- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
matyi19 #104210 üzenetére
Főképp, hogy az Elephone-okban volt épp kamuméretű aksi...
Innentől kezdve tök miindegy mit fog venni.. Mi adtunk tanácsot, ha nagy aksit akar, nyissa ki a tárcát, és Lenovo P70...
Volt nálam a Redmi 2 - 1GB és nagyon jól bírta az aksija , nekem bejött, a 2GB meg szerintem pont jó lenne.
Ha meg alapból is kevés dologra fogja használni, sokat fog menni... Standby-ba ezek mobilnet nélkül nem esznek semmit...
Az hogy mennyit meg egy telefon, nem a számokon múlik, hanem hogy mire és mennyit használják
-
-
-
rjg
őstag
válasz
matyi19 #104159 üzenetére
Mérget ne vegyél rá. Én tavaly vettem kipróbálásra egy Redmi Note-ot, hasonló minőségű képeket tettek be - ugyanabba a fórumba, amit linkeltél. A gyakorlatban kültéren tűrhető, beltérben használhatatlan volt a kamerája. Láttam már rákérdeztél a telefon saját topikjában is, ott remélhetőleg érdemi választ kaphatsz.
-
-
-
-
-
bigrock
addikt
válasz
matyi19 #104096 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150521_162605_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150522_121037_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150523_154133_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150523_154147_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150523_175659_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150524_183759_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150524/IMG_20150524_185512_HDR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem vállalhatók, bár az is igaz, hogy egy nyaralásra inkább elvinném a Canon kompaktomat. -
-
válasz
matyi19 #104074 üzenetére
Tegyük tisztába.
Redmi 1 (Hongmi): szuper kamera -figyelembe véve a kategóriát. Hali1975 és én is ezt használja/használtam.Ennek utódja a
Redmi 1S: jó kamera van benne, de rosszabb, mint a Redmi 1-ben.Ennek utódja a
Redmi 2: a kamera már csak átlagos, semmi különlegeset nem nyújt a többiekhez képest. Amennyiben a 2 GB memóriával szerelt verziót vennéd, vedd, de a kamerától ne várj csodát.(Remélem, így már tiszta.
)
-
Hali1975
tag
válasz
matyi19 #104074 üzenetére
Szoval
Kollega pont az ellenkezojet irta ennek:-)!
az en keszulekem az elso hongmi/most mar talan redmi 1 neven fut/ mtk procival.
Ez jo kameraval keszult.A masodik hongmi a redmi 1s snpai procival -ez rosszabb kameraval keszult
A harmadik az altalad is linkelt redmi 2 ,ami snapis es akar 2giga rammal is elerheto, de elvileg ebben is rosszabb kamera van.
Amugy a keszulekek mas szempontbol teljesen jo telok:-) -
aytukabozs
addikt
válasz
matyi19 #104063 üzenetére
Nem a telóról, a boltról vélemény, hogy rohadékok
annyiért adják a csigapostát mint más a DHL-t
szóval erre vigyázz hogy az még +15$
(akkor már inkább megéri DHL-lel tőlük)Ebből a boltból ugyanúgy 150$ de ingyen posta, meg tudsz rá vámbiztosítást venni (~+5%), és visszacsengetik az áfa+vámkezelés árát.
-
Hali1975
tag
válasz
matyi19 #104068 üzenetére
Szia,
igen errol beszeltem:-)!
Kollega akkor jobban emlekszik mint en:-)nekem ez a keszulek van
[link]ennek a kameraja nagyon nagyon ott van a topon. De csak 1gigas es azt hiszem mar nem aruljak.
Ennek kijott a sanpis verzioja ,ami most hongmi 1s /redmi 1s/ neven fut
Ennek az ujabb verzioja ,amit linkeltel,
[link]
Ennek azt hiszem meg az elejen voltak is problemak a rommal, de ha jol tudom ezen mar regen javitottak.
De mar ennek sem volt annyira jo a kamera resze, mint az mtk-s hongminak.
/rendelt is meg gyorsan sok ismeresom akkor es azota is nagy megelegedessel hasznaljak./.En is csak a 2giga romot keveselve cserelem most le:-)/honor 6ra/. De a kamera resze ennek nagyon ott van.
Udv
-
robi1979
aktív tag
válasz
"Difference between Red Rice and Hongmi 1S
1. Same model with CPU and ROMdifference. All Bundles is WCDMA version.
2. Red Rice: MTK6589T Quad Core 1.5ghz 1GB RAM 4GB ROM 1.3MP 8MP
3. Hongmi 1S: Qualcomm MSM8228 1GB RAM ROM 8GB 1.6MP 8MP
Xiaomi Red Rice 1S Xiaomi Hongmi 1S Qualcomm MSM 8228"
-
válasz
Bocs, Redmit kellett volna írnom.
A Hongmi a Redmi "eredeti" neve.
Kolléga a Redmit -Hongmit- használja, annak a képeivel nem érnél semmit, mert a Redmi 2 kamerája rosszabb. Gondolom, rájöttek a Xiaominál, hogy túl jól sikerült a kamera az első készülékben, ezért gyengébbet tettek a következőbe, hogy az ember fia/lánya megvegye az erősebb (és persze drágább) márkatársakat -Note és a MI-széria...
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
matyi19 #104033 üzenetére
Uhh bocs a méhészetről valamiért idősebbre asszociáltam.
Az a kép teljes méretű, mivel legtöbbször olyan szitukat fényképezek ami úgyis facebookra kerül, a lehető legkisebb méretben fotózok mindíg
Ahogy látom közben a ZTE-t már ejtetted úgyhogy akkor nem megyek ki 100 megás képeket lődözni+1 a coolpadra
-
-
-
-
janaman01
addikt
válasz
matyi19 #104031 üzenetére
a coolpad ról pár szót ? nos teljesen rendben van a telefon úgy ahogy van , mind kijelző, gps, kamera , összeszerelés, hangminőség stb talán a v5 mellett az szól hogy, azt hiszem abban benne a magyar nyelv ( de akinek van az majd rácáfol, vagy megerősit) alapból, a coolpad ban meg az első romban volt benne , a frissitések során sajnos eltünt, és ha zavar az angol akkor sajnos fel kell rakni a mexel féle emuit ami ugyanolyan teljes értékű mint a gyári csakhát akkor romozgatni kell
-
synar
őstag
válasz
matyi19 #104024 üzenetére
Második napja tesztelgetem a UMI Hammert. Most eltekintve attól, hogy valamiért nem tudom életre kelteni a 2. SIM foglalatot, leírom a rövid értékelésemet pontszámokban kifejezve: 1-5-ig. A Needrom-ról telepítettem az Official Update 04/27/2015 verziót, főként a wifi, bt és GPS térerő javulását érzékeltem a telefonnal érkezett firmware-hez képest.
- anyaghasználat, összeszerelés: 5 pont (nagyon minőség érzetet nyújt)
- kijelző fényereje betekintési szöge, érzékenysége: 5 pont, (IPS szintet figyelembe véve)
- a launcher gördülékenysége, a rendszer sebessége: 5 pont (Antutu: 31200)
- a hátsó- és a beszédhangszóró tisztán szól és elég hangos: 4 pont (azért van ennél jobb is)
- a mikrofon érzékenysége és minősége: 5 pont (hangrögzítővel tesztelve, több méter távolságról is tiszta, érthető a felvett beszéd)
- wifi, bt, 3G, 2G, térerő: 4 pont
- GPS érzékenysége (nem teszteltem még, csak az ablakba téve, korábbi készülékeimhez viszonyítva) 3-4 pont
- a kamera jó fényviszonyok között is mosott, szemcsés, a széleken életlen, monitoron belenagyítva elkeserítő képeket készít: 3 pont
- a videó minősége még gyengébb: 2 pont
(láttam már a neten szebb felvételeket is ezzel a telefonnal, de legjobb esetben is hullámzó a beszerelt kameramodulok minősége),
- a dupla led-es vaku fényereje is nagyon gyenge: 2 pont
- akku, két nap tesz alapján megítélve tényleg elég gyenge: 2 pont (mai használat 7 óra 20 perc után 38% on áll, 2 óra 55 perc kijelzőidővel)
Ha van további, kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest