-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
RVR400
veterán
Viszont, ha megnézed az eladó értékeléseit, akkor kiderül, hogy alapból csak olcsó holmikkal kereskedik. Az utóbbi időben 1 azaz egy darab telefont adott el, és abból is negatívja lett. Szóval sok sikert a kb 4500 Ft megspórólásához, mert kb ennyi a különbség egy megbízható webhop ÁFA-s mindenes árához képest.
-
Laza...
addikt
Ez is elég csini, nem sokkal drágább
-
tomatos
aktív tag
Sajna ahogy néztem tényleg ez van. A nagyon noname nagyon gáz lehet? Vagy kibírja 1-2 évig?
pl: Collo DG100
-
-
SSlyTR
senior tag
Talán nem volt egyértelmű, de nekem az eladókkal vannak problémáim. Az ilyen nagy nevek esetén jobban megy az egész, mert nem engedheti meg magának, hogy ne menj vissza vásárolni. De amikor ilyen relatíve névtelen gyártó termékeit nézegetjük, akkor minden az eladón múlik. És szerintem ez a pixmániás telónak nincs olyan nagy neve, vagy akár saját szervize. Általában a bolt pincéjében (fogvatartott ázsia... ja nem
) egy szervizes (elektrozseni) muksó dolgozik heti 1-2 napot az elromlott készülékeken. Ha nem sikerül a javítás, adnak újat (vagy visszaadják hibásan, ez saját tapasztalat
Miután eleget üvöltöttél velük, hogy adják vissza a pénzedet és tartsák meg a javíthatatlan sz@..jukat, megfontolóra veszik, hogy kicseréljék. Az unjóóóban a fogyasztó védelemnek csökkentett jogköre van, így ha átvágnak semmit se tud tenni, csak annyit mondani, hogy polgári per. Bezzeg régebben össze-vissza bírságoltak. A köszönés után, de még mielőtt rátértek volna a problémás esetre, már ki is osztottak pár százezer forint bírságot a személyes vizsgálaton.)
De ez csak az én véleményem, én ezt így éltem meg. Rá is szoktam arra, ha elromlik valami és nincs rá garancia, akkor megjavítom én. A szervizekben nagy lehúzás megy (főleg a kocsi és motorkerékpárok javításánál húzzák le az embert minimum 2-300%-osan), de ebbe most nem megyek bele, mert nem is ide tartozik.
-
hfrici
aktív tag
Gmaillal nekem is működik, most próbáltam. Az első Citromailról ment és semmi-sehol, lehet zavaros, de tényleg semmi, pedig jelszó emlékeztetőt is kértem vagy 6x, amire írta is, hogy elküldte. Chatben felvettük a kapcsolatot az oldallal és leírtuk a tényeket. Nagyon készséges volt és ott adott zsír jelszót, ami már működik.
Ezután pár percre már jött is az üdvözlő mail -
-
mdav88
aktív tag
Bizonyára a gyártás itt is ütemezett... a nagy gyártók sorairól sem egyforma telefonok jönnek le, az más kérdés, hogy mit adnak ki...
(lásd sony ericsson mini pro sk17i, volt egy idő, amikor a telefon ciripelt, a gyártás folyamán észrevették, és kicseréltek egy bizonyos alkatrészt... de akinek cicergett a telefonja b@szhatta...) -
svgyula
addikt
Szia! Nos az én telóm is 2db akkuval jött! A rutinosak az egyik akkut beteszik a telóba egy kis darab fóliával az érintkezőn a másikat meg mellékelik a dobozban! Ha átvilágítják a telefonost nem valószínű, hogy észrevenni! A "pót" akkumulátor meg látszik!
Kibontás után én is pislogtam: na most mi van? amikor levettem a teló hátsó borítóját ott virított benne a másik akku! -
mdav88
aktív tag
Az első gyártásból vannak már tapasztalatok, ott ugye az otg és az air gesture nem működik.
A második gyártás az most futott be a pandához, így ezeket már kezdik lassan kiküldeni.
Itt az otg már működik, és valami szoftveres hiba van az air gesture-ral, később javítani fogják állítólag.Ámen.
-
apeelme
addikt
Nagyon egyszerű válaszokkal tudok szogálni:
1. már a gyári etotalk féle romban is ez van benne
2. egy sokak által használt kizs rom-ot módosítottam tovább, így tehát elég sokan találkoztak vele
3. teljesen mindegy milyen launchert teszek bele, mert a userek nagyon nagy százaléka egyből lecseréli arra amit ő szeret, 1db launcher pedig KÖTELEZŐEN KELL a rendszer működéséhez!Az összes elérhető Launcher közül bátran kijelenthetem hogy az Apex és a Nova a leghasználhatóbb.
Mivel egyáltalán nem támogatom a WAREZ-t, így tört verziós Apex vagy Nova NEM soha fog belekerülni egyik módosításomba se, annak meg nem sok értelme van hogy a free változatot berakok és ha pl. 2hónap múlva felrakod/újrarakod a rom-ot, a friss netkapcsolattal azonnal szedi le a frissítését.
Egyébként CM féle Trebuchet-et szoktam preferálni, alapfunkcióival egyszerűen ellátja a feladatát....persze picit mindig módosítani kell rajta mert AOSP-n nem nagyon akar működni.
(#56560) ggiiddaa: Úgy tűnik nekem is ez lesz a következő kiszemelt áldozat, feltéve hogy a tesztek is azt mutatják amit kell.
-
apeelme
addikt
A launcher - es minden mas app - alapbeallitasait egyszeruen visszallithatod. Beallitasok - Alkalmazasok - Osszes fulon keresd meg az - esetedben - Xperia Launcher-t, majd tapi ra, s utana valaszd az Adatok torlese gombot.
Apex, es Nova launcherben is lehetseges elmenteni (pl.:SD-re) egy adott launcher konfiguraciot, amit barmikor visszaallithatsz.
-
motrola
aktív tag
Teljesen mindegy hány évesek. Szerintem semmi visszafordíthatatlan elállítást nem csináltak.
Ha a telefonszámaid szinkronizálva vannak, és nincs semmi olyan a telefonon amit ne tudnál letölteni újra, akkor legvégső esetben Gyári beállítások visszaállítása. Ekkor egy szűz üres de alap ikonkészlettel ellátott telefon lesz. A fényképek és az SD kártyán levő cuccokat a visszaállítás nem érinti. -
motrola
aktív tag
Péntek, December 20, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
24 Kézbesítve - átvevő: : Vez/Keresztnév JASZBERENY 12:30
1 Csomagok23 Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 12:15
1 Csomagok22 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 09:02
1 Csomagok21 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:43
20 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:28
1 Csomagok19 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:02
1 Csomagok18 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 05:29
17 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:15
1 CsomagokCsütörtök, December 19, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
16 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:27
1 Csomagok15 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 21:55
1 Csomagok14 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:52
1 Csomagok13 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:42
1 CsomagokSzerda, December 18, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
12 Vámkezelési eljárás befejeződött HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 21:17
1 Csomagok11 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 21:07
1 Csomagok10 Vámkezelési státusz frissült HONG KONG - HONG KONG 16:20
9 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 15:45
1 Csomagok8 feladó állomáson feldolgozva SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 15:37
1 Csomagok7 Vámkezelési eljárás befejeződött SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 15:26
1 Csomagok6 Vámkezelési esemény SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 09:24
1 Csomagok5 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 08:59
1 Csomagok4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 03:12
1 Csomagok3 feladó állomáson feldolgozva SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 01:49
1 CsomagokCsütörtök, Szeptember 29, 2011 Helyszín Időpont Csomagok
2 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 18:24Kedd, December 17, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
1 Küldemény felvéve SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 20:23
1 CsomagokNekem megmondta mikor csönget be. Böngészőben sokkal szebben néz ki a követés és ezt adja a kínai is csak kevésbé látványos mint a DHL követője, de ugyan olyan pontos.
http://logout.hu/cikk/aliexpress_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html
http://logout.hu/cikk/ebay_segitseg_kezdoknek/regisztraciok.html
Két leírás amit érdemes elolvasni.
A lottó nyerőszámokat sajnos ez sem mondja meg.
-
Homlok87
csendes tag
Cinedog köszönöm!
Az aliexpresszt még nem próbáltam, ez is úgy működik mint az alibaba, csak kicsiben?
Írtam egy levelet a gyártónak is, hátha előrébb leszek.Az alibabának hála tudom, hogy ahány gyár, akkora szórás a minőségben. Ezért is szeretnék biztosra menni.
Vettem már olyat alibabáról, amit tudatosan nem a gyártótól rendeltem, mert 20db volt a minimum, de amikor egy részemről ismert és megbízhatónak vélt gyártótól rendeltem "eredetiként" 5dbot, hááát amikor megjött a dhl felkacagtam.
Az ügyintéző minden szavával azt igérte, hogy ugyan az a termék amellett, hogy belinkeltem neki, hogy tuti az-e.
Legtöbbször 40-50 ezerért szoktam berendelni kisebb dolgokat, így ha becsúszik 1-1 hibás még nem fakadok sírva, de egy 30-40 ezres 1db telefonnál tényleg nem szeretnék félrenyúlni.Ahogy olvasom a legtöbben tapasztaltak vagytok teló és telórendelés terén. Létezik, hogy ennyi pénzért egy fullos telefont vegyek?
-
llll
senior tag
"megkér hogy küldj még pénzt"
az első ilyennél disputálnékés persze eleve veszettül figyelek az alin, nehogy kifussak az időből
mert 1 filléres autóstartóval jártam így...és hiszitek vagy sem, éppen tegnap (2-3-hónap után!) írja a csávó, hogy utánanéztek és tényleg nem is indult el, visszaadják a 2 dolláromat -
_Alabástrom_
csendes tag
Nem a méret a lényeg.
De azért legyen 5´ alatt... Illetve ha még létezik a komolyabb tipusok között egykezes telefon, az jó lenne.
Általános használatra kellene (telefonálás, skype, email, pár app), legyen gyors, stabil, bírja sokáig az aksi, ne essen szét az ember kezében...
-
ÁrPi2
senior tag
Asszem az úgy van hogy..
ugye ha mégis egy imei van két sim -hez akkor a stanby-sága az az ok amiért nemgáz, például dualactive-hoz már feltétlenül két imei kellene.
Lirion őstag kérdezte:
"ha egy két simes telefonba berakok 2 kártyát ugyanattól a szolgáltatótól, akkor használható lesz mind a kettő?"G3T-ben 1 imei-vel nekem 1 szolgáltatónál -hoz van 1-1 sim : 1mobilnettre és 1beszélgetésre.
-
vladx
csendes tag
-
verycool
tag
At akarod sugallni ezzel, hogy te neki esnél inkább, mint hogy még 2 hónapot beáldozz?
Figyi van egy szerződésben megadott limit, azt képes vagyok kivárni még 1x, de ha azon belül nem jön mindent visszakérek és aktiválom a fogyasztóvédelmis ismerőst, jobbat nem tudok jeleneleg :/
-
verycool
tag
Gondolom, mire gondolsz a garival kapcsolatban, de mind hang, mind írásos bizonyítékaim vannak, hogy 1 évi garim van, ezektől az androidvásáréktól, állításuk szerint van egy saját emberük monoron is akinek ha nem sikerül helyre rakni akkor kínába küldik vissza. Szóval, ha ezzel a programmal rootolom, akkor annak nem marad elvileg maradandó nyoma? Mert a konkrét rootolásnak biztos és garancia vesztéssel jár olvasataim szerint mindenhol.
-
b0bcat
addikt
-
-
Vikusz77
tag
Kösz, akkor jó.
Kijelzővédőt érdemes majd rá tenni?
Ezen sima üveg van ha jól tudom, gondolom az könnyebben karcolódik, mint a gorilla.
[link]
Ezt néztem, Blade III-hoz van, de ha jól tudom akkor akkor erre is jó lenne.
Meg nem tudom érdemes-e neki valami tokot venni (és ha igen, milyet), nem volt még okostelefonom, a telefonomra meg eddig nem vigyáztam, de erre jobban szeretnék. -
tvamos
nagyúr
Ezt szomoruan olvasom! Akkor igyis, ugyis cserelgetnem kell a sim kartyakat.
Igy tulajdonkeppen akar egy sima 1 simes is eleg lehet...
(Mindketton van 3G, csak nem ugyan abban az orszagban mukodik.)(#54873) tolvaj!
"vowney v5 sense rommal mindkét kártyán tudja, de nem egyszerre elvileg, viszont kapcsolható."
Termeszetesen nem egyszerre kell menjenek 3G-n, csak tudja mindket kartyahelyen!(#54869) berigazek
"Hardweraprón van eladó ilyen telefon :-)"
Pontosan melyikre gondolsz?(#54914) Mercutio_
"Kérdés: Van kínai 1 sim-es droidos telóknak topicja"
Ez engem is erdekelne... Vagy jo lenne itt beszelni roluk. Vagy nem tudom... -
w.miki
veterán
és mi legyen inkább?
ConCorde SmartPhone 4300 vs. Samsung I8262 Galaxy Core Duo (Dual SIM)
esetleg valami más...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged