- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Pont annyira amennyire a kocsi érintős vezérlőit...
Zene váltás, keresés... Illetve ez pont arra jó lenne, hogy kikapocsold a képernyőt (nem világít, nem fogyaszt), navi szól ha van teendő, aztán egy gombbal bekapcsold mikor beersz a városba, vagy helyzet van.Svgyula: na ezt az arc dolgot kipróbálom...
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
Sziasztok, itteni tanácsra redmi note 7-nel kötöttem ki. Szipi-szupi minden, egy kivételével, ezt talán érdemes minden miui varomanyosnak tudnia: nincs benne BT smart lock funkció, azaz az autó BT-je nem oldja fel a képernyőzárat, azt mindig be kell pötyögni... Hihetetlen, de igaz minden miui romra, meg a csúcs készülékekre is.
Más, örömmel láttam, hogy kártyánként tudom állítani a hálózat típust. Milyen hátránya lenne ha a csak hanghívás és sms funkcióra használt simet 2Gre állítom? Tudok ezzel energiát megtakarítani?
-
junkpod
veterán
válasz
RVR400 #138654 üzenetére
Most már meggyőztem magam, hogy a note 7 megéri az árát, ha már váltok, legyen nagyobb lényegesen.
A note 7 pro az csak plusz memoria kiépítés?
A Mi 9se ugye kisebb, a mi 9 ugyan akkora de lényegesen drágább és feleslegesen erősebb. Egyedül az amoled ami kívánós lehet benne, de több mint dupla áron?
Úgyhogy note 7, kék, 4/64 a legszimpibb.
Koszi a sok tanácsot nektek. -
junkpod
veterán
válasz
salaud #138649 üzenetére
Durván jó specifikáció. Egyik elemzésben ilyet írták:
There is a good reason why OUKITEL opted for the Redmi Note 7 Pro here, as that phone has the same display size as the Y4800, looks quite similar to OUKITEL's offering, and it's also a mid-range, budget smartphone, just like the Y4800.OMG: budget smartphone! 250dolcsi. Tényleg én vagyok lemaradva...
-
junkpod
veterán
válasz
nyisziati #138643 üzenetére
Tökéletesen érted.
Nem pénzszűke miatt. (Telefonra hitelt felvenni?...OMG) Saját magamnak felállított axioma: nem ér 100ast egy mobil. Pont ugyanakkorat reccsen az 50ezres mint a fel millas mikor kijelzővel lefelé kavicsra esik. Csak a mosolyom lesz különböző...
Aztán, ki tudja, az elvek olyan mint a f!ng, tartjuk amíg tudjuk...Akkor várok valami hülye boltra aki képes lesz leakciozni a note7-et:)
-
junkpod
veterán
válasz
nyisziati #138633 üzenetére
Érdekes amit írsz. Olvasgattam a redmi7-est, de valahogy valami nem szimpi benne. Talán a felbontása...
A 9se elsősorban kinézetre ragadott meg, aztán olvastam, hogy milyen jó a képernyője is. A procikrol és sebességről fogalmam sincs.
Dehát 100eft, azt nem ér. Inkább nyuzom meg a leeco-mat.
Ezek szerint már stock droid is kiment a divatból.
Csúcs kamera nem kell, elég a közepes, soc se kell a legújabb, RAM 4gb elég, tárhelye is 16-32, méret 5,5-6, felbontás 400ppi körül. Játékra nem kell.ilyenek vannak?
Vagy másként kérdezek vannak olyan telók amiknek van számottevő prohardveres közössége?De lehet, hogy megfogdosok egy redmi7-est vagy note 7est...
-
junkpod
veterán
Félre értetek, nekem ok a 6incses kijelző.
Épp olvasgattam erről a mi-ről és megtetszett.
Akkor máshogy inditok, mi a legjobb mostanában 50eft-ig? -
junkpod
veterán
Mit ajánlanátok xiaomi mi 9se képességekkel lényegesen kedvezőbb aron.? Köszi.
ui. Miui felületre nem feltétlenül vagyok, stock droid inkább tetszik. -
junkpod
veterán
válasz
svgyula #138132 üzenetére
Nos (szerintem), az elektromágneses hullám (egy bizonyos hullámhossz tartományt nevezünk rádióhullámoknak) általánosságban nem megy át a testeden, ez hullámhossz függő. Másrészt ami átmegy az kevésbé veszélyes mint ami elnyelodik, azaz leadja az energiát az elnyelő közegben (infravörös fény, mikrohullam...)
A röntgen sugárzás hullamhossza azért messze van a rádióhullámoktol, a hegesztés meg inkább a sugárzás intenzitása miatt, mintsem a spektruma miatt lehet veszélyes. -
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
Sziasztok, xiaomi redmi 5A 2 16 téli jó áron találtam eustockon, idős édesanyámnak lenne, telefon, Messenger, FB, unoka fotózás céljára gyenge térerős helyen.
Vehetek nyugodtan, vagy van valamilyen buktatója? -
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #134171 üzenetére
Így van ahogy írod, a 23as megy a mobilon. (Köszi mindegyikőtöknek🙂).
Az alkatrész kérdésben úgy tudok egyet érteni ha sk tudsz cserélni. Egyébként nem éri meg foglalkozni vele.
Ha 5ezer az alkatrész 5ezer a munkadíj, ez már a készülék árának 25-30%-a, ha ilyenkor már 1 évnél idősebb akkor már el lehet gondolkodni az új készüléken is. -
junkpod
veterán
válasz
Somatom #134162 üzenetére
Nagyon kevés mobil nincs skinezve, bloatware-ezve, vegyél csak kézbe egy piacvezető márkát:Samu, úgy teli van gyári szrokkal, hogy már telepíteni sincs helyed, ráadásul csicsa-micsa... Ez az eui szép, letisztult próbálkozás, majdnem aosp
amennyivel több annyival jobb is.
-
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #134160 üzenetére
Épp ezért gondolnám, hogy mivel az eui 23as rom stabil, kiforrott, amíg lehet kapni és nem avul el a hw (sd625 talán jó középkategóriás meg?), addig simán ajánlható lenne.
Nem tudom hányan lehetünk tulajok, de a tipikus annyira nem pörög, hogy azt hiheti a betevedo, hogy nincsenek problémáitény, hogy ennyire barkacs-mentes chinaphone-om meg nem volt. Csak egy twrp+fw és megy minden ahogy kell.
-
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #134153 üzenetére
Ok, akkor a LeEco ebben is kivétel (volt). De ez nálam nem is volt soha elvárás egy olcso-de-jo telefonnál.
-
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #134149 üzenetére
A támogatásról: én meg nem vettem olyan telót aminek pár frissitesnel több támogatása volt. De mindegyiknek volt jó közösségi 🇭🇺 tamogatasa es mindig a 30-40ezres ársávban egerészek, így az alkatrész szükség is kérdéses, de egyébként is gyártás után kb 1, max 2 évig szoktak árulni, attól, hogy tovább megy a cég szvsz nem lesz több alkatrész hozzá, sőt, mivel mindenki az új típusokat koncentrál.
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #134110 üzenetére
Jelzem, nem sikerült mobilbaratra... 2017-ben hogy lehet így site-ot nyitni?
-
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #134058 üzenetére
Most már minden második hszedben leírod, hogy a LeEco elmúlt.😉
Viszont pl most néztem és az X520 most is kapható gearbest-en és tényleg jól működik a főzött-magyar rommal.
Elégedett vagyok vele.
Miért nem ajanlasz már LeEco-t? -
junkpod
veterán
"Beszélsz, jön egy hívás, dual activenál látod ki hív, elnézést kérsz az aktuális ügyfeledtől hogy fontos hívásod van és leteszed másikat meg felveszed. Stand-by esetén nem látod ki keres (csak sms-t kapsz, ügyfélnek pedig nem leszel elérhető ami kicsit negatívan hathat, persze lehet magyarázkodni, de az mint tudjuk már rég rossz) és nem tudsz mindjárt hívást váltani se, ami dual activenál szintén egy lehetőség"
Hát nem tudom honnan veszed ezeket, majd 10 éve használok duál stand by telokat és nem ezt tapasztaltam.
Ez már nagyon off, de soha eddigi életemben nem magyarázkodtam ha nem voltam elérhető 5 percig. Te jártál már mondjuk mélygarázsban?
Pedig ügyfelekkel kereskedem...
A kérdező kolléga meg igazán szólhatna, hogy "srácok, köszi de ragaszkodom és átmegyek a másik topic ba"A waze is csodásan navigálni net nélkül is. Amúgy fura egy lelőhely lehet ha elvárja a laptopozast, kommunikációt, utazást, de nem ad mobilnetet
-
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #133543 üzenetére
Ok. De az atiranyitott hívást is kijelzi a telefon és ha sürgős akkor lerakom a másikat és visszahivom.
Amúgy életveszélyen kívül nem ismerek sürgős hívást. Nem, a munkahelyi hívások sose surgosek, még ha a ceo hívna se az. -
junkpod
veterán
válasz
Viktor0610 #133534 üzenetére
Így van, ez a standard megoldás a duál standby-ra. A duál aktív ezen felül egy hívás atkapcsolas/varakoztatas opel motorvezérlő hozhat. Nincs valós igény szerintem erre.
Somatom: ezek szélsőséges esetek és csak a türelmetlen emberek problémája
mindent meg lehet beszélni egy óra múlva is...
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #133506 üzenetére
B20 mentes teló autópályán, Tihanyban, Balatonfüreden, Veszprémben teljesen jól működött 4G módban.
Annyit vettem észre ha gyenge a 4G akkor lemegy H+ módba és ha az is gyenge akkor E módba, ami jó is csak túl sokáig ragaszkodik a gyorsabb de gyengébb jelű hálózathoz így ők az állatkert távoli zugaiban nehezen talált netet. De mellette az LG és Samsung is ugyanígy járt... -
junkpod
veterán
Sziasztok megérkezett a megrendelt leEco X520 telefon egyelőre nagyon elégedett vagyok vele Csak ajánlani tudom mindenkinek plane a 30 ezer forintos vételárat figyelembe véve.
-
junkpod
veterán
válasz
ekrisztian #133311 üzenetére
Vagy 4g vagy semmi? És akinek régi teloja van? Ezt nem is értem...
Vikorhu: waze, email megy azon is, nem? -
junkpod
veterán
Egy hálózati kérdésem lenne, ha már B20less telefont rendeltem
Régen egy iNew V3 telóm volt ami 4G-t nem tudott, ha most lesz egy 4G képes de B20 mentes mobilom, akkor olyan helyen ahol csak B20 van, lesz legalább 3G-s netem annyi mint a régi iNew V3 telón? -
junkpod
veterán
válasz
tibcsi0407 #133180 üzenetére
Hol? PH-n talaltam egy topicot, 2 hsz van benne...
-
junkpod
veterán
Sziasztok, ebben a LeEco 2 X520-ban mi a buktatója (árához mérten, 130 dodó).
A gearbesten vélemények szerint minden nagyon jó...
Ez a snapdragon 652 8 magos 1,8 GHz mennyire ócska? -
junkpod
veterán
Sziasztok, egész jó áron láttam a vernee marsot eustocknal, jó vétel ez a teló (azaz van rá valamilyen közösségi support, romok, frissítések, dobozból kivéve is működik...)? Inew v3 kellene cserélni.
-
junkpod
veterán
válasz
fudi2002 #124934 üzenetére
nézegettem továbbra is az elephone P9000-est, de tetszik a Ulefone betouch3 is, sőt most láttam, hogy van egy Ulefone power is presalesben, hatalmas akkuval.
A P9000 200+ dollár a betouch3 csak 150 dollár (és szebb is sokkal). Melykről van több negatívum? Megéri a betouch3 az árát? -
junkpod
veterán
válasz
klampfer #124848 üzenetére
Kérdés, hogy a Sony és az OV kamera modul között van-e lényeges minőségi különbség? A többi paraméter nem túl lenyeges: nfc-nek nincs gyakorlati haszna, fingerprint nélkül eddig is meg voltunk, metalframe biztos jó de nem ad élményt, front kamerát szinte soha nem használtam még.
Viktorhu: na ez így már más. Van erre itthon is közösség? Asszem elkezdem nézegetni az akciókat, hátha becsuszik egy joarasitott P9000. -
junkpod
veterán
Mi a különbség az elephone P9000 és a P9000 lite verzió között?
-
junkpod
veterán
Sziasztok, kicsit off, de segítségre van szükségem, vagy elhajitom hamar az Inew V3 telomat.
Az van, hogy mobil neten alatt nincs Google szinkronizáció, semelyik Google app nem tud szerverhez kapcsolódni, miközben minden más app használja a netet gond nélkül. Amint wifi re kapcsolódik újra jó minden.
Az is lehet, hogy én állítottam el valamit...
Van valami ötletetek? Volt már ilyen valakinek? -
junkpod
veterán
válasz
bpmcwap #117861 üzenetére
Nem! Az nvdata mappat olyan beszélek. Ennek a recoveryhez semmi köze. Tapasztalatom szerint, az én telefonomon ez történt. Root explorerrel készítesz egy biztonsági másolatot a törlés előtt. Persze csak saját felelősségre. Data/nvram/md/nvd_data mapparol beszélek. Keress rá erre az Inew v3 topikban.
-
junkpod
veterán
válasz
Yocooka #117852 üzenetére
Egy régebbi kérdésre is.
Nálam anno 3g képességét gátolta a (gyarilag) rosszul flashelt rom ugyanis rossz nvdata is felkerult a rommal.
Ezt úgy sikerült megoldani, hogy kitorolni az nvdata mappat amit a telo pár másodpercen belül újra létrehozott magának, már a helyes paraméterekkel. Azóta jól működik.Svgyula: viszonylag ritkán szakad meg a hardveres kontakt az antenna és a telo között egy rom flashtol. Nem hiszek ebben.
-
junkpod
veterán
sziasztok, rég jártam erre, kb 2000 hsz-szel ezelőtt
Egy gyors kérdésem lenne, ez mennyire ajánlott/nem ajánlott készülék?
[Ulefone Be Touch 3 4G Phablet] -
junkpod
veterán
válasz
Secretknight #115525 üzenetére
Megnézem és inkább az arertek hihetetlensegen pörög mert mindenki ilyet akar. Eddig csak tőled olvastam ekkora csalodast.
-
junkpod
veterán
Eustock.hu. Mennyire ajánlott? Valós garit adnak?
-
junkpod
veterán
Van valami ajánlott mobil 20k-25k kategóriában?
Csajos, 5", 720x1280 kellene. -
junkpod
veterán
Sziasztok, van ehhez a topikhoz hasonló szakmai szintű tabletekre? Gondolkodok egy jó kis kínai tabletben.
-
junkpod
veterán
válasz
viatorrent #104007 üzenetére
Hogy van beállítva a GPS, melyik app nem talál pozíciót, szabad ég alatt vagy-e? Milyen android?
-
junkpod
veterán
válasz
cappa72 #103930 üzenetére
Legyen úgy. Finomhangolni magam: nekem nem tetszik ez a "szolgaltatas".
Meg a full sztori: vki ajánlotta tesztre nem kellett, írt tesztet nem kellett, PC-s érdekeltség lett az elephone, akkor egyből lett cikk. Aztán ha bárki itt a saját portekajat dicséri, az bűn. Hmmm... -
junkpod
veterán
válasz
WOT-H-A-C #103927 üzenetére
Beallitom a magyar nyelvet és kész. Ugyan mit kell magyaritani? Meg hát kész ROM-ot hogy lehet finomhangolni ? Legfeljebb egyéni preferenciák szerint torolni/hozzá adni appokat... Ez szvsz felesleges marketing duma.
Az meg, hogy működik minden out of the box, AZ elvaras itthoni forgalmazás esetén. -
junkpod
veterán
Ma P6000 tesztben volt ez a gyongyszem:Ez azonban még nem minden, mert az itthoni példányok a Ping Digital által finomhangolt, teljesen lokalizált változatot kapják majd.
Ez már a legalja szerintemAki így hülyét csinál a vevokbol az egyéb gonoszsagra is képes...
-
junkpod
veterán
válasz
pècsimunkás #103109 üzenetére
Azért a kamerája zp700-nak nem éppen az ajánlott kategória, ha nem festmény gyűjtő vagy
amúgy ez a telo is már a múlt...
(és tényleg 1 évet életképes...) -
junkpod
veterán
válasz
nyuszi123456 #102468 üzenetére
Nyuszika, akkor is homályos ha leveszik a vedofoliat? Ha igen akkor ne vegyél olyat ami már a boltban sem tetszik...
Illetve ha típust is írnál akkor biztos tudna vki segíteni. -
junkpod
veterán
válasz
Old Gyfland #102269 üzenetére
Kivalasztod és betoltod.
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #102167 üzenetére
Első olvasatra azt hittem wwenigma írta
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #102095 üzenetére
Olvasd újra kerlek: "nem villamosmernokkent"
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #102087 üzenetére
OK, de nem villamosmernokkent, hogy dontsem el mi jó mi nem?
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #102079 üzenetére
Van itthon vagy 5-6 és mind mukodik
Egyébként hol lehet kapni nemkinai toltot? -
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #102014 üzenetére
Nem kért brandet, sőt szidta a samut. Akadas mentes működés volt a kérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged