- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Zopo ZP1000 tesztkép napsütésben ha valakit érdekel: [link]
-
djnice
veterán
Van esetleg már valakinek Mijue M10 készülék? Használható a kamerája?
-
djnice
veterán
válasz
FalconKnight #72863 üzenetére
Ha lenne euexp shipping akkor jó lenne.
-
djnice
veterán
válasz
aslan1980 #72712 üzenetére
Szerintem ennek az embernek rendesen megfogja valaki szorongatni a t*keit... Azzal sincs tisztában hogy mit árul, tuti hogy vmi kamu oldalról rendeli be a vevőnek a telót, és ami érkezni fog (ha egyáltalán megérkezik) annak a specifikációja köszönő viszonyban sem lesz ezzel.
-
djnice
veterán
Szeretnék rendelni egy Zopo ZP1000 telefont, itt azt látom, hogy Support EU Warehouse. Ez azt jelenti hogy európából fogják küldeni? Annyi lesz az ára ami ott szerepel? Aki rendelt már a zopomobileshop-ból légyszi nézzen rá. Köszönöm!
-
djnice
veterán
Hát igen, ezeket az oldalakat fel kellene jelenteni, mert az állítólagos közvetítői díjról biztos nem adnak számlát...
Ez azért vicces, csak át kell nézni egy ügyvédnek:
A termék teljes vételára minden esetben a Chinasolomobi Ltd -t illeti meg. Az Üzemeltető végzi azonban a megrendelt termékeke ellenértékének begyűjtését és annak a Forgalmazó részére történő továbbítását, eseti gyakorisággal. E tevékenység lebonyolításához a díjbekérőt az Üzemeltető küldi meg a Felhasználó/Vevő részére. -
djnice
veterán
Van valakinek már ZOPO ZP1000? Ha igen, mik a tapasztalatok vele? Most akciózzák 200$-ért geekbuying-en.
-
djnice
veterán
Megérkezett a Doogee DG350 Pixels teló. Azt mondanám rá hogy best buy. 99$ volt Focalprice-ról akcióban, belga postával küldték, 10 nap alatt itt volt, egyéb költség nem volt
A telefon nagyon jól össze van rakva, nem recseg, nem ropog és nagyon szép (szerintem). Egyetlen negatívuma hogy kicsit csúszós, könnyű kiejteni a kézből. A rendszer nagyon gyors, nem akad semmi (antutu 17000 pont). Az 1280x720-as IPS kijelző hibátlan. A proximity szenzor és az érintőképernyő jól működik, nem úgy mint a W450-ben. A GPS 1 perc alatt talált jelet. A kamerája tűrhető, nem rosszabb mint egy másik kínai telóban, a videófelvétel része is egész jó. Szóval 2 nap nyomkodás után azt mondom, hogy nagyon ajánlott vétel. -
djnice
veterán
Ebben mi az átverés? [link]
-
djnice
veterán
Mitől lehet az, hogy egyes készülékeken akadozva megy a launcher? Launcher cseréje pl Holo-ra nem segít. Olyan mintha kb 10-15 fps-re lenne beállítva a képernyőfrissítés alapból. Ilyen telefon pl a Star S9920 ami MTK6577 és most van nálam egy Kuphone I5C MTK6572 (Antutu 9600 pont) az ugyanolyan rossz, pedig a hardver bőven elbírná. Azért gondolom, hogy szoftveres gond ez, mert pl az S9920-ból az első szériáknál még teljesen simán mozgott minden a képernyőn (mint a vaj). Hogy lehetne ezen javítani? Kernel szinten van elrontva a dolog vagy vmi driver okozza ezt?
-
djnice
veterán
Mlais MX20 van esetleg valakinek? Elég jó vételnek tűnik.
-
djnice
veterán
Antelife-ról hogy tudok a Spanyol raktárból telót rendelni? Mert ugye megvan jelölve hogy Spanish Warehouse, de a termék adatlapjánál már nincs külön feltüntetve, se akkor ha kosárba teszem. A szállítási módoknál is Singapore post, DHL meg UPS van.
-
djnice
veterán
Akciós No.1 S6
-
djnice
veterán
válasz
gipsztigris #45307 üzenetére
Bár a flip case nem biztos hogy jó hozzá, de a tok ami rá kell pattintani az rámegy, azt próbáltam.
-
djnice
veterán
válasz
gipsztigris #45307 üzenetére
Igen ez az, akksi is jó hozzá.
-
djnice
veterán
Star S9920, több lány ismerősnek is van a családban, jók hozzá az S3 mini tartozékok (akksi is), nagyon szép IPS kijelzője van és gyors.
-
djnice
veterán
válasz
bajaki #44738 üzenetére
Én ilyen kezelőfelület akadást a Star S9920-nál tapasztaltam, de csak a június utáni szoftverrel érkezetteknél. Szerintem vmit elcsesztek a kernelben. Iszonyat idegesítő és hiába csinálsz bármit nem javul meg. Egyetlen megoldás lehet, egy full sw mentést kérni egy fórumtárstól akinek nem akad és újraflashelni az egészet. Előtte azért hasonlítsátok össze a verziószámokat, mert ha különböző, akkor az lesz a hiba forrása.
-
djnice
veterán
válasz
deminos #43593 üzenetére
Sajnálom, tegnap voltam vendégségben és az egyik ismerősnek nagyon megtetszett a No.1 S6, így meg is vette, szóval már nincs nálam a készülék. Amit eltudok mondani nagy vonalakban, hogy nagyon jól össze van rakva, 1:1 S4, a kijelzője is gyönyörű, a hangszórója és a mikrofonja hibátlan, az akksija egész napos nyomkodás után 43%-ra merült le. Szóval a kameráján kívül minden jó rajta, ajánlott kategória. Nincsenek már meg a képek és a videók amit a készülékkel készítettem, mert annyira rosszak, hogy letöröltem őket. Lényegében nem csak hogy vízfestmény hatású az egész kép, hanem nem is éles sehol, mintha nem tudna rendesen fókuszálni (a kijelzőn megnézve ez nem látszik, csak ha ránagyítok vagy PC-n).
-
djnice
veterán
Na megvan a No.1 S6. Galaxy S4 fanoknak kötelező
200$ volt a chinapadmall-tól, Air View működik szépen, gyönyörű a telefon és a kijelző is (IPS 1280x720). Méreteiben 1:1 megegyezik az S4-gyel, a gyári tartozékok jók hozzá, az akksi is. A kamera kritikán aluli, talán még rosszabb is mint a többi kínai készülékben. Dual SIM-es, 2 micro SIM megy bele. A procit az antutu sima MTK6589-nek írja 1.2 GHz-el, pedig T-sként hírdetik. A pontszám: 13225 -
djnice
veterán
válasz
RVR400 #43461 üzenetére
Azt is ajánlottam volna, de az utóbbi széria nagyon szar belőle, valamit elcsesztek kernel szinten, mert akad az egész. A launcher csere sem segít, ami eddig folyamatos volt az most full akadozik. A baj, hogy a régiről nem csináltam mentést és már eladtam. Szóval amiben júniusi dátumú a szoftver az mind rossz.
-
djnice
veterán
Van most érvényes minideal kupon?
-
djnice
veterán
válasz
DJGABI #41567 üzenetére
Szia! Igen pont ugyanaz a méret mint az eredeti. Ettől az eladótól is rendeltem meg másiktól is mindig ahol a legolcsóbb volt
Gyakorlatilag 4.0.4 van rajta, csak 4.1.1-nek mutatja. Akksiból egyet adnak csak, de van amelyik eladó adott hozzá szilikon tokot is ingyen (bent volt a dobozban, külön nem volt feltüntetve hogy adna hozzá).
-
djnice
veterán
válasz
tvamos #41491 üzenetére
Star S9920, 20-ból megvan, 1 GB RAM felesleges főleg hölgynek, nagyon szép IPS a kijelzője és az egész telefon méretben 1:1 S3 mini, tehát jók hozzá a Samsunghoz való tartozékok is. Több ilyen készüléket rendeltem már, nagyon jók a visszajelzések.
-
djnice
veterán
Csak még egy szösszenet a vámról... cégünk rendelt saját használatra a dolgozóinak Lenovo telefonokat, a vámon szemlére tűzték ki és NEM engedélyezték a forgalomba hozatalt, mert nincs CE minősítésük és a töltőjök sem EU szabvány... 60 db telefon ment szépen vissza kínába... Pedig belett volna fizetve utánuk minden költség, szóval vicc ami itt folyik...
-
djnice
veterán
válasz
CoolBoy323 #40319 üzenetére
Igen a No.1 S6 az egyetlen S4 klón ami 1:1 méretű, tehát jók hozzá az eredeti S4 tartozékok is, ráadásul T-s procival csak 200$ az ára.
-
djnice
veterán
Érdekes ez a No.1 S6... elvileg a legjobb S4 klón ami 1:1 megegyezik méretben az eredetivel. Eddig úgy láttam, hogy 1 SIM kártyás csak és sima 6589 procis, erre ezen az oldalon dual SIM-es (1 sima és 1 micro), és a proci is 6589T, plusz egész jó áron van: [link]
-
djnice
veterán
válasz
o_pegazus_o #37933 üzenetére
Mit csinálsz akkor, amikor megállítják a vámon a megrendelő csomagját? Kifizeted neki az ÁFÁ-t?
A mixeshop pl. a cégünknek mindig elszámolható számlát állít ki, pedig nem kis tételben szoktunk rendelni... -
djnice
veterán
válasz
diegho #36155 üzenetére
Star S9920, volt nálam 1 hétig, nagyon jó, főleg ennyiért (90$).
-
djnice
veterán
Lézezik MTK6589-es dual simes telefonban olyan, aminek kiemelkedően jó a kamerája? Egy Nexus-t (i9250) szeretnék leváltani vele, és jó lenne ha a kamera is hozná a megszokott minőséget.
-
djnice
veterán
válasz
#40993792 #33879 üzenetére
Én nem tudom ti mit csináltok, de én fél éve használok egy 512 MB-os készüléket és soha semmi gondom nem volt azzal hogy kevés lenne a memória. Se navigáció, se játék, se egyéb programok alatt. Van egy nexusom is abban igaz 768 MB van, de ott sem éreztem még soha a memória hiányát.
-
djnice
veterán
válasz
diegho #33790 üzenetére
90$-ért a legjobb vétel most a Star S9920. Galaxy S3 mini klón, 6957 pontot mér AnTuTu-ban, nagyon jó minőségű IPS kijelzője van. 512 MB RAM meg bőven elég, főleg egy lánynak, hidd el ez az 1 GB RAM nagyon túl van lihegve.
-
djnice
veterán
válasz
CoolBoy323 #33232 üzenetére
Szerintem 5"-on a 854x480 bőven jó, hiszen hány évig bámultuk a 800x600-as 15"-os monitorokat, ott sem volt semmi pixeles... Egy DVD felbontása pedig 720x576, szóval túl van lihegve ez az egész...
-
djnice
veterán
válasz
daved14 #32438 üzenetére
Nekem volt pár napig, egész jó, jobb mint a Star S4, talán a kamerája az ami kicsit rosszabb. Vékonyabb és kicsit hosszabb is mint a Star. A páromnak nagy volt, azért adtam tovább havernak (neki volt előtte a Star S4 így össze tudtuk hasonlítani). A kijelzője nagyon jó és 720p mellett 13000 pont felett mér antutuban. Csak ajánlani tudom.
-
djnice
veterán
A múltkor írtam, hogy rendeltem egy HDC Galaxy S4 I9500 telót a fastcardtech-től Exynos 5410 CPU-val. Mindenki lehurrogott, hogy milyen egy szemét cég ez, jól átvertek stb. Ismertem már a céget az itteni leírásokból és még nem rendeltem tőlük mert a sok negatív info miatt nem mertem (az oklot.com-ról rendeltem eddig). Ma megérkezett a telefon (05.07-én rendeltem meg, 11-én feladták és ma ért ide, tehát 16 nap volt a rendeléstől számítva). Egy jól sikerült vékony Galaxy S4 klónt szerettem volna, kb ebben az árban (198$) így nem érzem magam átverve, hiába van módosítva a CPU neve Exynos-ra a képeken (természetesen MTK6589 van benne).
Csak pozitívumokat tudok mondani egy 1 órás teszt után a telóról:
- Nagyon szép kialakítás, nem recseg-ropog, vékony (8.8 mm)
- 1280x720 IPS kijelző, minden szögből tökéletes a kép
- Antutu Benchmark 3.3 pontszám: 13335
- 2 GB RAM
- Hangszóró, mikrofon nagyon jó minőségűHolnap majd teszek fel a fényképezőjével készült képet, videót.
-
djnice
veterán
válasz
Peaceliker #27967 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz
b-csigabiga #27402 üzenetére
Innen, SG post-tal küldik, olcsók, megbízhatóak.
-
djnice
veterán
Exynos 5410 na rendeltem is egyet gyorsan
-
djnice
veterán
Meg tudná nézni nekem valaki aki ért a magyarításhoz, hogy a jBart miért nem teszi bele a magyar nyelvet ebbe a romba? A telefon egy Feiyang F9300 4.0.4 szoftverrel.
Köszönöm a segítséget. -
djnice
veterán
Ez a telefon vajon miért ilyen olcsó?
[link]
Rendeltem már erről az oldalról és minden rendben volt, csak ez gyanús most kicsit.
Esetleg az MTK6589-ből is létezik vmi butított 3G és GPS nélküli verzió? -
djnice
veterán
A legjobb S3 klón a legolcsóbban: [link]
-
djnice
veterán
MTK6589 most akciós és van raktáron: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged