- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Saccco
nagyúr
-
Buccer
tag
válasz
fecg21 #56957 üzenetére
A lényeg, hogy nem rendeltem, hanem egy ismerős hozta. Csak mivel ezt elfelejtettem jelezni, hogy van belőle ez a típus is (gondoltam, ha mondja, hogy EU-ba kell akkor nem ilyet adnak neki), szóval ez lett belőle.
Az érdekessége, hogy kint kipróbálták, tetszett neki is, úgyhogy hozott magának is. Így most közös problémánk van, úgy tudom fog menni még valamikor ki, remélem tudja cserélni. Erre várok választ, addig nem akarom összekarcolni... -
raulicio
senior tag
válasz
fecg21 #56737 üzenetére
Szerinted... A nokia szerint meg nem. Meg is csinálták a legjobb mobilos kamerát, ami tényleg nem rossz. Persze akinek ez a munkája vagy nagy fotóművésznek hiszi magát, az nyomuljon milliós játékszerekkel! Mihelisz Norbi sem egy 20 éves, 1.2-es suzuki swittel indul a túraautó bajnokságon...
-
pruf
csendes tag
válasz
fecg21 #56723 üzenetére
Nem értem... alapvetően ha ez csak 2/8MP-t képes kezelni általában arra írják hogy 2->5MP és 8->13MP erősséghez húz de valós fizikai akkor is csak 2/8MP.
Ez a vastagság is necces, lemérte valami nép YouTube-on, hogy a közepén 7.8 mm O.o , széleken ESETLEG 6.5 mm de inkább nem mint igen.
A hátlap nem egyenes, közép felé íves.A telefon valós kinézete a közelébe nincs szerintem a lehozott dizájn képeknek
-
kisszoli0707
tag
válasz
fecg21 #56352 üzenetére
Jó,akkor mondjuk,hogy rootolnám a telefont!Hogyan kezdjek hozzá?!Mert hirtelen annyi információt zúdítanak rám,hogy csak na!
Azért a számítógéphez nem vagyok zöld,csak ilyet nem csináltam még,mivel az előző androidos telefonjaimnál nem kellett ilyet csinálnom.Gondolom fel kell telepítenem valamilyen programot a PC-mre,összekötnöm USB-vel a telefont és utána kell beállítani dolgokat. -
osztraksajt
őstag
válasz
fecg21 #55348 üzenetére
Benne van a témaösszefoglalóban is, de ez a topik linkje.
-
válasz
fecg21 #32469 üzenetére
Hű de rég voltál itt!
Azóta a kínai telefonok minősége is kiugróan javult, hát még a magok száma!
Sztem 2 magos telefonok közül a ZTE V970 egy igen jó választás. Akku gyenge (azért 1 napot elmegy), minden másban elégedett vagyok vele, így 9 hónap után is. Van topikja is. Ám ez az egyik legkisebb 4,3"-os.
Viszont nem sokkal drágábbak belépő szintű 4 magosok (~160$-ért már elérhető néhány), de ezeknél a 4,5" a mininum (legnagyobb sajnálatomra).
-
ouzohuto
senior tag
válasz
fecg21 #10441 üzenetére
Bizony nem egyformák, sőt megkockáztatom, hogy a Galaxy Acen és talán S2 van olyan GG ami bármivel megbirkózik!Saját tapasztalaton alapul illetve bátyám elveteműlt nézetein
(valaki mondta, hogy próbáljuk ki a homokos görgetést a kijelzőn
a bátyám rögtön megcsinálta az S2-jén
no karc! Az Ace meg barátnőmé volt és fülbevaló extra hegyes műköröm, etc, etc ....
no karc! Ezzel szemben pl új S3masán meg van 2 icipici karc már(tényleg kicsi, de na), GG2!!!
Ja meg persze ZTE Skatem semmi fólia ütöm vágom sima zsebben semmi karc(ha ilyen nem kell félni!)
Na ebből hálózd, ki -
llll
senior tag
válasz
fecg21 #10376 üzenetére
na velük meg nekem nem volt gondom...
szal lassan leszögezhetjük, hogy akkor egyikért se tegyük tűzbe a kezünket
(és ez sztem talán belekalkulálandó minden rendelésbe - csak hogy némileg azért témánál is maradjak)LámaZ:
értem én, hogy talán csak a látszat szól ellenük
de lásd be: az eléggé -
pmikloska
aktív tag
-
Rawulf
őstag
válasz
fecg21 #10139 üzenetére
Arra céloztam, hogy a JiaYu és a Xiaomi is a kínai belső piacukra termel. Szándékosan limitált szériát gyárt le időközönként (és nem a mennyiségre megy, mint pl. a Star). Nekik a haszon mértéke a fontos.
Amúgy a JiaYu support-ja igencsak jó, az más kérdés, hogy a hivatalos fórum természetesen kínai nyelvű (ahonnan a firmware is tölthető).
Sajnos itt a November és szokás szerint a forintot ütik ilyenkor. Nesze neked karácsony.
Január és Március lesz szerintem a vásárlásra érdemes időszak (a választék/ár szempontjából).
Februárban a kínaiak ismét pihenni fognak és bulizni. -
devast
addikt
válasz
fecg21 #10129 üzenetére
Nem csak neked, nekem is ezen sír a szám. Ráadásul a 4magos mtk6588.al mégjobban el vannak szállva, már majdnem $300-at akarnak. Bukás lesz ennek a vége
ps: paypal-nál be lehet állítani, hogy a paypal váltson neked, vagy az eladó valutájába fizetnél. Nálam sokkal jobban jön ki, ha az otp vált nekem, nem a paypal. A negatív velejárója, hogy ha refund van, akkor azt is az éppen aktuális árfolyamon fogják visszafele váltani. -
Rawulf
őstag
válasz
fecg21 #10120 üzenetére
Ne a középárfolyamot nézzétek, hanem az eladási árat.
40.000,-ért G3-at? Lassan a B92M 1GB-os verziója sem fér bele. -
feca81
aktív tag
válasz
fecg21 #10124 üzenetére
abszolute megértem a hozzáállásod,én is ilyen vagyok. csak nekem most már szükségem van egy dual simes, nagykijelzős okostelefonra, mert hamarosan elkezdünk appokat fejleszteni a cégnél mobilra,és le akarom tesztelni azokat. Összekötöm a kellemeset a hasznossal. Lecserélem a samsung D880-amat, és még a melóban is tudom használni a telóm. Sajnos a másik telefonom, a SE Xperia Mini Pro kijelzője nagyon kicsi...
-
berigazek
őstag
válasz
fecg21 #10043 üzenetére
Ki tudja.A kínaiak már csinálnak 13 Mp-set...a Sony X-peria S legújabb gépe,HDMI,stb....1280X720,4,3",de csak egy SIM-es sajnos :-(
HUNpusi!
Látnom kéne a vele készített képet...
Ez a Star sem rossz,nekem ilyen kéne 4.7"...,de a kamera nekem az egyik legfőbb szempont,hiába van ráírva,hogy mennyi,ha nem tud szép képet készíteni... -
Unsign
tag
válasz
fecg21 #10027 üzenetére
Engem nem érdekel,hogy minek mennyi az előállítási költsége. A lényeg, hogy az adott ár és tudás mellett az elvárásaimnak megfeleljen.
Minden helyzetben első a vevő. Ha ingyen vesz igénybe szolgáltatást akkor és ha 200 bármilyen pénznemért akkor is. A szolgáltató teljesíteni köteles amit vállal -
devast
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
fecg21 #10027 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Egy jó kereskedő legyen az akár kinai vagy magyar vagy hottentotta,nem az áru milyensége,olcsósága szerint kezeli a vevőjét.
Az hogy valami olcsó,még nem jogositja fel az eladót arra hogy lesza..ja a vevőt.
Nekem az első kinai rendelésem a pandawilltől volt és pont akkori sláger tablet.Na persze hogy nem volt nekik,de ezt nem tüntették fel a weboldalon.Sok heti hitegetés után muntam és visszakértem a pénzem.Nekem ez elég volt ahhoz hogy soha többet nem rendelek onnan.Na ezt érték el nálam a hazudozásukkal.
Aztán rátaláltam az iosen.comra,ahol nagyonkorrektek és gyorsak voltak.Viszont ők megszüntették a paypalt.Amikor rákérdeztem náluk,ajánlották a minideal.net oldalt,valószinüleg van érdekeltségük mert hasonló a felépitése a shopnak.
Azóta a minideal-tól rendelek.Ők gyorsak,rendesek és a készlettel kapcsolatban nem hazudnak.Ha nincs nekik,akkor kiirják.
Örömmel látom hogy mások is rendelnek tőlük és elégedettek.
Talán van aki az én ajánlásomra talált rá a minideal-re,az meg külön jó érzés.
Bocs az off-ért. -
smkb
őstag
válasz
fecg21 #10013 üzenetére
Az SGX531 Ultra nem erősebb még az SGX540-nél sem. Fele számolóegység van benne, az egy dolog, hogy 128 bites sávszélességet kapott, de akkor is gyenge számítási kapacitásban. Időközben nézegettem bechmark teszteket, hát azok alapján ez HD felbontás alatt játékokban vékonyka lesz. Kb a 800*480 lehet a megfelelő neki ahol egálban van többé kevésbé egy 200mhzes alaphangon ketyergő SGX540-el ami az SGS-ben is van.
Viszont érdekelt volna, hogy használatban egy Jiayu G3/ThL W3+/ UMI X1-ben mit produkál egy DeadTrigger vagy Shadowgun alatt. Esetleg, ha valakinek van itt ezen modellekből, mesélhetne hogy megy rajta a DeadTrigger. Folyékony-e.
-
xhege
veterán
megtörtént a dolog, de szerencsére angolra állt vissza, viszont a gond nem oldódott meg. Lehet hogy hardver hiba lesz? a kalibrálásnál észrevettem, hogy a függőleges elfordításnál mindegy milyen irányba történik, ugyanabba az irányba megy a "buborék" szóval ott lehet a hiba
-
Sir Riccio
addikt
Igen, mindenesetre közben ráböktem a cuccot az MTK DroidTools-ra és az is azt mondta, hogy MT6575 van benne, szóval van rá sansz, hogy tényleg az, csak a ROM-ból maradtak ki bizonyos dolgok, itt írják, hogy van akinek sikerült eljutnia a CWM-ig, ami nem biztos, hogy rossz.
-
-
ZaXXoN
tag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Köszönöm!Ennél diplomatikusabban nem is fogalmazhattam volna én sem,csak az a nagy bajom,hogy munkanélküli vagyok 3 hete,és barátnőm most jött ki a kórházból pár órája,meg sok minden ezért inkább nem válaszoltam semmit,van elég gondom így is,nem az a pár ezres zavar a 40 ezer euró adósságom mellett,hanem teljesen másvalami!
De igazad volt,elállok az üzlettől,mert a másik fél nem állta a szavát,ennyi és slussz passz!
,,Utánam a vízözön" ....(majd lesz egyszer,de nem szeretném megélni,mert új családot szeretnék még alapítani és a 3 gyerekemet sokáig lássam még,kit tudja mi lesz a jövőben,megéltem 45 szép évet,de napról napra szarabbak jönnek:-( )
És nem csak nekem!Sajnálom! -
DJGABI
addikt
Küldtem privátot!
Amúgy ahogy nézem közössége nem nagyon van, Magyarítást hogy lehet megoldani? Max a hungobongo-s megoldással, nem? Ruszkiknál 1000mAh-t írnak akksira, gondolom az vmi elírás. Amúgy mennyit megy akkuról? Esetleg pár szó az eddigi tapasztalataidról vele (főleg az általában gyengébb pontok érdekelnének, Wifi, GPS, kamera, ház minősége stb). Többiek szerint akkor az 1GB ram elég az egymagos proci alá?
-
fecg21
aktív tag
halihó ! Akit érdekel a 7869-es hsz.-ban hirdetett teló 34.000ft+postáért, az még ma írjon nekem privát üzenetet, ugyanis holnaptól megy a cucc a vaterára.
( a telefon karcmentes, rootolva van, angol nyelvű android 4.0.3-as os fut a készüléken-ez a gyári szoftja, nem lett lecserélve. , hibátlan kiváló állapotban, dual sim, 2 akku, doboza papírjai megvannak, felesleges kínai appok törölve lettek a telefonról, a kijelző pixelhiba mentes, garancia nem jár a telefonhoz-mivel én sem kaptam hozzá, személyes átadás csak abban az esetben lehetséges ha ellátogat a vevő hozzám, az ár már egy lealkudott ár-vagyis nem alkuképes, és nem tudok beszámítani semmit, további infók itt: [link]
-
kugli81
aktív tag
Szia.Claimet mindenképpen inditsd el 45 napon belül ,de nagyon sok helyen le van irva ha rákeresel picit jobban .
http://logout.hu/tema/ebay_tapasztalatok/hsz_6154-6154.htmlPaypal pénzvisszaigénylés (claim) indításakor két fontos határidőre kell figyelni. A vásárlástól számított 45 napon belül van lehetőséged elindítani a claim-et, és a claim indításától számított 20 napon belül kell jelezned, ha visszaköveteled a pénzt a paypal döntése alapján 'escalate claim'.
-Maga a folyamat abból áll, hogy a claim indításakor leírod a problémád (nem érkezett meg az árú és/vagy nem reagál az eladó, nem azt kaptad amit hirdettek stb.) ezután az eladó lehetőséget kap, hogy reagáljon a resolution centeren belül a reklamációdra, esetleg felajánl árú újraküldést (resend), vagy pénzvisszafizetést (refund). Ha úgy érzed, hogy a problémád nem fog megoldódni akkor kell csak az escalate claim-et választanod. Ekkor a Paypal begyüjti az infókat, adatokat az adott tranzakcióról (eladót és a vásárlót is megkérdezheti) és dönt, hogy jogos-e a pénzvisszafizetési igényed. Nekem a gyakorlatban 1 hét alatt érkezett meg a pénz ilyen esetben, de én refundot kaptam az eladótól és nem kellett elmennem az escalate claimig. (Hivatalosan a paypal 45 napot ad meg a kivizsgálás határidejének)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged