- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
verycool #55412 üzenetére
Én egy G9502-vel játszottam el ugyanezt.
Ki kell kapcsolni a pin kérést, meg ki kell cserélni a modem.img fájlt, akkor legalább tlefonálni lehet vele. Én már a 3. szoftot kértem a telóhoz az eladótól, ezzel már a pin-kérés megy, de ugyanúgy ki kell cserélni a modem fájlt, hogy lehessen vele telefonálni.
-
petya0426
tag
válasz
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
verycool
tag
válasz
Nem sokat értek az androidhoz, de így az a diagnózisom, hogy eg rootolással helyre állna, viszont akkor az 1 év garimnak annyi lenne, de ha tudnám biztosra hogy helyre áll inkább ezt választanám, illetve gondoltam függetlenítésre, de ahhoz is rootot kér előtte. Valamit nem lehet átírni benne esetleg valahogy, vagy valami program hasonló problémára ami segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest