- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
bigrock #36952 üzenetére
Nekem full hideg starttal, A-GPS nélkül és bárminemű haxolás nélkül találta meg magát 5 perc alatt, beállt 3m-re. Utána későbbi indításoknál már nekem is csak másodpercek kérdése. Na majd ezt a város dolgot kipróbálom. Jövő héten lesz előttem 1500km (megyek haza szabira) majd beizzítom, lesz ideje bizonyítani egész úton. Aztán majd beszámolok. Kíváncsi vagyok nagyon.
GIJoe:
Nekem egy ősöreg Garmin is meg egy újabb Becker is 3m körül van, és az bizony célhardver, navigációra kihegyezve. Elhiheted, nekem is fura volt hogy egy telefon hozza ugyanazt a pontosságot. Nem tudom szoftveresen hogy lehet meghekkelni a dolgot, annyira nem értek hozzá. Majd letesztelem rendesen jövő héten.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged