- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hunior #86842 üzenetére
Ne haragudj, hogy beleszólok(van egy ilyen készülék a családban)
De a jó lesz majd valamikor, szerintem nem megfelelő egy készülék vásárlásánál.
Mert az ember az adott pillanatban is szeretné bosszúság nélkül használni a telefonját.
"javult a memóriakezelése az új rommal , és már CM is elérhető rá
még nem 100% , de alakul"
A javult a memóriakezelés(de nem jó), cm elérhető rá ( teljesen fölösleges ha jó az alaprendszer, márpedig a MIUI nagyon jó)
Azaz szinte minden készüléken jó, még ha csak portolják akkor is, de a sajátjukon nem az.
NO COMMENT.
Hónapok óta csak a megfelelő stádiumba került a szoftver.
Ha megszavazza a közösség akkor talán decemberben(ha nem akkor csak 2015-ben) lesz MIUI v6 és ha el nem rontják az "TALÁN" jobb lesz.
NO COMMENT.
Várjuk, hogy egyszer jobb lesz, bizakodunk(ezek után?)
NO COMMENT
Ha nagyon Hongmit akarsz, akkor 1S nélkül a sima verzió jobb választás.
De ha beleolvasol az 1S topikjápa(bárhol, bármelyik oldal megelelő választás) nem hiszem, hogy megfordul a fejedben a készülék választása :
[link] -
Sanyesz.
őstag
válasz
hunior #70814 üzenetére
Kicsit érdekesen írsz, de a lényeget talán kihámoztam belőle.
UMI X1 Pro volt már a kezemben. Jól összerakott masina, ár/érték aránya szintén jó. Negatívumként a kamerát említeném, régebbről megszokott "olajfestmény" hatású képeket készít.
ROM-ok még nem nagyon érhetők el, de gondolom, csak idő kérdése és jönnek.
-
citkar
addikt
-
dzsoke2
tag
válasz
hunior #57063 üzenetére
Sziasztok.Pár napja nyúzok eggy jiake jk11 es telefont mivel többen kérdeztek róla véleményt röviden:A színek,betekintési szög rendben gps egész jó,wifi az átlagnál kicsit gyengébb.Sebesség kivàló.A feketeleves az aksi harmatgyenge 3 óra aktív hasznàlat,lehet vele valamit kezdeni?És ami még rosszabb
agyon lassan tölt,töltés és használat közben merül.Este11 kor felteszem töltőre reggel 7 kor még csak 80%.Valami megoldás?
-
svgyula
addikt
válasz
hunior #57076 üzenetére
Szia! Belefutottam én is egy hasonlóba! számolj vele hogy valami nem fog rajta működni! Nálam az sjny W7500 (azt hiszem) 125$ MTK6589 eddig stimmel amit leírtak csak annyiban más hogy a GPS vevő nincs
és a teló a beépített processzorhoz képes 2-3e pontal maradt el a cobot gt99-hez képest belső szinte ugyanaz csak utóbbi rendelkezik saját GPS vevővel! Ez csak egy példa volt a leírások pontosságára!
Ajánlom azt az egyszerű módszer amit én is szoktam csinálni vagy a teszteket vagy a típus fórumokat végigböngészni. -
sajtjani
tag
válasz
hunior #57063 üzenetére
Sziasztok!
Úgy kuglizd hogy JIAKE JK11. Szerintem ennyi pénzért teljesen rendben van. -
RVR400
veterán
válasz
hunior #56219 üzenetére
Amiben nagy valószínűséggel nincs magyar nyelv, sőt biztosan:
N900W videóUgyanannyiért én inkább megpróbálom a W88A-t meglőni Happy Hourban.
-
válasz
hunior #56219 üzenetére
Nekem az iNew V3 jobban tetszik 167-ért. Gyorsan csökken az ára, nemrég még 200USD volt, aztán 180, 175, most 167.
Ha lenne ennyi feles pénzem, tuti vennék egyet tesztelgetni, de most nem akarok költeni rá. Azért BT4.0, NFC, vékonyság és hasonlók vonzók benne, csak az a fránya 1830-as akku. Persze tudom, hogy sok kínai készülékre rápingálják a 2xxx vagy épp 3xxxmAh-t, miközben hasonló kapacitással bírnak, csak sokan szeretnek hinni a mesékben -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest