- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok.
Mik azok a Xiaomi készülékek, amiknek legalább 4000 akksija van 128GB belső memóriája, és támogatja a Camera2api level 3-at?
És úgy 80-90k között van. Gcam miatt kérdezem.
Mi9T-t nem merem, mert elég sok a sw-s bug ahogy olvasom a topikját.Redmi (Note) 8T esetleg?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Wolfskin #139147 üzenetére
Nem azért, de, ha normális androidos telefont veszel, nem ilyen hulladékot, akkor nem lenne bajod vele.
Az meg, hogy az 50 ezres használt iphone nem zárja be a programokat, az sem igaz. Nyugodtan nézz videókat a YT-n. Ha viszont új iphonet nézel 400-500 ezerért, annyiért az Android is jó lesz. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #139118 üzenetére
YT-n van összehasonlító, ott az EIS is jobb a Mi9Lite-ban és a képek is.
Mi9Lite -ra felteszel egy xiaomi.eu ROM-ot meg egy gcamot és bestbuy annyi pénzért.
De még az alap MIUI is kiforrottabb, mint a ColorOS vagy a FlymeOs.. -
Atomgeszi
nagyúr
Én lehet inkább Mi9Lite-ot vennék a SE helyett.
Nagyobb az akksi, van jack, infra ugyanúgy.
Méret kb 1 nap alatt megszokható.Ezt az SD kártyát valószínűleg el kell engedjed. USB OTG-t ugyanolyan jól kezel a TWRP és egyszerűbb is bedugni és kihúzni. Nem kell SIM tálcát nyitogatni.
Mi9Lite-ra és Mi9SE-re van xiaomi.eu heti ROM, ami minden nyalánkságot tartalmaz. Mivel nem riadsz vissza TWRP telepítéstől, én inkább azt választanám.
Meizu sem rossz, de szoftveres támogatottságot nem kapsz olyat, mint Xiaomi-n, illetve a kamera sem valami nagy szám a 3x optikai zoomtól eltekintve.
Xiaominak nagyobb a közösségi tere is. Hegesztik rá a gcam-ot is folyamatosan.
-
Atomgeszi
nagyúr
USB OTG miért nem jó? Ha csak az ideiglenes csatlakozás a lényeg, akkor bőven jó és egyszerű csatlakoztatni.A 128 GB tárhelyes pedig untig elég. Én rengeteget fotózok és videózok, 6-7 hónap után is van még 33 giga helyem. Persze a következő teló szerintem már 256-os lesz
Mi9SE + gcam kiváló párosítás. Van itteni tesztje is. Ott is nézheted a képeket. Persze huzamosabb használattal, kitapasztalva a dolgokat azért jobb képeket is lehet lőni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #139011 üzenetére
Ez egyelőre mindegyik kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóra igaz, mármint, hogy sebességben elmarad egy hátlapitól. Ott már kimaxolták a technológiát, itt még csak most forrja ki magát.
Érdemes felvenni 1 ujjunkat 2x is.
Vizes és poros ujjal nehezebb a feloldás.Sőt ezt még a Samsungnál is kihangsúlyozzák:
Kérjük, vegye figyelembe: Az olvasó számára megnehezítheti, hogy felismerje az ujjait, ha túl nedvesek vagy túl szárazak, például nagyon hideg időjárási körülmények között. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #139002 üzenetére
Ha nem fájnak az adataid, én egy gyári visszaállítást csinálnék.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #138955 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #138897 üzenetére
Ha jól emlékszem ide szoktak rakni. De, ha valaki beír, és épp van olyan kupon, akkor a többiek megosztjak az adott kupont.
-
Atomgeszi
nagyúr
Az éjjel elment a kazánom, nem tudtam fűteni, klíma van a lakásban, persze hiába teszek az irányítóba elemet, meg sem nyikkan..
Előveszem a Mi5 telefonom, 3 mp alatt bekapcsoltam a klímát gyári távirányító appal.
Szóval menjen a francba az összes gyártó, hogy az új telókból kihagyja az infrát.
Most, karácsonykor honnan a francból szereztem volna akár másik távirányítót, ha nincs a telefonomban infra?
Ilyen filléres dolgokon spórolnak, de nekem most konkrétan életet mentett..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #137728 üzenetére
Csak egy példa
Galaxy S8 148.9 x 68.1 x 8 mm 5.8"
Honor 8 145.5 x 71 x 7.5 mm 5.2"És _számomra_ a szélesség inkább meghatározó, mint a hossz, ha fogásról van szó.
Én úgy választottam telefont, hogy megnéztem a méreteket, aztán csináltam egy dummy-t. Persze, ha nem vidékiek vagytok, és van lehetőség, menjetek be MM-ba, és tapizzátok meg élőben, az a tuti.
Sajnos, vagy nem sajnos, de most a síléc telefonok élik a reneszánszukat, szóval érdemes a régebbi készülékek között nézelődni. Csak ott már nem lesz szoftveres támogatás..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #137726 üzenetére
Miért mindenki a col-ból indul ki? Manapság már egyre vékonyabb kávák vannak, nagyobb kijelzőt(esetleg ugyanakkorát ) pakolnak bele ugyanakkora házba..
Inkább méret szerint keress,és ne col, hanem szélesség magasság..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
v.attis #137675 üzenetére
Nem tudom más telefonon hogy van, de pl. a MIUI-nál van klónozott alkalmazás is. Azaz 2 app-od is lehet külön külön bejelentkezésekkel, és minden applikációt külön tudod megadni, hogy használhatja -e a wifi-t, vagy mobilnetet, vagy egyiket sem.
Én pl. rendszeresen megvonom a wifi-t és a mobilnetet is a messengertől, ha itthon vagyok, mert nem akarom, hogy azt lássák,hogy akár csak meg is kapom.
De erre inkább keveredj be a topikjába és kérdezz rá a tulajoktól,hogy bogarásszák ki neked ezt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ja, ne érts félre, nem kötözködésből mondtam.
Csak tudjuk milyen az idősebb korosztály nagy része.
Jaja, én már 2 készülékről is költöztem, MIUI 8-tól talán, soha nem csináltam tiszta telepítést sem, még sincs semmi anomália, jól működik nagyon ez a része. Nem véletlen vannak 2014-es SMS és hívásaim is, illetve egy valag wifi, régi jegyzetek.
Persze biztos van külön app is erre, de az pepecselés(ezt is próbáltam régen, az SMS-ek volt, hogy hiányosak mentek át még anno X10mini proról S2-re, szóval akkoriban nem volt a legjobb módszer - nem tudom azóta mik a lehetőségek).Részemről maradok szerintem Xiaomi vonalon, más gyártónak a flagshipje is legalább ennyire kompromisszumos sajnos.. És itt legalább megmarad mindenem, és a rendszer is nagyon sok feature-vel van tele
-
Atomgeszi
nagyúr
Na most ezt az átállást próbáld édesanyámnak mondani, akit a gombos telóról alig tudtam érintőképernyősre. Ő már kijelentette, hogy ezt akarja és tudja is kezelni. Szóval a MIUI vonal fix. MIUI 10 egyébként tényleg nagyon pöpec lett.
Nekem még menne, viszont a MIUI átköltözés sokat dob nekem is a latba telefoncserekor, hogy ott folytatom ahol abbahagytam a másikon.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerencsére anyám sosem panaszkodott a global rom-ra, vagy, ha panaszkodott is, az a következő frissítéssel jobb is lett.
A reklámokhoz pedig annyit, hogy kb 3 kattintás kikapcsolni mindenhol a reklámokat.
Bár Én is jobban szívlelem a xiaomi.eu rom-ot, az tényleg reklámmentes és több is benne a ficsőr a globalhoz képest.
Nekem is tetszenek a Meizu telefonok amúgy, a 16 th nálam kinézetre best. Viszont ott is vannak hiányosságok, pl. NFC. Én addig olvastam, hogy nincs benne, már nem is érdekel. A YT videókból viszont tényleg elment a kedvem a Flyme-tól. Aki MIUI-hoz szokott tényleg puritán. Sőt még a stock droid is, azért nem lett A2.
Hihetetlen kompromisszumosak a mai telefonok, ami az egyikbe van az a gyengébbe nincs és fordítva.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
citkar #137619 üzenetére
Én is úgy gondolom. A méret engem is aggaszt, meg őt is, de majd azt mondom, hogy rosszul érzékeli, csak a notch miatt van az egész.
Meizut én is néztem, de rettentő kiforratlan a rendszere egy MIUI10-hez képest.. Xiaomi vonalon meg nem tudtam jobbat. Igazából bennem volt az érzés, hogy na még egy 10est hozzáteszek mennyivel jobbat kapok, na még akkor attól is csak egy 10-es és jobbat kapok. Áh, soha nem lenne vége.
Szerintem méltó utódja lesz a 4X-nek, ezzel legalább tényleg lehet normálisan fényképeznie, klasszisokkal jobb telefon és remélhetőleg vigyázni is fog rá ..
Nilkin 9H+Pro tempered glass jó is lesz.
Viszont a tokkal gondban vagyok, mert szereti pl. Párizst, vagy LA-t, vagy a nagyvárosokat, és szereti, ha van a tokon egy ilyen lógó valami madzag, amibe bele tudja tenni a kezét, hogy ne adj isten kicsúszik a kezéből(járt már így), akkor a madzag megfogja, viszont semmi értelmes nagyvárososat nem találok.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
citkar #137614 üzenetére
Na ez kurva jó lett volna. Beraktam a kosárba, még 187 dollárt írt ki, ahogy a fizetéshez értem már dupla áron volt.. Most még mindig olcsón mutatja, kosárban már dupla áron van.
Szerk: el is fogyott mind, már a kinti ára is több.. Basszus. Ez jó deal lett volna..
Remélem még lesz, erre inkább beruháznék.
Erre valahol lehet beállítani értesítőt, hogy ne maradjak le legközelebb?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #137612 üzenetére
Most látom, hogy van amazon.de-n is pár k-val többért, mint Kínából, garancia szempontból talán nem hülyeség 60k- ért R5Plus 4/64 amazonról [link]
47k- ért R5 3/32 amazonról [link]
65k-ért RN6P 4/65
[link]50k-ért R6 4/64
[link]Na jó, befejezem, még azt hiszitek floodolok.
Ráadásul most még annyira se tudom, hogy akkor melyik is legyen..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
maczera #137611 üzenetére
Ezt tudom, de a Pro verzióból keresek, ami nem a Note Pro és nem a sima 6-os. Illetve, ha a mérettel meg tudna barátkozni, akkor jelenleg a Redmi 5-öst összesen 52k-ért tudnám neki elpostázni, vagy pedig közvetlen Kínából a lakhelyére 63k-ért a Redmi Note 6 Pro-t. Vagy nem tudom esetleg érdemes várni egy jobb ajánlatra?
Ad egyáltalán annyival többet a RN6P, hogy megérje mondjuk rálocsolni a 4X használt árára(ezt mennyiért lehet eladni? Eustocktól van), hogy legyen egy nagyobb ugrás RN6P-re? Vagy jobban járok, ha megvárom Mi8Lite-t bezuhanni erre az összegre? Sajna eustocknál nincs 3/64-es R6.
Esetleg még marad akkor az általad linkelt R6 3/64. Anyám hihetetlen hardcore user, whatsapp, fotók alkalmzás, messenger, viber, facebook és persze imád fényképezni, ja és szereti elfelejteni töltőre rakni a telefont, szóval a gyors fókusz és jó fényképező képesség, illetve a jó akksi lenne a fő szempont a vásárlásnál.
Mondjuk ÁFamentes szállítással
~40k-ért ez a R6 3/64 elég kecsegtető. Így már viszont nem tudom, hogy (sajna kínából sem találok áfamentes szállítással olcsóbban)52k-ért R5 3/32 vagy 63k-ért RN6P 4/64? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KamuMazsola #137606 üzenetére
[link]Szerintem ebből nem létezik B20.. csak a tepsiből.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Redmi 4X leváltása Redmi 5 3/32 vagy Redmi 6 Pro 4/64 ? Egy árban tudom mindkettőt.
Nekem a R6P felé húzna a szívem, a nagyobb belső memória, és 2 SIM + SD miatt(anyám iimád fényképezni),viszont remélem a R6P fotóban is jobb, mint a 4X.
Ellenvetés?
Hoppá... B20 nincs a R6Pro-ban??
... Miui vonalon mire lehet akkor 4X-et váltani, ami mondjuk nem tepsi fon? A2 Lite jó lenne méretben, de az meg stock droid és nehéz lenne megint átszoktatni. Ja és persze B20, mert vidék...
-
Atomgeszi
nagyúr
Notch miatt kiesik a R6.
Miui-t is sok időbe telt míg megtanulta használni, szóval azután egy stock android szerintem nem lenne jó választás.
Pedig az A2 lite nem lenne rossz.
Talán a Redmi 7? Ha addig kihúzza. -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi!
Valamit nézne mutter a 4X helyett, de kamerában nem akar gyengébbet, viszont méretben ennél nagyobb meg nem nagyon jön be neki, nem tartja biztosan. 2 SIM-el használja, és hát a 32GB is kevés, mert szeret fotózni.
Lehet, hogy Redmi 5 kellene neki. De abból meg csak a Plus-os verzió 64-es, ami megint nagy.
-
Atomgeszi
nagyúr
R4X -et érdemes lecserélni R5A-ra?
Kamerában visszalépés? Akksi?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #137288 üzenetére
Írtam nekik, hogy tessenek javítani a cikkben írottakat, bemásoltam az oldalt is. Természetesen javították, annyira,hogy "hosszadalmas művelettel lehet csak deaktiválni" vagy valami ilyesmi.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #137284 üzenetére
Nekem Xiaomi.eu van amúgy Mi5-ön, MIUI 10-es és nincs reklám.
De, ha jól emlékszem valamelyik rendszer belakása előtt megkérdezte, hogy akarok-e fogadni ilyen célú reklámokat.Ha meg amúgy letöltök egy ingyenes játékot és mobilnet/wifin vagyok, kb teljesen használhatatlan lesz a játék, szóval monnyon le az összes ingyen játék is a storeban.
-
Atomgeszi
nagyúr
Tudom. Bár nekem csak Mi kategóriából volt Xiaomim.. Havonta azért jönnek a stabilok is. Most mondjuk nem, mert a MIUI10-et fejlesztik, de az is pár hónapon belül kijön. De legalább kijön, és az android főverzió is fog frissülni.
Anyámnak 4X-e van most, arra is folyamatosan kapja a frissítést. Most gondolkodtam, hogy kaphatna helyette R5-öt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
citkar #136863 üzenetére
Az a bajom a Nubiával is, hogy még teszt sem született róla a MA-n. Nincs túl nagy tábora ahogy láttam, sw frissítések?
Xiaomi-ra azért jönnek ki hetente havonta ROM-ok.. Legalább a google biztonsági csomag.
Gesztusvezérlés van ebben? Nem az edge-re gondoltam, hanem amikor visszamész az appon belül, akkor ugye jobbról balra húzod az ujjad a képernyőn. Ezt még a R5 is tudja.
OIS-t sem találtam.
Egy VIVO is jó lenne, de az is B20 mentes. Ott lenne az Oppo Find X még az is tetszene, de az is hatalmas.
Valahogy megint úgy érzem a csúcskészülékeknél, hogy mindegy, hogy a mutató vagy a középső ujjam harapom, mindkettő fáj
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
citkar #136861 üzenetére
Hát ja, de miért nem lehetnek olyan a csúcskészülékek, mint régen? Hogy abban tényleg minden benne van?
Nekem egy Mi5 B20 verzió is megfelelne, ez az egy nem tetszik benne.Mi van helyette? Mi8 , B20 van, infra nincs, jack nincs, LED nincs. Cserébe 75 mm széles, nekem már nagy. Kisebb alternatíva semmi.
Ja bocsánat, itt arra gondoltam, hogy 2 SIM + SD, mert a 32 GB kevés, a Plus verzió meg feleslegesen nagy és drága.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali.
Milyen telefon van ami :
NFC
B20
Infra
Type C
128 GB
Optikai képstabilizatorLétezik?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Csajnak keresünk új telót 300 max 400 euróig.
Előny a piros szín.Jelenleg LG G3S -e van.
H9, G6 mennyire jó alternatíva?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez még jól is nézne ki szerintem..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #133878 üzenetére
Most találtam [link] Honor 9 vs Mi6 camera..
Szokásos Xiaomi betegség, a nappali felvételeken is sok a zaj. Ezt mondjuk képszerkesztővel 10mp korrigálni, de 100 képnél már nem vicces.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #133876 üzenetére
Mondjuk most már szívesen látnék a topikjában is user képeket a friss romokkal, de nem nagyon gyűlnek.. sőt.
Jó lenne, ha az Oppo is nyitna errefelé B20, magyar nyelv stb...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #133873 üzenetére
[link] Mondjuk szerintem semmi szégyenkezni valója sincs a Mi6-nak. De a fene se tudja ezeket a YT videókat.. A régi összehasonlítások jobban tetszettek, amikor berakták egymás alá a két képet, én meg letöltve vagy két külön tabon összehasonlítom őket..
Beltérben én is csináltam H9 vs Mi4C képet, nem láttam azt a hűdenagy különbséget. Még be is dobtam a topikba.
Múltkor néztem az Oppo R11 review-ját, annak a képei valami bitang mód tetszettek. Bár az a kiálló kameralencse a hátlapból mennyire jó ötlet.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
lordmark #133777 üzenetére
Én H9-et vennék. Jobb a kamerája(több mindent is tud, bár a fele epenis növelő, de a hüvelyes standon a srác nagyon jól növelte az epenisét a kamera mutatása közben - bárcsak egy szép ázsiai kislány mutatta volna be és növelte volna az emindzsóját
), szebb a kijelzője, végre hardveres navigombok vannak és nem az ocsmány képernyőbeégetett valami...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #133618 üzenetére
A Redmi 3S-el haveromnak is baja volt, folyton csak 2G-n lógott, nem ment vissza se H+, se 4G hálózatra...
Viszont a többi redmivel én sem tudok semmilyen más problémát.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Somatom #133527 üzenetére
Ilyen van MIUI-n(meg gondolom android stock-on is van)
Hálózati típus választása:
4G előnyben
3G előnyben
Csak 2G hálózatMeg van egy menüpont, amikor 5x kattintunk a Belső memória menüponton, behoz egy tesztelést.
Ott telefon adatai 1-2(attól függően, hogy épp hány SIM van a telefonban). És ott lehet állítani, hogy Preferált hálózattípus beállítása:
TD-SCDMA,GSM/WCDMA and LTE, és itt van külön Only LTE ( ez gondolom mást jelent, mint a 4G előnyben, vagy akkor szarul van fordítva), WCDMA only... stb.De ugye ekkor, ha only LTE és nincs LTE akkor nem lesz semmilyen hálózat...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
viktorhu #133523 üzenetére
Hát na igen, promóciós képeken tök jól néz ki a fehér előlap kikapcsolt kijelzővel, de bekapcsolva..
És általában úgy használja az ember, szóval még csak ezzel sem kell nyugtatni magát, hogy kikapcsolva jól néz ki.De amíg 10/9 embert ez nem is érdekel, addig úgysem lesz változás.
Néztem vannak aliexpressen ezek a színezett keretes tempered glass-ok.. de sajnos az sem egy szép megoldás, mert a hangszórónál, kameránál, a kivágásoknál átvirít az előző szín.
Na meg, ha ferdén rakod fel akár egy mm-t is, már megint valahogy szélesebb valahogy keskenyebb lesz ez a keret.. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
han_lev #133521 üzenetére
Feketében szép. Ott nem látszik az az otromba keret.
Csak nézzük meg a fehéret, hogy egy flagship modell, és egy R3S-nek kisebb a fekete kerete, mint annak.Nekem is fehér Mi4C-m van, elől fekete, hátul fehér. Azért is vettem ezt, mert kicsit hajaz nekem a kinder pingvinre, és az a kedvenc csokim.. Ha annyi pénzem lenne, mint amennyit elköltöttem kinder pingvinre, újra elkölteném.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #133196 üzenetére
Az a baj ott csak tax insurancet találok, 0-ás az EU Express is, és csak fizetik, ha vámolnák. De valami egyszerűbb kéne, hogy csak át kelljen venni, nem még ÁFA--t fizetni, meg utána a bolttal
leboxolnileboltolni -
Atomgeszi
nagyúr
Németbe kéne rendelnem egy Redmi 4X-et fekete színben, B20-as verziót.
Honnan a legegyszerűbb(tréfa mentes), nem aranyáras? Ötlet?
-
Atomgeszi
nagyúr
Huawei Y6 Pro(2/16) vs Redmi 4X(3/32)
Egyértelműen 4X, ugye?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Létezik még valahol Mi5 fekete színben legalább 64GB verzióban?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
arfer #132585 üzenetére
Igen, az még feltűnt,hogy a 4X-en 4.2-es BT van a Snapis 4-en meg csak 4.1.
Mi a f-** kiadni ennyi verziót, azt se tudja az ember, hogy mit vegyen meg eleve mi a különbség köztük.
Tehát. 50k a határ. Egy Redmi 3 Pro lecserélése a cél. Mutternak a fő szempont, hogy kamerában hozza a Redmi 3 Pro szintjét, vagy esetleg felül is múlja. Méretben mindegy igazából. Megszokja, ha nagyobb, legalább könnyebben olvassa a betűket.
Note 4 Global Snapdragon, Note 4X, vagy sima Redmi 4X? Melyikre jobb a szoftveres támogatottság, ellátás, mert maximum csak távsegíteni tudok, ha valami gondja lenne, bár a R3P -re is egyszer raktam fel a Global Stabilt és azóta rendesen működött neki. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132571 üzenetére
Most akkor mi a különbség a Note 4 Snapdragon és a Note 4X Snapdragon között?
Tényleg nincs LED a 4X-en? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132580 üzenetére
Az igaz. Csak még erre rájönne az Eu Exp szállítás. Plusz legkésőbb jövőhét péntekre nálam kellene lennie, mert SOS kell küldenem ki külföldre. És akkor még valami csirkeláb mentes ROM-ot is rá kéne hegeszteni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132575 üzenetére
Sok összehasonlító képet nem találtam, de 30-cal többet ezek alapján nem ér szerintem.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132573 üzenetére
És ez a Redmi Pro dupla kamerával? Igaz ez B20 nélküli. [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132571 üzenetére
Akkor le is szűkült a kör a Redmi és Note 4X-re.
Melyiknek jobb a kamerája? Ha jól látom, akkor a kisebb mintha szebb képeket lőne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132569 üzenetére
És a Redmi Note 4X?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
RVR400 #132566 üzenetére
Kicsit késő volt már.
Szóval: R3P -t mivel már nem lehet venni újan, ezért alternatíva kellene két külön oldalról nézve. Tehát, ami mondjuk víz és por és ütésálló amolyan strapatelefon. Viszont, amit találtam ilyen méretben, árban, annak olyan a kamerája, mintha egy kilinccsel fotóznék. Szóval szerintem az kiesik egy az egyben.
És akkor a másik, hogy mivel nincs R3P már újan, ezért melyik Redmi lehet alternatíva, 5-5,5" méretben, aminek jobb a kamerája, mint a R3P-nek, és belefér a 30-50 kategóriába?!
Szívem szerint Redmi 4A Pro-t vennék, de nem tudom mennyire visszalépés a Redmi 3 Pro után.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Egy Xiaomi Redmi 3Pro-hoz kamerában, használhatóságban, méretben, kinézetben, árban hasonló telefon létezik vízálló kivitelben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest