- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joshi
titán
válasz
Alone50 #57755 üzenetére
ZTE telefonjaim voltak(Blade, Skate) de ha nem muszáj akkor inkább nem erőltetném ahogy az Alcatelt se. Az az igazság hogy Dual Simes telefonoknál nagyon meg van kötve az ember keze. Nekem olyan teló kellene ami gyári rommal is használható, nem fagy nem akad drasztikusan. A nyers teljesítmény most nem annyira számít mert muteromnak lesz aki 64éves.
-
EG0
aktív tag
válasz
Alone50 #57122 üzenetére
Semmilyen tapasztalatom nincs Vollo-val, de nem mindenki elégedett.
Általában mondom, főleg újoncoknak:
nekem is volt már dolgom mindenféle márkás kínai (pl. ZTE, Huawei, Lenovo) és noname (pl. Ainol, Nextway, Mingren) kínai cuccal, az én személyes és támadható véleményem az, hogy az árkülönbözet mögött igenis van minőségi különbség is. Tehát ami nagyon olcsó, annak nem feltétlenül lassabb a processzorra vagy rondább a kijelzője (ugyanúgy lehet villogni vele, hogy milyen szép és gyors az új masina), csak lesz pár olyan kisebb-nagyobb idegesítő hibája, ami miatt (support és frissítések teljes hiányában) kitéped majd a hajad.Ha viszont valaki idegileg erősebb mint pénztárcailag, és nem gond neki, ha néha lefagy, újraindul, nem fut rajta valami, kilép alkalmazásból magától, stb., (és erre mindenki vonogatja a vállát, hogy "nem ismerem", "nincs rá újabb firmware", "mit vártál ennyiért") akkor valóban sokat lehet spórolni tök noname cuccokkal.
Csak senki ne számítson Apple vagy Samsung (Motorola, Nokia, stb.) minőségre negyedáron. Féláron viszont igen.
-
krics
tag
válasz
Alone50 #56280 üzenetére
Gyerekek ne hulyeskedjetek mar, az Alin alap, hogy barmily kecsegteto aron is kinaljak a portekat, olyan eladotol nem veszunk semmit, akinek nincs egy arva ertekelese sem, es esetleg tegnap regisztralt. Legalabb fel eve fent legyen az oldalon az elado es legalabb szaz dealje legyen, de az a tuti elado aki mar evek ota fent van, es tobb ezer pozitiv ertekelessel rendelkezik. Mar az sem teljesen megbizhato, aki kb csak 90%-ot tud felmutatni. En 97 % alatti ertekelesu eladotol mar nem vasarolok, utobbi fel evben volt vagy 30 vasarlasom, egy volt buko eddig. Persze a te dontesed, mert ha neked van igazad akkor az alitol visszajon a lovetta, csak ugye elvesztegetett ido, idegeskedes meg satobbi. Nem eri meg az ilyen kamu eladokkal foglalkozni.
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
Alone50 #56271 üzenetére
bár az alin van buyer protection, tehát ha gáz van, mint a paypal-nál indíthatsz dispute-ot...
Amíg nincs nálad a termék, addig ő nem is kap pénzt...
Nem tudom kijátszható-e, régebben voltak problémák. Megbízható eladóktól vásároltam már több mindent, eddig meg is érkeztek a cuccok -
ervin1979
tag
válasz
Alone50 #54986 üzenetére
Köszi, olvasgattam leírásokat, bár elég szűkszavúakat találtam eddig, milyen képeket csinál, van rajta vaku(gondolom csak Led-es ha van).Gorilla glass vagy vmi hasonló kijelzővédő van rajta? Összehasonlítva egy Jiayu G3-al milyen?
Ha sima postával rendelem akkor esélytelen h karácsonyig ideér? KB 1 éve rendeltem utoljára kínából, azóta szigorodott vmit?
Ebben az árkategóriában milyenben érdemes még gondolkodni?
THX
-
rep3at
őstag
-
válasz
Alone50 #54636 üzenetére
Ebből a szempontból a v889m-re is van magyarított ROM, ami nem flashtool-os, hanem CWM-ből telepíthető zip-es, aromainstallerrel, választható opciókkal telepítés során.
-
pgemil
aktív tag
válasz
Alone50 #53599 üzenetére
Csak kérdezem, mert még nem jött le, de ez 610 MB, amikor a héten szerettem volna a kollegám vasát magyarosítani az 230-240 maga körül volt. Nem sok ez? Vagy tele van pakolva üzleti alkalmazásokkal?
A saját telómon ZTE v967S volt egy MIUI rom melyet hungobongo leírása alapján kezdtem el, de nem jött össze.
A lefordított rom csak 154 MB lett. Ezt meg keveslem, igaz nem is indult el. Kb. 5 perc indító képernyő után kivettem az akksit...... -
RVR400
veterán
válasz
Alone50 #52745 üzenetére
Ismét mondom: A ROM1 a full eredeti, szóval nem kell mentés.
A CWM-es visszaállítástól pedig nem lesz eredeti, mert a CWM miatt egyből kiderül, hogy volt ám módosítás. -
fotosjani
aktív tag
válasz
Alone50 #52672 üzenetére
Értem.
Akkor ez róka fogta csuka.
Én SPFlasTool-al szoktam a recovery-t felrakni még root előtt.
A Rom meg már root-olt lenne ha fel tudnád rakni.
Ha nem megy a SPFlasTool akkor próbáld rootolni a Bin4ry-val, korábban én a MTK6577-eseket Bin4ry-val root-oltam gond nélkül. -
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest