- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
peter76bp #58854 üzenetére
már mindegy, megrendeltem... nyilván azt láttam, amit látni szerettem volna.
ha nincs ez a tévedés, lehet, hogy megelégedtem volna egy kicsit kisebb tudású telóval. vagy vártam volna még.
már csak abban reménykedem, hogy az ÁFÁt megúszom esetleg.amúgy elég megtévesztő, mert ugyanazon az oldalon láthatóak dolláros árak/költségek is közben.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
peter76bp #31409 üzenetére
másodjára már jó volt, azt kerestem
bent lesz, mind a két link, úgy ahogy a friss tulajos izémizéke
most beleírtam a thl w100 eredményét, nem annyira rossz, de nem is annyira jó
mondjuk azért 3-4-5 töltési ciklust lehet kellene várni a pontos infókhoz, meg h mindenki egyformán mérjen, mert pl nem mindegy gondolom, h repülő módban van, v sem.... stbstb.....
-
-
laslie92
senior tag
válasz
peter76bp #31120 üzenetére
Ugye mondanom sem kell hogy azokat a képeket egy zopo c2-es készülékkel csinálták?
Ez a teszt hamarabb létrejött! és pár kép pontosan meg egyezik! -
fpatrik17
senior tag
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
peter76bp #28891 üzenetére
Sziasztok,
Akkor Péter ötletét formába öntve
született egy .
[Nyilvántartás az akkukról]Futtassátok le este az AnTuTu tesztet és az eredményeket irjátok a "Nyilvántartásba" légyszives.
Aki tervezi hogy lefuttatja a tesztet és majd be is irja nyomjon egy mosolyt.
Hajrá
-
fujifilm1
senior tag
válasz
peter76bp #28983 üzenetére
Amit én rendeltem umi x2. az "turbos". Mind CPU mind a GPU gyorsabb mint W8 vagy a W8+
Az akartam kérdezni hogy a W8 és a W8+ cpu gpu ugyan az, de a +osnak jelentosen nagyobb felbontássa van,
emiatt nem lassabb-e?
Merthogy a S2 és Note1 esetén szignifikáns sebesség kulonbség van a nagyobb felbontás miatt.
Pedig mindenben ugyan az a vas! (A GPU-nak sokkal tobb pixelt kell mozgatnia a Note1 esetén. )Hát csak ezért kérdeztem.
A kamera HW ugyan az?
-
fujifilm1
senior tag
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
peter76bp #28962 üzenetére
Már rendeltem egy ilyet:
[LCD Universal Desk Dock Wall USB Battery Charger For Mobile Phone Camera PDA]
Úgyhogy remélem így elég lesz. Azért keveslem a 2000mAh-es akksit, mert a galaxy ace-em 1250mAh akksija alig döcögött el egy napig, és ez gondolom még jobban zabál, bár gondolom JB-n valamivel fejlettebb az energiagazdálkodás szóval majd meglátom. Ha azt mondod rendben van, akkor elhiszem, már használod annyi ideje, hogy megítéld.
-
SUPREME7
őstag
válasz
peter76bp #28949 üzenetére
Az akksi még mindig aggaszt, hogy kevés lesz, de hátha lesz valami nagyobb kapacitású akksi hozzá. Kinézetre is jobban szerettem volna valami xperia szerűt, de végül a bedove ott hasalt el, hogy jóval nehezebb és vastagabb is ahogy néztem a méret adatokat. Szóval ide is oda is billent a mérleg, de végül úgy voltam, hogy jobb ha van hova fordulni kérdéssel, meg már mókolásügyileg is van háttere
-
ouzohuto
senior tag
válasz
peter76bp #28824 üzenetére
ja a Fejtangot enis neztem hogy kopp ugyanaz es arrol meg yutubon van is video es igenszep a kijelzoje!De ahogy mas is irta a mixeshop nemaza kummantos fajta, na de mind1 tenyleg csak tajekozodni szerettem volna
azert orulok, hogy a verseny nemhogy csokkent meg nott is!
(#28825) RVR400: mar hogy lenne az pont hogy keves!
-
adorjant
őstag
-
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
peter76bp #28336 üzenetére
Csúnya lenne ha 4 dollárért csak egy EU átalakítót küldene
Ha elolvasod a leírást egyértelmű, hogy a töltőt adja, csak választhatsz, hogy milyen csatlakozóval küldje.
De lehet, hogy én értettelek félre
Szerintem nem külön fejet küld, szerintem legyártják ők eu fejjel is, de majd kiderül
-
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
peter76bp #27672 üzenetére
Nem a telefonról. Hanem arról, hogy van -e benne LED.
Ahogy a webshopok is írják a felsorolást, megnéztem minidealen, meg alin, de egyiken sem írták hogy lenne benne.csak ezért kérdeztem.
Lehet akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést ?
Sebaj.Azért köszönöm neked is !
-
alexw801
senior tag
válasz
peter76bp #27092 üzenetére
A PayPal lényegében a külker. technikában ismert bank akkreditív szolgáltatást nyújtja az adásvételhez kapcsolódóan, ami azt jelenti, hogy a felek közötti vita esetén zárol, visszautalásra kötelez. Ezért 4-5%-ot számít fel (nagy havi forgalom esetén lemegy 2-3%-ra), amit alapesetben az eladótól von le az érkező vételár összegéből.
A konverziós politika durva, pl. más valutáról HUF-ra visszautalva mindig kb. 1,5-2%-kal rosszabb, mint az OTP deviza vételi árfolyam, és itt nem enged vitatkozni, nem lehet mást választani.
Ha valaki családtagnak, barátnak nem adásvételhez kapcsolódóan utal, a PayPal egyenleg terhére a díj 1% (régebben 0,5% volt), bankkártyáról feltöltve 4-5%.
A Donate utalás nálam ingyenes volt, legalábbis nem mutatta, hogy díjat vett volna le róla (családtagnak utaláskor mindig jelzi az 1%-ot), Bruno elégedett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest