- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
WOT-H-A-C #92407 üzenetére
Rájuk kerestem.
A THL TH6s már túl nagy, a THL 4000-t is kicsit nagynak találom és ha jól láttam az egyik sim az micro, ami sajnos kizárja, pedig az akkuja elég jónak tűnik. Az Opendott-ról addig nem nyilatkozom még ki nem olvastam a topikját...(#92409) TedThomas:
Köszönöm a választ!
Igen eléggé szimpatikus a 2 év gari, ellenben elég sok aggasztó dolgot olvasok róla. A G2F eddig előnyt élvez minden szempontból. -
kristof123
őstag
válasz
maggi1886076 #92401 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Olyan kérdésem lenne, hogy a felsorolt használathoz kell-e a ROM-ot cserélni/frissíteni, vagy a gyárival is rendben lesz?
(#92407) WOT-H-A-C:
Neked is köszönöm! Rájuk keresek. -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Best buy dual sim készüléket keresek hétköznapi használatra. Jellemzően telefonálás, kis játék (szókereső...), netezés, emailezés (wifi-n) stb... 4"-nál nagyobbra nincs szükség.
Olyan 20-30.000 ft körüli áron.Szerk.: Ne legyen micro sim-es!
-
kristof123
őstag
válasz
Laza... #82766 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Úgy néz ki a ZTE lesz a befutó.
(#82767) ouzohuto:
Köszönöm szépen az ajánlást, de nem tetszik. :S -
kristof123
őstag
Üdv Urak!
200$ alatt mi a legjobb vétel? Amit Én kinéztem az a Jiayu G4S 194$-ért. Van ennél jobb vétel hasonló árban?
Köszönettel,
K. -
kristof123
őstag
Üdv ismét!
Sikerült megalkudnom! : D Úgy néz ki ez lesz a végső befutó: ZTE V967s.
Az lenne a kérdésem, hogy a minideal free shipping-je tényleg free-e? -
kristof123
őstag
A JiaYu G3T modellről mi a véleményetek? Miben különbözik a "T" a simától?Semmi, most néztem az árát. Túl drága. : D
-
-
kristof123
őstag
Olvasgattam és arra jutottam, hogy szükség van az 1GB RAM-ra, emellett 5"-os kijelzőre nincs szükségem. Így elkezdtem megint nézegetni a telefonokat. Kettőt találtam ami tetszik: F600, Haipai I9389.
Ezekkel a készülékekkel lenne kérdésem. Az F600-as telefonnak mi a márkája? Találtam teljesen ugyan olyan telefonokat, de más volt a márkája!? Van valakinek tapasztalata ezekkel a készülékekkel? Ilyen paraméterekkel van jobb vétel, ebben az árban? -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ilyen telefont, és szeretném, ha véleményt mondanátok róla. Nem találtam meg a téma összefoglalóban a típusát, így elgondolkoztam lehet rossz választás lesz. Ezért szeretném, ha véleményt mondanátok róla! Köszönöm!
Esetleg azzal kapcsolatban, hogy az ára mellett mekkora felárral kéne számolnom. Erről információt kaphatnék itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest