- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
Nagy valószínűséggel megúszható az ÁFA, ez alapján
-
gipsztigris
addikt
Egy repülőgépszerelő ismerősöm kint dolgozik és mesélte, hogy kint is ugyanezektől a webshopoktól lehet rendelni, csak Kínai címre. A piacokon egyetlen valamirevaló telefon nincs, csak azok a semmirekellő kínai java-s vackok. Szóval, szvsz csak legfeljebb az ÁFÁ-t tudod megspórolni, ha úgy hozatod az ismerősöddel......hacsak, mint bennfentes nem tud valami "hátsó kaput" ahol olcsóbban hozzájut a telefonokhoz.

-
pruf
csendes tag
Gondolkodtam is azon h kellene hozzá egy pót akksi is de akkor lassan árban ott tartok mintha vennék egy komolyabb gépet :S
A 3000-espótot meg rizikós berendelni ahogy elneztem mert nehezen találtam konkrét leírást miszerint slim-et árulna valaki.Gondolom ő az lenne. 3000
-
EG0
aktív tag
-
-
EG0
aktív tag
Jiayu G4T 195 USD-ért nem elég jó? :-)
-
Alone50
csendes tag
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Így az ÁFÁ-t tutira megúszod "legálisan".
, még nagyon kezdő vagyok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)