- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
#73596160 #84701 üzenetére
Ez még jó is lenne, de nincs ennyi időm várni ráhétvégén kellene egyet vennem, nincs rá 1 hónapom sajnos.
Ezért kérdezem a Xiaomi Redmi 1S-t.
Dominó 85: Nem tudok várni, nemsokára utazok külföldre, muszáj vennem itthon telefont.
40 ezer forint: HD kijelző, 1gb ram, jó gps, előlapi kamera, jól optimalizált rendszer. Itt az aprón levő telefonok közül kellene találni egy ilyet.
-
svgyula
addikt
-
Magnat
veterán
válasz
#73596160 #84245 üzenetére
Hát jah, a méret elég nagy probléma ilyen tekintetben, nekem szerencsére a nadrágjaim jó részében elöl is elfér az 5.2-es LG G2 ... farzsebbe elképzelni sem tudom, hogy lehet tenni (persze ezexerint mégis lehet), mindig attól fosnék h baja lesz vagy ellopják ... most egyébként próbaképpen beletettem, gyakorlatilag a telefon tartaná a 90 kilóm jelentős részét, plusz még baromi kényelmetlen is. Visszatérve a telefonra, ha csak ennyi gond lesz vele, még vennék is egyet (nem magamnak).
-
citkar
addikt
válasz
#73596160 #81868 üzenetére
Kollégámnak is olyan van. Talán az volt a legjobb ár/érték arányú (97USD-ért vette akcióban). Nem különleges, az anyagminőség jó (persze van sokkal jobb is), nincs gagyi hatása és működik. A GPS is használható városban (nem, nem csinált róla tesztet, az nem érdekli, de nem dobta át szomszédos utcába).
Szóval az árához képest nagyon jó vétel volt és talán ma is az.(#81869) Gabócza:
Csak is a Jiayutól függ, mármint a hivatalos frissítés.
-
Dominó85
addikt
válasz
#73596160 #80791 üzenetére
HAHA Annyira szeretem, hogy ilyenkor mindenki idejön egyet rám írni, hogy hé te de g3ci vagy hogy itt bacogatod szerencsétlent!
De ötletet vagy segítséget ugyanúgy nem javasol neki.
Mindegy. Bocsánat a kollégától, ma kicsit mérges vagyok, mert a DX.com átbaxott (33USD-vel) és még nem sikerült 130-as vérnyomásra lemennem.
wwenigma
Mit vettél végül? -
-
törölt tag
válasz
#73596160 #80106 üzenetére
Remek! A hatóság meg erre azt válaszolja, hogy hiszem fiam, hiszem, hogyne hinném! De azért a biztonság kedvéért küld már el nekünk az 50 -es számla kiegyenlítésének az igazolását! Én ilyenre már egyszer írtam nekik fityiszt és meg is kajálták, de ezt nem lehet sokszor eljátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged