-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Hátha még valaki kedvet kap hozzá...Én December óta használom és minden OK. vele!
-
berigazek
őstag
válasz
meridaharcos #59213 üzenetére
Próbálkozz többször,később,lejön majd...
-
berigazek
őstag
válasz
Steelheart2 #59179 üzenetére
THL jobb minőségű és jobb képeket készíthetsz vele!
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59174 üzenetére
Na ja...ebbe most nem megyek bele,mert megfájdul a szívem
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59172 üzenetére
Én emlékszem még azokra az időkre amikor nem kellett...sajna már nem élek Mo-n...
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59170 üzenetére
Legal person...Cég
MO-n is,ha Cég nevében vásárol valaki az áfát elengedik,mert viszonteladó vagy...
Igen,de aláírással és Nemzetközi bejegyzésben szerepelned kell,mint Hivatalos Cég!
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59167 üzenetére
Akkor megvetted?
Inkább szerkesztek,ha benne vagyok az időben még...Inkább a Zp 998-at vedd meg,az már döfibb
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59165 üzenetére
Ezt olvastam és sztem csak kell valamit fizetni még...de őket kell megkérdezni...[link]
,,By EU law about VAT for privat person in buying process you must paid Latvian VAT."l
Ez azt jelenti,hogy ,,mint Eu-s privát személy,akkor is kell litván áfát fizetned..." HA magánszemély vagy ott írja,hogy kell fizetned!
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59162 üzenetére
Akkor rosszul olvastam?Tudom,hogy Eu-s ország.. valami mást olvastam...
Résen volt valaki
Épp befutott a mailed amikor kávézott és a monitorra nézett
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59159 üzenetére
Ha Litvániából rendelsz kell vámot és áfát fizess,de,ha Olaszból onnan nem kell semmi és 3 nap alatt a kezedben van a teló...
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59157 üzenetére
Én nem is tudtam,hogy ott is van Zopomobilestore...de ezek szerint most nézem 50,-eurral drágább,mint Németországban...(zp 998)
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59155 üzenetére
Mindenütt egyforma...amíg nem vásárolsz tőlük kedvesek...utána... ne is beszéljünk erről
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59151 üzenetére
Olaszból vettem a ZP 990 Captain S telót,de egy hét múlva más Olaszország-i címre küldtem vissza,azt is nagy nehezen,mert nem engedik oda vissza küldeni csak Kínába!Ez felháboritott nagyon,ki is ábrándúltam a Zopoból pedig sokáig azokat vásároltam...
Evita85!
Mivel Németország és Magyarország EU-s ország közöttük bármekkora értékű csomagot küldhetsz áfa és vám mentesen!
-
berigazek
őstag
Megkéstek..én már mást vettem,de innen postázzák Németországból,ha valakit érdekel ...
-
berigazek
őstag
Csemegézzetek!
Rendeltem innen többször is,nagyon korrektek mindenben! -
berigazek
őstag
Akkor inkább nem mondom el neked,de így elmondom mindenkinek,hogy akárhonnan érkezik csomag DHL-el vagy bármilyen más csomagküldőszolgálattal,csak úgy lazán dobálva vannak a csomagok és métereket esnek,tökmindegy,hogy mi van benne,biztosítva vannak,DHL fizet...kiszolgáló berendezéseken megy keresztül a csomag,csúszdán jön le,esik métereket és nem egyszer méghozzá....ennyi
sandorwat!
Nekem még HK-ban volt a DHL-nél és már jött a magyar DHL-től,hogy igazoljam a csomagom származását,stb,... Tudni llik új ,,team" vette át a DHL Mo-i kiszolgálást és ,,újdonságukat" magukkal hozták...
-
berigazek
őstag
válasz
mong08 #58997 üzenetére
Nem...mondom ..régi motoros vagyok dual sim-ben,de ilyennel nem találkoztam.Mindent átnéztem ezerszer és mégis...nem látok semmi abnormalítást...Ahol az ,,R" látszik az a T-Mobile-os SIM-en itt kint Németországban,de le van tiltva minden,a bal oldalit használom,azaz a német SIM-et internetezésre.De az érdekes az,hogy,ha bekapcsolom a Roaming internetet a magyar SIM-en akkor is előjön ez
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Ez a képernyő fogad mindig ahányszor bekapcsolom a telefont,sehol nincs pipa benne a négyzetben a Roaming vagy bàrhol a Beállításokba mégis mindig előjön.Hogyan tudnám eltüntetni végleg ezt a kiírást? Már az idegeimre megy.4 éve Dual Sim-et használok,ilyennel nem taliztam még -
berigazek
őstag
Sziasztok!
Van már valakinek közületek Note 3 Dual Sim-es telója? -
berigazek
őstag
Igazi francia gyöngyszem....260,-eur amazon.de-n....Van ennél komolyabb is.
-
berigazek
őstag
válasz
Viktor0610 #55822 üzenetére
Két e-mail címükre is írtam,meg a Kapcsolat felvevés űrlapon is,de már mindegy...máshonnan vásároltam.
-
berigazek
őstag
Becsinálok ezen az antelife-on...3 e-mailemre nem válaszoltak,de 2 hete küldik a sok árajánlatot...mentek a levesbe
Tegnap éjjel innen rendeltem:
www.mobicity.co.uk -
berigazek
őstag
Majdnem dobtam az előbb egy hátast,de szerencse,hogy ültem...ugyanis eladás előtt (,,jókor") próbáltam ki,de tiszta véletlen volt végül is,hogy az eladó telefonomba a 32 gb.-os Memóriakártya helyett egy 64-et tettem be.Mikor bekapcsoltam a telefont,a Fájlkezelőben nézem,hogy mi ez a nagy kártya benne...gyárilag max. 32 van írva,azt tudtam,hogy sok telónál nem írják jól,de ennyire.No meg akkor az eddig használt 16 Gb-os USB Sticket,felcseréltem egy 32 gb-ra és lásanak csodát azzal is müxik.A nagy híres 350,-euros Zopo ZP 990 Captain S csak 4 gb.-os USB Sticket lát az OTG -n keresztül,ez meg egy ,,csak" egy Mobistel Cynus T5...nahát így nem adom el,kár,hogy nem MHL és NFC képes,de aztán még kitudja... :-)
-
berigazek
őstag
Beájult az internetem,tudzok egy europai linket feltenni ,ahol Samsung Note 3. Dual Simet lehet kapni,16 vagy 32 gb.kivitelben feketében?.
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Én meg hajnali fél 3-kor ROOT-oltam nagy nehezen a telót,aztán 08-kor arra ébredek,hogy ,,visszaállt" rootolatlan állapotba?Hogy létezik ez?Aztán a Framaroot-al megint sikerült...Ötletek?
-
berigazek
őstag
Bocs,kifutottam a szerkesztési időből...sikerült elkapnom ezt a kiírást,csináltam egy képernyőmentést nagyon gyorsan.30 sec-ként ezt írja ki,ha nem használok internetet GPS mellé.Soha nem is használtam,nagyon ritkán amikor EPO fáklt töltöttem le,de most ezt írja ki,soha nem írta ki,hol lehetne kikapcsolni ezt,hogy ne jelenjen meg?Az MTK Engineering-ben az YGPS-en belül valahol?
-
berigazek
őstag
Ez a legjobb ROOT progi az MTK procis telóknak,ezzel sikerült 1 perc alatt rootolnom és le is szedte a gyári SU progit és nem installált semmit helyette,de viszont 100% ROOT
Lehet ismeritek,lehet nem,így hát megosztom veletek -
berigazek
őstag
MO-i árusítás,akit érdekel,mind DUAL SIM-sek,van sok Android is közöttük!
-
berigazek
őstag
Itt egy szép példány,erre gyűjtök majd
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #55323 üzenetére
Igazad van...de most próbáltam ki a Youtube új verzióját és elinditottam egy online klippet és levittem a jobb sarokba kis kockába,párhuzamosan vele egy újabb klipp ment akadásmentesen,forgatva a kêpernyőt,stb.bármit csinàltam vele.Közben a Face-n is megosztottam,szóval dolgozott a 2 Gb Ram-ból 1.1.Háttérben sok mindent lehet csinálni Amúgy normál használatra bőven elég az 1 is,de az sem elhanyagolható,hogy a képernyő felbontása mekkora.Nem mindegy,hogy 800X480 vagy 1080X1920....
-
berigazek
őstag
Ha valaki szeretne Goophone telót most venni,adok linket és 10% -os kupon kódot,mert én nem használom fel.
-
berigazek
őstag
A Framaroot-al én nem tudom rootolni a Neo 003 Advanced telómat.Igaz gyárilag rajta volt egy SU,de egyenlő a nullával,akartam frissíteni is a SU,de nem lehet,ugyanaz a gond,mind a kollégánál..És leszedni sem tudom az eredetit ROOT nélkül....
-
berigazek
őstag
Egy Tipp azoknak,akik kockázatmentesen szeretnének kínai Dual Sim-es telót venni,egy kicsit drágább,de megéri,ha gyorsan kell és amint említettem kockázat mentesen.Nézzenek szét az amazon.de;e-bay.de európai oldalakon.Nagy a választék!
-
berigazek
őstag
válasz
Mercutio_ #55083 üzenetére
Drága volt,de 24 óra alatt a kezemben volt,ajándékokat is adott,korrekt eladó,280,-ra lealkudtam a 299,-ből.Ingyen DHL,garancia,sőt ,,elégedetlenség" esetên 15 nap pénzvisszafizetés!
Még van 2 darabja belőle!100%-os Eladó!
Az Android 4.2.1-ből a megszokott Internet böngésző .apk-ját honnan tölthetném le,mert a Chrome nem tetszik?! -
berigazek
őstag
Tegnap délben találtam az e-bayen Németországban egy Neo 003 Advanced telefont,kifizettem és ma 13-kor a kezemben volt,DHL-el.
A telefont szóta nyomkodom,eddig bevált,majd meglátjuk a továbbiakban.
Eddigi tapasztalatok:
Nem recseg bárhogy nyomkodom,akksija most 48%-nál tart,75%-al érkezett.Azóta sokat neteztem kb.2 óra.telepítettem 30 progit.50 progival érkezett,sok van pluszban,mint más telefonokban.
Normál web böngésző helyett a Chrome-al érkezett.Superuser benne volt,iránytű,valutaátváltó,stb.
Képernyő csodaszép,pontos az érintésekre.Fényképezőgép,videó csodálatos.
Hogy negatívumot is említsek...a Micro USB vége nagyon hosszú,mert a csatlakozó nyílást túl mélyre méretezték és így más normál kábel és OTG kábelek nem jók sajna... -
berigazek
őstag
válasz
janakbacsi #54862 üzenetére
Nem nagyon vállalják itthon,kényesebbek a képernyő cseréi.
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Az êjjel vettem ên is egy egy Neo 003 Advanced telót,majd kiderül,hogy milyen lesz... Igaz kissé elrettentek a hírek,de csak megvettem...
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
anonym1s #54678 üzenetére
Adatokat kell magamnál tároljak mindig,no meg rengeteg mp3-at.A tied akkor Advanced verzió? Az OTG- je kezeli a 16 Gb.-os ZSB Sticket,pendrivet,mert azon kell az adatokat oda-vissza másoljam? Erre tudnál válaszolni nekem,ha megkérlek? A mostani telóm kezeli a 16 gb.-ot,látja,minden.A Zopo Zp 990 cssk 4 gb.-ot ,,lát"...
-
berigazek
őstag
Mindenütt vannak jó és rossz,megbízható és szélhámos emberek is... (Meg a posta is téved néha1-2%-ot)
-
berigazek
őstag
válasz
mtibi55 #54639 üzenetére
Az Alin vagy Aliexpressen is most nagyon kihegyezték a dolgot a biztonságra,azaz amelyik Eladó árul ott fent,tagja s Kamarának és a Szerződéseket Ő is elfogadta!
Ha tudod számlàval és Termék cikkszámmal meg átutalásos nyomtatvànyal bizonyítani az oldalak Felügyeleti Szervének,hogy onnan vásároltál mikor és pontosan Név,Cég,stb visszakapod a pénzed az Illetőt meg elzavarják onnan rögvest!
Ezek kellenek hozzá csak!
OFF:
Én meg a német ebayről vásàroltam,de tőlem 450 km-re lévő Eladótól Németországban Nov.17-én egy 64 Gb.-os SanDisk Micro SDHC kártyát,ez vasárnap este volt.Hétfőn az ebayen megjelőlte elküldöttként...mostanáig,azaz Nov.28-ig még nem kaptam meg! Gondolhatjátok,hogy mekkora a fejem,hogy innen ebből az országból nem kapom meg 10 nap alatt!!!
Az ebay és paypal kibaxta az Eladót vásárlásom után rá egy napraaz ebayről.Biztosan mások is panaszkodtak rá...Írtam neki 2 mailt,aztán azt válaszolta,hogy egy másodikat is útnak inditott számomra.A paypal meg azt írta nekem,annak ellenére,hogy én még nem szoltam nekik(!) ,hogy 10 napon belül,ha nem jön meg az áru inditsak Claim-et és ők kifizetik az árát nekem.
Az Eladó meg azt írta ma nekem,hogy még 5 napot kér,amíg megkapom a másikat,de,ha kettő érkezik meg egyiket küldjem vissza...
Ezt csak azért írtam nektek,mert az Eladó 99,86%-ban Pozitív volt 112567 üzlettel a háta mögött.
Kérem szépen ...ilyen is van,eddig Kínából is megérkezett volna! -
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #54626 üzenetére
Az sem elérhető..6-ból senki...
-
berigazek
őstag
Ez nem rossz,meg is venném,ha tudnám,hogy OTG képes és 32 Gb ROM lenne benne és elfogadná a 64 Gb-os Micro SDHC memória kártyát is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest