- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
pècsimunkás #138335 üzenetére
Igen. Ígéret lesz Apple CarPlay-re
(végre valami, ami miatt szeretném az almát), de a MirrorLink fix. Jó kis ürügy lenne, hogy újra vehessek droidos telefontSzóval mi lenne az ajánlott? Lehet használt garanciával is, mostanában nagyon nem követtem a piacot.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Keresek valami olcsó telefont, ami tudja a MirrorLinket és atomstabil. Autóhoz kelle Google Maps használatra. A Xiaomi pure android készülékei jók ilyesmire?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Káva nélküli olcsóságok közül mit tudtok ajánlani? Néztem a Vkworld MIX-et, de nem ismerem ezeket, sem a piacot.
A másik, ami érdekelne az strapatelefon, ami szintén ajánlott.
Mindkettő ajándékba lenne, tudom, hogy necces, hogy megérkezzenek, de esetleg EU raktárból vannak ajánlott telefonok a fenit két kategóriában?
-
motoflug
őstag
válasz
DJGABI #134587 üzenetére
Én nem szoktam ilyeneken sokat pörögni, de ez most nagyon felbosszantott, mert ez a 3. eset idén. Mind a 3 alkalommal ajándékba lett volna,és mind a 3 esetben kuponos akció. Tipikusan az az eset, hogy ha ez nem jött össze, akkor nem baj szétnézek még mert mekkora akciók vannak.
-
motoflug
őstag
LeEco S3 --> Refund.
-
motoflug
őstag
válasz
citkar #130127 üzenetére
Igen, igazad van. Nem szeretnék most rendelni, minél hamarabb lenne szükségem az új készülékre, tehát a héten le akarom tudni a dolgot. A Mi Note Pro őszintén szólva kevésbé tetszik, mint a 3PRO, de gondoltam egy bő egy éves csúcstelefon kb. egy szinten lehet egy mai felső középmezőnybelivel. Legszívesebben 5" körül nézegetnék, de sok a kompromisszum a maximum rááldozni kívánt kereten belül. (65 e Ft. max.)
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Így 2017-ben a Xiaomi Mi Note PRO jobb a Redmi Note 3 Pro-nál?
-
motoflug
őstag
válasz
trevis69 #130097 üzenetére
Bár én nem vagyok nagy szaki, hasonló cipőben járok. Szerintem nem egy kategória a kettő, a ZUK Z2 gyakorlatilag majdnem mindneben jobb.
Én jelenleg ZUK Z2 vs Redmi Note 3 Pro SE. dilemmában vagyok. Itt szintén a ZUK nyer, de nekem a kamera, küllem fontosabb, ezért elbizonytalanodtam utóbbi felé.
-
motoflug
őstag
Xiaomi Redmi Note 3 Pro vs Redmi Note 4 között mi a lényegi különbség? A Note 3 Pro valamivel olcsóbb, de külföldi oldalakon jellemzően csak a sima 3-al hasoinlítják a 4-et, nem a 3 Pro-val.
-
motoflug
őstag
Kicsit kezdek elveszni. Mivel 1-1,5 évig nem néztem a piacot, így rengeteg telefon jön szembe a 40-70e Ft.-os sávban.
Redmi 4, Redmi Note 4, Redmi Pro, LeEco 2, Meizu MX6, stb. stb.
Szerintetek melyik lenne a legjobb döntés külső szemmel? Ha valamit kihagytam a listáról, nyugodtan jelezzétek. Egyébként megrendelném kintről, de most a sürgősség miatt itthoni beszerzést preferálnám.
-
motoflug
őstag
válasz
monti0222w #129973 üzenetére
Redmi Pro nem nagyon van, főleg nem garival. A Note 4 mellett még mit érdemes sasolnom?
-
motoflug
őstag
válasz
aytukabozs #129944 üzenetére
Na most úgy néz ki a verseny, hogy Redmi Note 4 vs.LG G4 vay Redmi Pro. Mit gondoltok, melyik lenne a legjobb?
-
motoflug
őstag
válasz
aytukabozs #129939 üzenetére
Köszönöm szépen! Szétnézek, sajna sürgős lenne a vásárlás, mivel az idieglenes készülékem nem működik rendesen. Te mit ajánlanál a tapasztalataidra alapozva?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam már erre, sajnos azonban ma elhalálozott a 6S-em, így keresnem kell valamit helyette.
Egyáltalán nem ismerem sem a kínai sem az egyéb piacot, így segítséget szeretnék kérni:Szóval maximum 60-70.e Ft.-ig keresek lehetőleg olyan telefont, ami megfelel a kövektező kritériumoknak:
- Jó kamera: slowmo 120fps@720p, szép képek, előlapi kamera.
- Stabilitás: nem érdekel annyira a soc. világa, nem értek hozzá, legyen megbízható, ne akadjon stb, jó multitask.
- Szebb kijelző, mint a OnePlus One-é. Kollégáimnak van, nagyon fakónak tartom.Lehet új is, de inkább használtat szeretnék, mivel nem akarok bukni a dolgon több tízezreket.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan dual-simes készülékről, ami tudja a 240fps slowmotiont? Mostanában nem követem a piacot, a YouTube meg tele van gyanúsan kamunak tűnő 240 fps képes kínai telefonokkal.
-
motoflug
őstag
válasz
RVR400 #117505 üzenetére
Nem-nem. Ezt néztem ki, egy ph-s felhasználó már rendelt, és elvileg rendben ment minden. Pusztán arra voltam kíváncsi, hogy ha van ilyen egyáltalán, akkor melyik szállítási mód ajánlott.
A klónokról meg itt olvastam, amikor rákerestem az oldalra, hogy nem áll messze tőlük, hogy ilyenekkel nyomulnak.
-
motoflug
őstag
válasz
citkar #117503 üzenetére
A kinézett készülék esetében nincs sok választási lehetőségem, hogy honnan rendeljem:
Ebay vs. fastcardtech; utóbbi esetében is van módom paypallel fizetni. Sajna én is olvastam sok negatívat, bár a készüléknél elég pozitívak a visszajelzések, ha lehet az oldal review átlagának hinni. (30-ból 5csillag) -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Aki rendelt már -sikeresen- a fastcardtechről, melyik szállítási mód ajánlott?
-
motoflug
őstag
Sziasztok! Minél nagyobb (6" körüli) 120fps-t tudó készülékek melyek az ajánlottabbak? Természetesen minél olcsóbban.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Asus Zenfone 2-est nyúzok, de a minap a kezem ügyébe akadt egy S4 mini. Ez a méret akárhogy is nézem, több, mint szuper. Tudtok esetleg valami hasonló méretű dualsimes telefont, ami tudásban sem marad az S4 mini alatt? A meizu 4,7"-es telefonját ismerem, de nekem túlságosan is hajaz egy harapott logós telefonra, így ez a design nem tetszik annyira.
-
motoflug
őstag
válasz
maggi1886076 #108048 üzenetére
Nezz be az m1 topikjaba, vegyes velemenyek voltak rola.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
200-250$ + pk., 5"-5,5" méretben mely dual simes telefont ajánlanátok? Fontos a felhasználói visszajelzések megléte, hogy tudjak mire alapozni. Ez alapján a Zopo 3X-et néztem, illetve kicsit drágábban a Honor 6-ot, bár ezért sokallom.
-
motoflug
őstag
válasz
#79335424 #107414 üzenetére
& KTU: Köszönöm,gyorsan megnéztem egy-két tesztet, kb. hozza az S4 szintjét azok alapján + van 60fps is, ami valamiért nagy vágyam. A speed 7 plusra nem tudom várjak-e, mire lesz elég felhasználói visszajelzés, az jó 'sok' idő.
Egyébként, csak irányvonalként: Mennyit gurít jelenleg Antutuban? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy a Zopomobile EU warehouse-ból mennyiért szállít? A 3X-et néztem, ahol nem volt feltüntetve, viszont a 999 esetében külön megjegyzik,hogy 'Free shipping'.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kinéztem (volna) egy Jiayu S3-at fehérben, de gyakorlatilag egy EU warehouseban sincs készleten. Meg tudjátok esetleg mondani, hogy a jiayustore EU warehouse-e?
CineDOG1 aláírásában lévő helyeket csekkoltam eddig. (Amiért nagy köszönet!)
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Eddig kb. sikerült teljesen leszűkítenem a versenyt a jiayu s3 vs meizu m1 note-ra, de most megláttam az elephone p7000-et? Érdemes belevenni a képbe? Ha át tudtok irányítani a topikjába, azt is megköszönném.
-
motoflug
őstag
válasz
Evita85 #105314 üzenetére
Köszi. Fehérben valahogy jobban tetszett. Ezek alapján létezik fehérben a Jiayu s3.
-
motoflug
őstag
Ha valaki nézte mostanában: Jiayu S3 fehérben hol kapható EU raktárban?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
5" alatt, hazai vásárlással mely készülékek ajánlottak nagyjából 70-80e Ft-ig?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan telefont ajánlani, ami kisebb,mint egy Xperia SP (tehát mondjuk 4,3"-ig), lehetőleg minimum 1GB rammal rendelkezzen, és legyen előlapi kamerája?
-
motoflug
őstag
Üdv!
Megpróbálom itt is.60-70 körül kellene ajánlanom phabletet (5; 5,3"-nál nagyobbakat). A Concorde 5700, illetve az LG G Pro LITE kivételével tudtok még valamit ajánlani hazai supporttal? Jól sejtem,hogy utóbbi eléggé gyengusz hardveresen? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne dual simes okostelefont 50e Ft. környékén, itthonról. Melyek a legjobb opciók? -
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Valaki rendelt már ilyen telefont? Ez nagyon megmozgatta a fantáziám,mert korábban olvastam itt a cikket róla,és szerintem az egyik legszebb design. Ez az oldal megbízható egyébként?
-
motoflug
őstag
Üdv Mindenkinek!
Lehet,hogy hülye kérdés,de ha a német ebayről rendelek (kínai) telefont,akkor az ugyanaz,mintha Kínából rendelnék?Ahogy nézem némelyiket eléggé drágábban adják ott.
-
motoflug
őstag
válasz
levi.hungary #20225 üzenetére
Igen,bár ez a spec. elbírna egy hdmi kimenetet bőven.
Nem mintha ezen múlna egy telefonvásárlás,de hát na.Viszont formaterv csúcs szvsz.
-
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Nem nagyon agyaltam még kínai telefon rendelésén(vám,support hiánya,megbízhatóság kérdése miatt),de ez a telefon eléggé elgondolkodtatott.:iOCEAN X7
Nagyon tetszik a forma,a tudás,és az ár is.A kérdésem az lenne,hogy valaki rendelt-e már ilyet(vagy esetleg hasonló készüléket)?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged