Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz Endell #59607 üzenetére
Szia! Pontos választ nem tudok adni. Én úgy tudom h az IMEI számok mindig 35-tel kezdődnek.Nem tudom h ez mennyit segít neked...
Amúgy mi történt pontosan ha meg szabad kérdezni?
Sztem ez a része lehet: 70793911 037752 0 (hátulról számolva a 15 karakter, de nem értem miért nem 35-tel kezdődik...)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Endell #53570 üzenetére
Remélem sikerül.
Egyébként az SMSREG applikációról a ZTE azt nyilatkozta, hogy nem veszélyes alkalmazás.
Ezt a mo.i faxbúk oldalukon kérdeztem meg, miután megtaláltam a telefonros blade super nevű telefonon ezt az alkalmazást.
Persze amikor a forráskódot igyekeztem volna elkérni, rögtön elirányítottak...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Endell
csendes tag
-
janaman01
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz Endell #51568 üzenetére
"Kérdés: a G3S-hez használt ROM-ok jók a G3T-hez is, vagy emiatt a kis eltérés miatt nem?"
Szerintem kizárt és ha nem szeretnél asztaldíszt a telefonból és a helyedben nem próbálgatnám.
Mások (lehetnek) a sima és mások a T-s SoC script-jei, driverei.ps.:
MÉG nincs MT-s telefonom, szóval a fentiek, csak a magánvéleményemet tükrözik.Üdv. V. Körte
-
mailman
tag
válasz Endell #51273 üzenetére
Hello,
nincs semmi baj a GT99 paneljaval. Bar a szinek nem elnek ugy mint egy csucsmodellben azert teljesen vallalhato, en 2 dolgot vettem eszre ami szinten a "budget phone" mivoltarol arulkodik, az egyik, hogy a panel also reszen viszonylag sok hatterfeny szivarog, a masik pedig, hogy napfenyben a kapacitiv erzekelok mintaja bizonyos szogbol latszik kikapcsolt kijelzovel. Ezt leszamitva a fenyereje rendben van illetve HD felbontast kapsz a vele jaro tenyleg szep rajzolattal 4.5 colon.
-
pezo00
tag
-
veterán
válasz Endell #50650 üzenetére
Egyfelől nagyon irreális elvárás ezt a telefont 50-k-ért várni, amikor az itthon hivatalosan árult MTK6589-es telefonok is általában 70-90k körül vannak (talán csak az Overmax Vertis a kivétel).
Másfelől - és ez nem csak neked szól, hanem másnak is - hagyjátok már azt a mániát, hogy az MTK-s procival szerelt készülékeknek gyenge a GPS-e. Igen, volt néhány olyan telefon is, de ez messze nem igaz. Akár a ZTE v967s-ek, akár a Freelander eszközök egyaránt nagyon gyorsan találtak jelet és azt pontosan tartották MTK-s procikkal. Ez olyan, mintha valaki kipróbál egy Skodát a 64 lóerős 1.9-es SDI motorral és azt mondaná, hogy minden, a konszernhez tartozó 1.9-es dízel autó lassú és gyenge.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
laslie92
senior tag
válasz Endell #49637 üzenetére
NEO hoz még nem volt szerencsém csak cipőbe
A cubot az jó olcsó és jó! a hátlap kicsit lejárós de annyira nem zavaró kamera számomra tökéletes volt! a kiejlző szép betekintési szög kiválló hangzás elmegy értesítési led is van benne ami szépen villogott ha jött valami én megvoltam elégedve vele és mind ez 30 ezerért jó kuponkóddal vagy bestbuy ba olcsóbban is hozzá juthatsz!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
hunaqua
addikt
válasz Endell #49524 üzenetére
...ha lesz WCDMA Red Rice hasonló áron,akkor nincs min gondolkodni.(de nagyon sok ott a ....ha... ) Egyébként szerintem abból Karácsony előtt biztosan nem lesz semmi.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
senior tag
válasz Endell #49437 üzenetére
Folytatva az előző hozzászólásomat: Ha nagyon tippelni kellene, akkor én az mondanám, hogy az Mi3 nemzetközi verziójával egy időben (2013.11), vagy azután dobják majd piacra, de annál előbb semmiképpen sem. Egyenlőre még a kínaiknak szánt Tegra 4-el szerelt Mi3 sem jelent meg a boltokban és az 99%, hogy először a 2 csúcsmodellre csoportosítják az erőforrásaikat.
-
wwhy
veterán
válasz Endell #49404 üzenetére
Nyugi, még a kínai verzió sem rendelhető, csak 2 helyről, jó drágán, pedig jó ideje kapható - elméletileg. Valószínűsítem, hogy ja meg is jelenik a 3G, szintén drága és ritka holló lesz.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zeki
nagyúr
válasz Endell #49342 üzenetére
Itt azzal a bolttal nincs tapasztalat.
Amúgy a lehúzós boltoknál baromi nagy divat még nem kapható telókat árulgatni, jól beszedni a zsét, aztán meg várhatsz, mert úgyis kérnek még tőled, mert nem annyi lesz az ára mire valóban kapható lesz.
KOMOLY boltok nem árulnak így. -
devast
addikt
válasz Endell #49342 üzenetére
A mindennapok során a T-s processzor kb semennyire nem érzékelhető, ahogy a 200mah különbséget sem fogod érezni. Nem csodálkoznék, ha a xiaomi mindennapi használatban jobban bírná a kisebb akkuval és nagyobb kijelzővel.
ROM-ra nem tudok válaszolni... más okosabb talán[ Szerkesztve ]
-
dhgm
tag
válasz Endell #49208 üzenetére
Baidu.com kinai kereső veri a guglit . Természetesen chrome-val fordítva kb érthető.
bbs.lewaos.com
592zn.com regisztrálini kell a fórumra és ott a kánaán ( pl Jiayu g2-re mindenféle romok (( Baidu, miui, oppo rom g2-re és egyéb nyalánkságok)) 23 féle romot töltöttem le és próbáltam a telón, mindegyik működik a g2 káoszsága ellenére[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
Thoty
senior tag
válasz Endell #49208 üzenetére
GT99-re itt van MIUI, bár én még nem próbáltam
http://anton008.com/how-to-install-custom-rom-for-cubot-gt99/[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Endell #49185 üzenetére
Más minőségi kategóriát képvisel egy xiaomi , a thl/cubot/jiayu -val szemben minden téren. Amiben összehasonlíthatók, azok a specifikációk.
Másrészt meg a cubot akkujára csak rá van írva a 2200mah, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy az valós. Túl könnyen elhiszitek azt amit írnak... kínában ezért nem bírságolja meg őket senki. Azt állítanak amit akarnak. -
Zeki
nagyúr
válasz Endell #49185 üzenetére
A Xiaomi nagyobb név mint a Cubot.
A Xiaomi keményen ki akar törni a világpiacra, ezért egy igen komoly embert szerződtettek le magukhoz...Ehhez képest a Cubot fasorban sincs.
-
tolvaj!
őstag
válasz Endell #48547 üzenetére
az a baj, hogy egy adott eszköznek pingék is magasan tartják az árát mesterségesen generálva, ha arra az eszközre nagy a kereslet. így hiába lesz kint az octacore proci ( már ha december elött ki is jön...) amíg lesz kereslet a 4magosokra addig nem sokat tudnak engedni az árából, csak akkor ha megszünne a kereslet, vagy nagyon-nagyon visszaesne. EZ MAGÁN VÉLEMÉNY!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
interstate76
addikt
válasz Endell #48412 üzenetére
A légipostával kapcsolatban annyit tudunk mondani, hogy ki fogjuk választani az akksival szerelt termékek legmegfelelőbb postázási módját.
Magyarul: tudjuk a dolgunkat, ne aggódj az akksi miatt.
(#48413) CoolBoy323 Korrekt!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest