-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
svgyula #139754 üzenetére
Gmail, és a google fotók akkor se fog menni, igaz?
A Petal Search segített Messengert telepíteni Y5p-n
Érdekes, hogy böngészőből APK-ként letöltve nem sikerült a telepítés, nem kompatibilis a készülék CPU_ABI-vel üzenettel megállt... -
w.miki
veterán
Huawei Y5p-t vett egy ismerősöm.
De nem tud rá alkalmazásokat telepíteni... Hogyan lehet erre a telefonra? -
w.miki
veterán
Soknapos üzemidejű okos telefon, ha lehet strapatelefon, vagy legalább ip68 védettségű okos telefon létezik, megbízható típusból? Vagy a megbízható, és a soknapos üzemidő már kizárja egymást?
-
w.miki
veterán
Ulefone S7 ről vélemény?
20e Ft alatt keresünk okostelefont.
Eddig Samsung S3-ban gondolkodtunk, de az jó régi, használt.
Ulefone S7 Dual Sim milyen lehet? -
w.miki
veterán
Lenovo telefon NVRAM visszaállításában tud valaki segíteni?
Vagy felejtős? A319
Másik telefon NVRAMját rá lehet másolni valahoyg? -
w.miki
veterán
válasz
PanUser #117134 üzenetére
30 k alatt mit érdemes rendelni ezek közül?
Vagy inkább legyen 40k, és jöjjön egy ulefone Paris? -
w.miki
veterán
csak érdeklődésképpen:
Létezik már 4" droid, 2GB RAMmal, vagy erre még várni kell? -
w.miki
veterán
Szerintetek ez milyen?
Kinézetre szép, bár nekem kicsit nagy, de jó is?
Ulefone Paris -
w.miki
veterán
Szerintetek létezik androidos készülék max 4"-es kijelzővel, min 2GB RAM-mal?
Lesz valaha ilyen? -
w.miki
veterán
Nem tudom hol kérdezzem meg, ideírom:
Ha valaki elfelejtette a GMAIL fiókjának a jelszavát, de a telefonján be van állítva a GMAIL, és a naptár, az android műkődik, akkor hogyan tudná előszedni a jelszót is? -
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85878 üzenetére
köszi a kettőtökéből összehegesztettem 1 levelet, remélem nagyjából érthető:
Sorry, it was a misunderstanding between us. I did not ask two batteries. Sorry if i was confusing.
I dont want you to sent two batteries, i need one well working battery.
I accept your suggestion to send one copy battery to me.
Or you send me partial refund, and i buy a battery for myself, in my country.
If you do not belive me, i can make a video, with the battery problem.
What you want. Thank you! -
w.miki
veterán
válasz
freelancer68 #85875 üzenetére
ööö... és ez hogy van pontosan, félreérthetetlenül angolul?
(Elnézést kérek, félreértettem, nem 2 db akkut kérek csak 1-et, elfogadom a másik akku ajánlatot, köszönöm.)
(nem járok mégis jobban egy partial refund-al, és egy itthon vásárolt akkuval? vagy azt az én angoltudásommal, úgysem tudom elmagyarázni?) -
w.miki
veterán
válasz
freelancer68 #85872 üzenetére
és most hogy állunk? kell neki írnom valamit? vagy mit csináljak?
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85867 üzenetére
:0 ezen a linken nem jön be a levél?
-
w.miki
veterán
válasz
svgyula #85865 üzenetére
Értem tehát videó mindenképpen kell...
De hogyan tudok akku hibát levideózni? Bemutatni, hogy másik akkuval jó a telefon? Úgy hogy ne mondhassák rá, hogy csaltam?
Azt mondjátok nem kell visszaküldeni a terméket, lehet, hogy visszautalja az ALI az akku árát?
Bár most mintha azt írta volna, hogy mégis küld egy akkut... Nem igazán vágom a kínai angoltVajon erre választ vár? Vagy most mi van?
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85861 üzenetére
köszi, akkor még várunk egy aliszakértőre
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85859 üzenetére
Nem tudom hogy működik a Dispute.
Vissza kell küldenem a terméket az eredeti csomagolásban? Mennyi lenne a kínába küldés? -
w.miki
veterán
Aki kicsit jártasabb kínaival való garanciális ügyintézésben, adhatna valami tanácsot.
6210-est rendeltem, (látszólag megbízható eladótól,) ami hamar meg is jött, szép is, jó is, csak... nem működik az eredeti akkujával. (Nem vesz fel töltést, nem indít hívást, pár perc után lemerül.)
Másik akkuval működik szépen, de amit hozzá küldtek, azzal nem, és az az akku más telefonban sem megy.
Írtam a kínainak, hogy mi a helyzet, de nem jutottunk előbbre.
Egyrészt elég gyenge az angolom, és az ővé is az, így nehezen értjük meg egymást. Másrészt mintha nem is hinné el, hogy baj van az akkuval, másikat pedig nem küldene, mert nem fér bele a profitjába.
Mit tegyek?
Nyissak vitát (Open Dispute) az eredményre vezetne? (Ilyet még sose csináltam, nem tudom, hogy működik.)
Zárjam le a vételt, adjak neki 1 csillagos feedback-et, és vegyek itthon másik akkut hozzá? -
w.miki
veterán
Egy ismerősöm rendelt magának egy S5 klónt, SAMSUNG feliratokkal, dobozzal, típusa: SM-G900T
Nagyon tetszik neki, mindent tud, csak... telefonálni nem lehet vele...
SIM2/MicroSD foglalatba rakott kártya esetén szinte soha, de SIM1 se nagy barátja a hazai hálózatoknak
Szerintetek... mi segíthet ezen?
Valami SW frissítés meggyógyíthatja? Lehet találni erre való SW-t?
HW Info:
JDT SM G900T; ID:JDQ39; Android:4.2.2 Device: hct92_wet_jb9, Display:5"?, 854X480?, HW:MT6592
BB:MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V21; Bulid:ALPS.JB9.MP.V1.4
GSM: 850/900/1800/1900, WCDMA:850/2100 -
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #81780 üzenetére
többi oldalnál is lehet kártyával fizetni, mint az AE-n, vagy ott kötelező a PayPal?
...és... ha az AE olyan mint a vatera, akkor nem lehetséges, hogy ott könnyebb elkerülni az ÁFA-t?
nekem még egyszersem volt, igaz mind 20 eu alatti rendelés volt. -
w.miki
veterán
Gondolkodom G2F 3G rendelésén kínából.
(Ha jól láttam ez a legkisebb Androidos teló, 1GB Rammal)
Ezzel kapcsolatban érdeklődnék:
Aliexpress mennyire ajánlott, mint rendelési oldal? Én eddig (PayPal nélkül) csak onnan rendeltem, bankkártyával, és nem volt gondom, de azok kis értékű rendelések voltak 20 EU alatt.
Itt még sose láttam AE oldalt az ajánlott webshopok közt.
Miért? -
w.miki
veterán
értem, köszi. Akkor esetleg FM rádió-s, LED lámpás, gombos telefonból érdemes valamilyet rendelni az öregnek, 30eu alatt? Vagy ez a vonal is felejtős? Inkább vegyek itthon valamit, arra van gari, meg magyar nyelv?
-
w.miki
veterán
Analog TVs telefonokról mi a véleményetek? Apámnak gondolkodom egy hasonlón, de nem tudom érdemes-e ilyenekt venni, vagy semmit nem ér a TV részük? Tud vele TV-t nézni, ha megy valahova? Van ebből ajánlott típus? Esetleg... magyar nyelvvel?
-
w.miki
veterán
válasz
Babsanyi #55873 üzenetére
nincs benne NFC...
ha fizettél eddig ilyen módon valahol, vagy kellett azonosításhoz, akkor ez mostantól nem fog menni...de használt ár alatt szívesen megveszem a telefonod
egybként a kínai telók közt van az s4 mini duos-nak alternatívája?
Ami méretében ekkora vagy még kisebb, és tudásában hasonló, vagy közelít hozzá? -
w.miki
veterán
talán ez, voda 3g
ráadásul a +vám + fa miatt már nem is biztos, hogy jobban megéri külföldről rendelni, mint az edigitalból... :x -
w.miki
veterán
és mi legyen inkább?
ConCorde SmartPhone 4300 vs. Samsung I8262 Galaxy Core Duo (Dual SIM)
esetleg valami más...? -
w.miki
veterán
Itthon, hol érdemes DUAL SIM-es telót venni, garanciával?
-
w.miki
veterán
Jiayu G3T/S tud voda 3g netet?
Hogy lehet úgy keresni, hogy a voda 3gs telefonokat mutassa? (...és a 70 mm-nél keskenyebbeket.) -
w.miki
veterán
Ha Voda 3G-n is használható telefont szeretnék, akkor mit is kell néznem?
... úgy látom akkor tulajdonképpen nem is marad semmi??? -
w.miki
veterán
Ha P770-et rendelek, akkor mennyi lenne az ára, mire ideér?
Az oldalon 160$ van (37e?), a vaterán 47e-t láttam.
Kérdés, hogy vám, áfa megy-e még rá, és akkor az úgy mennyi lenne végül? -
w.miki
veterán
válasz
vegyszer #39271 üzenetére
Nincs olyan fényereje.
Nekem Defym van, azon van hátul LED, szoktam is lámpaként használni, nagyon erősen világít, ezt egy kijelző sem tudja pótolni.Nekem az a gondom, hogy bár lecserélném a Defy-t, de nem szeretnék nagy méretűt.
Mostanában meg már alig találni egykezes telefonokat, csak péklapátokat gyártanak.
110 cm magasság alatt semmi jó nincs... -
w.miki
veterán
csak a teló mérete szerint nem lehet keresni
de ez elég picinek tűnik, ahhoz képest, hogy 4,5"
de mi az az OGS screen? (FAEA F1) -
w.miki
veterán
Ismertek olyan keresőt a kínai telefonoknak/boltoknak, mint a gsmarena.com?
Amiben telefon/kijelző méret szerint is lehet keresni?
Én pl. nem nagyon szeretnék a Defy-mnél nagyobb telefont, és jól lenne, ha a méretének a zömét a kijelző (4") töltené ki... ahogy a Defy-nél -
w.miki
veterán
4" kompakt (kis) méretűből melyik most a Bestbuy, 20-50k között?
-
w.miki
veterán
azért tök jó, hogy már ennyire jók a kínai belpiacos termékek, és olcsón lehet rendelni...
hadd kérdezzem meg, lehet rendelni jó tableteket is?
és porszívórobotot?(ép porszívózok, és ezt az unalmas folyamatot teljesen lehetne automatizálni
)
van ezeknek topikja? -
w.miki
veterán
válasz
CoolBoy323 #32380 üzenetére
mi az az SG post?
-
w.miki
veterán
Mi most az ajánlott termék, ami max. 50e, tényleg IPS a kijelzője, jó a kamerája, az akksija, és nem péklapát (max 4,5)... és melyik cégtől érdemes rendelni? BestBuy
Van erről egy kis összefoglaló kezdőknek?(Aha látom, az 1. hsz. elég jó, csak a rendelés menetéről kéne még némi info, van egy másik topik link, de annak nincs ennyire korrekt 1. hsz.-es összefoglalója.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest