- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vladx
csendes tag
válasz
KurtCobain #55728 üzenetére
Nos igen
nem igazán szeretnék összköltségben 200 fölé menni, de inkább alá
megnéztem újra specifikációkat és azt hiszem a Lenovo P780 lenne az igazi bár kicsit tepsi. Már csak egy jó boltot kellene lelni hozzá
-
vladx
csendes tag
-
vladx
csendes tag
Hali!
Le kellene cserélnem a régi samsung dual sim-es telót valamire de persze nem akarok sokat költeni. Nézegettem már sokfélét, indiait, kínait stb, de még mindig kissé bizonytalan vagyok
Ilyeneket kellene tudnia
Legalább 1 Giga RAM (de inkább 1,5)
Quad core proci
MiroSD
Google Play
4,5 - 5,5 " képernyő
Lehetőleg FM rádió
MicroUSB + Standard jack a fülesnek
Legalább Android 4.2Egyelőre a Xolo és a Lenovo ilyen kategóriás cuccai tetszenek, a Xolo-ról azt írták, hogy jobban bírja az aksija, ezért szimpatikusabb.
Ti mit gondoltok? Hol érdemes megrendelni?
Thx
Vlad
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest