- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
WOT-H-A-C #92407 üzenetére
Rájuk kerestem.
A THL TH6s már túl nagy, a THL 4000-t is kicsit nagynak találom és ha jól láttam az egyik sim az micro, ami sajnos kizárja, pedig az akkuja elég jónak tűnik. Az Opendott-ról addig nem nyilatkozom még ki nem olvastam a topikját...(#92409) TedThomas:
Köszönöm a választ!
Igen eléggé szimpatikus a 2 év gari, ellenben elég sok aggasztó dolgot olvasok róla. A G2F eddig előnyt élvez minden szempontból. -
kristof123
őstag
válasz
maggi1886076 #92401 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Olyan kérdésem lenne, hogy a felsorolt használathoz kell-e a ROM-ot cserélni/frissíteni, vagy a gyárival is rendben lesz?
(#92407) WOT-H-A-C:
Neked is köszönöm! Rájuk keresek. -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Best buy dual sim készüléket keresek hétköznapi használatra. Jellemzően telefonálás, kis játék (szókereső...), netezés, emailezés (wifi-n) stb... 4"-nál nagyobbra nincs szükség.
Olyan 20-30.000 ft körüli áron.Szerk.: Ne legyen micro sim-es!
-
kristof123
őstag
válasz
Laza... #82766 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Úgy néz ki a ZTE lesz a befutó.
(#82767) ouzohuto:
Köszönöm szépen az ajánlást, de nem tetszik. :S -
kristof123
őstag
Üdv Urak!
200$ alatt mi a legjobb vétel? Amit Én kinéztem az a Jiayu G4S 194$-ért. Van ennél jobb vétel hasonló árban?
Köszönettel,
K. -
kristof123
őstag
Üdv ismét!
Sikerült megalkudnom! : D Úgy néz ki ez lesz a végső befutó: ZTE V967s.
Az lenne a kérdésem, hogy a minideal free shipping-je tényleg free-e? -
kristof123
őstag
A JiaYu G3T modellről mi a véleményetek? Miben különbözik a "T" a simától?Semmi, most néztem az árát. Túl drága. : D
-
-
kristof123
őstag
Olvasgattam és arra jutottam, hogy szükség van az 1GB RAM-ra, emellett 5"-os kijelzőre nincs szükségem. Így elkezdtem megint nézegetni a telefonokat. Kettőt találtam ami tetszik: F600, Haipai I9389.
Ezekkel a készülékekkel lenne kérdésem. Az F600-as telefonnak mi a márkája? Találtam teljesen ugyan olyan telefonokat, de más volt a márkája!? Van valakinek tapasztalata ezekkel a készülékekkel? Ilyen paraméterekkel van jobb vétel, ebben az árban? -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ilyen telefont, és szeretném, ha véleményt mondanátok róla. Nem találtam meg a téma összefoglalóban a típusát, így elgondolkoztam lehet rossz választás lesz. Ezért szeretném, ha véleményt mondanátok róla! Köszönöm!
Esetleg azzal kapcsolatban, hogy az ára mellett mekkora felárral kéne számolnom. Erről információt kaphatnék itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Mobil flották
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mozilla Thunderbird
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest