
Valaki vett 1-et a 180-asból is
-
válasz
interstate76 #73630 üzenetére
Bár nem 90USD, de már legalább 2 hete 110 dodó az ára.
-
Indy1
tag
válasz
holnap IOcean X7HD lesz 71.50$er. Harminc darab.
-
vapega
tag
válasz
Kb 3perc alatt fogyott el a 30db-os kvóta
-
svgyula
addikt
válasz
interstate76 #73286 üzenetére
Igazad van! Én is így vagyok de van még egy gond, a sörös dobozt nem érzékeli az iránytű
sem na meg a navi térképén sem szerepel a konyha
Ez egy bizonyos pont után már igen nagy gondot jelent
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73288 üzenetére
Ejj... engem a "budget" Faea F1 érdekelt volna, végre húsz alatt megúsztam volna egy hétköznap mindenre használható telót...
Tényleg nem lehet sok eladó darab ennyiért.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73284 üzenetére
Amúgy magyar idő szerint mikor kell kattintgatni ezerrel? Délben olyan fagyások vannak
-
Dhampir
félisten
válasz
interstate76 #73284 üzenetére
Na ja, habár az a legolcsóbb, ha az ember nem vesz semmit se tőlük, se mástól. :-D
-
Dhampir
félisten
válasz
interstate76 #73251 üzenetére
A videóban listázva látható és szülinapi jókívánságot író emberek között több magyar név is szerepel. :-)
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #73254 üzenetére
Basszus, azt én nem is néztem, ott eddíg ilyen 5-10%-os akciók voltak múlthétig :/
mostmeg FAEA F1 50$-ért pl....
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #73251 üzenetére
Nálam még a 16.-i ajánlat látszik :/
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #73150 üzenetére
kinek, mi...(#73148) klogw
tényleg, ez fel sem tűnt nekem..
-
tolvaj!
őstag
válasz
interstate76 #72634 üzenetére
Marketing...tudjuk milyen
és amúgy igen, engem is az ragadott meg benne a méretén kívül, de valszeg maradok a T11-nél, az zseb barát.
-
Laza...
addikt
válasz
interstate76 #72506 üzenetére
Jó választás volt, megerősítem
Ez és a Hongmi nálam a "nyerő"
RVR400: nem tudok mit tenni, ilyen, majd holnap kipróbálok egy másikat is. Komolyan kerestem hogy van-e rajta fólia - de nincs. Állítgattam az élességet, kontrasztot, mert minden xart lehet állítani, de nem lett jobb
-
svgyula
addikt
válasz
interstate76 #72291 üzenetére
Szia!
A CUBOT S208 egy hónapos telefon április elején indult az értékesítése 1hónappal az x6-os után mint "occó 4 magos kinai telefon" hisz 130$ volt a kezdő ára ha jól emlékszem. -
janakbacsi
őstag
válasz
interstate76 #71900 üzenetére
nincs egyik sem raktáron.
-
csubuka
addikt
válasz
Amúgy nem pont az a helyzet, hogy 100 dolcsi alatt nem hagyja a panda érvényesíteni a kezdő kupont? Így ez éppen kiesik ebből a kategóriából... Szerintem mintha próbáltam volna...
-
Dominó85
addikt
válasz
Légyszi ezt ne. Ha tudod, hogy 1 SIM, akkor miért ide írod? Lehet olcsó és faxa, meg minden, de bocsi nem ide való a telefon.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #71578 üzenetére
Azért pontosítsuk ezt:
you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund.
Tehát az alkatrészeket vagy alkotóelemeket küldheted vissza, és akkor annak a postaköltségét állják (nem a teljes termékről, csak a hibás részekről van szó), vagy teljes pénzvisszafizetés (nyilván ekkor a teljes cuccot küldi vissza az ember)
Szóval, ha a teló visszamegy, akkor full refund van, de postaköltség kifizetés nincs. Bár, ha az első fele a teló visszaküldésre is vonatkozik, akkor cserélik a telót. Na jó, inkább rá kell kérdezni tőlük.
-
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
blueye (#71559)
Nem tudom ti mit néztek, de én ezt látom:
"Defective Item
* within 7 working days after you received the item
If your products purchased from Antelife. com turn out to be defective (physical damages and damages caused by incorrect usage excluded) within 7 working days(after you received the item), you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund. ( the goods which send back for replacement must be new and with whole set . ) "
[szerk.]
Vagy van valami mégapróbbetűs rész amit én nem látok? -
blueye
veterán
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
Igen, látom h változott, volt már velük garanciális dolgom, kicsit birkózva, de megegyeztünk.
Most az a gond h ez a készülék nagyon olcsó volt (ÁFAval is) és a visszaküldés plusz költsége jelentős az árhoz képest.
-
hungobungo
senior tag
válasz
interstate76 #70954 üzenetére
Aki nagy telefont akar, annak szerintem az 5.5" elég. Ez már sajnos tényleg tablet méret, egy kézzel telefonálni vele lehetetlen, tuti leejtés lesz a vége (hacsak nem bt headset-tel használja valaki állandóan).
-
(jan)
őstag
válasz
interstate76 #70954 üzenetére
Ez befér egy farmer zsebbe ?
-
svgyula
addikt
válasz
interstate76 #69933 üzenetére
Szia!
Nem azon rágtam be, hogy "van olyan lúzer" hanem azokon az okos hozzászólásokon amik egyértelműen kijelentik, hogy csak a 2Gb az ami használható! Ha visszaolvasol rengeteg telefont azzal húznak le, hogy "csak 1Gb RAM van benne az kevés" nem tudom az utóbbi hetekben hányszor olvastam! De nagy részüknek fogalma sincs arról hogy mit is jelent a RAM. Na de hagyjuk is................... -
dioka7
senior tag
válasz
interstate76 #69785 üzenetére
Ok, ha megérkezett, és eladó lesz az N2, megkereslek!
-
Dhampir
félisten
válasz
interstate76 #69077 üzenetére
Ali Baba és a 40 rabló...
-
válasz
interstate76 #68528 üzenetére
Igen, valószínű ez javított a dolgon
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #68528 üzenetére
Ha hétfőig marad beszállok...
-
válasz
interstate76 #68518 üzenetére
Volt egy N2 teszt, ahol azt írták meglepően képes akadni. Nem tudom ez azóta változott-e.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #68518 üzenetére
100 dolcsi az kuponnal
nézd az ante facebookját...
-
Old Gyfland
tag
válasz
interstate76 #68512 üzenetére
Szia.
Azt mondják minden szentnek maga felé hajlik a keze, szerintem a Huawei Honor 3C-t is nyugodtan felveheted a listádra. -
Laza...
addikt
válasz
Az iNEW kamerája is jó, de a Hongmié jobb. UMI-t "személyesen" nem ismerem, előbbi kettővel van tapasztalatom bőven, és mindkettő kamerája jobb mint akármelyik ThL.
Az iNEW-al vannak még apróbb hülyeségek is (ha Telenoros vagy, több is), a Hongmi a legjobb ár / érték arányú telefon, utóbbinak a GPS-nek sincsenek gyengéi, belerakod a kártyát és müxik mindene, mindenféle szórakozás nélkül. Ha ezt nem engedheted meg magadnak, akkor inkább az n2, én azt mondom. Ilyen HD 5000, meg 9000 stb fantázianevű noname szutykokat meg kerüld, jó messzire lehetőleg.
Nézz be a kiszemeltek témáiba, vannak tesztképek is feltöltve (tőlem is pl.), nézz mindennek alaposan utána, neten keress review-eket
-
Old Gyfland
tag
válasz
Szia.
Azt mondják minden szentnek maga felé hajlik a keze, de szerintem a Huawei Honor 3C - t is felveheted a listádra. -
Zeki
nagyúr
válasz
Az Inew kamerája már volt dicsérve.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #68505 üzenetére
Akkor az eredeti kérdés még egyszer (amikor másodszor tettem fel, akkor lemaradt a legolcsóbb jelző):
"Melyik az a legolcsóbb dual sim-es teló, amelyik hozza kb. a Newman N2 szintjét (vagy jobbat) a kamera tekintetében? Legalább 1 GB RAM-mal szereltet keresek."
Eddig a Hongmi jött megfizethető javaslatként, van egyéb, aminek a kamerája hasonló nívót tud ebben az árkategóriában? Ha nincs, akkor lehet, hogy lemondok az egyik SIM-ről, mert a Newman N2 most nagyon olcsó az Antelife-nál.
Esetleg ez az Inew V3?
Vagy ez a HD 5000? Bár utóbbi kamerája igazából interpolált 5 mp-es, de attól még lehet jó.
Ill. még az Umi X1 Pro-n gondolkozom, de jó lenne nálam tapasztaltabbak, hozzáértőbbek véleményét olvasni a témában.
Kösz!
-
vapega
tag
válasz
Reméljük hamarosan lesz ZTE V5 RedBull. Én megmondom őszintén érdekelne, mert nekem ZTE Geek van tehát olyat a fiam nem kap a beázott Samsungja hejett.................és akkor már csak a lányomnak marad Fossungja a családban.........
-
citkar
addikt
válasz
Rendelj Iocean X8-t, kiderül van-e nekik s kíváncsiak is vagyunk a telefonra
(#68507) Laza... :
szó nem esett az árról(#68509) Laza...:
A kép lehet csak "úgy maradt", mert in stock, de azért is írtam? ha rendel, kiderül. -
válasz
Lenovo K910
RAM 2GB, kamera állat -
Laza...
addikt
válasz
interstate76 #68432 üzenetére
Hongmi
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #61125 üzenetére
V807 néven kerested már? Az alin van hozzá minden.
-
válasz
interstate76 #60852 üzenetére
És egy próbát megér fordítóval visszatenni a mi ékes anyanyelvünkbe:
"Az én drága barátom!
Köszönjük, hogy a termék.
Nagyon én lenni elégedett!"csak próbaképp, ismét fordítóval visszaküldve angolra már így hangzik:
"My dear friend!
Thank you for the product.
I was very pleased to be!" -
llll
senior tag
válasz
interstate76 #56326 üzenetére
rendben
nem is ez volt a szándékom, de én kérek elnézést ha így jött le(és ha lehet ilyet akkor kérem a moderátort, hogy gyomlálja ki ezeket a hozzászólásaimat
ne legyen belőlük semmi probléma) -
llll
senior tag
válasz
interstate76 #56319 üzenetére
jól van na
egyrészt ott volt a mosolygós arc, másrészt azt hittem szabad kérdezni
de ha nem,akkor bocsi
(harmadrészt meg ilyen az ember: ha hinni akar vmit, akkor beszélhet neki bárki
picsába a józan ésszel)
-
alexw801
senior tag
válasz
interstate76 #53274 üzenetére
Ugyanezt használom V987-en.
Semmi gond, kiváló hangminőség, ha erős az internet kapcsolat. -
tfalcon96
aktív tag
válasz
interstate76 #52901 üzenetére
Haier w910.
-
Castell
aktív tag
válasz
interstate76 #48754 üzenetére
+1
Valóban. Kínai telefont rendelni rizikós, bár nekem is az van hál istennek tökéletesen működik, de viszont mókolni kellett 2x is, hogy minden flottul menjen...
Így összességében megérte mert bő féláron vettem telót, de legközelebb biztos, hogy itthon veszek, talán amire elhasználom a mostanit addig az árak is rendben lesznek. Meg a biztonság, hogy ki tudja mi nem fog működni rendesen a kínából rendelt telefonon. Még egy kép megosztásnál hiányzó Gmail-es ikon is nagyon bosszantó tud lenni.. Az általad említett pocsék kamerákról nem is beszélve.
De szerintem mindenki eldönti, hogy vállalja-e kockázatot ezek tekintetében....
-
üszök
őstag
válasz
interstate76 #48689 üzenetére
A fényképeket nézegetve, a Blade-n középen van a kamera.
Ezen meg jobb oldalt. -
Groovebaby
tag
válasz
interstate76 #48636 üzenetére
Én azt mondtam hogy a qhd 4,5"-ig nagyon szép, de felette már érdemesebb hd-t, szerintem.
Lehet, hogy nekem van érzékeny és finnyás szemem, de amikor nem tűéles a kép egy ilyen telefonon engem elszomorít. Nekem ugye az amoi-n 4,5"os qhd nagyon szépnek tűnt, amég nem láttam egy 5"os HD-t....hát mennyivel szebb, úristen...na most 5"on a qhd nem lett volna olyan.Mondjuk én nem játszok a telefonon, szóval akadás nálam nincs, filmet nézek rajta többször....de mindegyis, nem akarok senkivel sem vitázni, csak elmondtam a véleményem, hogy én azt gondolom, hogy 4,5" felett a qhd már nem lesz a "hú basszus de gyönyörű képe van" érzésű...legalábbis nekem nem.
-
Groovebaby
tag
válasz
interstate76 #48610 üzenetére
Nem romlik el csak gagyi hatása lesz szerintem....mint a régi gyenge telefonok gyenge felbontásának...
Én úgy lennék vele, ha már veszek egy f*sza kis telefont, akkor már a kijelzője se legyen gagyi hatású. 4,5"-on határeset a qhd szerintem. -
sajtjani
tag
válasz
interstate76 #47185 üzenetére
Stimmel! Az mind FHD. De ez HD!
-
PeetR
aktív tag
válasz
interstate76 #46969 üzenetére
Alapból küldik az átalakítót hozzá
.
-
devast
addikt
válasz
interstate76 #46375 üzenetére
A sok üzlet nem feltétlen jelent jó eladót. Mindössze annyit, hogy valószínűleg nem 1 emberes mutatvány, hanem egy egész cég dolgozik az ügyön. Lehet 98%-os az értékelés, átlagban 50-ből 1x probléma van. Mert a diák munkás jing jang rosszat csomagolt be, mert az ügyfélszolgálatos king kong menst*uál és bunkó mindenkivel, és sorolhatnám a nagyobb shop-ok problémáit. Egy megbízható kisebb bolt sokkal jobb, személyes véleményem szerint.
-
gipsztigris
addikt
válasz
interstate76 #46370 üzenetére
Ez azért erős túlzás!........ de persze kinek, hogy.
-
devast
addikt
válasz
interstate76 #46368 üzenetére
Úgy érted 10ezer?
-
motocoder
aktív tag
válasz
interstate76 #46268 üzenetére
Pár napja akciozták!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged