- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Alabástrom_
csendes tag
válasz
_Alabástrom_ #56106 üzenetére
És hogy rögtön meg is cáfoljam magam az 5 zoll alatti mérettel kapcsolatban:
Ilyet szabad venni? Vannak tapasztalatok?
-
_Alabástrom_
csendes tag
Nem a méret a lényeg.
De azért legyen 5´ alatt... Illetve ha még létezik a komolyabb tipusok között egykezes telefon, az jó lenne.
Általános használatra kellene (telefonálás, skype, email, pár app), legyen gyors, stabil, bírja sokáig az aksi, ne essen szét az ember kezében...
-
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Mi most a best buy dual SIM Android 200 USD alatt?
Köszi!
Laci -
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Mi mostanság a best-buy dual sim Android telefon 100 USD körül? (inkább alatta, ha van olyan...
Köszi!
Laci -
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit OFF, de csak kicsit:
Sima SIM kártya micro SIM-re vágása házilag macerás? Ha nem muszály, nem fizetnék pénzt érte... Vannak veszélyes pontok, tippek-trükkök? Simán ollóval nekiállok és kész?Köszi elöre is!
-
_Alabástrom_
csendes tag
Még egy kérdés:
Érdemes root-olva rendelni egy telót akkor is, ha nem feltétlenül akarok beletúrni? Csak talán majd egyszer. -
_Alabástrom_
csendes tag
Esetleg van valami más különbség is a két teló között a procin kívül?
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/15059-mtk6589t-jiayu-g4-quad-core-ips-gorilla-glass-1g4gb-3000mah-battery.html#/color-white
http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html
A két kereskedö közül melyik az ajánlottabb?
-
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok,
Jiayu G4 van 1.2 GHz-es és 1.5 GHz-es procival is (7 USD árkülönbséggel). Egyértelmüen a gyorsabb a jobb, vagy van valami ok, hogy a gyengébbet vegye az ember?
-
_Alabástrom_
csendes tag
Igen, egyetértek, egy szép, jó fogású telefon sokkal hamarab megdobogtatja a barátnöm szívét, mint bármilyen teljesítmenbeli bravúr. Persze ne akadozzon, ne legyen zavaróan gyenge.
Egyvalamivel viszont nem boldogulok - az ajánlott telefonok közül csak 3-tól találtam mintafotókat. Manapság kötelezö a telefonokban a csillió megapixeles kamera, de valójában senki sem használja?? A barátnöm az egyetlen ember a világon, aki szeret kattogtatni, de utál fényképezögépet cipelni???
-
_Alabástrom_
csendes tag
-
_Alabástrom_
csendes tag
válasz
szpali #39702 üzenetére
Hmm, köszi a tapasztalatot, ezzel a Samsung S DUOS kiesett
Pedig nagyon szép fotókat csinál.Az UMI X2 és a Jiayu G4 rendesen 200 EUR fölött van.
Az, hogy Samsung S3 és S4 klón, nekem nem sokat mond. Persze látom sok telefonra írva, de csak specifikáció alapján nem akarok rendelni... -
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni - barátnömnek vennék Androidos, kétSIM-es mobilt. Sok-sok utánaolvasás után a Samsung Galaxy S DOUS a legjobb, amit találtam. Sajna kipróbálni nem tudom, a vélemények alapján pedig nagyon lassú, akadozó...
Van vele tapasztalatotok? Egy nem technokrata lányt is kiakasztana a lassúsága? (Nekem volt régen egy Nokia N97 minim, az rémálom volt. Annyira lomha a S SUOS is?
Van jelenleg ennél jobb "csajos" 2 SIM-es Android telefon? A kínaikat egyéltalán nem ismerem, de nem vagyok ellenük... Fontos lenne a jó kamera, illetve hogy jó legyen kézbe fogni (ne legyen egy ronda, olcsóságot sugárzó hatalmas tepsi). A Galaxy S DUOS-t 150 EUR körül láttam, mondjuk max 200 EUR-ért van valami jobb?
Köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged