- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
motoflug #134981 üzenetére
Doogee Mix-et dicsérik a tulajdonosai. Teszt és topik is van róla.
A topikban a 85. komment után jönnek a tulajdonosi tapasztalatok, addig inkább csak fikázás megy.
Érdemes lehet privátban is megkeresni a tulajokat (én legalábbis azt szoktam), hogy azóta volt-e gond a készülékkel. -
-
citkar
addikt
válasz
motoflug #130129 üzenetére
A Zuk Z2 sajnos főlé menne az árnak, de nem sokkal, a 250 USD 72 ezer kb, meggondolandó.
Nekem egy Mi4C-m van, nem mai darab, de kompakt és a mindennapokra jó, sőt árához képest jó képeket lő.
2/16-os volt valahol akcban 100 USD-ért is (+ÁFA), ha ennyiért nem is, de 120 -130 USD környékén szerintem el lehet csípni valahol, annyit megér. -
citkar
addikt
válasz
motoflug #130126 üzenetére
Használtan Redmi Note 3 pro is még olcsóbb.
Egyéni értékek alapján lehet jó vétel. A teljesítménye sok mindenre elég, de már nem kiemelkedő, viszont minőségi darab lehet, mármint az átlagnál jobb (kezemben nem volt, csak Redmi Note 3 pro), ha neked tetszik vedd meg.
A note inkább prémium minőségű cucc (bár nemtom mennyire, nem volt még a kezemben), a másik jó munkás ember készüléke, ami a minden napokra nagyszerű és praktikus.De pl egy Zuk Z2 kijön 250 USD alatt ha jól számolom (de ekörül biztosan), abban pedig Snapdragon 820, 4GB RAM, 64 GB ROM van, igaz ez 5 colos. 5,5 colosokat kevésbé követem, mert 5 col környékiek érdekelnek, de ha van hasonló kaliber az általad kívánt méretben, én ilyesmit választanék.
-
citkar
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
motoflug #129938 üzenetére
A neve ellenére redmi notegyakorlatilag a REDMI PRO is, dupla kamera, oled kijelző,stb...
szaglászd körül<<< Itt oldalt a nickem alatt pont találsz pár képet, pont van redmi note 4 összehasonlítás is, meg nemsokára ugyanott lesz mi max/mi note/redmi pro összehasonlítás is
-
Upo
addikt
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Hány éves vagy te királyfi? Egy USA-ban majdnem 400$-os készülék ennyiért biztos eredeti? Kíváncsi lennék hogy miből hamisították a webre kiírt paramétereket. Azt az állítólagos tulajt eléred? Volt rajta gyárilag telepítve antutu? (az már rendkívül gyanús!) Lehet hogy egy MTK droid tools okozna meglepetéseket. Elsőre úgy tippelnék, hogy valami 4 magos MTK 1 giga rammal és 4 (esetleg 8) giga tárhellyel, és a szokásos hamisított kernel/rom/antutu és társai, szerintem még a kijelző sem full hd, jó ha HD, bár a fastcardtechnél inkább qHD-re hamisítják a fullhd felbontást.
Lehet hogy nem hamisítvány, de akkor fura hogy máshol miért nincs belőle. Vagy előkapartak valami visszavitt használt vackokat, mint a knox warranty void-os note4-ek és társaik. -
dlaj
őstag
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Volt egy érzésem, hogy ezt nézted ki. Már rá is akartam kérdezni, de megelőztél.
Én is nézegettem, de aztán mégsem mertem megrendelni, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gond, meg ugye ott a PayPal. De aztán mégsem. (Meg nem akartam heteket várni, és áfát fizetni, aztán itthon vettem egy használt telefont.)És talán pont az általad említett reviews miatt döntöttem úgy, hogy nem veszem meg. Ugyanis azok nagy részben csak érdeklődők kérdései, és nem vélemények a telefonról, vagy a webshopról. És az értékelés pedig hazugság.
Hogy alá is támasszam: az oldalon, amit linkeltél, megtalálod az én kérdésemet, és a rá kapott választ. Amire "adtam" én öt csillagot. Érdekes, mert én véletlenül sem csillagoztam a válaszukat, sőt, az oldalra a kérdés után még csak nem is kattintottam, ugyanis már az emailükben elolvastam a válaszukat.
Íme.
Egyébként érdekes, hogy van itt egy másik olyan telefon, egy kicsit drágában. Azt hiszem ez nem a koreai változat antennával, és talán multilang lehet. Nem tudom, mert nem hasonlítottam össze. Az biztos, hogy drágább.
Maga a LG G Pro 2 nagyon tetszik (pláne ennyiért), és lehet, hogy egyszer be is rendelem innen, vagy az ebay-ről, ha lesz kidobandó 50.000 forintom.
-
citkar
addikt
-
citkar
addikt
válasz
motoflug #117502 üzenetére
Szerintem azt az oldalt ne erőltesd
Régen nézegettem én is...nagyon régen, de nem voltak olyan jó áraik, hogy azt a kockázatot bevállaljam, annyi rossz tapasztalat volt róla...pedig próbálgatok új webshopokat, az se baj, ha kevésbé ismert egy készülék neve, sok mindent bevállaltam, de a fastcardtech-et nem láttam ésszerűnek. -
Ájvé
veterán
válasz
motoflug #112955 üzenetére
Nem sok lehetőség van ilyen méretben, nagyjából belépő szintű telefonok vannak ilyen méretben, de sok közülük elvárható minimumot se hozzák. LG Leon LTE is nagyobb, talán Lenovo A1000 lehetne még, de tudásban közelébe sincs az S4 Mininek.
-
Linda1
aktív tag
válasz
motoflug #108908 üzenetére
Az szuper, nálam van még egy buktató, mivel az edigital.ro-ról rendeltem, ha javításra szorul, Magyarországra kell küldenem, azt hiszem csak ott szervízelik, mert csak magyar teló számok vannak az oldalon feltüntetve...pedig azt hittem ez a legjobb webshop nálunk.
Végül találtam román telefonszámot is, végülus ők intézhetik a szervízelést. -
ottobacsi
tag
válasz
motoflug #107793 üzenetére
Nyilván azt a választ egy olyan kolléga írta aki még nem tudta hogy 07.30 15:00-tól már Magyarországra is szállítanak EU raktárból...
Ugyanis akkor került be Magyarország is a listába.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy 30-án este rendeltem meg egy Mlais M52-őt, kaptam is csomagszámot, de azóta sem moccant semmit... bár lehet hogy csak nagyon türelmetlen vagyok. -
-
törölt tag
válasz
motoflug #107470 üzenetére
Egyszerű, mechanikus hiba. Sztem bármelyik telónál becsúszhat. Plusz, az utóbbi időben egy öreg MAN -nel belföldezek. Ha alapjáraton jár, akkor a fuvarlevelet csak kézbe fogva lehet kitölteni, mert a kormányra támasztva olyan lesz a bejegyzés, mintha egy alkesz írta volna, a reggeli kétdekás input előtt. A teló meg a szélvédőn volt. Persze, mindennek van jó oldala is. Tuti nem büntet meg a rendőr, hogy headset nélkül telefonálok.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107420 üzenetére
Bocsi, az Antutu kimaradt! Az előbb telepítettem. A belakott rendszeren 39821 -et produkált. Frissen 45000 körül gurít.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107420 üzenetére
Ha a 60fps videórögzítésre gondolsz, akkor úgy fogalmaznék, hogy "vanocska". Az alap probléma sztem az, hogy videórögzítés esetén a Mediatek nem enged hozzáférést a GPU -hoz. Ezért eddig csak a gyári kamera alkalmazással tudtam 60fps -t készíteni. Ez viszont egyetlen beállítással tudja. 1080p -ben. Az új Cinema FV5 pro -val 720p -ben 50fps -t sikerült összehoznom, de többet nem. Az 1080p -vel az a gondom, hogy nagyon sok fény kell neki és a lejátszása/vágása is (számomra) fölösleges plusz erőforrást igényel. Egy 720p gyengébb fényviszonyok esetén is használható és egy gyengébb lejátszón sem lesz slideshow.
-
törölt tag
válasz
motoflug #107412 üzenetére
Én csak a 3X -ről tudok nyilatkozni.
Kontra:
-A Sony modul ellenére a kamera nem erőssége.
-Sztem a GPU gyengébb, mint a 67XX -ekben a 760 -as Mali.
-Nem vészesen, de melegszik
Pro:
-RAM -ból sosem fogy ki.
-Root nélkül is korlátlanul használható a mikroSD
-Jó a modem és a wifi. -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motoflug #106819 üzenetére
Innen van. Van nekik bemutató terem is, meg lehet fogdosni a telefont, én aggódtam kicsit a mérete miatt.
-
-
válasz
motoflug #55505 üzenetére
Csak beírtam a keresőbe, hogy concorde.
És pár hozzászólást olvashatsz a támogatásról is.
Nem csak a külföldi rendelésekkel foglalkozik a topik, de használható a jobb felső sarokban a kereső. -
tvamos
nagyúr
válasz
motoflug #20205 üzenetére
Ellenben vehetsz ilyet:
Newman N2 (Exynos4412 Quad Core IPS Gorilla Glass)
Elvileg mar keszleten is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest