Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
-PLevi-
üzenetére
Nem feltétlenül. Attól is függ, hogy a két panel azonos gyártótól van-e vagy sem. LG Ips fogyaszt mint a dög, de cserébe a max fényereje az IPS-ek között kiemelkedő. Sharp IPS, gyengébb max fényerő de kevésbé szaturált mint az LG, ergo szebbek a színei no meg jóval kevesebbet is fogyaszt. No meg az LG IPS paneljeiből nagyon nem mindegy melyik gyártósorról jött le, mert rengeteg foltosodó ócska van köztük, na meg a mostani sláger az LG G2 és G3, amiknek vagy vibrál a kijelzője 50% fényerő felett vagy nem... vicc. Én a Sharp-ra tenném le a voksomat, ha ki tudod deríteni melyik melyik.

-
TedThomas
aktív tag
válasz
-PLevi-
üzenetére
CoolLifeUI 5.5 van rajta alapból ami nekem sokkal jobban bejön mint az alap android meg a Miui.
Amikor megérkezett akkor egyszer cseréltem romot azóta semmi bajom nem volt vele. Oké angol ez valakit zavarhat
Van rá AOSP android és MIUI is.
Lassan jön a végleges 4.4 a gyártótól és a fórumban vannak jelentkezők akik azt majd lefordítják magyarra.Mindkettő jó készülék. Itt már te döntesz.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
-PLevi-
üzenetére

2-3 év... szerintem valami áttörésnek kell megint jönnie.
Jönnek ősszel a 8 magos telók. Utána? 16 mag? Nem tudom mit találnak ki, amit nem érez az ember marhaságnak.
Szerintem várj ha nem sürgős, mert a Karácsony slágere valszeg a 8 mag lesz, ami meg nyomja majd lefele az árakat.
És év végén hivatalosan is hazánkba jönnek a Lenovo telefonok.
Azoknak nem kínába küldős lesz a garanciájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az infót köszönöm a csoportos rendelésekről, mert még nem hallottam róluk de igérem utána nézek hogy működnek!!! 

ühm...