- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Alin a Bestselling termékek között találtam cirka 120$-ért original () Xiaomi Redmi 3 Snapdragon telefont.
Itt visszaolvasgattam a fórumot ezzel a telefonnal kapcsolatban, s többen neheztelték, hogy nincs B20 a telefonban. Nem nagyon értek hozzá, valaki felvilágosítana, hogy milyen hátrányok érnek, ha ezt a telefont használnám Ausztriában (is) ? Itt dolgozom kint, két hetente járok haza kb. Egyszerre futna a magyar és az osztrák kártyám.
Köszi előre is. -
petya0426
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne. Melyik kínai telefont ajánlanátok csupán csak instagramozásra? Insta marketinggel foglalkozom, s kényelmesebb lenne külön készüléken kezelni a privát illetve az üzleti fiókot. Előny lenne a nagy kijelző . Dual SIM igazából nem feltétel. Köszi előre is. -
petya0426
tag
válasz
aytukabozs #99581 üzenetére
Csak privát üzenetben beszeltunk..
Mindegy. DAS jogvédett vagyok, már beszéltem is velük telefonon. Ők azt mondták, hogy hiába kisértékű a dolog, akkor is érdemes feljelentést tennem, veszteni valóm nincs, meg is írják helyettem a feljelentést, nekem csak be kell nyújtanom. Tudom a nevét címét telefonszámát , bankszámlaszát. -
petya0426
tag
válasz
janaman01 #99533 üzenetére
Most beszéltem vele telefonon.. Váltig állítja,hogy a telefonnak semmi baja nem volt. Próbál hülyének nézni, s nem hajlandó visszaküldeni a termék árát. Azt állítja, hogy én buheráltam meg és én tettem vele valamit, majd vissza akarom neki küldeni.. Ennyit ér a becsülete, 8 ezer forintot...
-
petya0426
tag
válasz
aytukabozs #99529 üzenetére
Alapból összedugom a géppel, tudtommal a sajátgépbe meg kéne jelennie meghajtóként a telefonnak, de semmi.. 8000 forintért vettem + postaköltség. Tájékoztattam róla, hogyha nem sikerül sehogyan sem életet csiholni a telefonba, akkor visszacsináljuk a dolgot. Bár én annak örülnék a legjobban, ha sikerülne valahogy felébreszteni a telefont.
-
petya0426
tag
Sziasztok. A napokban vettem egy Blackview Jk809 tipusú telefont az egyik itteni fórumtárstól. Leejtette, hátsó kamerája meghibásodott, de ezen kívül állítása szerint működőképes a telefon. Amikor megérkezett s be szerettem volna kapcsolni, nem reagált semmire. Nem kapcsolt be. Megpróbáltam másik akksival is, azzal sem . Délután feltettem töltőre, mondván hátha az a baja, hogy fullra le van merülve. Kb. 6-8 órán keresztül volt megszakítás nélkül a töltőn, de továbbra sincs semmi életjel. Ha összedugom géppel, az sem ismeri fel.
Az eladó azt mondta, hogy február elején használta utoljára, akkor minden gond nélkül működött.
Valakinek valamilyen ötlet? -
petya0426
tag
Sziasztok.
Sürgősen segítséget szeretnék kérni.
Hetek óta sz@rakodik a Blackview Jk809 telóm , hiszen egy-egy feltöltés esetén is max 2-3 órát bírt ki.
Ma délelőtt egyszer csak kikapcsolt, azóta nem tudom bekapcsolni.
Mikor szétszedtem, láttam, hogy az akksi nagyon meg van dagadva,fel van púposodva. Ha töltőre rakom a telót ezzel az akksival, akkor csak a Blackview jelzés jön be pár pillanatig, majd eltűnik.
Nagy kutakodás után megtaláltam a másik akksit, amit kaptam a telóhoz. Hónapok óta nem volt használva.
Betettem a telefonba, majd töltőre dugtam, de se kép se hang. Mintha nem is lenne benne akksi.
Mikor kivettem és megnyaltam az akksi érintkező részét, akkor egyáltalán nem bizsergett a nyelvem, nem úgy mint a púpos akkunál.
Mit tudok tenni ?
Magyarországon nem találok senkit, akinek lenne egy eladó akkuja, ha meg Kínából rendelek, akkor jobb esetben 1 hónap az érkezés. Cseretelóm nincs, meg minden kép/fontos dolog a telómra van elmentve :/
Valakinek valami ötlet ? -
petya0426
tag
Most bekapcsoltam, le tudtam menteni minden olyan dolgot ami fontos, szóval megnyugodtam.
Hagyom még tölteni.
Nem tudom mi lehetett a gond, de köszönöm mindenkinek a segítséget. -
petya0426
tag
válasz
Graphics #89967 üzenetére
Másik töltővel is ugyan ez a helyzet sajnos.
Viszont most összedugtam géppel, most elkezdett tölteni, legalábbis azt mutatja.
A kezdetek óta úgy volt, hogy ha lemerült a telefon, akkor addig nem tudtam bekapcsolni, míg el nem ért kb. 50%-ig. Ilyenkor mindig azt csináltam, hogy vártam,hogy töltsön egy picit, majd kihúztam és bekapcsoltam simán, azután pedig visszadugtam még tölteni. Így engedte bekapcsolni 50% alatt is.Most viszont próbáltam kihúzni a kábelt belőle majd bekapcsolni, de semmi.. Úgyhogy visszadugtam még tölteni a géppel, meglátom, hogy mi lesz...
-
petya0426
tag
Sziasztok.
A napokban kérdeztem itt tőletek, hogy mitől lehet az ,hogy a Blackview Jk809 telómra nem tudok a Play-ről leszedni appokat, mert azt írja, hogy kevés a hely, pedig a fájlkezelőben azt írja, hogy a belső memóriiában - illetve a memória kártyán is van bőven hely.
Most sajnos ennél nagyobb a gondom.
Napok óta sz@rakozott a teló, nem töltött fel 100%-ig hiába volt akár 12 órán át is a töltőn, különösen hamar lemerült (akár 10 perc alatt is ), stb.
Ma reggel viszont mikor felkeltem, ki volt kapcsolva, azóta próbálom bekapcsolni de állandóan csak a Blackview felírat jön be, és ennyi.Mit csináljak ?
Rengeteg fontos kép van rajta, igazából attól félek a legjobban, hogy azok elvesznek. -
petya0426
tag
Sziasztok.
Van egy kb. 10 hónapos Blackview Jk809 típusú telefonom, amit még a Geekbuyingról rendeltem.
Az utóbbi időben elkezdte azt "játszani", hogy nem enged semmilyen appot letölteni a Play-ről, arra hivatkozik, hogy nincs elegendő hely a telefonon. Ez persze nem így van, mert a belső memóriában illetve a memória kártyán is van bőven hely, s ezt tanúsítja az is, hogy ha külső forrásból és nem pedig a Play-ről telepítek appot, akkor azt gond nélkül megcsinálja.Mi lehet a gond?
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Decemberben vásároltam a Geekbuyingról egy Blackview Jk809 típusú 6"-os telefont. Kezdetben voltak vele gondok,viszont sikerült megbékélnem vele. Ma viszont egy balszerencsés mozdulattal sikerült kb. 1 méterről pofára ejtenem, s berepedt a kijelzője több helyen. Az érintésre ugyan úgy reagál,viszont csúnya. Érdemes megcsináltatni, vagy ha már nagyon zavaró lesz vegyek egy másikat?
A másik kérdésem,hogy tudtok e javasolni jelenleg 200$-ig telefonokat? Még régebben szemezgettem az inew v3 telefonnal, nagyon megtetszett a vékonysága miatt,de nem tudom,hogy mik a tapasztalatok. Köszi előre is! -
petya0426
tag
Sziasztok.
Ed3r_X_ kolléga segítségével feltettük újra a Geekbuying-által ajánlott ROM-ot a Blackview Jk809 telómra, de sajnos nem , hogy jobb, még rosszabb lett talán..
Az akku százalékot össze-vissza mutatja. Újraindítás előtt 53%-ot ír, újraindítás után 41%-ot.
Minden újraindítás után a gyári billentyűzetet hozza be, a GO Keyboard-ot valamiért lecseréli..
Néha már a földhözvágáson gondolkozom, persze nem fogom megtenni...
Tehát, tud vki vmit ajánlani , hogy mivel tudnám rendberakni?
A Geek tud a hibákról, ők javasolták a ROM cserét, de sajnos nem segített.
Vissza postázni nem nagyon akarom, mert az rohadt sok idő (mire innen kiér Kínába, meg mire az új ideér), DHL-lel gyorsabb lenne talán, de az meg még drágább.. -
petya0426
tag
Hogyan tudom beállítani a Vodafone mobilnetet?? Az sms-ben küldött APN -eket beállítottam, de még mindig nem jó. Az ügyfélszolgálat nem segít, szerintük szarok ezek a kínai telefonok. Persze nem igy mondták, de a lényeg ez.
-
petya0426
tag
Sziasztok.
ERRŐL vélemény ? -
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #56422 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy nálam sem lesz több ilyen. Nem szeretnék a vissza postán idegeskedni.
-
petya0426
tag
válasz
cappa72 #56414 üzenetére
A "No command." felírat kb. fél percig volt utána magától újraindult normálisan a telefon.. Most töltőn van azóta.. Viszont kb. egy napja folyamatosan azt adja ki , hogy a " A(z) Naptár alkalmazás sajnos leállt" . Lehet ennek vmi köze hozzá? És mit tudok csinálni ezzel az appal , mivel gyári ?
-
petya0426
tag
Miért csinál olyat a Blackview Jk809 telóm, hogy töltés közben magától kikapcsol (kb. 40% volt) és utána nem tudom visszakapcsolni.. pontosabban nen kapcsol ki, mert ugye akkor rezeg egyet, de ennek csak simán elsötétül a kijelzője... csak másik aksival út tudtam bekapcsolni.
-
petya0426
tag
válasz
vadkörte #56243 üzenetére
A másik akku (amit elsőként raktam be tegnap) is ugyan ezt csinálta, hogy amikor már vége felé járt az akkuszint (8%) akkor magától kikapcsolt. Utána raktam be ezt az aksit.
Köszönöm h leírtad, hogy mi lenne a megoldás a hangszóróra, viszont nekem ez nagyon kínai. Nem tudom hogyan kell root-olni :/ -
petya0426
tag
válasz
vadkörte #56239 üzenetére
A töltő 1A, az aksi pedig 3000mAh.
Most az előbb megint eljátszotta azt velem, hogy kikapcsolt magától (kb. 8%-on), utána nem tudtam bekapcsolni.. Felraktam töltőre.. azt jelezte, hogy tölt, de bekapcsolni továbbra sem lehetett, kb. 10 perc után tudtam csak. Kb 10 perce van fent töltőn, most 40%-ot ír.. nem tudok rajta kiigazodni, ma napközben is össze-vissza mutatta a %-ot.
Más :
Ed3r_X_ tanácsára érdeklődnék. Azt mondta, hogy valószínűleg meg lehet oldani szoftveresen a hangszóró problémáját, hogy ne legyen ennyire halk, de sajnos én nem értek ehhez egyáltalán.
Mit és hogyan kell csinálnom, egyáltalán bele merjek e fogni így tök laikusként? -
petya0426
tag
válasz
kristof123 #56231 üzenetére
Haipai i9389-et néztem én is, meg is rendeltem egy magyar emberen keresztül de végülis macerás volt minden,nem jött meg a telefon, így vissza kaptam a pénzt. Ez egy Samsung Galaxy s3-nak felel meg méretileg. Végülis nem olyat vettem, de nem rossz kis teló szerintem . 13-14 ezer körül van antutuban.
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Mint már korábban említettem, ma nagy örömömre megérkezett a Blackview Jk809 típusú telefonom.
DHL-el jött. A kínaiak azt állították, hogy 40$ értékben küldik ajándékként, de persze ezt a vámosok nem hitték el. Beküldtem a PayPal bizonylatot, melyen látszik,hogy összesen 185.99$-t fizettem. Ebből 174.99$ volt a telefon ára, a többi pedig a szállítási költség és az 1.99$ csomagbiztosítás.
Nagy meglepődésemre csak a 174.99$-ra, tehát a telefon árára szabták ki a 27%-os adót, a többire nem.
Pár szó a telefonról kb. fél napos használat után..
Sajnos az én telefonom esetében nem voltak annyira precízek a fólia felragasztásakor, több helyen buborékos.
Méretér tekintve tényleg elég nagy ez a 6", utólag belegondolva lehet nem ezt a telefont választottam volna, hiszen tényleg óriási
Maga a telefon hardverileg nagyon bejön, nagyon élvezem ezt a 4.2 androidot. (Egy 3"-os Samsung Galaxy Y-om volt ez előtt ).
Bár vannak hiányosságok a magyar nyelv terén, annyira azért nem vészes.
A billentyűzet nekem nem tetszik, majd letöltök vmit a Play-ről (itt kérnék tippeket), viszont a hangfelismerő nagyon tetszik , ami beszéd alapján begépeli a szöveget. (ilyennel én még nem találkoztam, a 2.3 androidos y-on nem volt ilyen).
Az aksi nekem meglepő módon hamar merül, pedig nem is volt agyonra nyomkodva még, mert nem volt rá időm.
Az előbb nagyon megijedtem, kb. 13%-os akku szintnél magától kikapcsolt a telefon app telepítés közben. Utána hiába próbáltam, nem tudtam bekapcsolni. Majd beleraktam a másik aksit, s azzal bekapcsolt. Kisebb szívrohamom volt..Összességében ennyi használat után s minimális hozzáértéssel mondom, hogy jól gondolja meg mindenki aki ilyet szeretne venni. Nem azt mondom, hogy nem jó, csupán szerintem telefonnak ez már túl nagy. Persze egyelőre nekem marad, fényévnyi távolság van e között és a Galaxy Y között..
Még egy kérdés így a végére..
Folyamatosan olvasom itt a topicban, hogy írjátok, hogy lementitek a gyári rom-ot (nem tudom jót írok-e), meg root-oljátok a telót (nem igazán tudom, hogy mi az ).
A kérdésem tehát az, hogy alapszintű használathoz (telefonálás,sms,internet,viber,skype,stb.) kell e nekem foglalkoznom ilyen mentésekkel, vagy hanyagolhatom ? -
petya0426
tag
Sziasztok.
Megjött a Blackview Jk809 telefonom.
Olyan problémába ütköztem, hogy valamiért a sim kártyámat nem ismeri fel. Beraktam az első helyre a vodafonos kártyámat, de bekapcsolásnál ugyanúgy azt adja ki hogy nem elérhető az 1 es és a 2 es sim kártya. Nem nagyon értek a telefonokhoz, ezért segítségre lenne szükségem, hogy mit csináljak. A hangfelismerője szuper jó , most is arról írok.
Köszi előre is a segítséget. -
petya0426
tag
Kár, hogy nem láttam hamarabb EZT a telefont, antutuban viszonylag sok pontot kapott..
-
petya0426
tag
Erről az iNew V3-ról tényleg nincs egyetlen videó se a Youtube-on, vagy csak én nem találok?
-
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55606 üzenetére
Csak kérdéses, hogy tényleg van e angliai raktáron teló.. várom,h mit írnak.
-
petya0426
tag
válasz
CoolBoy323 #55601 üzenetére
rendben, írtam.
-
petya0426
tag
válasz
CoolBoy323 #55598 üzenetére
Mármint az angliai raktárban ?
-
petya0426
tag
A banggood-ról van valami véleményetek/tapasztalatotok ?
Ha minden igaz van angliai raktáruk, így megoldódna a DHL-es problémám. -
petya0426
tag
Sziasztok.
Gyors segítségre lenne szükségem.
Geekbuying-ról szeretnék rendelni egy Blackview Jk809 típusú telefont DHL-el.
A rendelés első lépésénél még rendben van a 8.63$-os DHL díj, de a következő lépésnél már ez a kép fogad :Itt valami +37 $-os DHL díjat kér, ezáltal az össz szállítási díj 45.63$
Mit tudok tenni ilyenkor ?
Köszi előre is -
petya0426
tag
Ez az 5. napja, hogy nem érem el a geekbuyin chat-et, ha rákattintok, akkor csak az új ablakban a kapcsolat menüpont jelenik meg az e-mail címekkel, elérhetőségekkel.
Nálatok is fenn áll ez a gond? -
petya0426
tag
válasz
verycool #55412 üzenetére
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55408 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy mikor adták fel?
-
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55404 üzenetére
Mikor rendelted egyébként?
-
petya0426
tag
Lehet buta kérdés lesz, de mint laikus a telefonok terén, megkérdezem..
Úgy néz ki, hogy a Blackview JK809-es telefon mellett rakom le a voksom, de megvárom még Ed3r_X_ véleményét a telefonnal kapcsolatban, ha minden igaz, neki hétfőn jön meg.
Találtam a neten egy francia nyelvű fórumtopikot , ahol sok pozitívot írnak a telefonról, viszont hátrányként megemlítik, hogy a 3G nem képes a 900Mhz frekvenciára.
Mivel nem értek hozzá, ezért felhívtam a Vodafone ügyfélszolgálatot, hogy mit is jelent ez.
Ott az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy nem ajánlja az ilyen telefonok megvásárlását, hiszen a magyar mobilszolgáltatók 900Mhz-s és 1800 Mhz-s frekvenciát használnak.
A Geekbuying-on a 3G részhez ez van írva : 3G: WCDMA 850/2100MHzTehát a kérdés, hogy ha megveszem ezt a telefont, fogom-e tudni használni itthon a telefont telefonálásra/internetezésre ?
Köszi előre is. -
petya0426
tag
A Pandawill -en 7 óra múlva 83.99$ lesz a W450 , ha esetleg érdekel valakit..
-
petya0426
tag
válasz
atillaahun #55370 üzenetére
Típusra nem emlékszel? Inkább használtan venném.
Nem, sajnos nem, de ha járok a napokban a Tescoban, megnézem.
-
petya0426
tag
válasz
atillaahun #55364 üzenetére
Épp tegnap nézegettem a Tescoba a kínai telefonokat.
Néztem egyet, 4.2-es android, 1GB ram/4GB rom, 5" , dual sim. 45 ezer forint volt.
Ezt a Siófoki Tescoban láttam, nem tudom, hogy a többi üzletben milyen a kínálat. -
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #55240 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy te honnan és mennyiért rendelted? Ja, és hogy mikor
Nagyon nagyon gondolkozom rajta, hogy megrendelem. Ha jól számoltam akkor a DHL-lel (geekbuyingon 16$) + a 27%-os adóval együtt 53 ezer forint körül lenne a kezemben . Megmondom őszintén , nem nagyon értek a telefonokhoz, így nem tudom megítélni, hogy ennyi pénzért megéri e egy végülis "noname" telefon. Ebben kérném a segítségeteket .
-
petya0426
tag
Egyszerűen nem tudom melyik telefont vegyem, pedig lassan döntenem kéne, hiszen szeretném, ha jövőhét hétvégére megérkezne (DHL).
Két telón gondolkozom nagyon.
Egyik EZ, másik EZ .Az első azért tetszene, mert találok hozzá kiegészítőket a neten, 8GB rom, jobb képernyőfelbontás.
A másik pedig elsősorban az ára miatt jön be, viszont ehhez nem nagyon találok kiegészítőt a neten.
50$ árkülönbség van a két teló között.
Szerintetek? -
petya0426
tag
És ERRŐL mi a véleményetek ? Antutuban elég szép pontot kapott, az ára sem vészes, viszont az 5mpx-es hátoldali kamerát keveslem.
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Max 40-45 ezer forintig (200-210$) milyen telefont ajánlanátok ?
Legfőképp az S4 clone-ok jönnek be, ennyi pénzért már jó lenne 2gb-osat.
Köszönöm előre is a segítségeteket. -
petya0426
tag
És ERRŐL mi a véleményetek? A DHL nagyon drága, viszont maga a teló nem, legalábbis szerintem.
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Kinéztem magamnak EZT a telót.
Mondanátok véleményt róla, hogy megéri-e ~ 55 ezer ft-ért ?Köszi előre is!
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy kínai telefont, max 40 ezer forint értékben.
Min. 1gb Ram, magyar nyelv, 4magos, 4.2-es androidos jönne szóba.
Mit ajánlanátok ?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest