- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
petya0426 #99531 üzenetére
Meghajtóként akkor jelenne meg ha be lenne kapcsolva.
Ha megnyitod az eszközkezelőt, és feldugod a telót, akkor látszik valami mozgás ott?Írod hogy betettél másik akkut, akkor van egy ugyanilyened? (Mert akkor nem kérdem hogy nem kezd e el drivereket telepíteni a feldugás után))
-
wwenigma
Jómunkásember
-
stmiklosi
tag
válasz
petya0426 #92203 üzenetére
Szevasz!
Kb. annyit, hogy külső töltővel elindítod a töltést, töltöd 3,8-3,9V-ig, onnan már a helyén is menni fog.
Külső töltés egy erre a célra készített akkucsatlakoztatóval:
Ami tölti, az egy erre CÉLRA KÉSZÜLT automata Li-ION akkutöltő. KÉK: éppen tölt, ezt látod most világítani, piros, ha rossza akku vagy feltöltődött.
Olykor még ez se áll neki tölteni, akkor ki kell bontani az aksit és a belső töltő/védő áramkört megkerülve direktben kell elindítani a töltést, szigorúan ellenőrizve egyidejűleg az akku feszültségét és töltőáramot.
Hozzáértés, műszerek és a Li-ION akku tulajdonságainak ismerete nélkül veszélyes is lehet!
Tán érdekes lehet ez valakinek, üdv: StMiklosElőttem szólóhoz:
Így igaz, ha teljesen lemerült, alulmerült, töltésre kapcsoláskor nem indul meg a töltés, saját logikája szerint rossz az akku, ilyen alacsony feszültségű nem lehetne.
Rajta kell hagyni, akár egész éjjel, van esély, hogy csurog bele annyi, hogy egyszercsak nekiáll tölteni. -
Laza...
addikt
válasz
petya0426 #92203 üzenetére
Azt jelenti, hogy a "buta" töltőt nem érdekli az akksi állapota, és tölti, akármilyen állapotban is van. Az "okos" töltők érzékelik hogy túlmerült, hibás, stb, és nem töltenek, leállítják a töltést.
Azt is megpróbálhatod, hogy a telód a töltőre dugva hagyod reggelig, jó eséllyel indulni fog reggel - de nem 100%
-
KTU
addikt
válasz
petya0426 #92178 üzenetére
Hátha ez segít [link]
Pedig leírta a fórumtárs érthetően
:
"Ha teljesen mélyen lemerül az akku állásában, a gyári töltő hibásnak,rossznak veszi és a töltés már többet nem indul el. Viszont ha manuálisan "megrúgatjuk" az akkut, hogy valami élet legyen benne, rögtön veszi a lapot a gyári töltő és rendre feltölti."
-
válasz
petya0426 #89966 üzenetére
Ok, nem ez volt most a lényege, hanem hogy nem halott a telefon
Tehát simán flashelhető a telefon, ha van hozzá rendszer valahol.
Sok reményt nem fűzök a képeid megmentésére, ezeket mindig SD-n kéne tárolni, külső SD.nViszont azt gondolom a töltést nem veszi a telefonod. Meg kéne próbálni másik töltővel is esetleg tölteni. Ha nem veszi azzal se a töltést, akkor szívás van :/
-
-
válasz
petya0426 #89960 üzenetére
Miért nem microSD-n vannak azok a fontos képek?
Amúgy a kevés a hely azért van, mert sok telefonnál kevés hely van particionálva a belsőSD-nek, amit a rendszer használ.
Gondolom bootloopba keveredett a telefon.
Célszerű lenne keresni egy recovery-t a telefonra, és abban a módban elindítani. Onnan már tudnád csatolni a belső SD-t és lementeni gépre.
Illetve így első körben szerintem nem vette a telefon a töltést.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Senator
aktív tag
válasz
petya0426 #71182 üzenetére
Én azt mondom, spórolj 40 dollárt és vegyél inkább egy Dugi (Doogee) Pixels DG350-et az iNew helyett.
Tulajdonképpen bugmentesnek mondható a készülék, 95%-ban ugyanaz a design mint az iNew V3, par mm-rel vastagabb csak, viszont cserebe nem ótvar az akkumulátorja, sőt, nagyon jónak mondható inkább.Ami volt bugja a Pixels-nek az mai naptól elfelejthető, vagyis a nagyközönség számára hétfőtől.
Ugyanis szintén ultrakocka legjobb barátommal egyben kollégámmal ma hajnalban elkészültünk egy "custom" rom-mal a Pixels DG350-hez, ami az összes általunk illetve az XDA-n is taglalt hibákat orvosolja!A bugok amiről szó van:
- A legnagyobb hiba az érintőkijelző finoman fogalmazva kifogásolható érzékenysége az alsó hardmadban, főleg asztalra téve a készüléket, de kézben sem volt sokkal jobb a helyzet csak kicsivel
Az általunk főzött ROM-mal az érintőkijelző tökéletesen működik, érzékenyebb is lett, és ha asztalon van a telefon akkor is ki lehet nyitni az app drawer-t például anélkül, hogy baltával szeretnénk örök nyugovóra küldeni szeretett Pixelsünket.
- A kamera app -ban enyhén szólva lehetetlen volt rányomni az "elsütő gombra", főleg landscape módban volt extra kihívás, ugyhogy a gyári kamera appot kukáztuk és lecseréltük a Google féle kamera app-ra amiben van panoráma is.
- Az idegesítő boot animation alatti zenét is kigyalultuk, hátha valaki este a mélyen alvó asszony mellett be akarja kapcsolni a készüléket dzsihád nélkül
- A Doogee legújabb Rom-jában tapasztalható microlagtól is mentes az általunk főzött Rom.
- "Ajándék" Root
- Magyar nyelv természetes, sőt factory reset után ez az alapbeállítás. (külföldiek nagyon fognak örülni)
Szóval én azt mondom, hogy békélj meg az iNew-hoz képest picit gyengébb kamerával, viszont cserébe nem recseg a hátlap, nem akarod magad felakasztani az akkuidőtől, mert minimum 1 de inkább 1.5 napig vígan üzemel, nincs "how to fix your iNew GPS" -nek megfelelő Pixels topic mert kiválóan működik a GPS is, igaz "csak" 4.7" méret, viszont lehet 1 kézzel is kezelni. A 200 dolláros keretből pedig ha jó helyen veszed, vehetsz majdnem kettő Pixelst, vagy veszel egyet és még marad sörre is
Mikor megérkezik, beletolod SP Flashtools-al az addig megjelenő Romunkat (vagy ha nem értesz hozzá és budapesti vagy szívesen megcsinálom neked ha akarod) és iszonyatosan boldog ember leszel miután kisakkoztad hogyan kell belerakni a két db simkártyát mert az valami katasztrófális megoldás szerintem
És nem fogod elhinni, hogy egy 115 dolláros telefon azt nyújta amit nyújtani fog
Ha pedig az NFC-t hiányolnád, vagy 5" kell gorilla glass-szal, akkor inkább lapátolj a kerethez még 30 dollárt és vegyél egy komolyabb készüléket, egy ThL T11-et ami már 8 magos, nagyon komoly akkuval..stb nem egy kávéház.. Itt vannak a készülékek az asztalon sok másikkal együtt, nem review olvasgatásból adok tanácsot.
A Doogee Pixels Rom létezésről itt van két screenshot egyelőre, a Rom-ot hétfőtől lehet letölteni, egyelőre 100%-san műxik. (Download link hétfőn)
-
klogw
aktív tag
-
vadkörte
addikt
válasz
petya0426 #56242 üzenetére
Az az akkukezelés valahogy nem kerek. Adtak mellé másik akkut? Ha igen én kipróbálnám azzal is, hátha akkuhiba. Ha nem esetleg egy másik ROM.
Halk hangszóró:
Az MTK-nál eléghető az ún. mérnöki mód. Ebben lehet állítani a jelszinteket is.
Előszöris root-olni kell a telefont, pl Framaroot-tal. Majd ha van Play-ed, akkor töltsd le a MobileUnleTools nevű app-ot és telepítsd. Ezt elindítva meglátod, hogy mennyire volt sikeres a root. Ha siekres volt, keress egy olyan pontot, hogy Engineer Mode, itt az Engineer Mode (MTK) kell neked. Ezen belül lehet emelni a hangsórók hangerejét. A holt most nem tudom megmondani, mivel nálam nem működik az Emgineer Mode. (állítólag "Huawei betegség") -
vadkörte
addikt
-
berigazek
őstag
-
PanUser
tag
válasz
petya0426 #55558 üzenetére
Mert "tanyán" laksz!
Remote Area google translate szerint: tanya.
Bizonyos helyekre a DHL felárral hajlandó szállítani.Én is belefutottam ebbe a mixeshopnál (én is "tanyán" lakok, lebuktam...), igaz meg is jártam vele:
- rendelés simán végig megy, fizetek várom a DHL-es kézbesítést,
- pár nap email fizesek még + x$-t, mi van???? rákerestem remote area-ra és megvilágosodtam...
- szállítási címet cserélünk mailben, írja minden ok,
- pár napra rá kapok svájci postás TN-t,
- okt. 28. rendelve, fizetve DHL-t, most ért Mo-ra, most várom mi lesz a vámon...Ja, ha lehet kérd vmi ismerősöd címére a közeli városba, és maradhat a DHL alap áron.
remote area-s településekre rákereshez a szövegben lévő linken. -
fila
senior tag
válasz
petya0426 #55384 üzenetére
Hahó,
Kipróbáltam a Happy hourt, és úgy néz ki nem átverés.
83,99 dolcsiért sikerült megcsípnem a W450-t!!
Volt egy félóra míg végigment fizetésig, de a paypal visszaigazolás megvan, rendelések között ott van az oldalon.
Már csak az a kérdés mit kezdek vele
Eladó ugyan a Lenovo P770-em, de nem erre terveztem lecserélni.
Mégiscsak rózsaszín
Párom meg már kétszer is telefont kapott karácsonyra, nem hiszem, hogy örülne neki.
Egyébként most 94 dolcsi még a pandán.
Ja azért az meg kérdés, hogy kiszállítják-e.
-
válasz
petya0426 #55223 üzenetére
Ezek biztosan jók lesznek? Csak azért kérdem, mert ezek a "márkák" itt eddig fel sem merültek (legalábbis nem rémlik). Namost ha ennyire noname-t veszel, akkor a root-on és esetleg a CWM Recovery-n kívűl (Cappa72 nagymester segítségével) másfajta support-ra nem számítanék. (Pl. javított, vagy netán főzött rom, ilyesmi.)
szerk: rákerestem mindkettőre... A HTM-re valami 6 hsz volt, a Blackview-ra meg 4... Hát nemtom!
A Blackview kapcsán esetleg Ed3r_X_ kollégát kérdezd.
-
b0bcat
addikt
válasz
petya0426 #55193 üzenetére
Én több helyen is azt olvastam róla, hogy a hátsó kamera 8 MP-es, míg az első 5. Bár szerintem teljesen mindegy, hiszen - mint tudjuk - nem ezen múlik, hogy milyen minőségű képeket készít.
A Pandás fórumon amúgy ezt írják róla: "we have already confirmed this IPS screen issue with the manufacturer, they said this feiteng h9001 is IPS screen." - vagyis, hogy állítólag IPS a képernyője. De persze a kínaiaknak semmit nem kell elhinni.
Még valami: ez valójában egy Feiteng gyártmány, ami - legalábbis számomra - jó hír, mert van már egy ilyen márkájú telefon a családban, és nekünk tökéletesen bevált.
-
Zeki
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Minecraft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL T40 EMC Szerver
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest