- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Háromnegyed éves, minideal-ről vásárolt ZTE V889M telefonom amúgy elég jó üzemideje, egyik napról a másikra az eredetinek harmadára esett vissza. Antutu tesztet futtatva korábban 9 ezer felett, most alig több, mint háromezer pont az eredmény. Jól sejtem, hogy ennek annyi? Utángyártottat találtam 3 ezer forintért itthon. Garanciálisan nem tudom érdemes-e foglalkoznom az üggyel (vissza kell küldeni, stb.). -
Vikusz77
tag
válasz
cappa72 #58845 üzenetére
Kösz a segítséget!
Ennél banálisabb dolog nem lehet, mert ez nekem elég magasnak tűnik amiket ott írtatok?
Ha biztos ez a baj, és csak így megoldható írtátok, hogy menteni kell a rendszert(?) előtte, hogy a garancia megmaradjon. Erről van leírás ami alapján meg tudom csinálni? -
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Minideal-től megvettem a ZTE V889M telefont. A gondom, hogy mikor hívják a számom, egyet csöng és foglaltat jelez. Első okostelefonom, kicsit még kínai.
A hívás beállításoknál a bejövő hívások blokkolása nincs kipipálva.
Érzékeli, hogy volt próbálkozás, de nem csöng ki, nem jelez ki semmit, csak bekapcsol a kijelző világítása, ha sötét volt és a bejövő hívásoknál szerepel az esemény. Kimenő hívással nincs gond.
Mit kéne állítanom, mi lehet a baj?Viktor
-
Vikusz77
tag
Kösz, akkor jó.
Kijelzővédőt érdemes majd rá tenni?
Ezen sima üveg van ha jól tudom, gondolom az könnyebben karcolódik, mint a gorilla.
[link]
Ezt néztem, Blade III-hoz van, de ha jól tudom akkor akkor erre is jó lenne.
Meg nem tudom érdemes-e neki valami tokot venni (és ha igen, milyet), nem volt még okostelefonom, a telefonomra meg eddig nem vigyáztam, de erre jobban szeretnék. -
Vikusz77
tag
válasz
cappa72 #55051 üzenetére
Egyelőre ebből nem sokat értek, de magyar nyelv az mindenképp kéne.
[link]
Itt venném, ha jól értem a leírást, akkor van benne magyar nyelv. Vagy csak ha kérem, akkor tesznek bele?[link]
Itt írják egyértelműen, hogy "multi language" , meg itt adnak valami tokot, meg kijelzővédőt, viszont egy ezressel drágább.
Gondolom fólia nem ártana a kijelzőre, lehet, hogy inkább itt kéne vennem? -
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ZTE v889m telefont. Két helyet néztem ki, amikről azt olvastam, hogy megbízhatóak, ezek a minideal és a tmallbox.
[link]A tmallbox végösszege 4 dollárral több, viszont ott írnak valami Rom update-ről ha jól értem.
v889m-update-zetamod-by-cappa72-v0.06.zipNem tudom mi ez, szóval segítséget kérnék, hogy melyik boltból vegyem, és mire jó ez az update, megér-e nekem pár dolárt.
Előre is kösz a segítséget!
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest