- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aksomatic #117401 üzenetére
Kinai szoftver volt rajta, ez kinti szerverre csatlakozik, és alapból ezek a Lenovok csak angol-kínai nyelvet szoktak javarészt tartalmazni.
Szoftvert kell cserélni, de ha nem matattál még ilyesmit, akkor nem 5 perc lesz.
Ezt kellene rá feltenni: [link] - leírás van hozzá angolul, a fejlesztő magyar. / utána se engedd rá a frissítést, mert akkor megint elmegy a nyelv és a play.
De ha még nem csináltál ilyesmit , akkor privát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Aksomatic #112048 üzenetére
A teljesség igénye nélkül...
Lenovo k920, Asus zenfone 2 551ML, 1+1,1+2, Honor6+ Huawei Mate7, Oppo Find7, Xiaomi MI Note, Mi Note Pro, ZUK Z1,
Kamerában nem mind erős, keress tesztképeket. A legtöbbnek van tesztje itt ph.-n.
RVR400: B@sszus nem láttam a fátol az erdőt!!
Úgynézki ma a szövegértésem is otthon hagytam!!
-
-
-
-
-
válasz
Aksomatic #38394 üzenetére
"Frequency: 2.5G - (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G - (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz "
A többi rendben volt, csak ez a megfoglmazás, hogy "kétésfélGÉ", az olyan vicces.
És tényleg: "2.5G, which stands for "second and a half generation," is a cellular wireless technology developed in between its predecessor, 2G, and its successor, 3G."
Hát ma is tanultam valamit.Amúgy a frekvenciasávokat illetően használható kis hazánkban.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Aksomatic #38120 üzenetére
Én THL W200-t rendeltem. Mivel zárt a kernel, tuningolni nem lehet, és ez a legolcsóbb T-s SoC-al szerelt telefon. Az a +200 mAh szerintem tökre nem számít, ez is elmegy egy napot. 2000 mAh-el a Lenovo A820 sem ment többet.
(#38162) CineDOG1: azért a Lenovo sem tökéletes, de kb. igazad van.
-
-
hungobungo
senior tag
válasz
Aksomatic #35111 üzenetére
"HI! I bought a vowney v5 from fastcardtech (here: http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5 ). They sent me what I think is a clone!!!! When I boot it up, it says: FIREFLY. Model name seems to be V5, it has 2800 mah battery (not 2400), front and back cameras are 6MP... Can you help me figure out what phone is this? can I flash vowney's roms?? oh, and here's my advice: DON'T BUY FROM FASTCARDTECH!!!!!"
Ez csak egy a sok átvert vásárló kommentje közül, vigyázzatok hogy mit rendeltek!
-
Raqueia
tag
válasz
Aksomatic #34990 üzenetére
Én két napja kaptam vowney v5öt. Nagyon tetszik. De tényleg. Minden mukodik rajta. Ha az ára nem számít akkor zte. ha igen akkor nyugodtan v5. Azt hittem nem fog tetszeni ez a fekete fehér ház, de mostmár nem rendwlném csak ilyenbe. Nagyon csecse. Amit Bagira is írt a kijelző erős nyomkodás - színeződés ügyben az igaz, de csak olyan mértékű nyomásnál ami semmilyen üzemi körülmény esetén nem életszerű. Nekem nem tűnik rózsaszinesnek a kijelzo. Szuper.
-
laslie92
senior tag
válasz
Aksomatic #34670 üzenetére
De nem azért vállok meg tőle mert Rossz vagy valami hanem mert Szeretnék Mlais Mx58 prot És egyenlőre még marad úgy döntöttem megvárom még lejebb mennek a T-s árak!
és a kameránál van egy kis kiemelkedő rész ott 9.6mm a telefon vagyis az én tolómérőm 9.8mm mutat ott lejebb kereken 9mm a készülék!
-
hungobungo
senior tag
válasz
Aksomatic #34675 üzenetére
H7500+: Jó készülék, masszív, stabil összeszerelésű. Fényképező, GPS, kijelző, stb. minden rendben rajta, nem kiemelkedő de nem is rossz. És nagy, megbízható gyártól származik. A szilikon tokja iszonyat jó, körbe kiemelkedő kerek szegéllyel 100% hogy megvédi mindentől.
Mlais 58 air/pro: még nem tudok róla nyilatkozni, úton van egy de nem láttam. A kolléga áradozott róla, ő pl. ezt vette a Jiayu helyett, az talán mond valamit. Kamerájáról voltak fent tesztfotók, az extra paraméterek alapján szerintem nyerő vétel.
ZTE v987: ez is volt nálam, nagyon szép kijelző, forma, design, kamerája sötétben sokkal jobb mint az átlag, akksija jó nehéz, 2500mah-es - és nekik el is hiszem
. Ami nem tetszett, az talán egyedül a kijelző ujjlenyomatmágnesként viselkedése.
-
Goczy
csendes tag
válasz
Aksomatic #34137 üzenetére
Én Neo N003-ra várok valamikor már elkell hogy kezdjék árulni a sima 200 a pro változat 250 körül lesz
ami a lényeg Neo N003 oldala
alapján 5" FHD tudja a OTG-s és MHL-t bluetooth 3.0 mtk6589T chipset !! (1/2GB) RAM (4/32) ROM 13MP kamera (F2,2) Yamaha hangrendszer (bár tudja a fene mit jelent) 3000MAh aksi
-
-
TKey7
csendes tag
válasz
Aksomatic #34069 üzenetére
A támogatottság miatt én is tartok tőle, de például needrom-on is vannak fent hozzá dolgok..
Nem feltétlen tökéletes mindegyik, de mivel olcsó, és azért vannak benne olyan dolgok, amik hasonló árban lévő telefonoknál nincs, ezért csak lesz valamiféle közössége..Meg az OTG dolog nagyon tetszik benne.
Ha jól tudom, itt a topikban legalább ketten használták már a telefont, ők eddig nagyrészt pozitívan nyilatkoztak róla.. A kijelző elszíneződhet, erős nyomásnál, azt mondták..
Én amint összejön rá az összeg, szerintem beruházok rá (még egy picit gondolkozom a THL W8-ason, de az OTG-t tudnám hasznosítani a mindennapokban).
-
TKey7
csendes tag
válasz
Aksomatic #34062 üzenetére
Szia!
Én is emellett a telefon mellett tettem le a voksomat, most már csak meg kellene rendelnem.. Az még egy pici idő..
De, ahogy én tudom, 1080P-ben vesz fel.
Egyrészt, még valamikor kérdeztem Bagirától, és ő is ezt mondta.. Továbbá ezen a fórumon is azt írják a vége felé. -
djpiki
csendes tag
válasz
Aksomatic #34062 üzenetére
Leírás alapján 720p. Sample videó
-
GazVezír
tag
válasz
Aksomatic #29684 üzenetére
A JiaYu hivatalos oldala alapján a G3 frissített változata is ugyanúgy rendelkezik Gorilla Glass-szal. Nekik talán lehet hinni
. Nem tudom egyébként honnan jött ez, hogy nélküle érkezik, de érdemesebb volna máskor kicsit utánanézni, mielőtt fals információkkal szemeteljük tele a fórumot.
-
Motaba78
addikt
válasz
Aksomatic #26806 üzenetére
a 4ből egyedül az UMI 8GB, a többi 4GB
Jiayu 4,7" a többi 5", a jiayu az egyedüli retina kijelzős és elméletileg gorilla glassos
Akssiban a Thl és a Feitenghez két akksit adnak, a másik kettőhöz 1-1 db-ot
Kijelzőben mindegyik HD felbontású ami nem hátrány (1280*720)Én elfogult vagyok és Thl-t venném, (igaz nekem egy thl w8+ (ez fHD felbontású)van érkezés alatt 1,5 hete)
-
Motaba78
addikt
válasz
Aksomatic #26787 üzenetére
a másik oldalon jelenleg kifogyott amit korábban adtam, itt van.
1. add to card gombra kattintva
2. megjelenik egy összesítő oldal
3.check out of paypal gombra kattintasz onnantól paypalon keresztül bonyolódik a dolog.ha nincs paypal fiókod itt tudsz csinálni magadnak, név, cím, rendes e-mail cím, bankkártya adatok megadása.)
-
-
robertone2
tag
válasz
Aksomatic #26322 üzenetére
A Minideal-ről általában mindenkinek jó véleménye van, nyilván nem véletlenül.
Onnan tuti megjön. Ha paypallal fizetsz (erősen javasolt) akkor nem leszel bajban akkor sem ha elkavarodik és nem jön meg, mert visszakapod a pénzedet.Én is onnan rendeltem és ugyanezt a készüléket szürkében, 1 hét alatt megjött, de ehhez szerencse is kellett.
A vámon vagy kinyitják vagy nem, állítólag az ennél nagyobb csomagokra kíváncsiak, de nagy ritkán ezeket is megnézik, olyankor kb. 30% plusz összeg és némi időbeli csúszás befigyel, ez benne van a kalapban, ha nem is sűrű eset. -
osztraksajt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- gerner1
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest