- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96730 üzenetére
Ettol meg lehet hogy az jo , nem tudom, varjal teszteket leirasokat rola stb, amig eldontod mi legyen.
Sajnos en is beleestem abba a hibaba, hogy sokan nem igazan adnak ilyen forumokon megfelelo infot ezekrol, mert sajat tulajdont kisse tulertekelnek es elfogultak a telefonnal szemben.
Mindenesetre nem azt mondom, hogy megbantam, hogy megvettem, mert 8 ezer forintert vagy hogyan jutottam hozza, azert pedig extra jo vetel volt. Viszont a nem az az igazi minoseg volt, sem osszeszerelesben, sem pedig tulajdonsagaiban a felsorolt hibak miatt. -
Jakuu
őstag
válasz
deadbody #96728 üzenetére
Mit mondjak, nekem regebbi jiayum volt mas chippel (G2 - MT6577), de annak is kriminalis volt a GPS-e.
Az antennaja meg egy vicc volt egy rez lap valamilyen integralt anyaggal lefujva.
Amugy a keszulek rendben volt, de a gps resze meg par szenzor ami nem mukodott az os miatt az nagyon idegesitett.
Meg is fogadtam legkozelebb csak akkor veszek jiayut, ha minden iras pozitiv lesz rola es ezeket a gyerekbetegsegeket javitjak. -
Laza...
addikt
válasz
deadbody #57682 üzenetére
Ha már olcsó, akkor legyen nevesebb, főleg ha elég az 512MB ram. Én Lenovo a516-ra szavaznék. Persze ez én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest