-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alone50
csendes tag
-
Alone50
csendes tag
A családban:
ZTE V889S
ZTE V967S
Lenovo A850
Mindhárom MTK. Tökéletes GPS-szel. -
Alone50
csendes tag
Biztos, hogy ez mind dual SIM-es?
A feleségem egy ZTE V889S-et használ. Nem egy magos, hanem kettő. Eleinte ő is csak telefonált rajta, de aztán vérszemet kapott és már néhány alkalmazás is megy.Pandán 70 USD körül kapható. Áfával együtt ez még mindig 20eFt körül van. Van támogatottsága itthon.
Ez itt egy vélemény :-) -
Alone50
csendes tag
válasz
freelancer68 #57423 üzenetére
Öhö
Azért elgondolkodtat, hogy szemben a többi itt hirdetett telefonnal, erről csak azt az egy árva képet bírták feltenni kínai barátaink. Egy nyomorult screenshot-ra sem voltak képesek. Vajon miért? Szerintem nem lustaságból... -
Alone50
csendes tag
Okos, tapasztalt kollegák véleményét (ezek vagytok ti) szeretném kérni:
A Pandán durván akciós lesz a Vollo Vx98 telcsi. Következő vasárnap elvileg 80 dodóért hozzá lehet jutni akciósan.
Tudom, hogy rengeteg jobb van nála. De ennyi pénzért milyennek látjátok az ár/érték arányt?
-
Alone50
csendes tag
-
Alone50
csendes tag
Végülis Kínában is lehet olyan, hogy "leesnek" cuccok a kamionról. Neeem?
-
Alone50
csendes tag
Hát Nem bírtam kihagyni.
Már csak kalandvágyból is megkockáztattam 4.091 Forintot. -
Alone50
csendes tag
Egy még fantasztikusabb ajánlat.
-
Alone50
csendes tag
Szerintetek ez a Holló márkájú telcsi 86 dodóért megéri?
-
Alone50
csendes tag
-
Alone50
csendes tag
-
Alone50
csendes tag
EZT
Sikerült 107 dodóért megrendelni.
Meglátom, mit fogok kapni -
Alone50
csendes tag
A 11PM CST az holnap hajnali 6 lesz nálunk. Nem emiatt, de ébren leszek. Ha sikerül megvenni, majd ideírom.
-
Alone50
csendes tag
Hmm? :-)
-
Alone50
csendes tag
Ehhez mit szóltok?
Lenovo A850 -
Alone50
csendes tag
Sziasztok!
V889S-hez rendeltem 3800mAh-s akkut. Meg is kaptam. De kínai barátunk elcseszte és más típust küldött. Jófej volt, néhány mail váltás után belátta, hogy hibázott és (elvileg) már útnak is indította a megfelelőt. Szóval ilyen is van.
A helyzet tehát az, hogy most van egy 3800mAh-s akkum, amit sajnálnék a kukába dobni.Valaki? Hmm?
-
Alone50
csendes tag
válasz
pityu8 #53597 üzenetére
Ha már letöltötted a ROM-ot.
Nyelv keresése ROM-ban
0. Apktool letöltése és kicsomagolása. (Letöltés pölö: http://d-h.st/cze)
1. ROM kicsomagolása valahova
2. Az Apktool mappába bemásolni a /system/framework/framework-res.apk és /app/Settings.apk-t fájlokat a kicsomagolt ROM-ból
3. az Apktool mappában elindítani a Command Prompt.bat fájlt.
4. Prompt-nál beírni: apktool if framework-res.apk
5. Kapunk egy “Framework installed to: ……. 1.apk” üzenetet
6. kiadni a köv. parancsot: apktool d Settings.apk
7. Ha lefut, akkor létrejön egy Settings mappa az Apktool mappában. Ebben bemenni a res mappába.
8. A nyelvi fájok a values-xx mappákban vannak. Magyar esetében pl. a values-hu mappában. -
Alone50
csendes tag
Én találtam driver telepítőt. És miután telepítettem a drivert, látta a flashtool.
És azt a ROM-ot tettem fel, amit te is szeretnél. És sikerült. Úgy 5 perc volt, amíg a sárga csík végigment.Próbáltam mailben elküldeni a telepítő zip-et, de nem engedte a gmail. Azt meg már nem tudom, hogy honnan töltöttem le. Ha adsz tippet, hogy hova tölthetném fel a zip-et, akkor feltöltöm neked.
Ja, win7 32-t használok. -
Alone50
csendes tag
Nyelv keresése ROM-ban
0. Apktool letöltése és kicsomagolása. (Letöltés pölö: http://d-h.st/cze)
1. ROM kicsomagolása valahova
2. Az Apktool mappába bemásolni a /system/framework/framework-res.apk és /app/Settings.apk-t fájlokat a kicsomagolt ROM-ból
3. az Apktool mappában elindítani a Command Prompt.bat fájlt.
4. Prompt-nál beírni: apktool if framework-res.apk
5. Kapunk egy “Framework installed to: ……. 1.apk” üzenetet
6. kiadni a köv. parancsot: apktool d Settings.apk
7. Ha lefut, akkor létrejön egy Settings mappa az Apktool mappában. Ebben bemenni a res mappába.
8. A nyelvi fájok a values-xx mappákban vannak. Magyar esetében pl. a values-hu mappában. Ha vanJavítsátok, ha valami nem OK benne.
ui: Továbbra is keresek ZTE V889S-hez magyar nyelvet tartalmazó ROM-ot.
-
Alone50
csendes tag
Erről tud valaki valamit?
-
Alone50
csendes tag
Sziasztok!
A minap érkezett meg a megrendelt ZTE V889S telcsi. Egy dolgot néztek csak be kínai barátaink. Kizárólag Angol/Kínai nyelv válaszható hozzá. A feleségem viszont ragaszkodik a magyarhoz.:-)
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged