- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Appból vásárolva 33-34k Asus Zenfone Max Plus, 5,7", 4130mAh, dual SIM + microsd slot, B20...
-
zebede
őstag
Tényleg, milyen rég volt már B20 nap...
-
zebede
őstag
válasz
Digitalpimp #137331 üzenetére
Ez kínai raktár, nem vagyok naprakész banggood-ból, van ott most áfa mentes szállítás?
De ha épp van is, a cirka 3 hét szállítási időt gondolom bekalkuláltad? -
zebede
őstag
válasz
Digitalpimp #137329 üzenetére
Coolicool-on láttam 115$-ért eu raktárból a LeEco-t, pár napos ingyen postával.
Nemtudom van e most jobb ajánlat belőle, de ha én ilyen árban keresnék telefont, inkább a Meizu M6 Note-ot választanám az egy év normális garival, 36k-ért, eustockbol. -
zebede
őstag
Eustocknál Meizu M6 Note 36.000.
-
zebede
őstag
OK!
Így már tiszta, megkérem a bootloader nyitásra az engedélyt, ha meg lesz és nem boldogulok rádírok a telefon topikjában.
Köszönöm a segítséget! -
zebede
őstag
Fentebb írtam, a redmi 5 kamerájával a gond a video felvételek hangjával van.
És sajnos a nejem sokat videózik.Meizu m6 note-ot mutattam neki de fekete az előlap
...
Gondolom erre a LeEco-ra kell egy rom csere, annyival megbírkózom.
Magyar nyelvel és B20-al hogy áll ez a telefon?
Leírásban látom a B20-at, de tényleg van is benne? -
zebede
őstag
Asszonynak kellene Redmi 5 helyett valami normális telefon, 40k körül.
Jobb kamerával és fontos még a csajos szín is.Erre gondoltam, természetesen csakis gyönyörű rose gold színben
: [link]
Átlag mennyi sot idő préselhető ki ebből a háromezres akksiból?
-
zebede
őstag
Nyilván nem hifi hangra vágyom, de pl a xiaomi redmi 5 videó hangja olyan mintha víz alatt készült volna.
A meizu m6 note ehhez képest, élvezhető?
Olyanok véleménye érdekelne akik hallották már a redmik szörnyűségét. -
zebede
őstag
A Meizu M6 Note-nak van valami "kínja", mint pl. a Redmiknél az ócska, semmire való hang videózáskor?
-
zebede
őstag
válasz
Terentius #134602 üzenetére
Ha plusz 0,5 col és 5k még belefér akkor inkább innen, ezt.
-
zebede
őstag
Tegnap megjött egy Homtom S8 telefon.
És azt kell mondjam meglepően rendben van, eddig.
A kék hátlapút vettem, ami valóságban jóval sötétebb mint az oldalon látni.
Az alsó és felső káva kb. olyan vékony mint a képeken az oldalsók azért vastagabbak, mondjuk a Redmi 3S-ének a kétharmada. De ez nem is baj, szerintem ennyi minimum kell.
Fizikai kezelő gombok sajnos nem fértek el alul, viszont a virtuális gombok eltüntethetők, sorrendjük felcserélhető.
Picit nehéz a 3400mAh-es akksihoz képest, sajnos mert nőnek lesz, viszont elég jól bírja. Egy Walking Dead rész wifin megnézve kb. 10%-ot evett, plusz másfél óra nyomkodás után 60%-on állt, úgy hogy még töltve sem volt.
Bekapcsolva raktam el, mert írták fórumokban hogy sokat merül tétlenül, nálam most reggelre 2%-ot, de még nincs belakva. Bekapcsoláskor jött rá egy 40 megás frissítés, valamit az akksi kijelzésen javított.
GPS, volt már jó pár mtk-s telefonom, úgy emlékszem bent a házban egyik sem tudott pontosan pozicionálni, meglepetésemre ez pár másodperc után, igen. WIFI erős.
Képek a szokásos kínaitelo minőségűek, a dupla hátsó kamera parasztvakítás.
Ujjlenyomat olvasó pontos, kicsit komótosan nyit.
A 4 giga ram hozza amit kell a 64 GB tárhely meg bőven elég lesz az asszonynak sd kártya nélkül is. Egy Samsung J5 2016-ot fog váltani nála, ha a kamerával meg tud barátkozni, szerintem jól ellesznek. -
zebede
őstag
Béhuszas Redmi 4x, 40k, 4napig.
-
zebede
őstag
Árban $200 alatti, akksiban 3000mAh feletti, káva nélküli telefonok közül melyikkel lenne érdemes bepróbálkozni?
-
zebede
őstag
6 colosból Cubot Max, vagy az Oukitel U16 Max az inkább ajánlottabb?
Vagy van esetleg jobb, olcsó, 100-130$-os, 6 colos telefon?
B20 fontos! -
zebede
őstag
Thor Plus , remélem Eustock felveszi majd a kínálatba.
-
zebede
őstag
Üdv!
Nem külföldről, 25k-ig van most alternatívája a Doogee X5-nek?Dual SIM, B20 a lényeg és csak telefonálásra, sms-re, böngészésre és navigációra lesz használva.
-
zebede
őstag
válasz
ben-ga #126470 üzenetére
Vagy van már zsebben hordható is
Gondolkodok egy ilyenen, mert ha a Redmi 3S marad nálam, lehet ezzel oldom meg az átkozott hibrid sim slott miatti tárhely kérdést.
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz
b0bcat #126468 üzenetére
Jobb, most van is eustocknál a szürke-fekete.
Részemről rendeltem is egyet, tesztelem pár napig a Thor mellett, aztán valamelyik megy a piacra.
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz
atala #125793 üzenetére
Kérdés még az ára.
Úgy számolom, ha max. 55k-ért meg lehet majd venni a B20-ast az eustocknál, akkor lecserélem rá a Thort.
Nekem ennyit (15k) érne a jobb kamera és a nagyobb akksi.
Ez természetesen csak a 3/32GB-os verzióra vonatkozik, mert ennyi tárhely minimum kell az átkozott hibrid sim-foglalat miatt. -
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #125722 üzenetére
Ha ár-érték arányban legalább olyan jó lesz mint pl. a Vernee Thor, akkor sok ember fogja örömmel használni.
-
zebede
őstag
válasz
azozo #125652 üzenetére
Fehérben még van , bár tény hogy a fekete-arany jobban nézett ki.
-
zebede
őstag
Ismét 30k alatt postával (3-6 nap) az Oukitel K4000 Pro
-
zebede
őstag
válasz
bioengin #125586 üzenetére
Amit linkeltem, ott még van , illetve lesz.
Pre order, szeptember 19 után postáznák.
A Honorbuy oldalról viszont semmi tapasztalatom nincs."The Redmi 3S International is available for pre-order in our EU warehouse.We accept pre-orders from Sep.8 to Sep.16. Orders placed during this period will be shipped out from Sep.19 to Sep.21. We will handle the packages in chronological order."
-
zebede
őstag
Honorbuy mennyire ajánlott, van tapasztalat?
Ezt rendelném.
Esetleg más EU raktár, ahol nem pre order?
Lehet redmi 3pro, Redmi 3s, csak szürke-fekete legyen és 3/32gigás. -
zebede
őstag
Homtom HT20
IP68, B20, 2/16GB, fingerprint, 3500mAh akksi, HD, 4,7 coll (bár fizikai méretre nagyobb mint egy 5 collos telefon), MT6737, 2/8MP kamerák.
120$ meg a sarcok. -
zebede
őstag
válasz
andrisbandi #124947 üzenetére
Én használtam egy időben a NoLed appot, amikor megvettem a Thort és azt hittem nincs élet értesítési biszbasz nélkül.
Egyáltalán nem volt számottevő fogyasztása. -
zebede
őstag
válasz
madarasz92 #124899 üzenetére
Majd számolj be róla légyszives, én is filózok rajta.
-
zebede
őstag
Ha valaki sok ebook-ot olvas, mint én.
Kár hogy az e-inkes oldala csak 4,7-es.
YotaPhone 2
B20 is van. -
zebede
őstag
válasz
b0bcat #124713 üzenetére
Itt van ez sarc mentesen, EU-ból, 88$ fuvarral együtt, talán szűken ott van a 25k-s keretben.
Asszonynak vettem nem rég GB-ről, szintén EU raktárból egy Oukitel K4000 Pro-t, akkor akcióban futárral együtt 28k-ért.
Az egy nagyon jó akció volt. -
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #124678 üzenetére
Most te komolyan arra célozgatsz, már több hozzászólásban, hogy az eustock által forgalmazott telefonoknál nem reálisan értékelnek a mobilarénás tesztekben?
Magyarán, csalnak? -
zebede
őstag
válasz
Bigemperor #123800 üzenetére
Honor 7 Lite és "csak" 80k.
B20 is van.
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #123535 üzenetére
-1
-
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123514 üzenetére
Parttalan ez a vita, ahogy már mondtam csak az érezheti a hiányát aki adott élethelyzetben van.
Már annyiszor megfogadtam hogy nem szólok hozzá a nemfontosabéhúsz témához, csak mindig kikívánkozik belőlem amikor olyanok lökik a tutkót akik el sem tudják képzelni milyen az mikor vagy wifizel, vagy csak gprs van és földhöz vered a segged örömödben ha elcsipsz egy kis edge-t.
De részemről befejeztem.
-
zebede
őstag
válasz
s4tch #123499 üzenetére
Vernee Thor.
Pillanatnyilag, éppen van Eustock készleten. (csak 1-2 napig szokott), negyven ropi, itthoni garival. -
zebede
őstag
válasz
szobipeti199 #123407 üzenetére
Elephone P8000 igaz csak 4.-e után küldenék, de feladástól egy hét alatt ide ér.
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #123254 üzenetére
Akkor mi volt tegnap a portugál meccsen?
-
zebede
őstag
GB EU raktárból már csak 85$ az Oukitel K4000 Pro
, lassan ingyen adják.
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #123212 üzenetére
Szerintem ezzel egy lovat simán le lehet csapni.
Találó lesz a teszt címe is, ahogy a képen látom: "a verő erő" -
zebede
őstag
Megérkezett a 16.-án GB EU raktárból rendelt 91 dolláros Oukitel K4000 pro telefon.
Hat nap alatt ideért, úgy hogy volt benne egy hétvége.Nagyon rendben van, csak eléggé vaskos és marha nehéz.
Fólia a kijelzőn + átlátszó szilikon tok is van a dobozban.
Elvileg az asszony LG G4C telefonját kellene leváltania, hát nem tudom, egyelőre barátkozik a súlyával.
De szerintem a hosszú üzemidő meg fogja győzni. -
-
zebede
őstag
válasz
Killerlaca #123164 üzenetére
Ha már nem sajnálod, ezt a számomra felfoghatatlan mennyiségű dollárt
egyetlen telefonért.
Akkor tegyél még hozzá egy kicsit és vedd meg ezt: [link] -
zebede
őstag
válasz
bacskait #123066 üzenetére
Írtam kettőt fentebb
még azt hozzá tenném, hogy állítólag ha veszel még hozzá valami filléres cuccot, lényeg hogy az is eu shopos legyen, akkor megúszod a postaköltséget.
Én múlt héten rendeltem egy k4000 prot, de sajnos csak utánna olvastam ezt a trükköt.
Majd próbáld ki, ha estleg rendelsz, vagy hátha megerősíti vagy cáfolja addig valaki. -
-
zebede
őstag
válasz
bostone #123055 üzenetére
" (#123055) bostone:
Kb árában itthoni gari nélkül:
Elephone P6000 Pro
Infocus M560
Ulefone Paris
Alcatel Flash2
Xiaomi Redmi 3S
Lenovo K3 Note - ez 5.5" "A felsorolt listával kapcsolatban első, legfontosabb kérdés: béhúsz függő vagy e?
Mert ha igen akkor ebből a listából marad a P6000 Pro, meg a Paris.
Amikre, ha utána olvasol legalább annyi negativ hozzászólást találsz mint a Thorra, meg úgy naggyából bármelyik telefonra.
És ha hozzá vesszük hogy már a szlovákiai vissza küldés is gondot okoz, akkor mi lesz ha ne adj isten, ezekkel akad problémád?Nekem van egy konkrét ajánlatom.
Van egy makulátlan, fehér, pár hónapos, viszont 30-as függő Huawei P8 Lite telefonom a szar Thorért cserébe, ha érdekel. -
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123056 üzenetére
Kb. annyira vagyok elfogult ezzel a telefonnal mint te, csak én pozitív irányba, talán azért mert használom, te meg negatív irányba, azt meg nemtudom miért.
Igazad van, teljesen felesleges írnod, ha az annyiban merül ki hogy folyamatosan olyasmiket próbálsz a számba addni amit én nem mondtam.
Mint ahogy azt se mondtam hogy nem léteznek a mások által tapasztalt hibák, azt mondtam néhány készüléknél tapasztalták, azt mondtam van szórás a gyártási minőségben, de adott a lehetőség a javításra, annak aki az eustocknál vette.
-
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123051 üzenetére
De nem érted hogy pár készüléknél vannak ezek a gondok?
És van rá itthoni gari, adott a lehetőség a javításra.Hol bizonygatom hogy ez a legjobb telefon?
Olvasd már vissza egyet, ott is írja a kollega hogy pár töltés után megszünt az akksi kijelzés anomália.
GPS jó neki.Biztos láttál már pár telot, én is láttam, de Thor még a kezedben sem volt, úgy szarozod pár össze-vissza hozzászólás alapján.
Linkeld már be azt az olcsóbb de jobb telot, hasonló speckókkal, itthoni garival.
-
zebede
őstag
válasz
b0bcat #123039 üzenetére
Akksi szint kijelzéssel nem a pontatlanság volt a gond, hanem 15%-tól vihar gyorsan lemerült.
Ez nálam is volt, de kb. 8-10 feltöltés után elmúlt.Az érintő gond meg abban merül ki 4-5 embernél, hogy amikor lassan scrolloz, ugrik.
Kértem vagy háromszor, csináljanak erről videót, erre az volt a válasz, nem tud mert olyankor nem látszik. -
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123038 üzenetére
Én használok egy ilyen készüléket és folyamatosan követem mindkét Vernee Thor topikot, van mondjuk 3-4 ember aki panaszkodik.
És melyik telefonos topikban, akár ötször drágább készülékekében nincs?De te megmondod a tutit ennyiből, ehhez ismételten csak gratulálni tudok.
Soha nem mondtam hogy ez a legjobb telefon a világon, de ennyiért, hazai egy év garival, valódi dual simmel, ujjlenyomat olvasóval, 3 giga rammal nincs alternatívája.
Biztos van szórás a gyártási minőségben, de erre adott a 14 napos visszavásárlási lehetőség.
Aki ezzel nem tud élni az nem is akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest