- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
Nagy valószínűséggel megúszható az ÁFA, ez alapján
-
gipsztigris
addikt
Egy repülőgépszerelő ismerősöm kint dolgozik és mesélte, hogy kint is ugyanezektől a webshopoktól lehet rendelni, csak Kínai címre. A piacokon egyetlen valamirevaló telefon nincs, csak azok a semmirekellő kínai java-s vackok. Szóval, szvsz csak legfeljebb az ÁFÁ-t tudod megspórolni, ha úgy hozatod az ismerősöddel......hacsak, mint bennfentes nem tud valami "hátsó kaput" ahol olcsóbban hozzájut a telefonokhoz.
-
pruf
csendes tag
Gondolkodtam is azon h kellene hozzá egy pót akksi is de akkor lassan árban ott tartok mintha vennék egy komolyabb gépet :S
A 3000-espótot meg rizikós berendelni ahogy elneztem mert nehezen találtam konkrét leírást miszerint slim-et árulna valaki.Gondolom ő az lenne. 3000
-
EG0
aktív tag
-
-
EG0
aktív tag
Jiayu G4T 195 USD-ért nem elég jó? :-)
-
Alone50
csendes tag
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest