-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
han_lev
senior tag
válasz
Baloohd2 #55058 üzenetére
Üdv!
Nekem is hamarosan megérkezik.
Írnál róla, ha többet megtudtál.
Magyar menüje milyen?
Az enyém az asszonyé lesz, ő csak használja, szóval ha mókolni kell vele valamit azt nekem kell majd,
Ha esetleg kinai betűk vannak, hogy kell eltüntetni?
Milyen az s4-es forma platform?
Köszi előre is. -
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2 #55062 üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?
dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.
-
Zeki
nagyúr
-
válasz
Baloohd2 #21567 üzenetére
1850mAh-s akkuval szerelve gyengusz, és a nem biztos, hogy jól támogatott. Ráadásul 144$
A ZTE V970 meg ugyanazon az oldalon 138$- Ráadásult egész jól támogatott, igaz dupla annyi RAM van benne, az akksij viszont csak 1,6Ah.
Persze, ha a 4,7" miatt kell...
Én csak akkor venném meg, ha mazohista lennék. -
válasz
Baloohd2 #19754 üzenetére
Más is találkozott vele, de megoldotta.
-
válasz
Baloohd2 #19317 üzenetére
Ok, de a blog alapján sem ment? (Factory mód, stb...)
Illetve még az a kérdés, hogy van-e scatter file-od?***
Ha root a telefon, akkor vagy szükséged lesz adb-re, vagy treminal emulator-ra.
És persze türelemre.
Ezek ismerős kifejezések?Arra törekszünk - jelenleg -, hogy a recovery.img-t kinyerjük a telefonodról. Ha az megvan, akkor egyrészt van esélyed visszarakni az eredetit, ha a cwm nem menne, másrész a lementett gyári recovery-ből lehet cwm-met fabrikálni.
Sajna volt olyan már, pont mtk6575 platform, ahol nem tudtam segíteni, ezért vagyok olyan körülmányes (meg úgy általában is...) -
válasz
Baloohd2 #19295 üzenetére
Innel lekaphatod azt, amivel szoktam variálni.
-
válasz
Baloohd2 #19253 üzenetére
Először is az mtkdroidtools-szal csinálj egy biztonsági mentést.
Ez a későbbiekben egy gebasz során jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest