- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
LGyuri #64894 üzenetére
Láttam írtál az XDAra is.
Tényleg nagyon jó telefon a THL W200S, nálam is az S3-at váltotta. max. 200 USD környékén (ez minideal ár, de láttam már 185ért is, nem tudom készleten volt-e) ajánlom mindenkinek.Szvsz a gyári ROM is teljesen jó, így annyira nem várok másikat....
Amúgy akit érdekel: a W200 topicot folytatjuk a W200S-sel
-
RVR400
veterán
válasz
LGyuri #46365 üzenetére
UMI X2 szilikon tokok ingyen szállítva
Nem értem a problémádat...
-
Dominó85
addikt
válasz
LGyuri #15132 üzenetére
No erre az eredményre számítottam. Ez is mutatja hogy a kijelző felbontása és mérete mennyire számít. Igaz 2.3-as verzióval nézted, de nem hinném hogy nagy lenne az eltérés.
chriss23
Igen, ezért is mondom, hogy a játékok frankón mennek rajta. PC-n sem látunk 3DMark Vantage szintű gammát... na jó de a Metro2033 egy külön világ. -
Dominó85
addikt
válasz
LGyuri #15005 üzenetére
Ezért is írtam, hogy az hogy nekem van rossz tapasztalatom az SD-vel, még egyáltalán nem jelenti azt hogy rossz lenne általánosságban.
Tényleg felesleges ezen elmélkedni. Nekem Verbatim-om és Team Group-om van, na meg édesapám gépében egy 2GB-s SAnDisk, ami 4 éve tökéletesen működik! Szóval én vagyok a szerencse csomag, hogy kifogom a hibásakat, vagy nálam romlanak el. Pedig semmivel sem terhelem jobban őket, mint a többi memkarijaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest