- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
Allview p8 Energy aka. Gionee M5 Marathon:
Néhány képernyőkép a fogyasztásáról:
Hétfő reggel 6-kor vettem le a töltőről, a képek péntek kora este készültek.
Addig minden nap 7-17-ig 3g mobilneten, 17-07-ig wifi-n, állandó 2 sim (1.: t-mobile, 2.: digi) használattal, fényerő automata, egyedüli akkukimélő opcióként a "Standby intelligent power saving" opciót kattintottam be, nem igazán érdekel, hogy mit csinál, vagy mit nem, mert a telefon NEM MERÜL -
hun_gery
aktív tag
válasz
Blue Eagle #80093 üzenetére
xposed, gravitybox van, moto G-hez van is ilyen modul, de sajna csak ahhoz, nálam semmit nem csinál...(MotoGuide v1.0.8)
xblast, gravitybox szintén nem érdekli...Elvileg a leírás jó, tanácstalan vagyok...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Blue Eagle #80056 üzenetére
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
hun_gery
aktív tag
Tisztelet az itt tevékenykedőknek!
Volna egy kis problémám: piszkosul zavar az állapotsorban kiírt szolgáltatónév (Honor 3c/KitKat).
Eltüntetése nem bonyolult, viszont egyszerűen nem tudom apktool-lal kibontani a systemui.apk-t...Megtenné nekem valaki, aki képben van, hogy az alábbi műveletsort végrehajtja:
1. Decompile the SystemUI.apk using apktool
2. Navigate to /res/layout/status_bar.xml, open with Notepad++, Geany, etc
3. Find the line that contains:<TextView android:textAppearance="@android:style/TextAppearance.StatusBar.Icon" android:textSize="16.0sp" android:textStyle="bold" android:gravity="left|center" android:id="@id/onsText" android:paddingLeft="6.0px" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:singleLine="true" android:maxLength="18"
4. You want to edit the android:maxLength to "0". that will delete it.
5. Save your changes in the editor.
6. Recompile the SystemUI folder using apktool.Előre is köszönöm!
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gipsztigris #74719 üzenetére
-
hun_gery
aktív tag
válasz
aytukabozs #74717 üzenetére
Nem, csak a gyárival kattintgatok olyan közepesen félhülye módjára.
Ha van valami ajánlat, amit érdemes kipróbálni, megteszem szívesen, a jövő héten úgyis fotózok majd sokat.uhhhh.... most nézem vissza az előbb linkelt video-t... létezik, hogy a dropbox így lebutítja?
letöltve rendben van, de on-line egy okádék... -
hun_gery
aktív tag
válasz
silver10 #74697 üzenetére
kicsúsztam az időből...
keresőnek: honor 3cElső kamera: aurofókuszos, 5MP-es, akinek kell, szerintem szeretni fogja, videochat-re bőven megfelel, magamat meg nem fotózom
Kijelző: maximális fényereje nekem elég, a strandon, vakító napsütésben azért egy éjszakai jelenetekben bővelkedő filmél gúvadt a szemem, de nem is ez az átlag felhasználás.
Átlag, napi használathoz bőven elég lesz a fényereje szerintem. (én vettem rá egy matt nillkin fóliát, az azért levesz a fényerőből, viszont cserébe nem csillog)
Képernyő színtónusát menüből lehet állítani. (fehér=kékes/fehér/sárgás (hideg/normál/meleg) )
Betekintési szög kiváló, IPS paneltől elvárhatóan hozza, amit kell.
Gps kiváló, gyorsan fixál, nem veszít jelet városban sem, iGO kiválóan elvan vele, múltkor lementettem az útvonalamat, ahol futottam, koppra egyezett a mentett út a megtettel, pedig az útraillesztés nem volt bekapcsolva.
Mielőtt bárki hőzöngene az iGO miatt, jelezném, BasarSoft-féle legális verzióm van (Basarsoft Navigation Türkey ), hivatalosan, a Marketből vettem, (14,9 EUR).(#74715) Dominó85: de legalább végre tisztességes képzaj van egy digitális fotón, nem olajfesték
A rally-s képnél meg örültem, hogy a mellettem 2m-re elszáguldó autót egyáltalán le tudta fényképezni blur nélkül (a videón látszik, hogy nem voltam messze, azok meg nem lassítottak a kedvemért egy picit sem) -
hun_gery
aktív tag
válasz
silver10 #74697 üzenetére
huawei honor 3c éjszakai képek
néhány kép még:
(verőfény, napsütés, alapbeállítás "klikk&katt" módszer, fókusz a rally-s képen az autón, a hőmérősőn a higanyszál tetején, az utcaképen meg nem tudom, de szerintem középtájon
)
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Ha valakinek a gyári, módosítatlan ROM van a HUAWEI Honor 3C (2G/8G) telefonján, megtenné, hogy csinál egy CWM-es mentést?
A "data" természetesen nem érdekel, azonban praktikus volna egy gyári, magyar nyelvet is tartalmazó ROM szükség esetére.
Köszönöm! -
hun_gery
aktív tag
Nem a lenovo, hanem a webshop a hülye.
A p780 143*73*10mm -
hun_gery
aktív tag
Körkérdést intéznék a közösséghez:
Mire használjátok a telefonotok kameráját?
(csak mert mindenki sír, mint a fürdősk.rva, hogy a 200 dolláros telefonja tűhegynyi optikája nem csinál tükörreflexest megszégyenítő, de még 800 dolláros iphone minőségű képet sem.)Részemről:
"...azt gondolom, hogy egy-egy pillanat gyors megörökítésére, közösségi oldalon való közzétételre, vagy akár 10*15-ös papírképhez teljesen használható, aki viszont (ezzel a) telefonnal váltaná ki normál fényképezőgépét, az csalódni fog."
-
hun_gery
aktív tag
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de a 2006-os regisztrációd óta nem találtad meg a keresőt a jobb felső sarokban?
Egy ekkora kérdéscunami helyett mi lenne, ha csak egy fél órát még olvasgatnád a topicot?
A kérdéseid cca. 2/3-a meg van válaszolva itt (szerintem a fele kb. egy héten belül is)Vám, ÁFA ügyben van egy másik topic is.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
grizlisandor #36128 üzenetére
Festve.
A garancia kérdése meg bólttól függ.
Picit visszaolvasol, a napokban pont volt téma (vagy kereső) -
hun_gery
aktív tag
válasz
grizlisandor #36121 üzenetére
G4-en azon van net, amelyiken akarod, kártyahelytől függetlenül.
Ajánlom magamat (blogomat)
Advenced alatt ha a 2/32-es verziót érted, az még pár hét, mire Kínán kívül elérhető lesz.
(mondjuk én még nem találtam alkalmazást, ami megfogta volna 1G rammal sem) -
hun_gery
aktív tag
válasz
instantwater #35363 üzenetére
button remapper
(fizikaira bizots jó, kapacitívre nem tudom) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
Egyszer majd megérjük azt, hogy nem a képzaj növelése lesz a cél az azonos érzékelő-lapkán elhelyezett minél több pixel miatt, (8 v 13 millió pixel ugyanakkora területen nagy általánosságban +5 millió képpontnyi zajt jelent, az azonos "lukon" beeső azonos mennyiségű foton miatt, meg nagyobb képméretet, viszont cserébe legalább jobban kell zajszűrni a képeket, így nem kell az "olajfestmény" effekt, mert elintézi a fényképező gyárilag), hanem egy tisztességes, optika, meg esetleg egy rendesen megírt képfeldolgozó algoritmus...
_szerintem_ ugyanis elenyésző azok száma, akik óriásplakátot nyomtatnának a telefonos fotókból, vagy egy bokor fényképéből egy levélre lenne szükségük, ezért én jobban örülnék 3-5 korrekt megapixelnek, mint 13 ótvarnak, de amíg a számháború mindent visz, addig ez nem fog megváltozni...
2005-ben már a beső optikai zoom is megoldott volt, szerettem is
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Rover418 #34461 üzenetére
pl így tudod magyarítani, ha van hozzá CWM-mel feltehető ROM
Ha nincs, valahogy tudsz olyat, hogy lemented a gyári rendszert, és azt teszed CWM-kompatibilissé (azt hiszem, de ez nem biztos, majd utánanézel, ha érdekel, vagy jön valaki, aki tudja)
-
hun_gery
aktív tag
G4 tesztemet elküldtem jóváhagyásr a Logout-stábbal, remélem mihamarabb linkelhetem.
-
hun_gery
aktív tag
írom a logoutra a tesztet a G4-ről.
Ha valakit valami érdekel, itt tegye fel a kérdését, beleírom a választ. -
hun_gery
aktív tag
általánosságban a G4-ről:
Előljáróban közlöm, hogy HD2-ről váltottam, az pedig egy picit más anyaghasználattal (meg annó árcetlivel) bír.
biztos sokan olvastátok a gizchinan-n a tesztet. Minden úgy is van
Címszavakban: fényerő: bődületes
képernyő érzékenysége, színei: rendben vannak, jófajta IPS (5 ponton érzékel).
akku: sose merül le
összeszerelés: nagyon rendben van, a hátlap körbefogja az oldalát is, így nem nyiszog.
hangerő/bekapcs gombok kicsit ipariak, de jók, nem lötyögnek, viszont nekem kicsit keskenyek
gps: gyorsan megvan a jel
wifi: bőven hozza a hd2 szintjét
hangerő: rendben
mikrofon: zajszűrős (dupla)
kapacitív gomboknak nincs háttérvilágítása (fura először (kb 10 percig), aztán megszokott, hogy hova kell nyomni)
led: van. (zöldet, pirosat láttam, elvileg a kék a fészbúk, de azt nem használom telefonról.)
fényképező: holnap csinálok képeket
antutu: 12749 cpu:5916 ram:2320 gpu:3958 io:555
antutu akkuteszt: ma vagy holnap éjjel.
rootolva jött, magyar nyelv vanmondjátok mit nézzek
-
hun_gery
aktív tag
megjött a Jiayu G4
Este írok róla, de most sajnos dolgozásbetegséggel küzdök
-
hun_gery
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #32766 üzenetére
Azok közül is csak a legkeményebbek, akik nyáron sem olvadnak el
-
hun_gery
aktív tag
A posta szerint holnap akár már G4 tulaj is lehetek
(de hétfőn tuti) -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
szerintem igen.
dhgm: cotina által képen én is azt látom, hogy a touch screen és az lcd még mindig két külön egység, tehát _szerintem_ ugyanúgy külön cserélhetőek
!= egyenlő =/= , csak a != kockásabb
egy klasszikus
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
instantwater #31727 üzenetére
én is ezért választottam. Sok nekem az 5"
-
hun_gery
aktív tag
Jó, hogy tegnapelőtt fizettem ki 260-ért, ma meg 245
-
hun_gery
aktív tag
Egy pár thl w100-al készített, lehetőleg tömörítetlen képet feldobna valahova valaki?
Köszönöm előre is! -
hun_gery
aktív tag
.
-
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Friss ropogós romok IOcean X7-re:
szerk: nem teszteltem egyiket sem, mert nincs ilyen telefonom, csak betáraztam
-
hun_gery
aktív tag
iocean x7 tulajok!
Kérlek titeket, ha van lehetőségetek/kedvetek, tegyetek fel valahova egy-két, a telefonnal készített képet!
Köszönöm!
És egy kérdés is: van eseményjelző (notification) led a telefonban?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
RVR400 #27143 üzenetére
ma tényleg baj van itt az olvasással, vagy a matekkal:
az első linkem:
Price:
US $117.98 / piece
Bundle:
standard add gft
Shipping Cost:
US $13.67 to Hungary Via Hongkong Post Air Mail
Total Price:
US $131.65a másodikat csak példának írtam.
Ha valaki "lehúzásnak" éli meg, hogy egy használt telefont nem tud ellőni drágábban, mint amennyiért vette, azzal nem tudok mit kezdeni.
-
hun_gery
aktív tag
"Ha meg egy olyan eladótól akarsz 126 dollárért telefont venni akinek 82 eladása van, hát lelked rajta
"
Hol írtam, hogy attól akarok venni?"Nem szőrszálhasogatás ez, de amikor mondjuk Te adnál el, neked is számít az a pizza ára
"
Nem, nem számít. Illetve számít, de ha ezen múlik, nem cig@nykodok szűk 2000 Ft-on.
(Az idő pénz)
De mások vagyunk, máshogy látunk dolgokat.De tényleg azt kértem, hogy privátban keressen az , aki eladná a V970-jét.
És nem várom mélyen ár alatt, csak reális áron, ahol reális=itt fórumozó, árakkal, telefonokkal képben lévő emberek általi ár.
De ugorjunk.
(Egyébként ha láttátok volna, hogy mit kaptam a fejemre, amikor egy pár napos UMI X1-et beszerzési áron akartam eladni, mert nem tetszett... na abból azért lehetne írni egy szép szociológiai témájú esszét)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gipsztigris #27125 üzenetére
felháborodást éreztél benne?
Értetlenkedés volt csak,semmi több.
Én kívánom a tulajnak, hogy siker koronázza az eladását (a vevője viszont nem én leszek)
(A beszerzést meg megoldom már lassan 10 éve külföldről, csak most úgy gondoltam, hogy futok itt egy kört a v970 miatt (ami nem is nekem kell, de ez lényegtelen), hátha valaki nem akar hirdetgetni, de épp eladósorban a telefonja )
-
hun_gery
aktív tag
de kis jópofa vagy
Ok, benéztem a dollárt, megszokásból 220-al szoroztam, a vámeljárási díjról nem tudtam, mert legutóbb, mikor vámoltam,nem volt ilyen.131 USD * 227 =29737.
Igazad van, 1700 Ft-on (egy pizza árán) érdemes elkezdeni szőrszálat hasogatni.de van kevésbé régi motorostól 126-ért is.
(#27072) b0bcat: Amikor látom, hogy a decemberi, tehát fél éves G3-t akarja ellőni valaki 55-ért, úgy, hogy most újonnan olyan 45000 (ha bukik egy ÁFA-t, akkor is 57000 )...
háááát... lehet hogy én élek valami álomvilágban, mert részemről a használtcikk olcsóbb, mint az új, de megeshet, hogy tévedek. -
hun_gery
aktív tag
Ha valaki megunt a zte V970-jét, és eladná, kérem, dobjon rám egy privátot.
(Árat úgy kérnék meghatározni, hogy ma újonnan 28000 Ft alatt kapható, ha ÁFA is kerül rá, akkor is 35000 Ft)
Köszönöm! -
hun_gery
aktív tag
válasz
SzaChe #26148 üzenetére
Tudod, szerintem fordítva közelíted meg a dolgokat egy kicsit.
Ha előbb keresel, az eredményeket gyorsan átfutod, kimazsolázod azt, ami érdekel, és UTÁNA megkérdezed azt, ami kimaradt a posztokból, de számodra fontos, biztos, hogy pontosabb információid lesznek, mint úgy, hogy belöksz egy kérdést az éterbe, amire ráadásul nem is nagyon van jó válasz.
(Egyébként a kérdésed megírása a linkeléssel együtt nem biztos, hogy sokkal kevesebb időt vett igénybe, mint a fent írt műveletsor)Hogy miért: mert van, akinek nem fontos a notification led, a villanó, a kamera, a gps, de neked lehet, hogy igen.
Én pl. a notif. led hiánya miatt nem vettem meg ezt a telefont.
irónia:
Egyébként egy picit irigyellek: bár én tudnék kevesebb idő alatt dönteni egy telefon mellett, mint amennyit párszáz poszt elolvasása (lényegtelenek átfutása, lényegesek/hosszabbak átolvasása), meg pár tecső videó megnézése jelent
/irónia(#26143) Buccer: igazad van. A csodálatos, kolbászkerítéses NYUGATON, így csupa nagybetűvel mindenki mosolyogva ír le újra és újra olyan dolgokat, amik már többszörösen ki lettek tárgyalva az adott fórumon.
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
osztraksajt #25807 üzenetére
http://crowdin.net/
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
konigjanos #25011 üzenetére
-
hun_gery
aktív tag
válasz
peter76bp #24491 üzenetére
a kérdések a 4.2-vel kapcsolatban emlékeim szerint arra irányultak, hogy miben jobb/szebb/másabb.
A linkelt cikk ezeket írja le.Az, hogy egy akármilyen telefonra ráhányt ilyenolyan rom bugos, az nem a 4.2 hibája. (emlékezz csak a yiaju g3 4.1 betáira) Ez ügyben a kínaiaknál kell panaszkodni, nem a google-nél...
(rohannak a taknyolással, mert marketingértéke van a 4.2-nek... a bugokat meg leszarják, vagy talán majd javítják (xda-n...)) -
hun_gery
aktív tag
b@szki, itt lógtok a mobilarena fórumán, és senki nem írta be a főoldal keresőjébe, hogy "android"?
2. találat:
ne legyünk már ennyire read-only-k
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Peaceliker #23411 üzenetére
build.prop-ot kell átírni.
van rá program is a marketen, de pc-n is szerkesztheted
ezekkel mondjuk
root kell -
hun_gery
aktív tag
kapacitív gombok visszajelzőként való használatához régebben valaki linkelte a LedReminderZP200 nevű programot. (van orosz/angol/magyar verzió is)
"(#14570) ctibor:
...A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam..." -
hun_gery
aktív tag
az értő olvasás, és az általa nyújtott örömök...
"A WhatsApp Messenger egy üzenetküldő alkalmazás, ami elérhető Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone és Nokia készülékekre. A WhatsApp 3G-t és (ha elérhető) WiFi-t használ az üzenetek küldéséhez/fogadásához. Használd a WhatsApp-ot SMS helyett az első évben teljesen ingyen, küldj és fogadj vele üzeneteket, képeket, hang- és videóüzeneteket."
..."Ha Te és a barátaid letöltöttétek az alkalmazást, annyi üzenetet válthattok, amennyit csak akartok. Küldj akár 1.000.000 üzenetet minden nap, teljesen ingyen! A WhatsApp az internetet használja az üzenetek küldéséhez: 3G/EDGE-t és WiFi-t, ha elérhető."
"...Ahogy nem kerül pénzbe, ha egy másik országba küldenél emailt, ugyanígy nincs költsége a nemzetközi üzenetküldésnek sem a WhatsApp alkalmazással. Használd a WhatsApp-ot SMS helyett, ezzel teljes mértékben megspórolod a nemzetközi SMS-küldési díjakat."
Ebből tudni lehet, hogy NEM sms-t küld, hanem a program a programnak egy szöveget, amit ugyanúgy lehet olvasni, megválaszolni, stb. mint az sms-t.
Sms-nek írja, - hogy az fenti örömökben nem részeslő felhasználók is be tudják tájolni a programot, hogy ez valószínűleg nem az Angry Birds újabb kiegészítője - de nem az.
-
hun_gery
aktív tag
(nem tudom, hogy ez a hungobungo féle-e vagy, már a Sanyesz. által módosított. Nekem ez van.)
szerk:
valaki linkelné a kínaszoft eltávolítót? Elspájzolnám, de egyszerűen nem lelem, pedig keresem itt erőteljesen. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Bargain #21684 üzenetére
vagy szintén 160-ért egy nagyobb visszajelzés-számmal rendelkező kufártól
-
-
hun_gery
aktív tag
Ha valakit érdekel:
android-sale-n a héten 270USD helyett 220 a zopo zp810 -
hun_gery
aktív tag
válasz
Terentius #21605 üzenetére
Van, akinek még a fullhd is pixeles 5"-on, szerintem 4,5-re pont jó a qhd. (könnyebb kihajtani, mert kevesebb pixel, illetve nem lesz minden hangyaméretű rajta.)
Részemről 4,3"-on vagyok 800x480-al (hd2), és nem tűnik veszélyesnek. Sőt a táblám 7"-on 1024x600, nekem az is jó, oda már valóban kevés a 800x480.
Ez a magánvéleményem volt, mások másként gondolják
Van feketében is. Meg kapható (lesz) hozzá millió színű hátlap.
fekete
ilyen színekben leszEgyébként egy kicsit felesleges feltenni egy teljesen szubjektív kérdést, elcsattogsz egy telefonboltba, és megnézed magad, hogy neked milyen 4,5"-on a qhd.
A színre pedig google képkereső is hipphopp megmondja a választ -
hun_gery
aktív tag
válasz
Csongii #20007 üzenetére
Nem csak martercard-dal tudod használni a PayPal-t.
Kb 5 perces mutatvány a fizetés véglegesítésekor megadni pár adatot a paypal-nak.
Így ha bajod van a készülékkel, Te tudsz hisztizni az eladónak, hiszen Téged véd a paypal, nem a közvetítőt, akitől vetted, ráadásul spórolhatsz is így jó pár ezrest. (közvetítő díja)
De te tudod.
Ha gondolod, írj privátba, veszek én neked telefont.
5 perc munkával ritkán keresek 5-10000 Ft-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest